Select All
  • High School Love [SEVENTEEN Malay Fanfiction]
    65.7K 4K 33

    Mengisahkan tentang seorang pelajar perempuan bernama Kim Hae Min , bersahabat rapat dengan 13 orang lelaki. 4 orang daripada mereka menaruh rasa cinta terhadap Hae Min. Walaupun begitu , seorang Queenka di Lodge International School mempunyai hasrat dengki terhadap Hae Min. Kemunculan seorang lelaki yang telah memusn...

    Completed  
  • " Mr.Vampire 대한 사랑 " CUMV • JWW • S1&S2 🔚
    43.4K 3.1K 55

    " 미스터 뱀파이어에 대한 사랑 " [ Cinta Untuk Mr.Vampire ] " Jina...aku nak darah kau " - Jeon wonwoo " aku taknak laa hanat ! " - Kim jina " kau tak boleh lawan cakap tuan kau ! kau tu slave aku bongok ! " " aku benci kau vampire durjana ! " - Highest ranking ; #3 in vampire #8 in vampire ...

    Completed  
  • SVT SLAVE AND SVT MANAGER🔥
    1.9K 50 9

    Meh saya terangkan dulu.... dlm cerita ni...seventeen bukannya 1 tapi 2 dan sikap yng berlainan((mcm klon gak la)) meh start sinopis dia.. Hwang Ahrin telah diculik oleh SVT¹ dan dijadikan slave... Ahrin sering dipukul dan dia jugak tempat mereka lepaskan nafsu.. Park seul pula kwn Ahrin yng hidonya berlainan daripada...

  • 13 Suami | svt°
    27.8K 4.3K 17

    • bila kau bangun² dari tido, ttbe ada 13 lelaki mengilingi kau. mengaku suami kau lak tu. • satu hari satu suami.mengikut umur.lepas sehari mereka balik ke langit. [ PERHATIAN ] •Penulisan sampah •Masatu baru je jadi CARAT •Penulisan dak-dak baru nk up • completed

    Completed  
  • My Lovely Brother,Seventeen
    21.5K 1.3K 46

    S.coups,Jun,Seungkwan,Vernon,Woozi,mingyu,Woonwoo,DK,The8,Joshua,Jeonghan,Hoshi&Dino adalah adik beradik yang sungguh rapat.Mereka mempunyai adik perempuan yang bernama Nana.Apakah akan terjadi apabila omma&appa mereka tiba2 meninggal dunia?

    Completed  
  • Seventeen ~ Enemy ? Killing Games (Complete Story !) -Edit Version-
    822 134 27

    Satu - satu ahli seventeen telah terbunuh . Cerita ni telah bertukar sebanyak 180 degree untuk bacaan reader yang disayangi .. Harap korang bahagia ! Highest rangking 4 in #carat

    Completed  
  • [HIATUS] SEVENTEEN WARS #slowupdate
    5.7K 401 8

    Apabila disekolah ada 3 group kecil terkenal. Group Byuntae terdiri daripada 4 orang, S.coups,Wonwoo,Mingyu dan Vernon yang terkenal sifat byuntae mereka. Ada juga mengatakan bahawa Wonwoo dan Mingyu pasangan yang sweet. Group Vocal, terdiri daripada 5 orang. Iaitu, Woozi,DK,Seungkwan, Jeonghan dan Joshua. Mereka ter...

  • This Guy So Byuntae (18+++)
    193K 2.1K 7

    Seorang perempuan bernama LEE MINYEON yang dipaksa menjadi pemuas nafsu kapada seorang lelaki yang gile sex. Pada suatu hari timbul perasaan cinta diantara mereka. Tetapi adakah mereka akan hidup bahagia bersama selamanya. Sory mlas nak wat sinopsis.. hehe tapi... SHORT STORY WARNING: ff nie mmg byuntae kalau x su...

    Completed  
  • Lost [malay ff]
    203 16 7

    Enjoy~~ First try ff In malay languange. Hehe. ‼️Alert‼️ -mungkin slow update (im sorry) -cerita cliche (not a love story) maafkan atas kekurangan dan kesilapan

    Completed  
  • VAMPIRE x WEREWOLF (seventeen ff)
    746 96 27

    Baca je..my first fanfic..klau x best jngn marah

  • The Lost Prince || Seventeen
    3.5K 464 5

    ㅡseperti Prince Charming mencari Cinderella, begitulah seorang gadis ini mencari seorang 'putera'. • seventeen • ❁ 170117

  • [COMPLETED] Last AND Forever (SEVENTEEN SAD ONESHOT IMAGINE)
    19.5K 1.6K 5

    Hope enjoy! Sediakan tisu bebanyak. Mungkin bakal mengalirkan air mata anda. ☺

    Completed  
  • 17 SEVENteen Imagine [HIATUS]
    7.1K 365 29

    kalau nk request boleh letak kat comment atau pm ayer tau. Mohon jangan copy ayer au! AJU NICE!

  • Seventeen Imagines *malay fanfic*
    329 26 5

    korang mesti ada crush kan ? bak kata orang crush ni macam minat kat sebuah pokok .... kau je yang tergedik-gedik kat dia sedangkan dia tau kau wujud pun tak .. ( actually aku pun ada crush...) so cerita ni pasal kau dengan crush kau yang tak akan tepuk sebelah tangan dan akan tepuk tangan lonely kau.. so untuk menol...

  • His sex slave?
    11.8K 252 6

    Hyena dijual disebuah kelab malam oleh appanya yang gilakan harta dan kekayaan. Selepas itu, dibeli oleh seorang namja bernama Kim Mingyu. Highest ranking #28 - Mingyu #wattys2019

  • 【C】 Depression ♂ j.ww
    15.2K 2.7K 46

    " kau pembunuh "

    Completed  
  • Living With Sebeuntin uppaa~
    1K 36 16

    Kisah svt n author tinggal serumah sabo jelah ngan kenakalan depa Vote and komen komen anda saya utamakan hahahaha

  • Seventeen Lyrics
    35.3K 1.3K 88

    No need to describe Just fully Seventeen lyrics

  • Seventeen imagines
    1.2K 165 34

    Say The Name! Seventeen! Hello guys tolong lah jenguk-jenguk ff yg author buat ni and then simpan dalam library and reading list k...annyeong yeoreobun.. Cover by: @_citylights- from HITSOUND Grapich Shop

  • love mission + svt'ff
    19.5K 2.5K 37

    apabila 13 lelaki muda yang sudah puas hidup dalam kebosanan , mereka pun cuba meletakkan satu misi untuk semua dimana misinya ialah mencari 'yeojachingu' dalam tempoh yang ditetapkan. " BOSANNNNN ! ", [♡] #1 meanie #5 seventeenfanfic ©aiscoups- seventeen's ff 271017

  • Seventeen Imagines
    368 34 2

    Seventeen x Reader ~NO DESCRIPTION~