Select All
  • [C] Bad Guy ㅡ 전정국
    93.7K 7.7K 33

    Kau? Lelaki berbahaya.

    Completed  
  • TEAR | jimin ff |
    76.8K 4.7K 27

    aku ingat walaupun kahwin paksa rumah tangga akan indah. tapi aku salah, rumah tangga aku musnah. disebabkan suamiku yang ego, park jimin. "kau nak aku mati kan? kalau aku mati, jangan kau sesekali nak menangis sebab aku. "

    Completed  
  • wrong app | jk ✔
    205K 21.5K 28

    bila kau frust nonggeng pasal berat badan naik seciput, tak semena-mena salah download apps.

    Completed  
  • [C] Mémory. jjk
    134K 10.6K 34

    "Lima tahun aku dan Jungna, anak kau sendiri hidup tanpa kau! Aku tunggu kau untuk cari aku balik! Untuk kau ambil aku balik!" Janji yang termungkir cuba dituntut. Hati yang terluka cuba dirawat. Mampukah dia? -- + book 1 of Regret ▶ jjk ✿ Status : Completed / Edited Start : 05 Julai 2016 End : 15 Oktobe...

    Completed  
  • [C] No, I'm Not. » Kim Taehyung «
    193K 23.4K 31

    " Apa salah aku? " " Aku bukan gila. Aku cuma tak sihat. " -------------------------------- Started :- 05 / 08 / 2016 Ended :- 05 / 08 / 2016 #wxlmxx #elmeow #hakakgojes

    Completed  
  • THE TRUTH UNTOLD (BTS FF)
    163K 10.6K 74

    Kim NamJoon, Kim Seokjin, Min Yoongi , Jung Hoseok , Park Jimin , Kim Taehyung and Jeon jungkook are 7 passionate lawyers under Bangtan Criminal Investigation department. With no space in their heart to love someone ,they will face bizarre murders occurring around the city, the deeper they will indulge in the case...

    Completed  
  • micmicbungee | Minyoongi
    81.1K 6.1K 38

    " kau sendiri akan jatuh cinta dengan cara aku , Kim JaeEun " MinYoongi " Awak akan jadi milik saya jugak , JaeEun " KimJongIn nak tau ? baca

  • the hot bully // jungkook
    4M 135K 24

    "are you serious?" -in which a girl despised going to school because of one name. jeon jungkook.

    Completed  
  • Down World (Book 1 of the Down World Series)
    439K 21.2K 52

    FREE for November! Now published as a Wattpad Book! Get your copy at all major bookstores, or find the e-book at your local library! As a Wattpad reader, you can access both the Original Edition and Books Edition upon purchase. When Marina discovers that her older brother, assumed dead these last three years, is actua...

    Completed  
  • BTD ( Breath To Death )
    108K 5.9K 24

    " Bagi aku rogol kau sekali boleh ? "

    Completed  
  • [ 18+ ] Mafia Husband - KTH 김태형 ♡
    263K 6.6K 16

    warning ; byuntae + violence 🔞 ' adakah aku hanya sekadar pemuas nafsu kau ? aku terseksa terus hidup begini tetapi aku lebih terseksa berjauhan daripada kau '. -- kerana cinta kau , aku menjadi separuh gila , kim nayeon .

  • SOPE | Blood Rose
    1.8M 118K 87

    "Why are you so obsessed with roses?" "Because, all roses have their own story, all colors have their own symbolism." "What rose am I to you?" "My Blood Rose." Min Yoongi, a 23 year old male whos had a pretty average life, besides the terrible family and messed up past. Though when his bestfriend, Kim SeokJin, gets...

    Completed   Mature
  • [√] Dr.Jeon, Sayang ! | 정국
    23.5K 3.1K 12

    ❛ Muka garang Dr. Jeon buat saya gila ! Tacod ah bebi tacod ah !❜ - Shin Hara. Siapa cakap duduk dekat hospital sorang sorang bosan ? Ha, Shin Hara menidakkan perkara itu seratus peratus. Mana boleh bosan jika yang merawatnya itu Dr.Jeon yang berparas rupa menawan ! Dia sudah jatuh cinta ! Walaupun doktor itu keliha...

    Completed  
  • [C] Snow White Tae & 6 Idiot Dwarfs + BTS
    61.6K 8.5K 19

    Fantasy + Comedy (Completed) Snow White Tae melarikan diri ke dalam hutan kerana diburu oleh ibu tirinya. Kemudian, dia bertemu pula dengan 6 orang kerdil yang mempunyai pelbagai karenah. Apa yang akan berlaku seterusnya? 21st Century 'Snow White' 100% MY OWN IDEA BECAUSE IT WAS BASED ON MY OWN IMAGINATION!!! Special...

    Completed  
  • blood sweat and tears II : escape from nightmare (OG)
    10K 1.3K 28

    #digalakkan untuk baca buku Blood Sweat And Tears I : The Truth Untold before baca buku ni Status : on going "Hyung...betul ke...dunia ni bukan tempat untuk aku?" "Ya." tahun demi tahun berlalu setelah tamatnya perjalanan ngeri dan hitam. Peristiwa yang telah menguji mereka semua dengan perasaan benci dan dendam. Ki...

  • blood sweat and tears I : The Truth Untold (C)
    149K 17.8K 82

    Matured content (16+) ▶Memang panjang, tapi sekali baca, belum tentu boleh berhenti ▶ Never expect the ending ▶ "Blood Sweat and Tears II : Escape From Nightmare" (Done Publish) + Kisah 7 sahabat yang berjuang mencari erti kebebasan dan kebahagiaan + "Tak semua benda dalam dunia ni bahagia, dan tak semua benda dala...

    Completed   Mature
  • [C] The Great Kim | KTH
    74.3K 9.6K 24

    Kerana satu malam, kau bertemu si dia. Start: 17/09/2020 End: 15/01/2021 Kredit poster: @crushleus

    Completed  
  • [C] Jasmine • JJK
    45.2K 8.5K 22

    Horror short fanfiction. "Adakah kau sendiri yakin dia seorang manusia?" ©iamyourcupcake 2019 Start: 24/8/2019 End: 25/8/2019

  • [C]Sinderella | JJK
    51.4K 9.6K 24

    Hate me and love me then. Cover by: @ziraneolemon #3 in fanfiction (23/5/2020)

    Completed  
  • [C]Scandal | JJK
    60.4K 7.3K 12

    He's dangerous. Innocent and seductive liar. Cover by:-nanaz

    Completed  
  • [C] Him • kth
    62.3K 9.1K 22

    "Don't trust him. Never!" A short story from iamyourcupcake. Start/end: 3 Oktober 2019

    Completed  
  • [C] 99% | Kim Taehyung
    70.8K 12.1K 22

    "Pegang janjiku. I always be your angel, sayang." Start: 27/7/2019 End: 26/8/2019 Cover by: @soofiathefirst

    Completed  
  • [C] Violet | BTS
    72.3K 9.8K 16

    4 jejaka merbahaya. Anda sebagai tawanan. Adakah wujud jalan keluar? Start: 8 Jun 2019 End: 23 Ogos 2019 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design

    Completed  
  • [C] Kisstagram | BTS
    93.9K 12.3K 12

    Tiada jalan pulang jika sudah tergoda. Start : 24/01/2019 End. : 16/04/2019

    Completed  
  • [C] Her Sweet Stalker | KTH
    117K 19.4K 23

    Sekuel kepada 'Lelaki Upahan'. "Aku terasa gelisah. Hatiku yakin akan sesuatu. Dia sentiasa mengikuti setiap langkah dan hembusan nafasku." Start : 23/11/2018 #1 in fanfiction ( 12/1/2019) Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest /canva design

    Completed  
  • [C] Oxyjeon | jjk
    124K 21.9K 32

    Kerja yang dipinta, bahaya yang menyusul. Awas, jangan biar dia hembuskan oksijeon. Photo for cover: Credit to rightful owner on pinterest. /Canva Design Date (start) : 4 Mac 2019 Date (end ) : 2 June 2019

    Completed  
  • [C] Jeon For Sale | JJK
    118K 18.3K 21

    Kau bayar. Jungkook sedia berkhidmat. Berminat. Hubungi Jeon di talian 001. Start: 13/10/2018 End: 07/11/2018 Cover : @Youngbeast19

  • [C]Misi Hancurkan Hati | JJK
    184K 25K 23

    Tiada siapa yang berani dekati Jeon Jungkook. Hanya seorang gadis sahaja yang mampu jinakkan lelaki segarang itu. Start : 22/9/2018 Status: Completed on 13/10/2018 Cover by: @nenektwa- ❤ #1 in fanfiction (10/7/2020)

    Completed  
  • [C] Senpai, I'm in Love | JJK
    184K 31.4K 33

    Dia yang digoda. Aku yang tergoda. Start : 7 November 2018 End : 27 January 2019 #2 in fanfiction on 6/4/2019 #1 in fanfiction on 27/4/2019 Cover: @pinkykookies27 ❤

    Completed