Trebao je biti letnja uspomen...

By ninci777

142K 9.2K 1.4K

đŸ’„Ti amo, DariađŸ’„ Letnja romansa More

1. Poglavlje
2. Poglavlje
3. Poglavlje
4. Poglavlje
5. Poglavlje
6. Poglavlje
7. Poglavlje
8. Poglavlje
9. Poglavlje
10. Poglavlje
11. Poglavlje
12. Poglavlje
13. Poglavlje
14. Poglavlje
15. Poglavlje
16. Poglavlje
17. Poglavlje
18. Poglavlje
19. Poglavlje
20. Poglavlje
21. Poglavlje
22. Poglavlje
23. Poglavlje
24. Poglavlje
25. Poglavlje
26. Poglavlje
27. Poglavlje
28. Poglavlje
29. Poglavlje
30. Poglavlje
31. Poglavlje
33. Poglavlje
34. Poglavlje
35. Poglavlje
36. Poglavlje
37. Poglavlje
Epilog

32. Poglavlje

3K 232 36
By ninci777

Sedamnaest meseci kasnije

Ponovo sam tu. Onog dana kada sam odlazila, znala sam da ću se kad tad vratiti. Očekivala sam tada proći stazama sreće, proživeti najlepše trenutke života kroz uspomene kojima svaki kutak ovog mesta odiše. Htela sam iz daljine gledati njega. Želela sam udahnuti spokoj, još jednom osetiti mir. I, opet otići...

Stojim na obali, ruke su mi prekrštene na grudima, pogled fokusiran na tačku gde se morsko plavetnilo spaja sa nebeskim. Uspomene se smenjuju jedna za drugom, smenjuju su se i moji osećaji. Setu, čežnju i nostalgiju prate damari moje nutrine. Nemirni vetar mrsi mi puštenu kosu i krajevi duge, bele haljine vijore oko mojih zglobova. Sećanja se roje. Poput kratkih filmova odigravaju se scene u mojoj glavi kada došla na ovo mesto, kada sam odlazila. Na ovo mesto došla sam ne očekujući ništa osim mira... Dobila sam sve. Mir, sreću, spokoj. Ljubav koja me ni za čitav život neće proći. Sa tim sam se pomirila. U početku mrzela sam sebe što sam ga zavolela, psovala sam njega jer ga nisam mogla mrzeti. Jer su svi trenutci pažnje, sva lepota emocija kojim me je obasipao, svaki njegov pogled i dodir... Svaka reč... Svaki postupak. Bili su jedan dokaz šta mu značim. Osim onog kojim me je oterao.

Vraćam film na poslednji trenutak koji sam ovde provela, trenutak kada sam sebi rekla da nikada više neću kročiti na ovu plažu. Malo ispod izrečenog obećanja ležala je želja da se vratim.

Nisam izašla iz kuće čim sam izašla iz njegovog kabineta. Morala sam uzeti dokumenta koja su bila u našoj sobi. Žurila sam. Htela sam se što pre izgubiti. Gledati ono što sledi bila je bolna smrt. Meni se umiralo nije. On će umirati svakog dana, polako pored žene koju ne voli. Prokleta, kukavica. Tešila sam sama sebe dok sam uzimala dokumenta. Zatim sam skinula deblju jaknu sa čiviluka i krenula prema izlaznim vratima. Ugledala sam Đuliju, nosila je tacnu sa čašama i sputila pogled kada me je ugledala. Obrisala sam opet oči, mada su bile suve. Više nisam plakala, sada mi je utroba jedino kuvala, dok mi se čudna bol širila grudima.

Svakim korakom bila sam bliža mestu gde je sada bio on, gde je širio porodicu sa ljudima prema kojima je delio prezir... Tako mi je barem rekao.

Svakim korakom koji sam načinila želela sam samo da ga fizički povredim, želela sam da ga više boli.

Prošla sam pored dva čoveka u tamnim odelima i slušalicama zakačenim na uši. I pištoljima koji su bili na njihovo pasu. Nisu me doživljavali. Zatim sam prošla pored još dvojice i primetila sam Pavla, čoveka koji je pored Rize uvek bio uz Matea.

Mateove reči i pištolj koji mi je pokazao one noći u Palermu mi je prošao glavom. Osmehnula sam se. Nisam ja mogla pucati... Ali oni to nisu znali.

Bila sam dovoljno blizu Pavla. Samo sam se prevrnula sklapajući oči. Pavlove ruke su se sklopile oko mene i slušala sam kako me tiho doziva, valjda da ne remeti svečanost u drugoj sobi. Iskoristila sam trenutak i izvukla njegov pištolj. Otrgla sam se u sekundi, izazivajući zbunjenost, on to od mene nije nikako očekivao, i utrčala u dnevnu sobu. Mateo je sedeo na fotelji i trenutka kada sam progovorila glavu je usmerio ka meni.

"Bianki, sećaš li se šta si mi rekao?" Ustao je. Krenula sam ka njemu. Moj fokus su bile jedino njegove oči. Oči koje su se, kunem se životo, smešile.

"Spustite!" Viknuo je i raširio ruke. Nisam se obazirala. Cev pištolja sam položila na njegove grudi.

"Zaboravila sam da vam čestitam." Glasno sam izgovorila, onda tiše dodala. Namenjeno je bilo samo njemu. "Ne mogu ja tebe da uništim." Progutala sam suze. A želela sam jedino da plačem. Osećala sam kako samo one mogu zalečiti kidanje u grudima.

Budi jaka, govorila sam u sebi.

"Pa, čestitam vam. I, ne želim vam sreću. Bianki, buduća gospođo Bianki..." Pucao mi je glas lagano. "Ja vam neću biti smetnja, nikada više moja noga na italijansko tlo kročiti neće. Borićete se jedino sa Dariom... Ovom ovde." Cevi sam jače pritisnula u njegove grudi. Bacila pištolj i okrenula se.

Tada sam napustila imanje, niko me nije sledio. Bilo je kako sam tražila, zapretila sam mu svojim životom kao da već tamo unutra nije ubio deo mene.

Jedina osoba koju sam imala ovde bila je Amalija. Došla je po mene na lokaciju koju sam joj poslala. Na putu do njene kuće ispričala sam joj svoj život u poslednjih sedam meseci.

Živela sam narednih mesec dana kod nje. Mrzele smo zajedno Biankija, psovale ga. Ali o njemu ni reč nisam želela da slušam. Opet sam bila u informacionoj izolaciji. Mislila sam da ću ga smetnuti sa uma ako ništa o njemu slušala ne budem... Nisam.

Ostao je tu.

Sećanja na njega naviru i moja koža se lagano ježi... Nesnosna želja da ga vidim čini da ga gotovo mogu osetiti. Čuti korake kojima mi se približava... Ali, njegove dodire ne mogu oživeti, niti slušati njegov glas kako me zavodi, kako njime pali vatru, kako mi senzualno šapće između poljubaca. Nisam, jer je on sada drugoj ženi čini što je nekad meni. Štuje je tuđe telo, mrsi tuđu kosu, daje joj sve nekad obećano meni.

"Daria?" baršunasti dubok glas se protegao iza mojih leđa i izazvao zastoj u grudima. Ukopanih stopala u sitan pesak, nisam se micala, nisam disala dok je svakim korakom bio bliže mestu na kome stojim. Stao je pored mene, na svega pola metra razdaljine, i na licu sam osetila njegov intenzivan pogled. "Opet si tu?" Hrapavi glas se mešao sa fijukom vetra. Na kratko sam sklopila kapke, pokupila komadiće smrskane hrabrosti i okrenula se ka njemu. Ponovni susret i sa više od godinu dana, sa njegovim smeđim očima bio je preslika našeg prvog susreta. Bezbroj sitnih iglica raspršilo se mojom kožom, svaka dlačica nakostrešila od intenziteta kojim me je gledao. Tih nekoliko trenutaka bila sam nemoćna da progovorim, željna samo da ga upijam pogledom. Ruke sam čvršće stegla oko sebe, grlila sam samu sebe pružajući sebi potrebnu podršku da preživim susret sa čovekom koga sam volela i izgubila. Za kojim moje telo i dalje čezne... I, srce.

"Zdravo, Mateo." Svoj glas nisam prepoznala, bio je to naboj čitavog spektra emocija koje su se prelivale jedna u drugu i stvarale najlepšu sliku. Sliku koju smo zajedno naslikali. "Da", klimnem glavom. "Došla sam na par dana."

"I, pogazila svoju reč kako tvoja noga na italijansko tlo više nikada neće kročiti." Izrekao je konstataciju, očima šarajući po mom licu.

"Želela sam se samo još jednom, poslednji put, osetiti kao onda", izdahnula sam, zaneseno ga gledajući. "Ko ti je rekao da sam ovde?"

"Čim sam te ugledao na ovom mestu...", seta mu je proletela licem. "Postalo mi je jasno", glas mu je postao dublji, pogled bezobrazno insinuirajući. U mojim obrazima tiha vatra je počela da gori. Tačno. Uvek me je čitao, uvek pogađao moje misli, ispunjavao najdublje, one lascivne želje. Tako je i sada znao kakve su uspomene igrale po mom umu. Na ovom mestu, pod svetlosti punog meseca smo vodili ljubav. Tu mi je obećao jedno zauvek. "I, sam sam ovde često", završi rečenicu i izlazove da mi srce zaigra, a kada svoju krupnu šaku podigne i kosu koju vetar konstantno nanosi na moje lice zatakne za uho, uz hrapavi dodir po koži, snažan drhtaj prostruji kroz mene.

Sklapam oči na momenat i uživam u dodiru, uživam u mirisu koji mi je i dalje tako blizak i koji deluje na mene tako uzbuđujuće. Nagonski nakosim glavu i naslonim je na njegov veliki dlan. Grub je i hrapav i to mi odaje da i dalje voli da se upusti u radove oko vinograda. Opet zatitraju uspomene, na vruće dane, još vrelije sumrake tamo provedene.

"Kako ti je porodica?" prekidam magiju.

"Dobro su svi. Pia je bezbroj puta pitala za tebe, nikada nisam znao šta da joj kažem. I, sada kada si ponovo ovde, makar i na dan, nisi htela da joj se javiš?" Upita kroz osudu u glasu. Prstima je i dalje u mojoj kosi i njima mi na erotičan način masira vlasište.

"Nisam. Bojala sam se kako će se završiti ako tebe vidim. Ako me dotakn..." Moje reči gase njegove usne osvajajući moje u strastveni poljubac. Drugi dlan polaže na moje lice i posesivno me privlači na sebe. Ljubi me kroz strast, gladno i silovito. Kroz kao godinama taloženu čežnju. Moje su ruke sada na njegovim leđima, haraju po čvrstim mišićima, dok naši jezici igraju erotični, bludni ples. Ne marimo za vreme i mesto na kome smo, marimo samo jedno za drugo i pokušaj ispunjena obostrane čežnje.

Razdvajamo usne dok poglede prikujemo, i njima govorimo da nije prestalo. Gleda me kroz poluspuštene trepavice i šakom jače steže moj obraz. Prstom putuje ka mojim usnama i donju protrlja, dok mu oči iskre nevaljalim, požudnim sjajem.

"Da se prisetimo prošlosti?", upita glasom promuklim od želje.

"Ali...", zaustavi me njegov prst koji jače pristisne po sredini mojih usana koje bride od razmenjenih poljubaca. Oh, kako samo želim. Ali, on ima ženu, ja...

"Hajde da ne mislimo ove noći", kaže dok pogledom sada prži moje usne koje vape da ih zarobi. Žmurim, borim se sa potrebom, a njegove usne koje se nežno pomiču na mojima, draže me i navode da prekinem svaku moralnu dilemu i predam se strasti.

"Da", kažem kroz titraj. I tako nikada nisam bila karakter kada je on u pitanju. Momentalno mu usne postaju zahtevne, dočekujem ih halapljivo. Jezike preplićemo, dok rukama stežemo jedno drugo kao da nam je namera da uđemo u telo ovog drugog i tu se zauvek nastanimo. Kada dugi poljubac prestaje, ostajemo zadihani i pijani, momenat zagledani u oči, nemo sklapajući pakt o noći koju planiramo pokloniti jedno drugom.

Klizne šakom po mom ramenu, niz mišicu, prateći obrise i izazivajući impusle koji se razlivaju kičmom i putuju prema mom sedištu koje postaje sve toplije, željnije dodira. Gladnije njega. Prste sklapa oko mog dlana i bez reči me povuče. Hodam, gotovo trčkaram za njim dok mi pesak upada u sandale i dok me on vodi ka izlazu sa plaže na uzani, stenoviti put ka kući u brdima.

Ispred smeđih vrata zastaje i okrene se ka meni.

"Ispod saksije je, kao i uvek", odgovorim na pitanje koje mi i nije postavio.

"Sve ovo vreme je tamo bio?", kutak usne mu se izvije u smešak. Klimnem glavom i on ne puštajući moju ruku posegne za saksijom sa sasušenim cvetom, podigne je i izvadi maleni ključ. Tek kada ga stavi u bravu otključa i pusti moju ruku, da bi me već nakon koje sekunde ljubio naslonjenu na zatvorena, drvena vrata.

Polažem dlanove na njegova ramena prekrivena tankim, belim pamukom, klizam niže dok pod kožom osećam obrise zategnutog, lepo oblikovanog tela. Mrsimo usne smenjujući požudne i spore, lenje poljubce.

Uranja prste u moje vlasište i sakuplja kosu u šaku, nežno mi glavu vuče u nazad, oslobađajući pristup mom vratu. Jezikom mi kliza niz bradu, zubima zagrize njen vrh, te nastavi da otvorenih usta ljubi i sisa kožu mog vrata. Ispuštam, tihe, erotične uzdahe zadovoljstva, dok se on sada zubima u kombinaciji sa jezikom igra sa mestom na kome žila kucavica pulsira. Prstima kliznem pod njegovu majicu, gužvam je i milujem mu kožu. Podiže glavu i nakon dubokog pogleda u moje opijene oči, kratko mi ljubi usne. Prstima kliznem po moćnoj, dlačicama obasutoj podlaktici i prstima obuhvatam njegove. Sada ja njega vodim ka sobi. Hvatam njegov lascivni osmeh nakon što preleti pogledom prema nekada omiljenom mestu u mojoj malenoj kući.

Krupnim, hrapavim šakama obuhvati moja ramena, prstima klizne po njima i svlači mi naramenice lagane haljine. Pogled mu tamni, oči postaju crne od pohote dok gleda kako muslin kliza po mojoj koži i pruža mu nesputan pogled na oble, jedre grudi koje ponosno štrče u njegovom pravcu. Vilica mu zaigra dok donju usnu grize i prstima desne ruke mili niz ključnu kost, pa niže prateći neravnine po prsima. Penje se uz dojku, miluje areolu... Zadržavam dah dok mi srce abnormalno poskajuje. Kada nežno uštine, zatim uvije ukrućenu bradavicu glasno prostenjem, oči u transu sklapam. Njegove usne pridružuju se prstima. Jezikom kruži i igra se sa ružičastim pupoljkom koji vapi za pažnjom. Drugom rukom povlači moju haljinu niže, preko bokova na kojima je zapela. Moje su ruke u njegovoj kosi, čupaju je i povlače u zanosu, dok sve neobuzdanije dahćem. Nokte vučem po poleđini njegovog vrata, zavlačim ih pod majicu, izvijam telo ka njemu. Postajem sve napaljenija, spremnija, nestrpljivija. Zna moju potrebu, dobro su mu poznate moje želje, te dlanom klizne među moje noge. Rastvorene su i spremne da ga puste da se uvuče među njih. Dlanom sporo prelazi preko osetljivih nabora prekrivenih tankim, vlažnim materijalom.

Svoje šake smetim na grbu na njegovim preponama i gladim je nežnim pomacima svoje šake. Na taj moj postupak zareži, uzvraćajući ugodom na ugodu, sklanja materijal mojih gaćica u stranu i prstima uranja među otečene, svilenkaste usmine. Suptilnim pomacima stimuliše moj klitoris, dok usnama sada gladno nasrće na moje dojke. Gubim se u osećajima koji naviru, kolena mi podrhtavaju, a nerazgovetne molbe i dahtaji silaze sa mojih usana koje silujem ugrizima. Silovitije pokrećem šaku pod kojom njegov kurac postaje sve tvrđi. Šakama se penjem naviše i povlačim njegovu majicu, što ga navodi da napusti tačku među mojim nogama koju predano obrađuje i u jednom brzinskom potezu njegov torzo ostaje nag. Rukama naglo obuhvati moju zadnjicu i podiže me na sebe. Obavijam noge oko njega i nokte zarivam u tvrde mišiće na leđima. Ljubi me kroz glad i požudu, dok moje međunožje trlja o svoj nabrekli kurac, prekriven grubim teksasom. Spušta me na hladnu posteljinu, smešten između mojih bedara, napušta mi usne i jezikom putuje niz vrat. Uzma meku kožu zubima, sisa je praveći vakum usnama. Izvijam bokove, hrlim međunožjem u susret njegovoj kiti. Ostavlja vlažan trag, dok usnama hara udubinom između grudi, preko stomaka, sve do linije gaćica koje prstima zakači i laganim pomacima povuče preko mojih bokova. Usnama prateći svaki milimetar oslobođenje kože, sve dok jezikom ne zagolica po usminama, tada se podiže. Oslobađa me gaćica, zatim sa mojih stopala skine sandale, strpljivo i posvećeno. Jagodicama kliza kožom, dok pali plamen svoji crnim očima prikovanim za moje, koje opijene motre na svaki njegov pokret kojim časti moje telo. Kojim ostavlja uspomene. Bezbroj sitnih poljubaca utiskuje po unutrašnjoj strani mojih bedara. Muči me i tera da žudim, dok duboko dišem kroz jecaje, a onda gasno vrisnem kad vrškom jezika dotakne najosetljiviju tačku u mom vrelom središtu. I, tada počinje, liže me i siše, režeći kroz ugodu. Časteći me sočnim, prljavim rečima između nastrtaja svog jezika. Izvijam bokove, čupam mu kosu dok iz grla izlaze viskovi strasti i nadolazećeg orgazma. Momenta kada njegov jezik prodre u moju vaginu, šakama se snažno hvatam za njegova ramena i jurcam ka oslobođenju. Izvijam se pod njim, vrištim i gnječim posteljinu za koju se grčevito držim.

Pušta me da se umirim, ustaje i skida svoje farmerice. Sa pohotom u očima posmatram kako njegov kurac stoji uspravan, i mami me. Podižem se u klečeći položaj, pogledom ga gutam. Načini jedan korak i listovima se sudari sa krevetom. Moji prsti se zaklope oko njegove kite, i kliznu po njegovoj glatkoj i venama prošarsnoj dužini. Oči ne pomeram sa njegovih, koje me posmatraju sa identičnom vatrom. Uši mi gozbi promuklo režanje dok usne grubo trlja jednu o drugu. Sve vreme ne progovaramo ni reč, puštamo da nas strast vodi. Bez reči magija duže traje. Reči potrebne nisu, naša tela se savršeno poznaju, savršeno su usklađena.

Navlačim šakom njegov penis, prstima obuhvatam muda, i glavić spajam sa svojim usnama. Nežna sam, suptilna u izazivanju. Prostenje pomerajući bokove, prodirući dublje u moju usnu duplju. Svoju šaku upliće u moju kosu, podižem pogled i spajam sa njegivim, dok ga usnama primam više, dublje. Muklo režanje mi govori da činim pravu stvar. Oponašam pokrete sve dok šakama ne obuhvati moje obraze i sagne se, te me duboko i predano ljubi. Gura me nazad na krevet, pa se spušta preko mene. Njegov kurac draži moju pičku, kliza po sluzavim usminama dok ne prestajemo da se ljubimo. Provlači ruku između naših tela i svoju kitu, trljajući je po mojoj vlažnosti priprema za ulazak u mokru, mračnu pećinu najvećih užitaka. Kada u jednom potezu i do kraja penetrira u moju vaginu, poljubcem proguta moj vrisak. Ujednačenim, ali žustrim prodorima nastavi da kliza u mene. Disanje nam postaje svakim nasrtajem dublje, teže... Jecaji se rađaju u mom grlu.

Podiže se na kolena, moje bokove širi i silovitije, moćnije počne da me ispunjava. Stenjem i dahćem dok gledam naizmenično u mesto na kome se spajamo i u njegove oči koje me uvlače u sve dublji vrtlog požude. Šakama gnječi moje osetljive grudi, štipa bradavice. Odižem bokove, idem mu u susret u želji da uđe dublje, da me više ispuni. Postaje sve silovitiji, divljiji. Podvlači šake pod moje dupe, i podiže me prema sebi, obgrlim ga oko vrata. Usne mu ljubim, grizem ih i stenjem dok me divlje, animalno ispunjava. Stiskam se oko njega, moje zadovoljstvo kliza niz njegov kurac koji, čini se svakim prodorom ulazi sve dublje, i gađa tačku koja vodi ka eksploziji. Tela su nam mokra, sjajna od znoja. Disanje, stenjanje i udarci našeg spajanja su sve što čujemo, sa tim zvukovima prepliću se i oni koji dolaze iz naših prsa, od srca koje lupa unutra. Blizu sam, što mu govorim, i on je blizu potvrđuje mi silina kojom me ševi.

Stenjem i vrištim, dok me žustrim prodorima vodi u ekstazu, u kojoj se raspadam, topim... Dok i njega savladava vrhunac. Umirem i ponovo se rađam sa njim u sebi, njegovim rukama koje me čvrsto drže, sa usnama koje nanovo poklapaju moje, ljube me snažno i dugo... Ležimo. Drži me uz sebe, sitnim pomacima prstiju miluje kožu pod njima, dok nam se srca umiruju jedno na drugom, dok disanje postaje smireno i plitko. Oči mi se sklapaju, njegov promukli glas prostruji poput izmaštanog.

,,Nisam se oženio." Unutrašnjost mi zadrhti, iako nisam sigurna da li njegove reči sanjam ili su stvarnost.

,,Molim?", nesigurno upitam.

,,Nisam se oženio, Daria."

,,Onda se ni ja neću udati."

________________

Nekima je ovaj deo poglavlja delimično poznat.

❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

318K 15.1K 22
Rea je do smrti svog oca ĆŸivela poput princeze, bila je zaĆĄtićena, voljena i maĆŸena, ali nakon očeve smrti ona nasleđuje osim porodičnog bogatstva i...
11.7K 574 1
Ona je skeptična, nepoverljiva i opasna. On je pouzdan, strpljiv i proračunat. Braća Kostić III deo Cover by Nevena
20.9K 2K 23
Pa, da li ste spremni da krenete na putovanje sa Minom i Sergejom, kao i na rolekoster emocija? Ukoliko jeste, uĆŸivajte
347K 17K 23
Kada se neko usudi da ukrade poĆĄiljku kralju oruĆŸja on to ne praĆĄta. ReĆĄen da pronađe svoje oruĆŸje po svaku cenu Kain se ne libi da iskoristi ćerku l...