Pilih semua
  • Niekučio pamokėlės
    6.9K 653 11

    LGBTQ+, ne gėjus ir ne lesbietė, ne trans ir ne ,,normalus", biologinė lytis ir socialiai nurodoma lytis... daugybė mitų ir gandų sklando aplink šią bendruomenę. Kiek daug neapykantos patiria šie žmonės vien todėl, kad kai kurie būna paprasčiausiai... neapsišvietę. Šiandien galite užeiti į belyčio niekučio pamokėles i...

  • Konspiracijos teorijos
    3.9K 371 8

    Ar kada susimąstėt, kad mėgstamiausias serialas gali slėpti kai ką daugiau nei yra rodoma? O gal turite įtarimų, kad daina nėra apie tai, apie ką dainuojama? Tuomet suradote tinkamą vietą, nes čia, mano draugai, viskas bus paaiškinta.

  • Vidurnakčio išpažintys
    761 127 17

    Kartais jausmus taip sunku išlieti, jog tenka pasikliauti virtualia erdve ir nepažįstamaisias.

  • Kitas Pasaulis
    14.1K 1.8K 40

    Tai, kad egzistuoja ne vienas pasaulis, dimensija, niekam nėra paslaptis. Visgi didžioji žmonijos dalis netikti tuo, ko nemato, o devyniolikmetė Sinė Dyn taip pat priklauso tam tarpui. Mergina visą gyvenimą turėjo kitų problemų, kurias užkrovė jai netikėtai dingęs tėvas. Atrodė, kad jos ieško visas pasaulis, kai per v...

    Lengkap  
  • Dangaus Grafičiai (BAIGTA)
    92.1K 13K 101

    "Jie aprašė savo gyvenimus. Ką aprašysi tu?" Tiesiog viena didelė betoninė siena, devyniasdešimt devynios žmonių žinutės visiems praeiviams ir viena mergina su dažų flakonėliu delne, ketinanti palikti ką nors ir nuo savęs. Už puikų viršelį dėkoju @AgnuteCic SOTY 2016 laimėtoja (dėkui visiems, kurie balsavo :3 )

    Lengkap  
  • "Dėl tavo nuomonės savęs nekeisiu."
    8.8K 1.2K 50

    Rinkinys pozityvių citatų iš žmonių, remiančių LGBTQIA+ bendruomenę, kuris galėtų šiek tiek tau pakelti nuotaiką. Visos citatos išverstos į lietuvių kalbą.

  • Pabarstukai
    344 80 7

    Trumpi tekstai, kurie atsirado iš niekur nieko ir nusprendė nutūpti štai čia. Įvairios mintys, kurių nesugebėjau pritaikyti jokiam kūriniui, todėl išliejau čia.

  • Ar prisimeni?
    623 180 13

    Aš prisimenu viską. O tu?

    Lengkap