You Changed Me!!

By user01043168

109K 3.5K 155

"ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ;" μου φωναξε και αρχισε να με πλησιαζει. "Δεν σε αφορα το τι κ... More

#1
#Cast❤
#2
#3
#4
#5
#6
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#14
#15
#16
Ανακοινωση
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
#26
#27
#28
#29
#30
#31
#32
#33
#34
Ανακοινωση
#35
#36
#37
*ΤΕΛΟΣ*
Ανακοινωση

#7

2.7K 102 0
By user01043168

Οκ δεν ειναι οτι θα μου παρει το πρωτο μου φιλι ή κατι τετοιο αλλα εχω να φιληθω με καποιον απο τη 2ερα γυμνασιου.

Αυτος σηκωθηκε ανετος, με πλησιασε και μου εκανε νοημα να σηκωθω.

"Οκ θα το κανουμε αλλα στο μπανιο, μονοι μας"

Προχωρησε και τον ακολουθησα.

Μπηκαμε μεσα και οταν εκλεισε τη πορτα με κολλησε πανω της. Πιεσε το σωμα του πανω μου εσκυψε και μου ψιθυρισε στο αυτι

"Μην αγχωνεσαι μικρη. Σου υποσχομαι θα σου αρεσει."

Μου δαγκωσε το λοβο μου και μετα επιτεθηκε στα χειλη μου. Ειχα καιρο να νιωσω αυτο το συναισθημα. Στην αρχη το φιλι του ηταν γλυκο και τρυφερο. Μετα αρχισε να με φιλαει άγρια και κτητικα. Δαγκωσε το κατω χειλος μου κανοντας με να αναστεναξω και βρηκε την ευκαιρια να βαλει τη γλωσσα του στο στομα μου. Εμπλεξα τα χερια μου στα μαλλια του και τα τραβηξα απαλα. Κατεβασε τα χερια του και χουφτωσε δυνατα τους γοφους μου.

Το φιλι μας ομως διεκοψε το χτυπημα της πορτας.

"Εμμ.. σορυ παιδια που γκχμ.. διακοπτω αλλα θελουμε να συνεχισουμε." Ειπε η Ναντια και με κοιταζε εντονα κανοντας μου νοημα οτι θα της τα πω ολα μετα.

"Οκ πηγαινε και ερχομαστε."

Οταν εκλεισε η πορτα ο Μαριος με ξαναπλησιασε και με επιασε απο τη μεση.

"Δε τελειωσαμε εμεις."

Και αφηνοντας μου ενα πεταχτο φιλι στα χειλη πηγε στο σαλονι. Τον ακολουθησα και καθισα στον κυκλο. Το παιχνιδι συνεχιστικε κανοντας κυριως ερωτησεις ο ενας στον αλλον μιας και βαριομασταν τα σηκωθούμε. Το βραδυ αργησα να κοιμηθω γιατι σκεφτομουν το φιλι μου με τον Μαριο.

Εχει περασει 1 εβδομαδα απο το φιλι μου με τον Μαριο και με αποφεύγει. Οποτε τον πλησιαζω παντα βρισκει μια δικαιολογια για να απομακρυνθει και δε μου μιλαει καθολου. Η Σαρα μου ειπε πως τον ρωτησε αν μου εχει θυμωσει αλλα δε πηρε απαντηση. Τωρα ειμαι σπιτι και περιμενω να περασει η ωρα μεχρι να ερθουν τα κοριτσια για να ετοιμαστουμε για το βραδυ που θα παμε σε κλαμπ. Ελπιζω να ξεκαθαρισουν τα πραγματα και να μου πει τι εχει.

Το κινητο μου αρχισε να χτυπαει και ειδα στην οθονη το ονομα της μαμας μου.

Μ-" Γεια σου αγαπη μου τι κάνεις;"
Κ-" Καλα μαμα μου εσυ;"
Μ-" Καλα περιμενω να σχολασει ο Χρηστος και να επιστρέψει σπιτι"
Κ-" Μαλιστα. Πως τα πας εκει;"
Μ-" Μου λείπετε πολύ καρδια μου και εχουν περασει μονο λιγες βδομαδες"
Κ-" Και μενα μου λειπεις μαμα μου αλλα ειπαμε πως με τη πρωτη ευκαιρια θα ερθεις ή θα έρθουμε να σε δουμε."
Μ-" Το ξερω αγαπη μου. Α ηρθε ο Χρηστος θες να στον δωσω να μιλησετε;"
Κ-" Εμ πρεπει να κλεισω μαμα γιατι θα ερθουν τα κοριτσια να ετοιμαστουμε για το βραδυ. Θα τον παρω τηλεφωνο μετα. Αντιο σ'αγαπώ."

Σιγα μη του μιλαγα. Πληκτρολογησα τον αριθμο της Βιολετας αφου μολις σχολασαν και θα ηταν σιγουρα με τη Χρυσα και στους 2 χτυπους μου το σηκωσε

Β-" Ελα ρε σακατεμενη μου τι κάνεις;"
Χ-" ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑ"
Β-" Σκασε ρε δε χρειαζεται να φωναζεις σε ακουει"
Κ-" Γεια και σε σας καριολιτσες. Καλα ειμαι εγω εσεις τι κανετε;"
Β-" Καλα οπως τα ξερεις μολις σχολασαμε."
Κ-" Ωραια και εγω τα ιδια περιμενω να ερθουν τα κοριτσια για να ετοιμαστουμε για το βραδυ."
Χ-" Απο τωρα; Ουτε 3 δεν ειναι."
Κ-" Διαφορα ωρας bitches εδω ειναι 8."
Β-" Οκ. Για πες με αυτο το μαναρι τον γειτονα τη εγινε;😏"
Κ-" Φασωθηκαμε🤷‍♀️"
Β+Χ-" ΤΙΙΙ;!"
Κ-" Ναι αλλα απο τοτε με αποφευγει συνεχεια και εχει περασει μια εβδομαδα. Δε μπορω να τον καταλαβω με φιλαει και μου λεει οτι 'εμεις οι δυο δε τελειωσαμε' και την αλλη μερα κανει σαν να μη με ξερει."
Χ-" Σε θελει."
Κ-" Και απο που το βγαλες αυτο το συμπερασμα ρε εξυπνη;"
Χ-" Ειναι προφανες αγαπη μου. Ασχετο τωρα που εσυ εισαι μπουφος για να το καταλαβεις. Απλα ειναι μπερδεμενος και δε ξερει τι να κάνει."
Β-" Συμφωνω. Κοιτα αποψε που θα βγειτε ομως να τον τσιγκλισεις λιγο. Βαλε οτι πιο προκλητικο εχεις και ασε καποιον να σου τη πεσει. Αν ζηλεψει σημαινει πως σε θελει αλλιως προχωρα."
Κ-" Οκ κλεινω γιατι ηρθαν τα κοριτσια. Τα λεμε πατσαβουρες μου."
Β+Χ-" Γειαα"

Κατεβηκα γρηγορα κατω και ανοιξα στις τρελες γιατι θα μου γκρεμιζαν τη πορτα.

"Ηρεμα με τη πορτα ρε, τη θελω"

"Αντε μωρη πουτανα μια ωρα εκανες να ανοιξεις"

"Σορυ ρε αλλα μιλουσα στο τηλεφωνο."

"Καλα ελα να δουμε τι θα βαλουμε για να τρελανουμε τα αγορια σημερα και εδυ κανονισε τι θα κανεις με τον αδερφο μου."
Δε σας ειπα. Της Ναντιας της αρεσει ο Κρις και της Σαρας ο Αλεξ.

Ανεβηκαμε στο δωματιο μου και μπηκα να κανω ενα μπανιο ωσπου να μου βρουν ρουχα για να 'τρελανω' τον Μαριο 🤦‍♀️. Καθισα 10 λεπτα και αφου ξεβγαλα την σαπουναδα σκουπιστικα με μια πετσετα και εβαλα τα μαυρα δαντελωτα μου εσωρουχα.

Πηγα στα κοριτσια και μου εδωσαν να δοκιμασω ενα μαυρο κοντο φορεμα.

"Κατ γαμας με αυτο."

"Πολυ φοβαμαι οτι δε θα τρελανεις μονο τον αδερφο μου σημερα." Ειπε η Σαρα και γελασαμε. Τα κοριτσια εβαλαν και αυτες τα φορεματα τους και βαψαμε η μια την αλλη. Της Ναντιας της εκανα πιο ελαφρυ μακιγιαζ μιας και δε της αρεσει να βαφεται εντονα. Τα μαλλια μας τα αφησαμε κατω και τα φτιαξαμε ελαφρες μπουκλες.

Εγω εβαλα αυτο

Και βαφτικα ετσι

Η Σαρα

Και η Ναντια





Πηραμε τις τσαντες μας βαλαμε κολονια και κατεβηκαμε κατω που μας περιμεναν τα αγορια. Μολις μας ειδαν εμειναν να μας κοιτανε. Οταν συνηλθαν καπως μας αγριοκοιταξαν.

"Τι φορατε;" ειπε ο Αλεξ και κοιταξε την Σαρα απο πανω μεχρι κατω.

"Εμμ φουστανια;" απαντησε η Ναντια σε στυλ 'νταα'.

"Και που ειναι το υπολοιπο;" σοβαρα Αλεξ; Δε βλεπω να ρωτατε το ιδιο τα τσουλακια που τραβολογιεστε. Οχι οτι είμαστε το ιδιο με αυτες για αυτους αλλα δε μπορουν να μας κανουν και μαθήματα ηθικής.

"Και που νομιζετε οτι θα πατε ετσι;" της ειπε ο Κρις.

"Στο κλαμπ." Ειπαμε ολες μαζι κανοντας τις ανηξερες και χαμογελασαμε πονηρα η μια στην αλλη γιατι ξεραμε τι τους εκαιγε και καναν ετσι.

"Δεν υπαρχει περιπτωση να βγειτε εξω με αυτά. Ολα τα λιγουρια θα σας κοιτάνε και θα σας τη πεφτουν." Ειπε ο Μαριος.

"Και που ειναι το κακο σε αυτο; Ελευθερες κοπελες ειμαστε, κουκλες να μη το πενεφτω αλλα ειμαστε, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου;" του ειπα και κερδισα μια αγρια ματια απο ολους για την απαντηση μου. Γιευυ😁

"Δικιο εχει η Κατ. Εμεις ετσι θα παμε και αν δε θελετε μην ερθετε θα παμε μονες μας"

"Δε θα σαι καλα Σαρα που θα σας αφησουμε μονες να σας κολλαει ο καθε παπαρας. Εμπρος φυγαμε." Ειπε ο Αλεξ και εκανε νοημα στα αγορια.

Πηγαμε με 3 οχήματα. Στο πρωτο ο Αλεξ με τη Σαρα, στο δευτερο ο Κρις με τη Ναντια και απο πισω ακολουθουσα εγω με τον Μαριο. Σε ολη τη διαδρομη δεν μου μιλησε καθολου και εσφιγγε τα χερια του στο τιμονι. Μα καλα τοσο πολυ τον πειραζει; Λες να εχουν δικιο τα κοριτσια και να ζηλευει;

Οχι ρε ιδεα σου. Χαιρεται παρα πολυ που θα πας ετσι σε κλαμπ και θα θελουν ολοι να σας πηδηξουν.🤦‍♀️

Φτασαμε στο κλαμπ και μπηκαμε μεσα. Η μυρωδιά του αλκοολ και του καπνου τρύπωσε στη μυτη μου και με εκανε να χαλαρωσω. Μπορει να μην εβγαινε πολυ απο το σπιτι στην Αθηνα αλλα με τα κοριτσια πιναμε και για ενα διαστημα καπνιζα μετα ομως το σταματησα και εκανα σπανια. Ενιωσα πολλα βλεμματα πανω σε μενα και στα κοριτσια. Απο τα αγορια δε πέρασε απαρατήρητο καθως μας τραβηξαν απο τη μεση και μας κόλλησαν πανω τους. Βρηκαμε ενα τραπεζι και καθισαμε. Τα αγορια πηγαν να μας φερουν ποτα, εγω πηρα βοτκα πορτοκαλι. Οταν τελειωσαμε τα ποτα μας αποφασισαμε να ξεκινησουμε το σχεδιο μας.

Σηκωθηκαμε και αρχισαμε να χορευουμε λιγο προκλητικά μπροστα απο μια παρεα αγοριων λιγο πιο διπλα απο το δικο μας τραπεζι που μας κοιταζαν εντονα προηγουμενος. Εριξα μια κλεφτη ματια στον Μαριο και τον ειδα να μας αγριοκοιταζει σφίγγοντας τις γροφιες του μαζι με τους υπολοιπους.

Let's the party begin! 😏

Γειαα
Αν σας αρεσουν τα κεφαλαια παρακαλω καντε λαικ γιατι θα με βοηθουσε να συνεχισω.

Byeee

Continue Reading

You'll Also Like

271K 9.3K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...
168K 5.6K 53
Δύο διαφορετικοί αλλά και δυναμικοί χαρακτήρες... Από την μια η Νικόλ Παπαδημητρίου, από την άλλη ο Massimo Rossi.... Μια και όχι τυχαία συνάντηση θ...
233K 8.3K 71
"Απλά δεν θέλω να βρίσκεσαι γύρω μου. Μείνε μακριά μου" με κοίταξε με ανέκφραστο βλέμμα και μου γύρισε την πλάτη, ενώ άρχισε να απομακρύνεται από το...
63K 3.5K 41
Πόσο μπορεί να σε κάψει η φωτιά ενός δράκου που έρχεται για εκδίκηση? Θα σου απαντήσω αμέσως λοιπόν, Βασικά Λέω να απαντήσεις μόνος σου στον εαυτό σο...