*Born in 10 january.

*I survived ... because the fire in my heart burned brighter than the fire around me 😈


Actually, aku hanya akan follow org yg selalu keluar dlm notifications aku. Sebab aku nak tahu dia baca ke tak buku aku, atau saja2 tekan follow sebab tu memang hobi dia. So kalau nak sis follow, vote lah byk2.

Dan aku takkan follow org yg:

1) buat cerita lucah
2) buat cerita mencarut
3) buat cerita lgbt

Sila bash org sebegini yg merosakkan pemikiran anak muda.

Tak suka pendirian aku? Like I care😛


Ni account insta yg sis rela publickan. Boleh follow sis klu nak usyar kasut lawa. Tiber😂

instagram.com/sha_kasut
  • on the earth, under the sky.
  • JoinedDecember 19, 2017


Last Message
violetfasha violetfasha Sep 18, 2019 06:08AM
Bila sis buat bab sweet tiber ramai pula vote hahahaha, lepas bab ni sis tak tahulah apa jadi dekat dark side. Jgn marah klu sedih. Negegegegegege *gelak atuk
View all Conversations

Stories by Red Hoody
DARK SIDE: Book 3 Of The Genius Series by violetfasha
DARK SIDE: Book 3 Of The Genius Se...
#rank 1 in mental Hanya sekadar sidekick kepada hero dan heroin, hanya seorang healer kepada kawan-kawannya...
ranking #1 in mental See all rankings
Invisible: Book 4 Of The Genius Series. by violetfasha
Invisible: Book 4 Of The Genius Se...
Pernah tak kau rasa kawan yang kau selalu bertepuk tampar dengan kau tiba-tiba ghaib? Kau tak nampak dia... T...
ranking #283 in friendship See all rankings
The Hidden Truth: Book 2 Of The Genius Series (Completed ✔) by violetfasha
The Hidden Truth: Book 2 Of The Ge...
Malay story.😉 Ranking #3 (27 may 2018) Ranking #5 (31 may 2018) Ranking #4 in mystery (8 july 2018) Ranking...
5 Reading Lists