Halihó mindenkinek! Először is! BLOGGER, LIEBSTER ÉS EGYÉB "JELÖLJ MEG X SZÁMÚ EMBERT ÉS KÜLDD TOVÁBB" DÍJAKTÓL KÍMÉLJETEK, LÉGYSZI! Köszönöm! ^^


Nos, hát, hol is kezdjem? Vidékről importált hölgyemény vagyok, aki nagyon szereti a fantasyt, imád írni, olvasni, odavan Japánért (kultúra, nyelv, dorama, filmek, zenék, anime-manga), és szívesen élne a saját maga alkotta kis világban. Ezen kívül imádok sétálni, filmeket és sorozatokat nézni, teázni (nálam ez egy külön életérzés), valamint neten lógni.

Nem, nem írok könyvet, mivel számomra a netes történetek nem számítanak könyvnek. Történeteket írok, vagyis inkább már csak fanfictionöket, meg egy darab saját világos történetet, és ekként is kezelem az irományaimat. Nem könyvekként. :)

Nem kell félni, nem harapok, alapjáraton nagyon barátságos és kedves vagyok.

Kritikákat szívesen fogadok, akár pozitívak, akár negatívak egészen addig, amíg normális, ember hangnemben, a jó ízlés határain belül mozognak. A negatív kritika ugyanis sokak hitével ellentétben nem a mocskolódást, az író és a mű lejáratását, az író szándékos lelki bántalmazását és sárba tiprását jelenti. Ahogy a pozitív kritika sem csak "nyáladzást" és dicséretet jelent. Legyetek őszinték és korrektek, ennyit kérek mindenkitől, ha véleményeztek.

Jó szórakozást kívánok! :)
  • Magyarország
  • JoinedJanuary 28, 2017


Last Message
GentleRain81 GentleRain81 12 hours ago
Halihó!Nem, nem tűntem el, csak nagyon zűrös heteim vannak most. Meg még lesznek is. De azért elkezdtem a folytatást."Óvatosan közelebb húzódott Yuyához, vigyázva, fel ne ébressze a fiút. Yuya nyös...
View all Conversations

Stories by Gentle Rain
Ayumu by GentleRain81
Ayumu
Lassan elérjük a 30 000-res olvasottságot! Sosem gondoltam, hogy ennyien fogják olvasni az én kis történeteme...
Hana Yori Gravitation by GentleRain81
Hana Yori Gravitation
A Seiran Akadémia Japán egyik legnívósabb magániskolája. Ennek az iskolának a vezére a tizenhét éves Kuroyume...
Forbidden Feelings - Tiltott érzelmek by GentleRain81
Forbidden Feelings - Tiltott érzel...
Ray nem mindennapi módon kerül az utcára, ahol fogalma sincs, mit kéne tennie, merre kéne indulnia. Egy esős...
4 Reading Lists