Karya karat dari seorang penulis yang tak berbakat.

P/s: sat2 sis tengah busy dengan real life ni. Btw sis pemalu orangnya. Tapi kalau tegur tu insyaallah sis balas. Hehe.
  • Somewhere dark and cold
  • JoinedFebruary 20, 2016


Last Message
bangpeng bangpeng May 22, 2021 02:32PM
Alamakkk lupa nak update. HAHAHAHHA SEKEJAP2
View all Conversations

Stories by Nnfn
Sorry, I Love You by bangpeng
Sorry, I Love You
"Tak guna juga kalau ada beratus-ratus artikel tapi satu pun tak menjawab apa yang mengganggu fikiran sa...
ranking #5 in hurt See all rankings
My Husband Is DESTINY (✔) by bangpeng
My Husband Is DESTINY (✔)
Sewaktu Aira Ayuni sedang koma dia telah dinikahkan dengan seorang doktor yang merawatnya iaitu Wafiq Ziyad...
ranking #43 in sad See all rankings
Hari-Hari Cinta (✔) by bangpeng
Hari-Hari Cinta (✔)
Kalau dah namanya isteri, Dia sentiasa mahu jadi yang pertama. Tetapi disebabkan dia berkahwin dengan sang...
ranking #15 in sad See all rankings
5 Reading Lists