Üdv!:)
Mint sokan mások, én is azért kezdtem el itt tevékenykedni, hogy megoszthassam az emberekkel, ami írtam. Legnagyobb vágyam, hogy a történeteimmel érzelmeket válthassak ki belőletek.:) Legyen az sírás, nevetés, akár még a düh is szóba jöhet.:'D Na, de valóban a legfontosabb nekem az, hogy az emberek beleéljék magukat a történeteimbe, hogy teljesen átéljék és átadják magukat. Hiszen mi, akik szeretünk olvasni tudjuk, hogy annál jobb érzés kevés van.^^ A történetek, amiket írok nem hibamentesek, ezt leszögezem itt és most, viszont tényleg sok időt töltöttem velük és még ha gyengécskének is tűnnek talán, vagy valami nem teljesen tiszta, a végén szerintem mindenre választ lehet majd kapni velük kapcsolatban.:)

Pár információ rólam:
- 20 éves vagyok.
- Nagyon odavagyok a BL témáért, szóval abból itt lesz bőven, viszont a fősztorim egy férfi és egy nő szerelméről szól. (-->A Szépséges Szörnyeteg)
- Kedvenc műfajom a fantasy, sokszor megspékelem szerelemmel is a dolgot.
- Próbálok nem túl klisés lenni, ami lehet, hogy nem látszik annyira, de tényleg igyekszem.^^" ( ki kell várni a végét;D)

Nagyon köszönöm, ha veszed a fáradságot és olvasol egy kicsit tőlem, vagy írsz egy kommentet/egyéb más módon kifejezed a tetszésedet.^^ Építőjellegű kritikát is nagyon szívesen fogadok bármikor!:)
  • JoinedJune 10, 2017
Stories by Elly
Az Élet Fája by Elly_SH
Az Élet Fája
//FIGYELEM! Mindenképpen ajánlott elolvasni a profilomon található első két történt közül [A Szépséges Szörny...
ranking #31 in halal See all rankings
Még a viharban is by Elly_SH
Még a viharban is
"Miért van az, hogy félünk a saját érzéseinktől? Emberek vagyunk, egyszerű teremtmények és mégis annyira...
+15 more
Fehér és Kék by Elly_SH
Fehér és Kék
Nem volt átlagos egy cseppet sem. A kinézete és a személyisége is teljesen kitűnt. Nem is volt emberi igazábó...
+12 more