(人*'∀`)。*゚+
(●'◡'●)ノ♡'・ᴗ・'♡🇲🇾

❌🚫 DILARANG MENCETAK/MENIRU CIPLAK CERITA SAYA!! KESEMUA BUKU ADALAH IDEA SAYA SENDIRI!!

❎❌ DILARANG MENIRU ALUR CERITA SAYA!!

Kesemua cover by: syahh009

⁉️🚫 jika ada kesamaan alur cerita, mintak maaf sangat². itu hanya kebetulan sahaja

⚠️Kalau anda unfollow, terpaksa lah aku unfollow balik. Jangan marah ye 🐒

laksamana maskmana

Maskmana ketua aku ✔️{completed}✅

Si alien mencintaiku⁉️✔️[completed]✅

TerKawin dengan mr alien ⁉️gemuk & maskmana ✔️[completed]✅

Maskmana ketua aku 2 {on going}

Hiburan semata-mata₍₍ ◝( ゚∀ ゚ )◟ ⁾⁾

Follow me please!!
Silakan baca buku saya👇🏻(*'ω`*)

My first ig 👇🏻🌚(≧▽≦)

https//:Instagram.com/Syahhh_009

Follow My second ig (ㆁωㆁ)👇🏻

https//:Instagram.com/Norai_syahh009

Nak follow back? Tulis kat wall. MB. Aku dengan senang hati akan follow kau balik dengan baik dan seadanya ヘ( ̄ω ̄ヘ)💗✨.

⚠️ [* Tak kesah kat wattpad ke, Instagram ke....kalau aku tak follow back, kalau nak aku follow balik sila dm/mb. Otak aku nyanyuk sangat sekarang ni. Biasalah selalu makan Maggi kari. Lagi² kat ig (༎ຶ ෴ ༎ຶ). Kalau aku tak follow tu dm sebab aku tak perasan. Kang ada merajuk seminggu sebab aku tak follow back ಥ‿ಥ
(~ ̄³ ̄)~*]

🌌⚠️ {Nak promo buku? Boleh. Boleh promot kat sini. Jangan risau! Nanti aku promote buku korang kat orang lain kalau aku rajin. ;) }
  • Tak tahu kat mana
  • JoinedMarch 22, 2021



Last Message
syahh009 syahh009 11 hours ago
Asalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Ni bukan update.  Author nak cakap yang hari ni author tak update sebab Line slow. ( ꈨຶ ˙̫̮ ꈨຶ ). Esok baru update
View all Conversations

Stories by syahh009
maskmana ketua aku (season 2) by syahh009
maskmana ketua aku (season 2)
SECOND BOOK DARI (MASKMANA KETUA AKU) 𝑆𝐼𝐿𝐴 𝐵𝐴𝐶𝐴 𝑀𝐴𝑆𝐾𝑀𝐴𝑁𝐴 𝐾𝐸𝑇𝑈𝐴 𝐴𝐾𝑈 𝐷𝑈𝐿𝑈 𝑆𝐸𝐵𝐸�...
ranking #1 in manusia See all rankings
Seorang Alien Mencintaiku⁉️{Completed ✅} by syahh009
Seorang Alien Mencintaiku⁉️{Comple...
hehe!! pinjam watak watak ye monster :^ well Boboiboy, yaya, Ying, fang, dan kapten kaizo ada kisah percintaa...
ranking #18 in manusia See all rankings
maskmana ketua aku( Completed ✅) by syahh009
maskmana ketua aku( Completed ✅)
Ni hak milik monstar. Author hanya pinjam watak watak SAINA NORAISYAH atau dikenali sebagai syah adalah seora...
2 Reading Lists