Halihó mindenkinek! 
Először is! BLOGGER, LIEBSTER ÉS EGYÉB "JELÖLJ MEG X SZÁMÚ EMBERT ÉS KÜLDD TOVÁBB" DÍJAKTÓL KÍMÉLJETEK, LÉGYSZI! Köszönöm! ^^


Nos, hát, hol is kezdjem? Vidékről importált hölgyemény vagyok, aki nagyon szereti a fantasyt, imád írni, olvasni, odavan Japánért (kultúra, nyelv, dorama, filmek, zenék, anime-manga), és szívesen élne a saját maga alkotta kis világban. Ezen kívül imádok sétálni, filmeket és sorozatokat nézni, teázni (nálam ez egy külön életérzés), valamint neten lógni.

Nem, nem írok könyvet, mivel számomra a netes történetek nem számítanak könyvnek. Történeteket írok, vagyis inkább már csak fanfictionöket, meg egy darab saját világos történetet, és ekként is kezelem az irományaimat. Nem könyvekként. :)

Nem kell félni, nem harapok, alapjáraton nagyon barátságos és kedves vagyok.

Kritikákat szívesen fogadok, akár pozitívak, akár negatívak egészen addig, amíg normális, ember hangnemben, a jó ízlés határain belül mozognak. A negatív kritika ugyanis sokak hitével ellentétben nem a mocskolódást, az író és a mű lejáratását, az író szándékos lelki bántalmazását és sárba tiprását jelenti. Ahogy a pozitív kritika sem csak "nyáladzást" és dicséretet jelent. Legyetek őszinték és korrektek, ennyit kérek mindenkitől, ha véleményeztek.

Jó szórakozást kívánok! :)
  • Valahol
  • JoinedJanuary 28, 2017Last Message
GentleRain81 GentleRain81 Jul 04, 2022 05:27PM
Halihó! Végre megérkezett a friss fejezet. Időbe telt, de kész van. :)"–  Biztos, hogy nem fogsz bántani? –  kérdeztem óvatosan, mire láttam, hogy meglepetten felvonja a szemöldökét.–  Te fehérszem...
View all Conversations

Stories by Gentle Rain
Kalandok a középkorban by GentleRain81
Kalandok a középkorban
Abigail Snow átlagos, tizenhat éves diáklány, aki osztályával Nottinghambe látogat a Robin Hood Fesztiválra...
ranking #2 in időutazás See all rankings
Ayumu by GentleRain81
Ayumu
Meghaladtuk a 25 000-res olvasottságot! Sosem gondoltam, hogy ennyien fogják olvasni az én kis történetemet...
+12 more
Eltörölt jövő by GentleRain81
Eltörölt jövő
Amikor Azula megtámadja az Avatár csapatot a Nyugat Levegőtemplomnál, egy titokzatos tűzidomár lány siet a fi...
5 Reading Lists