was @seoulw00

seorang gadis yang kiyot miyotㅡ sila muntah terlebih dahulu sebelum sambung membaca. panjang nama diberi tapi hanya digelar lyn atau lebih kejam; kelyn. kerja dia tiap tiap hari adalah makan, tidur dan main phone. batch kosong tiga dan memang benci alam sekolah menengah.

spesis yang taip sampai habis baru publish, jadi kalau tak ada orang stalk lepas dipublish maka telur itiklah vomments fanfics tersebut. maka tak perlu hairanㅡ oh ya, semua ff di bawah sangat cliché sila jangan baca.

too many haters but who cares i'm busy loving myself. *flip hair* so idgaf idgas, thanks.

pichu pichu adalahㅡ aku pun tak tahu aku main guna je k cun.

hadap phone hampir setiap masa dan matlamat utamanya adalah untuk dinotice oleh bias-biasㅡ i means, bakal suami dia.

kejayaan pichu pichu:
✿ 20-230115; eddy & simba jjcc liked my photos on instagram
✿ 060315; minju a.kor followed me on instagram
✿ 060615; bangtan saw my photo then jimin said that i'm pretty eventho i'm not (my friend got photo session with them so he show my photo and tell bts that i'm their fans but i cant go to the concert bcs i'm at hospital)
✿ 170615; s.coups svt replied my tweet
✿ 120316; sehun exo noticed me & tell chen about me and sehun was pointing at me while laughing (idk what theyre talking about but i make an eyes contact with chenhun)
✿ 120316; chanyeol exo noticed me and smile at me
✿ 081116; sungo 24k replied my dm on instagram
and still waiting for more 💘

i stan astro, knk, bangtan, seventeen (38 dorkies) & exo (12 kings) and i'm proud and still waiting for them to notice me.

rajinnya baca hokhok. mekasih sudi baca muah ciket.
  • di kaki pelangi dengan eunwoo pichu pichu ☄
  • JoinedJanuary 20, 2015


Last Message
jihoonoona jihoonoona Oct 15, 2018 10:50AM
siapa nctzen / nct fans kat siniiiii? i just want to know them more. help me juseyo TT
View all Conversations

Stories by l y n ❗
ⓞ star ➽ jhs by jihoonoona
ⓞ star ➽ jhs
❝Kau.. rindukan seseorang tak?❞ ❝Hurm, lebih kurang macam tu lah. Bintang hati aku. Hehe.❞ ❝Bintang hati?! Ta...
ranking #429 in comedy See all rankings
© secret notes ➽ ksj by jihoonoona
© secret notes ➽ ksj
❝Eh? Nota lagi?❞ ※※※ Hari-hari dapat nota dari insan misteri. Siapa dia agaknya? Takkanlah, dia suka perempua...
© bus stop ➽ knj by jihoonoona
© bus stop ➽ knj
❝Hari hari aku nampak dia dekat bus stop tu❞ ❝Aku cintakan dia❞ ※※※ Di mana seorang perempuan sering bertemu...
+3 more
6 Reading Lists