13th Street

By AmaTerasuNix

1.1M 75.1K 18K

"River face parte dintr-o bandă, umblă vorba prin liceu. Juliana se înțelege bine cu toată lumea. River poart... More

Prolog
1. Eu și Asher am terminat-o pentru totdeauna
2. Te urăsc în continuare la fel de mult
3. Tocmai te-am învățat cum se simte frica
4. Să te ia naiba, River Masse!
5. Vrei să mori?
6. Doar cenușă.
7. River o să fie furios
8. Nici măcar ură
9. 13th Street însemni tu
10. O să regret asta
11. Momentul acesta o să-mi distrugă nopțile
12. Tamara e aur pur
13. 13th Street, inima Bronxului
14. Vă cer scuze că v-am deranjat
15. Am fost chiar peste drum
16. Asher, îmi pare rău!
© 13th Street: Juli & Riv ©
17. Poți dormi cu mine
18. Pentru că nu vreau să uit niciodată
19. Ți-am dus dorul zilele astea
20. Nu o să știe niciodată
21. Prietenii nu se sărută
22. Mă faci să sper din nou la zile colorate
23. Lo siento, bebé!
24. Mi-am pierdut ancora
25. Nu te-am urât niciodată
26. Tocmai ați deschis ușile iadului
27. Regresa a mí, porfa!
28. Ești fata mea sălbatică
29. Doar te fac a mea pentru totdeauna
30. Ești liniștea mea
31. Cu tine m-aș duce și-n Iad
32. Sunt fata lui
33. Puțină durere nu îmi va face rău
35. Îmi colorezi zâmbetul
36. Nebunia are gust bun
37. Pierde-ți controlul!
38. Vibrăm intens și devastator
39. O să merg după tine mereu
40. Numele ei e Layla
41. Ea este nebunia mea pură
© 13th Street: Coco & Kike ©
42. Joacă-te cu mintea mea!
43. Sunt din nou persoana lui preferată
44. Nu ești suficient pentru mine
45. Jocul dintre noi a început
46. Fugi, maldita sea!
47. O să fiu aici zi și noapte
48. O să te țin în viață
49. Mereu vei fi doar tu
50. Ai crezut că s-a terminat jocul?
51. Îți promit că vom trăi ca-n Rai!
52. Mă simte, mă respiră, mă savurează
53. Numele meu nu a sunat niciodată atât de bine
54. Stelele s-au aliniat pe 13th Street
55. Tu ești pulsul meu
Epilog
Clipe și momente

34. Pistolul dintre degetele mele plânge după sânge

17.9K 1.2K 237
By AmaTerasuNix

     34. Pistolul dintre degetele mele plânge după sânge.

     River frânează brusc când intrăm pe strada care duce spre liceu și-și ridică brațul, făcându-mi semn să opresc. Ajung lângă el și sar jos de pe placă, iar el îmi indică să privesc în față. Buimacă, pentru câteva secunde, nu-mi dau seama la ce să mă uit, dar apoi văd și înghit în sec. Câțiva tipi de vârsta lui Julian, pe care i-am mai văzut prin cartier, vreo patru sau cinci, nu-mi dau seama exact, îl amenință pe Javier.

     Cel din urmă, are tricoul înfășurat în jurul brațului său, pătat cu sânge și mizerie. Un tip blond stă în fața lui Javier, fluturând alene un cuțit, având un rânjet înspăimântător pe buze. La naiba, l-au tăiat cu cuțitul. River își strânge pumnii, începând să respire sacadat.

     — Maldita sea! scuipă printre dinți. Nenorociții aia sunt din Pecado. 

     Privesc spre tipul blond, prinzând la fix momentul când sare spre Javier și-i mai face o tăietură superficială deasupra stomacului. Lui Javier îi scapă un țipăt, iar ceilalți prieteni ai blondului, încep să râdă. Ce de rahat poate fi totul. Cei din cercul tău să îți sară la gât. Mă întreb ce a făcut Javier. Totul pare mult prea dubios.

     — Trebuie să-l ajut! Îi sunt dator, îl aud pe River, vorbind și inima mi-o ia la goană.

     — Trebuie să creăm o diversiune, răspund, simțind cum agitația pune stăpânire pe mine. Îi cunoști? Știi ceva despre ei? Par periculoși.

     Încep să mă agit tot mai tare. Riv mă trage spre el și se lipește de perete, ascunzându-ne după colț. Își aduce palmele pe obrajii mei, obligându-mă să mă uit în ochii săi.

     — Știu că nu vei sta locului, Juls. Așadar, vreau să mă asculți atent. Îi cunosc pe tipi, dar nu știu cât de multe știu ei despre noi sau dacă Javier își merită soarta. Vom ieși la vedere fără vreun plan și vom improviza. Dar, tu, ascultă-mă atentă, Juls! Nu ieși în fața mea deloc. Nu mă voi putea controla dacă vreunul dintre ei te atinge, și de data aceasta chiar vreau să rezolv totul fără niciun pumn aruncat.

     Mă aplec și-i sărut buzele. Mă retrag, zâmbind luminos.

     — Am recepționat. Nu-ți face griji!

     Îmi face cu ochiul și apucă plăcile noastre, privind repede în jur unde le-ar putea ascunde. În spatele nostru este o alee între clădiri și River nu mai pierde timpul. Fuge repede într-acolo, revenind imediat. Se oprește în fața mea și mă sărută pe nas, apoi mă ia de după umeri și-mi face semn să mergem. Iau o gură de aer și intrăm în scenă, fix când Javier se ferește de pumnul celui blond.

     — Javier, fratele meu, ce se întâmplă?

     River se face auzit printre râsetele tuturor, atrăgând atenția asupra noastră. Javier se uită pieziș la noi, iar eu îi zâmbesc strâmb. Ceilalți s-au oprit din a râde, concentrându-și atenția într-un punct fix. Adică pe noi. Blondul se uită la mine din cap până în picioare, lingându-și buzele. Ne oprim în spatele lui Javier, iar blondul din fața noastră își bagă una dintre mâini în buzunarele blugilor, iar cu cealaltă mână se joacă în continuare cu briceagul pătat de sângele lui Javier. Nu știu unde sunt oamenii care împânzeau strada la ora asta, dar, cumva, parcă e mai bine că nu sunt martori. Totul o poate lua razna în orice moment.

     — Măi, măi, dacă nu-i chiar băiatul nebun din 13th Street. Fa cale întoarsă, River! Din câte știu, Javier este din banda noastră, ceea ce înseamnă că 13th Street nu are nicio treabă pe aici. Mă înșel? își lasă capul într-o parte, privindu-ne cu niște ochi în flăcări.

     Tipul blond e cel care vorbit, aproape sâsâind cuvintele. Ochii îmi fug la sângele care picură din brațul lui Javier. Își ține strâns tricoul în jurul rănii, având privirea ațintită pe mine și River. Este șocat și, cumva, ușurat că ne-am făcut apariția. River își strânge brațul în jurul meu, băgându-și cealaltă mână în buzunarul jachetei. Râde amenințător.

     — Din câte știu eu, voi sunteți acum pe teritoriul nostru, Phantom. Nu mă face să fac din asta o provocare! pronunță cuvintele încet și calm, făcându-i pe ceilalți să se enerveze.

     Phantom aruncă cuțitul în sus, prinzându-l cu ușurință, apoi privirea lui se ațintește pe mine. Rânjetul din colțul gurii lui se mărește pe măsură ce ochii lui mă studiază în detaliu. Nu-mi place privirea lui, dar nu o să-mi întorc capul în altă parte. Nu-i voi da satisfacție și nici nu voi arăta vreun semn de slăbiciune.

     — River, pleacă! Nu-i nevoie să intervii.

     Javier este cel care vorbește și sunt surprinsă de tonul puternic pe care a vorbit. River scutură din cap, începând să aibă o privire de psihopat. Băiatul meu se pricepe să pară un nebun cu acte în regulă. Iar eu nu sunt departe de el, din moment ce nu fug cât mă țin picioarele.

     — Ești un nimic. Ai ajuns să primești ajutor de la dușmani, Phantom scutură din cap, privind iscoditor spre Javier. River, ai grijă cum vorbești cu mine. Pot oricând să plimb lama asta fină a cuțitului peste trupul ei. Ori aș putea să mă distrez puțin cu ea în fața ochilor tăi. Pun pariu că este strâmtă și delicioasă.

     Phantom îndreaptă cuțitul spre mine, râzând crud. River își lasă brațul să-i coboare de pe umerii mei până jos pe talia mea, palma sa răsfirându-se, apăsând posesiv. Javier începe să râdă, arătând din nou amenințător. Se dă câțiva pași în spate până ajunge în dreptul meu.

     — Phantom, nu fii prost! Alege-ți cu grijă următoarele cuvinte. Ți-ai făcut de cap. Acum du-te acasă! Riv îi vorbește și sunt uimită de cât de cerebral este.

     Dar Phantom nu pare că ar vrea să țină cont de ceva. Se avântă spre noi și, în nebunia momentului, ceilalți îl urmează. Este devastator ce se întâmplă. Mă prinde de braț și mă smucește atât de tare de lângă River, că ajung în mâinile lui. Prietenii lui Phantom îl înconjoară pe acesta și mine, protejându-ne din toate părțile. Ochii lui River poposesc pe noi, prevestind doar haos. Javier se lipește de River cu brațul, iar mâna rănită îi alunecă în spate. Mă afund în ochii lui Riv și îmi poruncesc să rămân cât se poate de calmă. Nimeni nu îmi va face nimic cât timp sunt sub ochii lui. Știu asta, o simt și nimic nu mă poate zgudui. Phantom își pune capul pe umărul meu și instinctul meu este să tresar, dar reușesc cumva să mă înfrânez. Nu trebuie sub nici o formă să arăt slăbiciune, altfel masca lui River va crăpa și la fel și controlul său. O văd în ochii lui, are nevoie să mă ancorez în el.

     Fii pe pace, Riv! De data asta nu ne vor distruge. Încep să-i zâmbesc, lingându-mi buzele. Riv își curbează buzele în cel mai răvășitor rânjet al lui, transmițându-mi siguranță. Tipul din spatele meu, își aduce cuțitul deasupra pieptului meu, plimbând lama peste materialul subțire al bluzei pe care o port, în timp ce cu mana cealaltă mă prinde mai bine de șoldul. Díos, dă-mi putere să ignor înțepăturile din piept.

     — Așadar, ce spuneai, Masse? Să-mi aleg cuvintele cu grijă? începe să râdă, iar buzele sale se lipesc de gâtul meu. O să mă distrez atât de tare cu voi în noaptea asta. Mai ales cu ea.

     — Phantom, elibereaz-o! Nu știi ce faci și-o să regreți! Javier îi vorbește, fiind în continuare lipit de River.

     Este suspicios. River își lasă capul într-o parte, iar acum observ că una dintre mâinile sale a dispărut la spate. Phantom râde rece, iar cu mâna în care are cuțitul îmi sfâșie, efectiv, bluza. Băieții din spatele lui scot sunete enervante, râzând odios. River rămâne nemișcat, controlându-și foarte bine emoțiile. Javier, în schimb, își dă capul pe spate și înjură nervos din cale afară.

     — Îți pierzi controlul? întreb pe-o voce dulce, iar idiotul se sperie, fiind luat prin surprindere de vocea mea puternică și de faptul că nu m-am pierdut cu firea după cum se aștepta din moment ce mi-a expus sutienul.

     — Mă inciți, niña. Se pare că nu ești doar o idioată care se perindă pe lângă cei din 13th Street doar pentru a se face remarcată. Ți-ar sta bine la brațul meu. Cei din Pecado te-ar plăcea. Hai cu mine, niña! Îți voi arăta ce înseamnă cu adevărat să fii puternic.

     — Știi, până să îți deschizi gura și să faci ceea ce tocmai ai făcut, am avut altă părere despre tine. Dar se pare că ești doar unul dintre tipii aceia care joacă josnic. Nu mă excită astfel de bărbați, Phantom!

     Cine sunt și ce am făcut cu Juls? Ha, atâta timp cât River mă ține conectată la el, pot fi oricine trebuie. Iar rolul în care tocmai am intrat este destul de periculos. Dar Phantom nu este greu de citit și mi-am dat repede seama că tânjește după femei care întorc vorba bărbaților și nu plâng la orice pas.

     — Ești nebună, niña! Ești amenințată cu cuțitul și tu îmi ții piept. Nu știu de unde naiba ai venit, dar aveam nevoie să dau peste o astfel de provocare.

     Îmi ling buzele, provocându-l, apoi zâmbesc. Degetele lui îmi ating pielea goală a șoldului, iar sentimentul că mă atinge și eu trebuie să fiu cumpătată mă distruge. Nu vreau să știu ce simte River acum, dar presimt că voi afla destul de repede.

     — Phantom! vocea gravă a lui River se aude, scoțându-l pe tip din starea în care s-a indus.

     Tipul își întoarce privirea spre River, părând scos din sărite că acesta a avut curaj să îl întrerupă. Lama cuțitului său ajunge între sânii mei, iar pulsul meu înnebunește. Îmi trage bluza de pe umăr și sărută porțiunea, inducându-mi o stare de scârbă asupra persoanei lui.

     — Phantom, îți mai cer încă o dată! Dă-i drumul fetei și rezolvă asta cu mine. Știi foarte bine ce înseamnă să te atingi de fata unuia din 13th Street. Cei din Pecado te vor distruge pentru greșeala aceasta.

     — Oh, Masse! Este a ta? Atunci, va fi mult mai dulce când o voi gusta în noaptea asta. Nu mi-ai plăcut niciodată, iar acum e șansa mea să te distrug.

     — Phantom, ești un idiot! Faptul că mi-ai atacat pe mine, iar acum te legi de fata lui, o să-ți aducă probleme serioase. O sa savurez asta. Iar dacă River nu te termină, îți jur că o voi face eu. Nu vei scăpa atât de ușor pentru ce i-ai făcut surorii mele.

     — Îi voi face și ei, tot ce i-am făcut surorii tale.

     — Mi-e milă de tine, Phantom. Ai putea cu ușurință să cucerești o femeie, dar se pare că îți place să iei cu forța.

     — Nu înțelege greșit, niña. Ce s-a întâmplat între mine și sora lui Javier, e din cauza lui. Iar ce se va întâmpla între noi doi, este vina lui Masse. Nu ar fi trebuit niciodată să se bage între mine și Jav. Faptul că te-a adus și pe tine între noi este un bonus.

     Râd rece.

     — Între mine și tine nu se va întâmpla nimic, Phantom. Atâta timp cât el– îl indic cu capul pe Riv– este aici, nimeni și nimic nu mă poate duce departe. Ascultă-i pe amândoi și eliberează-mă. Îmi cunosc băiatul și, crede-mă, când îți spun, că nu-i sănătos să te atingi de ceva ce este al lui. Iar eu sunt a lui, Phantom!

     — Masse, femeia ta este naivă! Sunt incitat peste măsură, frate! O să-i schimb cu plăcere părerea pe care o are despre tine. O să-i arăt cum nu poți face nimic să o scapi din mâinile mele.

     Lama cuțitului coboară printre sânii mei, ajungând pe abdomen, unde începe să intre în piele. Trasează o tăietură fină, făcându-mă să-mi pierd controlul. Încep să țip, părându-mi rău că nu pot fi mai tare de atât. Nemernicul din spatele meu, savurează totul. Mă uit la River și încerc să-i transmit că sunt bine, iar ochii lui se lipesc de locul unde m-a tăiat Phantom. Îmi las privirea peste tăietură și constat că este doar o zgârietură. Ușurarea mă năpădește, dar când mă uit la River, știu că totul a fost până aici. O să explodeze în orice clipă. Trebuie să scap din brațele lui Phantom, înainte ca Riv să-și piardă controlul.

     — Eu voiam să fiu cerebral în noaptea asta, dar se pare că nu se poate.

     Stomacul mi se strânge când aud vocea goală a lui River. Acesta e semnalul. Îmi ridic mâna stângă și-l ating pe Phantom pe gât, iar el își pierde concentrarea mult prea ușor. Strânsoarea de pe șoldul meu devine ușoară, iar următoarea mea mișcare este decisă. Îl privesc pătrunzător în ochii albaștri ca cea mai rece mare, iar idiotul se pierde. Mâna mea dreaptă țâșnește și împing cuțitul de lângă mine, apoi mă împing în călcâie și mă avânt spre River.

     Îl simt în spatele meu pe Phantom, încărcând să mă prindă, dar împietresc de tot când aud o împușcătură. Nu mișc deloc, dar ochii mei fug disperați spre Riv al meu. Arma din mâna lui îl face să arate ca cel mai răzbunător înger dintre câți au existat. Cu o frică crescândă, îmi răsucesc încet capul și-mi simt inima pompând disperată sângele din corp. Phantom se ține de brațul în care a avut cuțitul, încercând să țină sângele, care țâșnește cu rapiditate, în frâu. Respiră greu, frica împânzindu-i ochii. Abia acum își dă seama ce a făcut. Băieții din spatele lui par șocați și prinși pe picior greșit.

     — Te-am avertizat, Phantom, dar tu nu ai vrut să crezi. Pentru ea sunt în stare să vă omor pe toți! Maldita sea. Sunt în stare să ard lumea din temelii pentru ea, iar tu ai făcut ce? Ai rănit-o sub ochii mei și-ai crezut că vei scăpa ușor?

     Îl simt lângă mine, înainte să mă atingă. Jacheta lui îmi atinge umerii, apoi degetele lui trec fin peste zgârietura pe care mi-a făcut-o Phantom peste abdomen. Se uită înnebunit peste ea, și acum pot să văd toate emoțiile lui. Este la limită. Arde din toate încheieturile, dorindu-și să-i distrugă pe toți. Își dă capul pe spate și privește cerul, apoi atingerea lui caldă dispare. Trece în grabă pe lângă mine și eu mă răsucesc cât pot de repede, simțindu-mi pieptul arzând. Îl ține pe Phantom de gât, iar pistolul... Oh, Díos. Pistotul i-l ține lipit de frunte. Javier se postează în dreapta mea, privind liniștit la ce se întâmplă. Mâna lui apasă în continuare peste tricou care acum este și mai îmbibat de sânge.

     — Ce zici? Mai ai chef să o atingi? Îți mai arde să te uiți la ea? Haide, Phantom! Provoacă-mă ca în urmă cu câteva momente. Pistolul dintre degetele mele plânge după sânge, iar eu sunt dispus să-l hrănesc.

                               ***

Continue Reading

You'll Also Like

136K 6.5K 53
- De ce vrei să fumezi? întreabă brusc, privindu-mă în ochi. - Fiindcă e o iluzie care funcționează pe moment. Îți păcălește creierul și te face să...
13.8K 1K 24
"Nimeni nu luptă cu viața în locul tău." Eden vrea să lupte, el trebuie să o învețe cum. La început o povară, apoi o poveste. Asta este ce crede el...
1.5M 47.4K 105
'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri sa nu-mi facă nimic. 'Prea târziu, păpu...
101K 3.4K 32
Angel, o fată cu o situație financiară nu prea bună și cu un trecut trist ajunge să cunoască pe cine nu trebuie, sau poate a cunoscut pe cine trebuie...