1996-ban születtem, azóta egy dél-alföldi kisváros vonzáskörzetében élek, jelenleg a vőlegényemmel és lusta macskánkkal együtt. Végzettségemet tekintve építőmérnök vagyok.

Már egész kis koromban írni kezdtem, az első meséimet általános iskola elején írtam a füzetjeimbe, majd az első regényeket hatodik-hetedik osztályban. Azóta folyamatosan írok, igyekszem kísérletezni, minél több zsánert kipróbálni. Általánosságban elmondható, hogy leginkább a történeteim érzelmi szálaira fektetem a hangsúlyt, és szívesen foglalkozom kicsit sötétebb témákkal, mint például a gyász, a magány, a reményvesztettség vagy a halál. A történeteimben szeretek különböző emberi sorsokat bemutatni, kissé elvont helyzeteket ábrázolni.

A Wattpaden egyelőre megtalálhatóak az írással kapcsolatos cikkeim, elmélkedéseim (Írástechnikai cikkek cím alatt), ami tulajdonképpen a blogom kivonata (aminek a címét lent megtalálhatjátok). Ezen kívül A papírfecnis fiókom c. gyűjteményben a novelláimat olvashatjátok, valamint a jövőben szeretnék új közösségi projektekkel és regényekkel is foglalkozni.
  • Baja
  • JoinedJanuary 9, 2016Last Message
DaremoOfficial DaremoOfficial Jul 28, 2020 01:25PM
Sziasztok!Mérlegelek egy ideje, és arra jutottam, hogy újra fel fogom tölteni az oldalra a novelláimat. Ennek két oka van:1. Nagyon kuszának érzem a profilomat így, hogy van vagy 15 munkám az oldal...
View all Conversations

Stories by Daremo
Írástechnikai cikkek by DaremoOfficial
Írástechnikai cikkek
Ebben a gyűjteményben a blogomról (daremo.hu) átemelt bejegyzéseket olvashatjátok. A nagyja írással foglalkoz...
ranking #1 in elmélkedés See all rankings
A papírfecnis fiókom by DaremoOfficial
A papírfecnis fiókom
Ebben a gyűjteményben a novelláimat olvashatjátok. A "Tartalomjegyzék - Kezdd itt!" című, "nul...
ranking #5 in elvont See all rankings
1 Reading List