Nothing Like Us | таэкөөк ✓

By m1nimooni

683K 47.2K 26.7K

Kim Taehyung evliydi, Jeon Jungkook ise özel öğretmenini seven bir öğrenci. · Texting · Angst değildir · 24... More

● REKLAMLAR ●
[1]
[2]
[3]
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
[9]
[10]
[11]
[12]
[13]
[14]
[15]
[16]
[17]
[18]
[19]
[20]
[21]
[22]
[23]
[24]
[25]
[26]
[27]
[28]
[29]
[30]
[31]
[32]
[33]
[34]
[35]
[36]
[37]
[38]
[40]
[41]
[42]
Teşekkürler

[39]

8.4K 596 307
By m1nimooni

İşlerimi bitirdikten sonra odamdan bilgisayarımı alıp koltuklarda izleyeceğimiz filmleri seçiyordum. Birkaç tanesi için ayrı bir sekme açıp orada belli olması için bırakıyordum.

Sabah sabah film izlemek pek hoş olmayacağı için başka altarnatiflerde düşünmüş ve evde olan oyunlara bakmak için odama girdiğimde Taehyung'un yarı çıplak bir şekilde asla beklemiyordum. Beline sardığı havlu yüzünden üstü çıplak bir şekilde saçlarını kurutuyordu.

Benim odaya girmemle beni fark ettiğinde hızlıca gözlerimi kapatarak odadan çıkmam 1 saniyemi aldığında kendimi mutfakta bulmuştum. Ellerimle yüzümü kapatarak salaklığıma gülüyordum. Yüzümün şimdiden kıpkırmızı olduğunu anlayabiliyordum, kafamı duvarlara vurmamak için kendimi zor tutarken bardaklıktan yeni bir bardak almış ve kendime su doldurmuştum. Lavabonun hemen üstünde olan camdan dışarı bakmış ve biraz olsun biraz evvelki rezilliğimi unutmaya çalışmıştım.

Biraz daha geçtikten sonra odaya nasıl gireceğimi düşünürken belime sarılan kollarla kafamı sağ tarafa çevirdiğimde Taehyung gülümseyerek bana sarılıyordu. Gözlerimi büyülterek önüme döndüğümde göğsünü sırtıma biraz daha yaslamış ve paniklememe neden olmuştu. Bunu fark ettiğinde kulağımın dibinde gülmüş ve kafamı diğer tarafa çevirmek zorunda kalmıştım. Benimle birlikte o da kafasını çevirdiğinde yüz yüze gelmiş ve kafamı tekrar çevirmiştim.

"Uww, minik tavşanım utandı." Taehyung'un dedikleriyle dudaklarımı birbirine bastırarak kafamı öne eğmiş ve omuzlarımı silkmiştim.

"Sorun değil tamam mı? Utanmana gerek yok." dedikleriyle kafamı sallamıştım. Biraz daha öyle kaldığımızda enseme bir öpücük kondurmuş daha sonra da beni kendisine çevirerek kocaman sarılmıştı. Bende kollarımı boynuna sararak sarılmasına karşılık vermiş kafamı göğsüne koymuştum.

"Seçtin mi filmleri?" Sorusuyla kafamı kaldırmış ve ona bakmıştım.

"Seçtim ama sabah olduğu için filmlerin tadı çıkmayacak o yüzden odamdan oyun bakacaktım..." sonlara doğru gözlerimi kaçırmış ve eski konumuma dönmüştüm.

"Sonra noldu peki?" Sesindeki alayla koluna vurduğumda biraz sızlanmış ve daha sonra da gülmüştü. Ondan ayrılıp odama ilerlediğimde arkamdan seslenişini duydum.

Umursamadan hızlıca odama girdiğimde aldığım oyunları ve konsolları koyduğum kutuyu çıkartarak içeri ilerlemiştim. Koltukta telefonuyla ilgilenen Taehyung'u gördüğümde altına gri bir eşofman, üzerinde de beyaz kısa kollu giydiğini gördüğümde bir kez daha normal bir kıyafetin onda nasıl böyle güzel durduğunu düşünmüştüm. Her zamanki gibi sonuca ulaşamayınca kafam sağa yatırıp sanki boynumu kıtlatıyor gibi yaptığımda ve boynum kıtladığında Taehyung bana bakmıştı.

"İyi misin?" Çıkan sesten ötürü gözlerini kocaman açmış ve şaşkın şaşkın bana baktığında gülümseyerek televizyonun yanına gitmiş ve yere bağdaş kurarak oturmuştum.

"Evet, sadece boynumu kütlettim sorun yok. Sen neye bakıyorsun?" Sorumla önüme çıkardığım oyunları kucağıma bırakmış ve ona dönmüştüm.

"Hiç, sosyal medyayı bi yoklayayım demiştim. Bi grup albüm mü ne çıkaracakmış herkes onu konuşuyor." dedikleriyle yanıma gelmiş ve benim gibi oyunlara baktığında belirlediklerini kenara koyuyordu.

"BTS?" Sorumla hmlamış ve kafasını sallamıştı.

"Hm, biliyorum diğer gruplarla aynı günde albüm çıkaracakları için fandomlar birbirine girmiş falan atılan birkaç tweeti görmüştüm, komikti gerçekten." Hâlâ ona bakmaya devam ettiğimde bana bakıp gülümsemiş ve bende gülümsediğimde kucağımdaki diğer oyunları da alarak onları da incelemişti.

"Haklı olanlarda var haksız olanlarda, ki bu çok saçma. İdolleri yarıştırmaları falan, onlarında insan olduklarını unutuyorlar bazen." dediklerine kafamı sallamış ve sonunda önüme dönmüştüm.

"Haklısın, bazı şeyleri çok abartmamak gerek." dediklerimle kafasını sallamış ve elinde tuttuğ şeyi önümde sallayarak ona bakmamı sağlamıştı.

"Bunu oynayalım." dedikleriyle omuz silkmiş ve oyunu televizyona bağlamıştım.

Oyun başladığında konsolları da alarak oyuna başlamış ve ikimizde farklı takımlara geçmiştik.

"Hah, seni yenmemin acısı zevk verdiği için mi karşı takıma geçtin yoksa hyung?" dediklerimle bana alayla bakmış ve sinsice gülümsemişti.

"Ah, daha neler asıl sana sormak lazım bunu," dedikleriyle bende alaya alarak gülümsemiş ve görürsün der gibi önüme dönüştüm.

"Senden daha fazla oyun oynadığıma eminim benim karşımda kazanma şansın yok güzelim, bunu öğrenmelisin."

"Hah, benden daha fazla oyun oynamış olabilirsin belki ama senden kat kat daha iyi olduğumu göreceksin." dediklerimle aynen öyle der gibi önüne döndüğünde kaşlarımı çatmış ve çoktan başlamış oyuna dönerek elimdeki oyun konsoluna biraz daha asılmıştım.

Uzun süren bir savaştan sonra oyun berabere bittiğinde kaşlarımı çatarak ona döndüğümde o da alay eder gibi gülüyordu.

"Sana kazanamayacağını söylemiştim." Bir kolunu koltuğun sırtına yasladığında sağımda bulunan yastıkla ona vurmuştum.

"Hah, beni yenemedin ama ağla." dediklerime gülmüş ve ona yastıkla vurduğum için elinden bıraktığı konsolu tekrar eline aldığında bana dönmüştü.

"Jungkook, komiksin gerçekten. Sana kazanacağım demedim hiç?" dedikleriyle önüme dönmüş ve karakterimin özelliklerini seçmeye başlamıştım.

"Dolaylı yoldan dedin hatırlamaman çok normal." dediklerime kıkırdadığında bende gülümsemiş ve oyunu başlatmıştım.

"Benim karşımda yenme gibi bir olasılığının olmadığını söyledim sadece, yani kazanacağım demedim." dedikleriyle sol dirseğimle karnına vurmuştum biraz.

"Yah! Bu ilişkide yanan taraf niye hep ben oluyorum?" dediklerine gülmüş ve yanına biraz daha kaydığımda bağdaş kurmuş ve göğüsüne yaslanmıştım.

"Tamam oyundan sonra öperim geçer tamam mı? Ağlama." dediklerime güldüğümde o da gülmüştü.

*

"Sana benim karşımda şansın olmadığını söylemiştim." dedikleriyle kaşlarımı çatmış ve sırtımı ona dönerek kollarımı önümde bağlayıp dudaklarımı büzmüştüm.

Bir bacağını yanıma uzattığında beni kendisine çekmiş ve koala misali beni sardığında kafasını sağ omzuma koyarak bana bakmaya çalıştığını görmüştüm.

"Hey kızdın mı? Jungkook, bebek misin sen?" dedikleriyle sırtımı ona yaslamış ve omuz silkmiştim.

"Gerçekten oyunda beni kazanamamana kızdığını düşünmüyorum, noldu söyle hadi." dedikleriyle şaşkınlıkla kaşlarım havalanmış ve televizyona dönmüştüm.

"Söyle hadi, dinliyorum." dedikleriyle kafamı tekrar önüme eğmiş ve ellerimle oynamaya başlamıştım.

"Şey,"

"Ney?" kafasını biraz daha öne eğmiş ve bana bakmaya çalışmıştı.

"Boşver ya tadımız kaçmasın saçma sapan bir şeydi." dediklerimle kafasını bu sefer biraz daha aşağı eğerek kolumdan bakmaya başlamıştı.

"Jungkook," Sesindeki sertlikle ona döndüğümde kaşlarını çattığını görmüştüm. Gözlerimi kaçırmış ve derin bir nefes alarak konuşmaya başlamıştım.

"Şey, biraz evvel oyundaki sonraki sürümü sınavımın açıklandığı güne denk geliyor," dediklerimle elleri kollarımı sorun yok dercesine sıvazlamıştı.

"Yapamadıysam diye endişelendim biraz," dediklerimle yanağıma küçük bir buse kondurmuş ve beni kendine yaslamıştı.

"Hey, ne demiştim sana bunları düşünme eminim ki yapmışsındır hem yapamadıysan bile seneye bir daha denersin, hm?" Kendimi toparladığımda ona dönmüş ve kafamı göğsüne koymuştum.

"Bunu istemediğimi biliyorsun..." dediklerimle elleri sırtımda gezmiş ve saate bakmıştım. Annemin gelmesine yarım saat olduğunu görmüştüm.

"Biliyorum, o zaman okurken hazırlanırsın olmaz mı?" Sorusuyla biraz düşündüm, olabilirdi deneyebilirdim. Hem gittiğim üniversitede çalışır hem de üniversite sınavı için kendime kaynak alabilirdim. Oflayarak omuz silktiğimde kafamı kaldırım, derin nefes almak için kafamı soluma çevirdiğimde Taehyung ile burun buruna geldiğimizde şaşırmıştım biraz.

Gözlerim istemsizce önümdeki kırmızılaşmış iki küçük et parçasına kaydığında paniklemiştim. Ne yapacağımı bilemezcesine tekrar Taehyung'un gözlerine baktığımda onunda benim gibi dudaklarıma baktığını gördüğümde ortamdaki havanın bir anda değişmesiyle gerilmiştim. Boğazımı temizlemek için girişimde bulunmak istiyordum ama ikimizin de dikkatini dağıtır diye bir şey de yapamıyordum. Ortamdaki enerji üzerimizde etki etmeye başlayınca Taehyung beni belimden tutarak biraz daha kendine çektiğinde bende kollarımı boynuna dolamış ve ona biraz daha yakınlaşmıştım.

Sonunda aramızdaki mesafe sıfırlandığında dolgun dudakları dudaklarıma baskı yaptığında ne yapacağımı bilemezcesine gözlerimi kapatmış ve dudaklarım şaşkınlıkla açıldığında alt dudağımı biraz çekiştirdiğinde bende aynısını üst dudağına yaptığımda içimdeki kelebeklerin içimde zıpladıklarına emindim. Yavaş bir öpüşmeden sonra ayrıldığımızda utanarak kafamı boynuna gömdüğümde kıkırdamıştım.

"Huu hu ben geldim, napıyormuş benim çifte kumrularım?" Annemin sesini duymamla gözlerim sonuna kadar açılmış ve Taehyung'un boynundan başımı kaldırarak anneme bakmıştım.

Kapıdan içeri girmiş ve üzerini değiştiriyorken bize seslendiğini fark ettiğimde derin bir nefes almıştım. Taehyung'tan hemen ayrılmış ve biraz ötesine oturduğumda Taehyung'da boğazını temizleyerek toparlanmıştı.

"Iıı, siz ikininiz neden savaştan çıkmış gibisiniz? Halbuki evden gitmeden önce de kavga etmeyin demiştim. Jungkook, sözümü hiç dinlemiyorsun."

+

Bölüm sonu.

30.11.20

Umarım beğendiğiniz bir bölüm olmuştur, düşüncelerinizi
bekliyorum!

Yazarken çok uwu olduğum bir
bölümdü, umarım sizde de öyle olmuştur, bir sonraki bölüm
final :")

Sonraki bölümde görüşmek üzere, kendinize iyi bakıın!

Continue Reading

You'll Also Like

75.6K 7K 10
Elinde pamuk şekeri ile marketten çıkan çocuk o gün kolları dövmeli, dizleri yaralı adama aşık olmuştu. Nedeni ise basitti, adamın dizlerinin yaralı...
56.5K 2.4K 11
-Tamamlandı. "Beni aldattın. Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi, özür diliyorsun."
5.5K 356 29
Kim Taehyung Jeon Jungkook'u elde etmeye çalışıyordu. Texting + düz yazı Seme Tae Uke Kook İlk yayın tarihi 22/ 05/2023
Uninvited\Taekook\ By İ

Mystery / Thriller

90.3K 6.8K 18
Çok iyi bir cerrah olan Kim Taehyung aynı zamanda da kimsenin kimliğini bilmediği azılı bir katildir. Onlarca cinayet işlemesine rağmen arkasında tek...