This Guy So Byuntae (18+++)

This Guy So Byuntae (18+++)

135K Reads 1.6K Votes 7 Part Story
~@nI€m_jBk£Nt@Ek♡♡k~ By hyoaneem Completed

Seorang perempuan bernama LEE MINYEON yang dipaksa menjadi pemuas nafsu kapada seorang lelaki yang gile sex. Pada suatu hari timbul perasaan cinta diantara mereka.  Tetapi adakah mereka akan hidup bahagia bersama selamanya. 


Sory mlas nak wat sinopsis.. hehe tapi... 


SHORT STORY 
WARNING: ff nie mmg byuntae kalau x suka jgn baca ataupun bukak langsung. Pastu nak kecam2 author pulak..

Vote atau nak komen. No silent readers.

(Dilarang copy ff nie!!)

  • fanfiction
  • hyoaneem
hyoaneem hyoaneem Dec 17, 2017
Saya silap..  Buat watak....  Biasa laa..  Saya bukam author yg bagus..
_cheolliemint _cheolliemint Dec 25, 2017
Byuntae? Emm not really . Aku boleh tahan lagi baca , . Fight-o author! Maaf tau , im new reader .
Tengok id name aq.. Be like .. Same wehhh dgn watakkk😂😂😂
_cheolliemint _cheolliemint Dec 25, 2017
Saya baca part ni dengan penuh emosi . x sangka Joshua yg muka ala-ala prince charming tu perangai cm nih. Alahaii .. 
                              Emm saya dah baca setengah drpd part ff ni kt fb jdi dh tau mc mana tapi sy nak baca jugak . Goodluck sis!
Hyunbie_ Hyunbie_ Dec 26, 2016
Wah... ko memang otak byun... tapi aq suka kalau watak lelaki otak sex tu s. coups(hahaha sorry)