Akhirnya, masa yang ditunggu sudah tiba!   Anugerah Watty 2017 telah menjadi kejayaan yang hebat, dengan lebih daripada 280,000 karya dari seluruh dunia telah mengambil bahagian dalam anugerah ini. Kami telah membaca beberapa karya yang luar biasa, telah terpesona dari masa ke masa, dan telah membuka mata kami ke dunia baru.   Sekarang, kami akan mengumumkan pemenang Wattys. Anda boleh mencari mereka semua di sini: http://wattys.wattpad.com.  Terima kasih kepada semua orang yang menyertai Wattys  dan untuk menjadikan Wattys yang paling berjaya!


Adakah anda menulis menggunakan bahasa lain? Lawati profil-profil Wattys antarabangsa:

Bahasa Inggeris @TheWattys
Bahasa Spanyol @WattysES
Bahasa Portugis @WattysPT
Bahasa Turki @WattysTR
Bahasa Tagalog @WattysPH
Bahasa Perancis @WattysFR
Bahasa Itali @WattysIT
Bahasa Jerman @WattysDE
Bahasa Indonesia @WattysID

Tidak menemui bahasa ibunda anda di sini? Anugerah Watty ini bukan sahaja untuk meraikan cerita terbaik di seluruh dunia malahan matlamat kami juga untuk mewujudkan pengalaman anugerah yang sebaik mungkin. Ini bermakna kami tidak dapat menyokong semua negara. Kami sedang berusaha mengembangkan The Wattys supaya lebih banyak karya hebat dapat dipamerkan pada masa hadapan.

*Dilarang mempromosi karya untuk menambah bacaan di profil ini. Jika berlaku, mesej promosi tersebut akan dipadam.*
  • Wattpad HQ
  • JoinedApril 13, 2016


Following

Last Message
WattysMY WattysMY Feb 16, 2018 08:13AM
Selamat Tahun Baru Cina kepada semua rakyat Malaysia.Jika anda belum mengikuti profil Wattpad Malaysia @AmbassadorsMY sila ikuti mereka untuk mendapatkan informasi tentang projek akan datang.Kepad...
View all Conversations

Story by WattysMY
Wattys 2017 by WattysMY
Wattys 2017
Selamat datang ke Anugerah Wattys 2017, anugerah untuk kreativiti penulisan dan kemahiran berkarya di Wattpad...
1 Reading List