LA Gangster & Z A Clan

"Just like weather, people change.."

shah, nineteen
  • with LA Gangster feat LA Coffee
  • JoinedAugust 8, 2015


Last Message
-nyctophillia -nyctophillia May 04, 2019 02:29PM
Mannequin tu storyline dia berat aku pun tak tahulah macam mana si @chanyill boleh dapat idea gitu jadi untuk tidak membiulkan otak aku sendiri, story tu hanya ada 10 bab je. Lagi 4 bab completed lah...
View all Conversations

Stories by nyx
Homeless Boyfriend by -nyctophillia
Homeless Boyfriend
Kisah boyfriend kacak yang di halau keluar dari rumah dan dia bekerja keras untuk membahagiakan girlfriendnya...
Player by -nyctophillia
Player
Dia duda anak satu. Dia kacak. Pakej tambahan. Dia Boss dan dia juga Player. ×××××× Start: 28 April 2019 Fini...
+5 more
[C]Tinkerbell by -nyctophillia
[C]Tinkerbell
Aku ingatkan aku ni Wendy untuk dia tapi rupanya, aku cuma Tinkerbell yang hanya menjadi peneman Peterpan. ××...
+4 more
22 Reading Lists