Yes I will be Mrs. Styles

By ChristianeBlack

32K 1K 188

Ea are o viata plina de dezastru, plina de umilinta si un trecut negru. Nu poate scapa de ceea ce o urmarest... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 4 In sfarsit
Capitolul 5 Mesajul
Capitolul 6 OMG
Capitolul 7 Primul Sarut
Capitolul 8 Disappointment and Suffering
Capitolul 9 Por ti y por Mi
Capitolul 10 Regasirea
Capitolul 11 Te vreau
Capitolul 12 Don't cry
Capitolul 13 I'm fine love
Capitolul 14 Panica si Frica
Capitolul 15 I love my baby♥
Capitolul 16 Because I love you
Capitolul 17 I'm Mrs. Styles
Capitolul 18 Sa dam cartile pe fata
Capitolul 20 Te vreau inapoi
Capitolul 21 Nu trebuia sa fac asta
ANUNT
Capitolul 22 True Love
Capitolul 23 I don't know
Capitolul 24 Rapirea
Capitolul 25 Doua Luni de iad
Capitolul 26 She's Dead
Capitolul 27 Please, come back to me
Capitolul 28 Criss returns
Capitolul 29 Adevarul iese la suprafata
Capitolul 30 Inca o zi obositoare
Capitolul 31 A sosit momentul
Capitolul 32 Te iubesc Harry
Capitolul 33 Iarta-ma te rog
Capitolul 34 Dezamagire totala
Capitolul 35 Dragostea invinge mereu
Capitolul 36 Vrei sa fii Doamna Styles?
Capitolul 37 Familia Perfecta!
Capitolul 38 Adevar sau Minciuna?
Capitolul 39 My heart is broken
Capitolul 40 Sex cu fratele meu?
Capitolul 41 Love has no limits
Capitolul 42 Cry
Capitolul 43 He would leave
Capitolul 44 I'm not Happy
Capitolul 45 Revenge!
Capitolul 46 A sosit momentul
ANUNT!
Capitolul 47 Dezvaluirea
Capitolul 48 Retrieval
Capitolul 49 Love you always and forever
Capitolul 50 Adevarul iese la suprafata
Capitolul 51 Power
Ramane o amintire 52
O noua fericire 53
I need you 54
Capitolul 55 Vesti noi
Capitolul 56 Regreturi
Capitolul 57 Contopire
Anunț!
Iubire
CONTINUATION!

Capitolul 3 Intalnire cu Vedetele

1.2K 37 3
By ChristianeBlack

In masina in drum spre concert am intrat pe twitter de pe telefon, dupa care ca de obicei ce fac in toate aceste luni, ma uit sa vad daca Harry mi-a raspuns, dar nimic ca pana acuma.  Asa ca hotarasc sa-mi actualizez starea pe twiiter. "In drum spre  cea mai tare zi din viata mea, 18 ani pe care ii iubec, Love you all" .  Mi-am luat apoi castile dupa care le-am introdus in telefon si am derulat cu degetul touch'ul telefonului in a cauta melodia potrivita ca sa o ascult. Intr-un sfarsit am gasit melodia perfecta, cu toate ca era un pic cam trista asa dar si erotica as pute spune eu. Under este una dintre melodiile pe care le iubesc, si pur si simplu ascultand muzica timpul trece mai repede si asa nu o sa ma mai gandesc la lucruri rele ci la momentul cand o sa-i vad pe baieti, my idols, my heros. IIiiiiiippp.. abea astept acea clipa la care visez de foarte mult timp, deci nici acuma nu-mi vine sa cred ca ai mei mi-au facut bucuria de a merge la concertul lor. Probabil ca lacrimile imi vor curge instantaneu imedia ce le voi auzi vocile, imediat ce le voi vedea chipurile lor ca de inger intruchipate pe scena aia, iar eu... eu acolo stand nemiscata, privindu-i cum isi lasa energia lor peste multimea de fani ce tipa intr-una 1D-1D-1D... Acel moment, cand simti in interiorul tau cum acei fluturi explodeaza practic in tine.. iar mici furnicaturi care te tapeteaza in tot corpul, iar parul de pe maini ti se ridica in mod normal de pe maini, la glasuirea a cinci voci uimitoare, splendide si mirifice. Gandindu-ma intr-una la asta, la acel moment glorios si totusi inspaimantator, am adormit. Somnul cel profund si adancit m-a luat imediat ce am inceput sa-mi imaginez momente fericite pe care am se le practic chiar astazi de majoratul meu la concertul baietilor. 

 Dupa 20 de minute:

- Criss.. Crisuu, Cristinaa...   -sopteste tata catre mine pentru a ma trezi-

- Mmm...   -spun eu buimaca-  Ce este ? 

- Haide, am ajuns!   -imi spune tata in timp ce ma misca pentru a ma trezi si a iesi din masina-

- Ce ?!   -spun eu tipand un pic, dupa care ma ridic fulger si ies din masina- 

- Da, haide misca-te..   -spune tata in timp ce scoate bagajele din portbagaj-

- Madrid, am ajuns!   -spun eu in timp ce-mi ridic mainile in sus si inspir aer adanc in piept-

In sfarsit, nu pot sa cred ca am ajuns, oare cat este ceasul? Doamne e aproape intuneric, OMG.. trebe sa ma pregatesc. 16:30, Oohh my Gosh.. trebe sa ma pregatesc... Doamne atat de mult am parcurs pe drum?! What the fuck is this ?!!! 

- Haide scumpo..  ajuta-ma te rog..   -spune tata catre mine in timp ce cara bagajele-

- Acuma Daddy, imediat!   -spun in timp ce ma duc sa-l ajut cu bagajele si tot ce mai trebuia-

Dupa ce am urcat in hotelul rezervat de catre tata, si am asezat toate bagajele, am despachetat, dupa care m-am bagat la dus, lasand ca apa calda sa curga usor pe pielea mea rece si albicioasa. Lasand ca apa calda sa-si faca treaba, in timp ce eu ma masam suor cu sapaun pe spate si umeri. 

Dupa ce am terminat cu dusul, am iesit din cabina, acoperindu-mi corpul cu un prosop de culoare neagra, apoi m-am indreptat spre dulap, unde desigur va da-ti seama ca mama a despachetat tot ce mai ramasese in bagaje in timp ce eu eram la dus.  In fine, am cautat in dulap hainele potrivite pentru concert. Imi aleg din dulap, o tricou negru care scria pe el cu alb One Direction , o pereche de colanti luciosi, o pereche de bocanci negri cu tinte pe ei, si o camasa in carouri de culori inhise. Parul mi l-am lasat desfact, voiam sa mi-l indrept cu placa dar nu am mai stat asa ca mi-am lasat buclele sa cada pe spetele meu, mi-am bagat castile in ureche din nou selectand melodia They Don't Know About Us. O ador si pe asta la nebunie. Dupa ce m-am machiat putin negru si m-am imparfumat am iesit pe usa de la hotel, am coborat scarile dupa care am dat de tata si de mama care ma asteptau afara pentru a merge la concert. 

- Arati superb scumpo!    -imi spune tata in timp ce ma apuca cu mainile sale in brate-

- Mersi Daddy, love you!   -ii spun eu in timp ce ma urc in masina-

Am urcat toti trei in masina dupa care am pornit la drum. Dupa 30 si ceva de minute, am ajuns in sfarsit la locatia concertului. Ne-am dat jos din masina, dupa care ne-am indreptat spre loc , ajungand acolo un fior adanc ma i-a in tot corpul, mintea gandinud-se la lucruri negative in acest moment. Cand am intrat, am vazut groaza de multime ce astepta nerabdatoare ca baietii sa intre, dar inca nu incepusera sa cante deoarece mai trebuiau sa se adune lume. Locul meu era rezervat in fata scenei, o data ajunsa acolo, vin si ai mei in urma mea, ei ramanand un pic mai in spatele meu. Dupa 30 de secunde aud un megafon care anunta ca baietii vor intra in 5 secunde pe scena. OMG.. eram asa de emotionata incat nu stiam ce sa fac cand o sa-i vad fix in fata mea, ear ooh Doamne nu pot crede asa ceva. 

 In doar 5 secunde luminile se aprind, fumul apare, iar magia abia acuma incepe. Cei cinci baieti apar pe scena, plini de energie , plini de viata si cu zambetul mereu pe buze. 

- Bunaaa seaaarraaa Madriiddd....    -tipa Harry in gura mare catre toti fanii care se aflau acolo in jurul scenei-

- Ne bucuram foarte mult sa fim aici alaturi de voi si ne bucuram nespus de mult ca a-ti fecut efortul de a veni sa ne vedeti si ca ne sunteti alaturi ca de obicei, asa ca vom incepe cu melodia What makes you beautiful.   -spune Liam in timp ce incepe sa cante- 

Ohh nu cred, sunt in fata scenei, iar Harry Styles e chiar acolo cantand nu pot sa cred ce-mi vad ochii nu crrreedddd... Aahh imi venea sa tip dar m-am abtinut pentru ca nu voiam sa creada ca sunt o obsedata care in curand va sari pe ei. Doamnee.. doua lacrimi au inceput sa cada usor pe fata mea deja palida ca varul, dupa care imi pun mainile la gura incercand sa schitez un zambet larg de fericire pe fata mea pentru ca sunt aici. 

- Iti place ?   -ma intreaba tata tipandu-mi in ureche din cauza ca muzica era prea tare-

- Normal ca-mi place e cel mai frumos majorat din viata mea, iti multumesc tata. 

Nu aveam cuvinte pentru a-i multumi cat de multe a facut pentru mine si ca m-a adus azi aici pentru a-mi vedea eroii. 

- Ce ar fi sa le spunem ca e ziua ta sa-ti cante La multi ani!   -imi spune tata in timp ce pupilele mele se dilateaza la auzirea cuvintelor lui-

- Ce?!! Nununuu...nu  .. nuu in niciun caz asta nu. Nu am se la spun ca este ziua mea sa-mi cante nu..    -spun eu recalcitrata-

- Hai mai Criss...  -spune tata implorandu-ma-

- NUU!!   -spun eu facand bot si uitandu-ma la Harry deoarece era versul lui solo acuma- 

- Treaba ta..    -spune el apoi ofticandu-ma ca nu fac asta-

- Aargghh termina sti ca nu suport cand faci asta! 

 Acuma Harry spunand ultimul sau vers , lumea aplauda si eu la fel, dupa care acestia mai spun cateva cuvinte, Harry spunandu-i lui Liam sa-l lase sa zica ceva. Liam normal acceptand. 

- In seara asta, as vrea sa-i cantam La multi Ani unei fete care astazi face 18 ani, deci practic isi face majoratul la concertul nostru. Haideti sa o invitam pe scena.    -spune Harry la microfon in timp ce se uita la mine si-mi da mana lui pentru a urca sus pe scena- 

Inima mi-a stat in loc si nu stiam ce sa fac, daca sa accept sua nu. Eram comfuza, cum dracau a batut urechea lui pana aici, nu inteleg ce dra...   

- Haide nu fi proasta dracu du-te!     -sunt interupta din gandurile mele unde injuram, de catre tata care ma impingea sa urc pe scena alturi de Harry si ceilalti- 

- Dute maaa nu sta!     -imi spune si mama impingandu-ma normaall si ea- 

- Haide, nu-ti fie frica!    -ma indeamna Harry- 

Ii apuc mana dupa care inaintez inainte si urc pe scena, inca tinandu-l strans pe Harry de mana. Nu puteam crede ca sunt pe scena alaturi de el, alaturi de Liam, Niall, Louis si Zayn. Erau perfecti cu totii, toti erau minunati atat pe exterior cat si pe interior. Ce naspa se vedea de pe scen, deoarece multimea multa care era in jurul scenei te facea sa simti cum toate privile usnt indreptate asupra ta , crezand ca in acel moment toti te judeca sua te critica, dar defapt nu era asa. Era chiar placuta senzatia.. 

- Nu-ti fie frica.. e totul oke!   -spune Harry catre mine dupa care imi da drumu si incepe sa cante La multi Ani alaturi de fanii sai-

Nu puteam crede ce tocmai a putut face omul aasta. Era uimitor.. Iar tata si cu mama ma priveau de jos fericiti , observand cu usurinta cum un set de lacrimi curg incetisor pe obrajii lor imbujorati. De parca eu eram vedeta si cantam pe scena nu baietii. 

- Bun, acuma ca tot esti pe scena vrei sa ni te prezinti?   -ma intreaba Harry in timp ce indreapta microfonul catre mine pentru a raspunde-

- Uuumm.. eu umm. m-ma   -spun balbaindu-ma pentru ca habar nu aveam cum sa mai scot cuvintele pe gura, glasu tremurandu-mi asa de tare incat credeam ca voi lesina acolo- 

- Fara frica haide..   -spune acesta-

- Cristina! Cristina Martinezz.   -spun eu in timp ce frica cu ajutorul lui Harry incepu-se sa dispara incetu cu incetu- 

- Esti din Spania?   -ma intreaba acesta curios-

- Uuumm acolo m-am nascut dar m-am mutat in Rmanicu Valcea, dupa care ai mei au hotarat sa ma mut definitiv in Londra. Pentru a-mi continua studiile si visul dorit.   -spun schitand un mic zambet dulce pe fata mea-

- Si care anume e visul tau?   -ma intreaba acesta de parca eram la un interviu sau ceva de genul-

- Sa devin Designer Vestimentar!   -spun eu in timp ce Harry imi zambeste- 

- Foarte frumos. O sa-mi creezi haine ?   -spune acesta in timo ce rade , dupa care se uita din nou la mine- 

- Probabil cand o sa am in sfarsit atelierul meu cu tot ce-mi trebe o sa-ti fac...  

- Bun, vrei sa ramai pe scena pe parcursul conecrtului ?   -ma intreaba acesta plin de fercire si mandrie-

- Uuumm.. nu stiu... 

- Daca vrei iti dam un scaun , iar urmatoarele melodii iti vor fi dedicate tie.   -spune acesta in timp ce-mi aduce un scaun (nu glumea baiatu), ma forteaza sa ma asez si mai apoi incepe a canta anuntand melodia urmatoare-

- Deci cum a spus si Harry acuma vom canta Over Again.   -spune Zayn acter fanii lor-

Tipetele fanilor se auzeau in nestire , frica mea disparnad in acel moment si bucurandu-ma de privelistea frumoasa facuta de catre baieti. Harry ma fixeaza de o data cu ochii lui verzi , pigmentati ca de jad, dupa care acea stralucire din ochi sai se indreapta din nou catre fani. Eu ma uitam intruna la el, iar cum acele bucle jucause puteau fi atat de atractive in acelasi timp, iar zambetul lui care de fiecare data mi-l arata insotot de catre minunatele si suavele lui gropite ce te faceau sa lesini de placere numai cand le vedeai. Un fior adanc ma ia pe sirea spinarii cand vad ca acesta se uita la mine si-mi afce cu ochiu ... Dupa mai bine de 4 ore cantate, ma hotarasc sa ma dau jos de pe scena pentru ca nu mai puteam rezista acolo, ma duc repede in culise, fara sa-mi dau seama ca defapt ajunsesem acolo. Dupa care o voce barbateasca familiara aud ca ma striga eu stand cu spatele. 

Bun cam atata si cu capitolul asta sper ca v-a place si vreau sa-mi lasa-ti cat mai multe pareri in legatura cu cartea.. si ce credeti ca se va intampla mai departe.. Va pup si va iubesc maine voi reveni cu un alt capitol, alta drama, alata intamplare Love you all..

Krissi ♥

Continue Reading

You'll Also Like

492K 15.4K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...
193K 27.7K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...
7.5K 567 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
4K 107 48
Maya o fată care vine din românia în Coreea de Sud să scape de certurile de acasă și de un tată bețiv care ia distrus viața oare viața i se va schimb...