I år arrangeres Hvattis for tredje gang! Denne gangen ønsker vi å vise fram mangfoldet og vennskapet som er å finne her inne. Bli gjerne med ved å tagge boka di med #Hvattis2019 . Regler og informasjon kan du finne i boka som er publisert på profilen vår. Lykke til!

Konkurransen avsluttes 31. august 2019.

OM OSS
The Hvattis er en erstatning for den internasjonale konkurransen @TheWattys - ettersom den ikke er å finne i Norge. Derfor oppfordrer vi alle til å spre budskapet! Målet vårt er å skape et mer sammensveiset Wattpad-samfunn, hvor det er plass til alle.

DU BETYR NOE
For å holde det norske Wattpad-samfunnet i live, trenger vi nettopp deg! Du kan delta på denne skrivekonkurransen for å dele historien din, og vise at du finnes. Du kan også finne andre med like interesser som deg! Sjekk gjerne ut leselistene våre og de eldre taggene #Hvattis2017 og #Hvattis2018 for å se tidligere vinnere og deltakere.

KONTAKT
Er det noe spesielt du lurer på, kan du gjerne sende oss en privat melding. Vi kan også kontaktes på
[ thehvattis@gmail.com ].

Vær vennlig og ikke reklamer eller promoter dine egne historier på denne profilen. Alle slike meldinger vil bli fjernet fortløpende.
  • JoinedJune 17, 2017

Last Message
TheHvattis TheHvattis Jul 10, 2019 05:28PM
Svar på to viktige spørsmål er nå publisert i boka vår. Sjekk gjerne ut denne linken for mer informasjon: https://www.wattpad.com/756518645-hvattis-2019-et-viktig-spørsmål . Lurer du på noe mer? Send...
View all Conversations

Story by Hvattis 2019
Hvattis 2019 by TheHvattis
Hvattis 2019
The Hvattis arrangeres nå for tredje gang! The Hvattis er en online skrivekonkurranse for alle norske skriben...
2 Reading Lists