Select All
  • Suamiku Always High!
    81K 323 1

    CERITA INI MUNGKIN MEMPUNYAI UNSUR -UNSUR 18SX KALAU SIAPA TAK SUKA JANGAN BACA:) SINOPSIS: Kisah seorang gadis bertemu dengan seorang jejaka di airport.perkenalan yang membawa kepada bibit-bibit cinta,konflik dan kebahagiaan "Hanya awk di hati saya",Tengku Ryan Raiqal. "Terima kasih kerana mencintai saya sejujur hati...

    Mature
  • HIDUP TANPA NOKTAH
    916K 3.4K 34

    "...... I still remember your last word, YOU'RE SUCH A LIAR, AMIR! YOU'VE PROMISE ME THAT YOU WON'T LEAVE ME ALONE HERE. BUT YOU LIE TO ME. YOU'RE LIAR! I HATE YOU SO MUCH! DON'T YOU TRY TO CONTACT ME EVER. IF YOU DARE TO CONTACT WITH ME I'LL BLOCK YOU, BITCH! That's word make me so sad to leave you at here. I'm reall...

  • After 3
    785M 9.3M 100

    The passionate story of Tessa and Hardin continues as family secrets, deep betrayals, and career opportunities threaten to tear them apart.

    Completed   Mature
  • After 2
    535M 10.1M 103

    This is the sequel (continuation) of After. Hardin and Tessa's relationship will be tested in ways she never expected, but he knew of all along.

    Mature
  • Pujaan Hati Kanda
    412K 2.5K 15

    Bacaan Bab Awal Sahaja Tajuk: Pujaan Hati Kanda Penulis: Aulia Iman Penerbit: Karyaseni ISBN: 978-967-0890-91-3 Harga: RM27 (Semenanjung) // RM30 (Sabah & Sarawak)

  • Cinta Untuk Crush
    1.6M 71.2K 70

    jangan paksa cinta. biar cinta yang memaksa kita jatuh.

    Completed  
  • Dia Milik Aku
    401K 11.8K 67

    sejauh mana kau berlari, kau pasti akan aku temui

    Completed  
  • Cintaku Kembali
    300K 9.1K 44

    saat kau lari, aku kejar. bila aku pergi, kau pula mengejar.

    Completed  
  • Cinta Hati
    480K 13.7K 65

    Tengku Shahrin bersetuju untuk berkahwin dengan anak kawan Uminya, Walaupun dalam Usia yang masih mentah. Semuanya demi keluarga dan bakal isterinya yang mempunyai 'penyakit terpencil'. Mengalas tanggungjawab sebagai suami isteri dalam usia yang mentah sangat mencabar mereka berdua. Kedua-duanya masih bersifat childis...

    Completed  
  • Izinkan Aku Bahagia | COMPLETED |
    194K 7.3K 37

    "Ustaz kata kasih ibu membawa kesyurga, tapi Aqif tak pernah rasa pun, Aqif nanti masuk neraka ke?"- Aqif. Tangisan Aisya yang tidak pernah lelah mengemis bahagianya sendiri. dan. Mungkinkah Aqif akan punya keluarga yang sempurna diakhir cerita? Mula - 10/12/16 Tamat - akan diupdate nanti.

    Completed  
  • Blind love
    198K 8.3K 42

    Cinta buta? Uh kau bergurau ke. Ini bukan cinta buta tapi cinta yang membutakan hati seseorang dan bukan buta mata. Buta dari sudut hati dan perasaan ni berbeza. Kalau buta mata kita tidak dapat melihat dunia manakala buta hati pula kita tidak akan dapat melihat kesucian hati seseorang. Putri Fazurin memegang watak se...

  • Honey ✔
    2.2M 78.7K 46

    "Kenapa you panggil I, Fahrin? Semua orang panggil I, Ryan,"- Fahrin "Because Ryan is too mainstream," - Rose Sweet Tooth Café & Bakery menyediakan yang manis-manis sahaja. Dessert manis, senyuman manis, muka owner manis, ayat pickup line nak mengurat pun manis. Tapi bila Ryan Fahrin (si mamat possesive yang mungkin...

    Completed  
  • Kau yang pertama
    166K 4.4K 87

    kau yang pertama aku cinta yang pertama aku sayang juga yang pertama membuat aku terluka. Apa yang aku tak faham kenapa susah sangat kau nak faham kau yang aku sayang?- Sefferina Adila Kau yang pertama menghulur tangan dan cinta aku tak pernah mencuriga apakah itu cinta atau hanya bisikan asmara. Keadaan yang memaksa...

    Completed  
  • The Locker Exchange
    26.4M 1M 52

    When Brynn finds herself accidentally sharing a locker with a misunderstood and popular bad boy, she can't help being pulled into a high-stakes mystery. ***** After discovering her newly assigned gym locker has no back wall -- so she's stuck staring...

    Completed  
  • After
    700M 11.1M 114

    Tessa Young is an 18 year old college student with a simple life, excellent grades, and a sweet boyfriend. She always has things planned out ahead of time, until she meets a rude boy named Hardin, with too many tattoos and piercings who shatters her plans.

  • Charlotte Beauty Terbitan 2018
    2.4M 12K 30

    *Tajuk lama : Perempuanku ********** Shakeel Anas. Satu nama yang begitu terkenal dalam dunia fesyen sekaligus menjadikan nama itu menjadi pembakar semangat Qaira Lutfia untuk mendekati idolanya itu. Siapa sangka lelaki yang kelihatan penuh sopan santun dan peramah di kaca tv itu rupanya bagaikan ketulan ais di kutub...

    Completed  
  • Suamiku Bitchboy [ √ ]
    842K 21.9K 36

    Actually, memang tak tahu nak buat desc macam mana. enjoy reading ! Highest ranking : #1 in romance #2 in drama #1 in Malaysia

    Completed  
  • Me Before You
    182K 2.6K 13

    What if Will never took his life and Louisa came with him to Switzerland? What would become of their fate? Could things possibly get better and even heal for Will when they take an unexpected trip? Would they marry? Have a family of their own? What will happen to Alicia and Rupert, Patrick? Do you want to take a ride...