de nieuwe vibes op mn profiel behoren tot de pinterestborden van mijn gevallenen-trilogie (kom me stalken)
oude naam: creepysugar

ik probeer heel erg om niet cliché te zijn, maar dat lukt volgens mij ook niet echt. Ik ben vijftien, het meest tumblr wat ik kan doen is filosofie in mijn pakket hebben en bio's schrijven zonder hoofdletters, maar ik ben ook maar gewoon een tiener (erg frustrerend hè!)

ik vind nederlands eigenlijk helemaal niet zo'n erge taal. ooit was ik tegen de leeslijst maar nu vind ik het leuk, horizon verbreden en zo. een aantal tipjes voor nederlandsboeken: de engelenmaker en alles wat er was (voor meer ga naar mn goodreads).

ik probeer wat meer actief te zijn, maar verwacht niet te veel van me. ik probeer soms een leven te hebben, want ik hou ontiegelijk veel van mn vrienden.

social media:
instagram/snapchat: albavandeweem
  • Arnhem
  • JoinedOctober 25, 2013Last Message
albavandeweem albavandeweem Oct 25, 2017 07:16PM
ik lees alleen nog maar voor school en eigenlijk vind ik het helemaal niet zo erg. bel de krant! 
View all Conversations

Stories by Alba
nanowrimo 2017 by albavandeweem
nanowrimo 2017 Non-Fiction
hallo, ja, ik ga het weer proberen. dit wordt mijn vierde jaar nanowrimo en het eerste jaar dat ik echt twijfel of ik het ga halen, maar we gaan het gewoon doen! ik had een plekje nodig om al mijn struggles van dez...
Asregen by albavandeweem
Asregen Mystery / Thriller
Alice en haar onsterfelijke liefde voor al wat ze niet weet; Cole, die alles tot as kan verdoen; Val, naïef dansend in de rook; Een school vol geheimen.
Blauw - #Netties2017 by albavandeweem
Blauw - #Netties2017 Short Story
Wanneer Isla overreden wordt door een auto en sterft, laat ze een weg van vernietiging achter, bij de mensen die haar kennen.
4 Reading Lists