Terima kasih kepada semua orang yang menyertai  Anugerah Watty 2017, pertandingan yang mengiktirafkan kreativiti dan kemahiran berkarya di seluruh dunia! Penyerahan untuk Anugerah Watty 2017 kini ditutup. Pemenang akan diumumkan pada akhir bulan September. Harap anda sabar menunggu!
Sudah dirasmikan: #wattys2017 kini dibuka!

Anugerah Watty adalah perayaan bercerita tahunan secara global yang dianjurkan oleh Wattpad. Sejak pelancaran Wattys pada tahun 2010, Kami telah menemui serta mengiktiraf ribuan karya dalam semua kategori dari seluruh dunia.

Penyertaan akan dibuka pada 15 Jun 2017. Ikuti laman ini untuk mendapatkan maklumat terkini tentang Wattys 2017

Adakah anda menulis menggunakan bahasa lain? Lawati profil-profil Wattys antarabangsa:

Bahasa Inggeris @TheWattys
Bahasa Spanyol @WattysES
Bahasa Portugis @WattysPT
Bahasa Turki @WattysTR
Bahasa Tagalog @WattysPH
Bahasa Perancis @WattysFR
Bahasa Itali @WattysIT
Bahasa Jerman @WattysDE
Bahasa Indonesia @WattysID

Tidak menemui bahasa ibunda anda di sini? Anugerah Watty ini bukan sahaja untuk meraikan cerita terbaik di seluruh dunia malahan matlamat kami juga untuk mewujudkan pengalaman anugerah yang sebaik mungkin. Ini bermakna kami tidak dapat menyokong semua negara. Kami sedang berusaha mengembangkan The Wattys supaya lebih banyak karya hebat dapat dipamerkan pada masa hadapan.

*Dilarang mempromosi karya untuk menambah bacaan di profil ini. Jika berlaku, mesej promosi tersebut akan dipadam.*
  • Wattpad HQ
  • JoinedApril 13, 2016


Following


Story by WattysMY
Wattys 2017 by WattysMY
Wattys 2017 Random
Selamat datang ke Anugerah Wattys 2017, anugerah untuk kreativiti penulisan dan kemahiran berkarya di Wattpad. Sejak 2010, Anugerah Wattys telah menemui dan mengiktiraf ratusan mengenali penulis di seluruh dunia. A...
1 Reading List