❍⌇─➭ welcome  ﹀﹀ ︵↷

Loading...

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ 100%

✎Sebelum masuk scan my sejahtera dulu tau!

➽𝙨𝙘𝙖𝙣𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙤𝙙𝙚

▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║

❱ http:˚♡aainntcaa ˚ˑؘ🍥 ·˚

̶̶̶̶ ✎ (❁ᴗ͈ˬᴗ͈) ༉‧ ♡*.✧bio✧.*♡ ‧ ( ᴗ͈ˬᴗ͈❁) ✎

╰┈➤Korang boleh panggil saya Ain tau. Saya baru je lagi dalam dunia ni so saya tak mahir sangat-sangat lah dalam bidang penulisan ni, tapi tak apa saya cuba yang terbaik. Umur? urm yang kenal Ain tau la umur ain berapa hehe.

✎Work ✎

ˏˋ°•*⁀➷Penuh tanda tanya (Unpublish)
ˏˋ°•*⁀➷ Kerana sayangmu (unpublish)
ˏˋ°•*⁀➷Heartsaid by me (unpublish)
ˏˋ°•*⁀➷ 3 in 1 services (close now)
ˏˋ°•*⁀➷ Soon okayyy!

˚₊· ͟͟͞͞➳❥ notes

So saya minta maaf kalau penulisan saya agak kebudak-budakkan sedikit, dan saya minta maaf jika dalam story saya ada banyak kekurangan atau kesalahan tatabahasa dan juga ejaan. Nak tegur kesilapan saya? Boleh but tegur elok-elok okay! Thanks <3

˚₊· ͟͟͞͞➳❥ hopes

Saya harap korang boleh la support ain dalam dunia ni ehehe.



╰┈➤Mention for followback okie +♡
  • insideyourheart
  • JoinedNovember 8, 2020


Last Message
aainntcaa aainntcaa Oct 11, 2021 09:19AM
aku nak celebrate sempena 300 followers tapi kejap lagi mesti ade yang memgunfollow pulak en. hoho so saya malas na nak celebrate
View all Conversations

11 Reading Lists