1996-ban születtem, azóta egy dél-alföldi kisváros vonzáskörzetében élek, jelenleg a vőlegényemmel és lusta macskánkkal együtt. Végzettségemet tekintve építőmérnök vagyok.

Már egész kis koromban írni kezdtem, az első meséimet általános iskola elején írtam a füzetjeimbe, majd az első regényeket hatodik-hetedik osztályban. Azóta folyamatosan írok, igyekszem kísérletezni, minél több zsánert kipróbálni. Általánosságban elmondható, hogy leginkább a történeteim érzelmi szálaira fektetem a hangsúlyt, és szívesen foglalkozom kicsit sötétebb témákkal, mint például a gyász, a magány, a reményvesztettség vagy a halál. A történeteimben szeretek különböző emberi sorsokat bemutatni, kissé elvont helyzeteket ábrázolni.

A Wattpaden egyelőre megtalálhatóak az írással kapcsolatos cikkeim, elmélkedéseim (Írástechnikai cikkek cím alatt), ami tulajdonképpen a blogom kivonata (aminek a címét lent megtalálhatjátok). Ezen kívül A papírfecnis fiókom c. gyűjteményben a novelláimat olvashatjátok, valamint a jövőben szeretnék új közösségi projektekkel és regényekkel is foglalkozni.
  • Baja
  • JoinedJanuary 9, 2016Last Message
DaremoOfficial DaremoOfficial May 08, 2022 06:10PM
Sziasztok!Biztos nem mondok nagy újdonságot senkinek sem, de hát ami tény, az tény: nem vagyok aktív hosszú ideje már az oldalon, és ennek egyébként több oka is van. Az egyik, hogy már nem nagyon sz...
View all Conversations

Stories by Daremo
Írástechnikai cikkek by DaremoOfficial
Írástechnikai cikkek
Ebben a gyűjteményben a blogomról (daremo.hu) átemelt bejegyzéseket olvashatjátok. A nagyja írással foglalkoz...
ranking #2 in elmélkedés See all rankings
A papírfecnis fiókom by DaremoOfficial
A papírfecnis fiókom
Ebben a gyűjteményben a novelláimat olvashatjátok. A "Tartalomjegyzék - Kezdd itt!" című, "nul...
ranking #16 in elvont See all rankings
1 Reading List