creepypastarr

creepypastarr

264K Reads 24.2K Votes 114 Part Story
iman By -gugibuu Updated Apr 12, 2017

Tak boleh tidur? Bosan? Amaghi sini singgah dulu.

  • 2ne1
  • aoa
  • apink
  • bigbang
  • blackpink
  • btob
  • bts
  • exo
  • gfriend
  • got7
  • infinite
  • nctu
  • ohmygirl
  • redvelvet
  • seventeen
  • snsd
  • tvxq
  • up10tion
  • vixx
balqiisz balqiisz Dec 27, 2017
Fav do mmc tapi lambat gila nak tunggu yang baru punyaa hmm act tak paham la cerita ni sesiapa boleh explain tak 💔
FabulousAwards2018 FabulousAwards2018 Dec 07, 2017
Kami dapati novel anda menarik, jika anda ingin mengetahui kehebatan novel anda, ikuti lahh challenge ini
bbybunnie_ bbybunnie_ Jun 09, 2017
semua kenal buku tu,nape aku je mcm beruk kt sini tk tahu buku ape tu
-makjemahjualfabmuah -makjemahjualfabmuah Jun 20, 2017
Jatuhlah ke dalam kegelapan tiada penghujungnya..buku fav aku ni💕
pikamonnn pikamonnn Dec 04, 2016
at least Hantu tu serupa Jungkook pfftt Okay bro aku tak kesah kalau bau kau hamis ka hanyir ka, yang pasti aku suka kau sebb kau hensem