Capitolul 49 Love you always and forever

528 11 4
                                    

A doua zi dimineata ma trezesc in pat langa Harry, eram in camera sa. Imi ridic incet capul uitandu-ma in jur apoi la el, mangaindu-l usor pe fata si privindu-l cum doarme. Era asa de dulce. Zambesc usor, frecandu-mi incet si apasat degetul de buza sa, atingandu-i abdomenul, si masandu-l. Imi doream asa de mult sa ma trezesc din nou cu el langa mine in fiecare dimineata, am uitat cat de mult imi lipseau aceste momente frumoase. Abea astept sa reluam din nou aceste clipe minunate si magice , caci ieri a fost ceva spledind, am simtit ca traiesc din nou, am simtit ca sunt din nou a lui, si toate astea ca si cum ar fi pentru prima data, dar nu era. Simtindu-l din nou aproape de mine, ma simteam in al noulea cer, simteam cum un fior adanc aluneca usor si apasat pe sirea spinarii mele, simteam ca pot fii eu din nou si puteam schita iara-si un zambet .. Simteam acea magie in sufletul meu pe care o aveam inainte, acuma nu-mi mai pasa nimic, vreau doar sa lupt pentru el, pentru noi.

Dar sincer nu stiam ce sa fac cu barul cu misiunea si cu restul, dar sigur stiam ca trebe sa aflu adevarul despre mine si Harry trebuie sa aflu daca acei oameni care au murit sunt sau nu parintii mei adevarati. Daca aflu ca Taylor ne-a mintit si a falsificat testele ADN jur pe copiii mei si iubirea care i-o port lui Harry ca o omor cu mainile mele, nu-mi pasa ca intru la inchisoare pentru asta, o sa fac justitie cu mana mea, daca nimeni nu o va face. Si jur ca toti vor cadea, si toti vor simti durerea cum am simtit-o si eu. Si asa vor pica in jos unul cate unul, iar atuncia voi renunta la tot si toate si voi fii fericita alaturi de Harry si copiii mei , copiii nostrii.

Ma uit la el timp de cateva secunde dand sa plec, dar simt cum ma apuca de incheietura si ma pune brusc deasupa sa privindu-ma in ochi, vazandu-i din nou acei ochi smarandii straulucitori si deschisi ce ma faceau sa raman instant blocata cand ii vedeam.

- Mhh.. unde ai de cand sa pleci scumpo ? -mormai usor cu o voce ragusita si sexi ce ma excita si mai tare-

- Nicaieri, voiam doar sa-mi i-au lenjeria pe mine .

- De ce sa o mai iei pe tine ca oricum pana diseara ramai fara ea.

- Oohh Harry. -rad usor muscandu-mi buza si privindu-l in ochi-

- Nu mai fa asta!

- Ce sa nu mai fac ?

- Sa-ti musti buza de jos, ca ma exciti si iara ti-o trag!

- Hmm.. -imi musc buza din nou razand- Atunci ar trebui sa te las sa te schimbi si sa merg sa gatesc ceva.

- Nu! Nu pleca , mai stai aici cu mine. -isi lipeste flamand buzele de ale mele simtindu-i respiartai sa racoritoare de menta ce-mi taia colturile fetei-

- Mm.. oke mai stau cu tine! -rad muscandu-mi buza din nou si lingand-o usor-

- Ohh mama ma innebunesti cand faci asta. -simt cum isi duce mana la baza vaginului meu masand si frecand-

- Mmhh.. Harry.. -ii gem usor in ureche-

- Mmmn.. da iubito. Mhh.. ma innebunesti, nu vreau sa ma mai dezlipesc de tine niciodata, mm.. intelegi? Niciodata.

- Niciodata! -il sarut apasat si salbatic miscandu-ma pe penisul sau simtindu-i mana la partea mea intima, ciupindu-ma incet si masandu-ma intrand direct intr-un extaz mare, un fior adanc cuprinzandu-ma pe sirea spinarii-

- Mhh.. Doamne cat de mult de iubesc!

- AAhh.. si eu te iubesc. -ii musca tare buza de jos tragand de ea, privindu-l in ochi si razand usor-

- Trebe sa vad ce fac copiii. -ma ridic de pe el dandu-mi patura jos si indreptandu-ma spre dulap-

- Sincer, iubito, iti sta mult mai bine goala, decat cu lenjerie sau haine pe tine.

Yes I will be Mrs. StylesWhere stories live. Discover now