vivianacoman

Bună! Vei mai posta Melkian? ❤️

MirelaJaison

Hei, bună! De ce nu publici cartea "tentația " pe watt? Multi adoram cartea aceea.

RebeccaTudor113

Hei!
     Am văzut în comentarii o carte ( Rage ). Îmi sună atât de cunoscut. Doar că nu îmi mai amintesc despre cine și ce era în carte. Nici nu mai știu dacă am citit din ea. Dar îmi pare foarte cunoscut. Probabil am citit și am uitat de ea așteptând continuarea? Habar n-am!

RebeccaTudor113

@ Alexandraooo Mulțumesc! Acum mi-am amintit. Sper să nu mă înșel, însă din câte îmi amintesc s-au sărutat cățărați în copac. Sper să nu confund!
Reply

Alexandraooo

@RebeccaTudor113 Era despre doi prieteni cei mai buni Rage si o fata (nu mai stiu cum se numea). El a sarutat-o, apoi a ignorat-o timp de un an(din ce imi amintesc eu).A fost una dintre primele carti citite pe aceasta platforma. Scriitoare a spus ca o va continua candva :)
Reply

DianaIenea

Hei. O să mai continui "Vorbește cu mine"? E genială cartea.

annainternational20

@DianaIenea O poți cumpăra de pe Bookzone. Eu mi-am luat-o acum câteva luni și îți spun cu toată sinceritatea că este superbă! 
Reply

HayleMD

Bunaaa. Când va fi iar disponibil, Melkian? Îmi e dor de cei doi. Sau va avea loc o nouă lansare ? 

SinusIridum

@HayleMD Bună! Nu știu. Momentan mă concentrez pe Malakai.
Reply

gabrielaa_ionelaa

Buna! Ce s a intamplat cu Melkian? 

christineemorgan

@ UngurasuElena1 Cam târziu îți răspund și îmi pare sincer rău. Adina a spus că sunt șanse să apară încă două volume. Nu știu dacă va fi o continuare a seriei sau niște spin-off-uri, dar Malakai va avea parte de o nouă iubire în ele
Reply

HayleMD

@ UngurasuElena1, nu e chiar un volumul 3, adică e vorba tot despre Malakai doar ca apare în peisaj cineva ‍♀️
Reply

UngurasuElena1

@ gabrielaa_ionelaa Adică va apărea si volumul 3 ,la Malakai?
Reply

H_Malyna

Hei, de curând am terminat de citit “Malakai” și “Alekzander”.Mi-au plăcut enorm și m-am gândit să comand și “Hazard”.
     “Malakai” pot spune că este duologia mea preferată.De câte ori o recitești tot de atâtea ori retrăiești acele emoții pe care le transmite cartea.Odată ce am terminat “Alekzander” pot spune că m-a bucurat faptul că Alek a avut un final fericit alături de Zhavia, dar tot cu gândul la Malakai am rămas.Mi-aș dori ca și el să fi avut un “happy ever after”.
     Probabil toți cititorii de la Malakai au aceași întrebare.Vei mai continua Malakai?
     Am văzut și alte comentarii pe profilul tău și am înțeles că te-ai și apucat de continuarea cărții, dar nu îmi dau seama dacă te referi la capitolele bonus sau la un volum nou, poate chiar o altă duologie.
     Keep up the good work❤️
     

IoanaBlondaa

@ H_Malyna acum am terminat de citit al doilea volum. Jur, ultima oara când am mai plâns in halul ăsta, a fost pentru o despărțire super dureroasa. Încă am lacrimi in ochii. Si pe cuvântul meu, ma doare inima . The best books!!!!
Reply

SinusIridum

@ColdMoon_1 Hei! Mulțumesc mult că ai citit. Mă bucur că ți-a plăcut "Malakai" atât de mult. Da, va exista o continuare. Nu mă refer la capitole bonus, ci probabil vor fi încă două volume. 
      Mult succes în tot ce faci!
Reply