Trebao je biti letnja uspomen...

By ninci777

142K 9.2K 1.4K

💥Ti amo, Daria💥 Letnja romansa More

1. Poglavlje
2. Poglavlje
3. Poglavlje
4. Poglavlje
5. Poglavlje
6. Poglavlje
7. Poglavlje
8. Poglavlje
9. Poglavlje
10. Poglavlje
11. Poglavlje
12. Poglavlje
13. Poglavlje
14. Poglavlje
15. Poglavlje
16. Poglavlje
17. Poglavlje
18. Poglavlje
19. Poglavlje
20. Poglavlje
21. Poglavlje
22. Poglavlje
23. Poglavlje
24. Poglavlje
25. Poglavlje
26. Poglavlje
28. Poglavlje
29. Poglavlje
30. Poglavlje
31. Poglavlje
32. Poglavlje
33. Poglavlje
34. Poglavlje
35. Poglavlje
36. Poglavlje
37. Poglavlje
Epilog

27. Poglavlje

2.8K 227 57
By ninci777


"Ciao ragazzi come va!" Osmeh od uha do uha krasi njeno lepo lice dok korača prema Vitu i meni. Ton kojim nas pozdravlja odaje da joj više i nije tako dosadno. Odaje razigranost, a iskra u zelenim očima jasno mi govori da je nešto smislila. Jasno vidim đavolucu koja se kezi sa njenog ramena.

Dlanom klizne niz moj biceps i položi ga na podlakticu, lagano se telom okrene prema meni i napućenim, svilenkastim usnama tek okrzne kutak mojih. Tog momenta moja šaka posesivno se smesti na njen struk. "Ja stvarno imam problem." Govori tiho. Opasno seksi glasom pomera svaki nerv u mom telu. Ona pored mene požar je u kome ću ja polako, ali sigurno izgoreti. "Previše si hot." Duge, guste trepavice skriju plamen koji bukti u zelenilu njenih očiju. Gleda u moje usne dok zubima gricka svoju. "I moram da obavim važan posao pre nego što te odvučem u neki hotel." Podigne trepavice i oči joj bljesnu. Daria se u mom naručju okrene prema plavuši sa kojom nam je prišla.

"Dragi, ovo je Amalija, malopre smo se upoznale u toaletu." Predstavi mi  plavušu koja nas sa zanimanjem posmatra.

"Drago mi je." Pruži mi ruku, pa kada je prihvatim i zaustim kako bih se i sam predstavio, Daria to učini umesto mene.

"Amalija, kao što sam rekla moj budući muž, Mateo." Opa!

"Jebiga, Daria, sviđaš mi se jako." Devojka joj kaže veselo, čini mi se sa iskrenim simpatijama. Mislim se, kome se moja Daria ne sviđa... Ali, ja sam ludo zaljubljen, ja verovatno nisam kompetentan da o tome razmatram. "Tako ste seksi par." Ta Amalija nastavi sa komplementima.

"Hvala, Amalija..." Dariin glas u sledećem momentu prelazi u cvrkutanje. "Kako sam nepristojna!" Okrene se prema Vitu. "Amalija, ovo je Vito, Mateov prijarelj... Vito, Amalija..." Oči mi se zaustavljaju na Dariinom licu i zube zarivam u obraz kako bih sprečio napad smeha.

U ovom momentu vidim po jednog đavola kako čuče na oba ramena.

Dok se Vito i Amalija upoznaju ja jedino mislim o tome kako ću se ove noći setiti i kad budem umirao.

"Drago mi je da sam upoznao tvoju prijateljicu iz toaleta." Vito kaže dok očima kliza po plavuši zanosnih oblina.

Daria se glasnije nasmeje, njen smeh prati Amalijin. Obe gledaju u Vita.

"Bilo je to filmsko upoznavanje."

"Ispričaj nam, Daria."

"I mene zanima." Kažem dok gledam u Dariin profil, a prste lagano pomičem po njenom struku. Na trenutak svrne pogled na mene i obasja me osmehom.

"Pa sad..." Razvuče.

"Slobodno ispričaj." Pogled mi padne na Amaliju koja preko ivice visoke čaše za šampanjac gleda u Dariu. "Ako te dragi ikada zatekne golih cica u javnom toaletu nakon te priče neće pomisliti na najgore." Namigne Darii i ispije šampanjac do kraja.

"Sad morate ispričati." Vito se uklapa u njihovo društvo. Izgleda mu se do mozga još nije došunjao Dariin plan. A skroz je proziran.

"Hajde, Bela, pričaj im. Moja je bruka, ti si bila vitez na belom konju."  Priznajem da me sada stvarno zanima šta se desilo. I, tada Amalija sama ispriča u par rečenica.

Pošteno se ismejemo svi četvoro. Meni, proznajem nije bila toliko smešna njena nezgoda sa haljinom koliko način na koji su to njih dve pričale.

"Osušilo mi se grlo, moraću da potražim kelnera i ove lepe čaše, pune..." Amelija kaže i pogledom momentalno pročešlja salu, pa kada na drugom kraju ugleda kelnera sa pladnjem punim šampanjca načini korak i Daria se ponovo oglasi. Opet cvrkuće.

Dvoumim se da li da joj kažem ili da se prvo malo zabavljam. Ovakav prijem više se desiti neće.

"Vito, budi džentlmen..." Vitova obrva zaigra, ugao usne zatitra, zatim se okrene i ponudi ruku Amaliji koja je sa veseljem i jednim odmeravajućim pogledom Vita privhati.

Uhvatim Dariinu ruku kada ostanemo sami. Čaša u njenoj ruci je i dalje netaknuta, što mi je još jedan čvrst dokaz da alkohol kušala nije, da za njen nagli porast raspoloženja zaslužna jedino njena poznanica iz toaleta i plan koji je skovala.

"Više ti nije dosadno?" Pitam dok gledam u njene usne.

"Zadovoljna sam." Osmehne se. "Veruješ li mi da je ova žena jedina u poslednjih deset, a možda i više godina, koja me nije gledala kao zavidna ženska, čak ni kada sam joj rekla da si moj."

"Da sam tvoj?" Ponovim, nesiguran da sam razumeo šta je htela reći.

"Pa jesi moj." Kaže samouvereno. "Nego, ja sam i sa tobom kliknula u sekundi i vidi gde smo. Tako je i sa njom bilo. Mislim da će mi to biti jedina prijateljica u životu... Samo da upali ovo sa Vitom..."

"Daria, ljubavi, mislim da ću te razočara..."

"Nisam znao da si došao u društvu..." Benatijev glas me prekine u rušenju Dariinih snova.

"Benati..."

"Dama je..?" Taj starac je jedan od retkih ljudi iz ovog sveta koji zavređuje moje poštovanje.

"Ministe.... Moja buduća supruga, Daria Popovski." Pedstavim je.

"Rafaelo Benati, čast mi je."  Rukuje se sa njom. Gleda je toplo, dok mu se ona ljubazno osmehuje.

"Moja takođe." Daria je jebena glumica, njene oči jedina su mi naznaka da je boli ćošak (kako ona ume da kaže) ko je on.

Trenutak kasnjije, čim joj Benati pusti ruku ona gotovo grakne. "Benati? Čekajte. Amalija Benati vam je rod?"

U tom trenutku vidim kako nam se baš ta Amelija približava. Ozarena lica gleda u Vita koji nešto govori.

"Ako mislimo na istu devojku, onda je to moja unuka..."

"Deda?" Amelija pusti Vitovu ruku i načini duži korak ali umalo padne zbog haljine. Vito ju je uhvatio za nadlakticu i zadržao. Sočno opsuje, a Daria se zacereka sa moje leve strane.

"Ovo stvano nije tvoje veče, ali noć će biti."

"Nadam se! Nadam!" Amelija podigne času u znak zdravice.

"Da, ova šeprtlja definitivno jeste moja unuka." U glasu starog Benatija čuje se čist ponos.

"Nisam znala da se poznajete. Uglavnom, deda, više se ne žalim što sam prisiljena da dođem ovde. Izglada da sam našla prijateljicu."

"Daria je sličnog mislišeljenja." Kažem i obe se osmhnu kroz prepoznavanje. Zatim zaverenički jedna drugoj namiguju i pod isprikom da idu u toalet nestanu.

Ako je Amelija i malo na Benatija, ja sam srećan što je uz Dariu.

***

Ponovo je Vita utrapila svojoj novoj prijateljici, a ona ostala sama. Telefon joj je u rukama, blagi smešak na licu. Dok koračam ka njoj gledam u Vitova leđa. On je previše fin da bi mojoj ženi rekao da se mane ćorava posla, već je to naredio meni. Ja se previše zabavljam dok ga gledam kako se peče na tihoj vatri a znam da nikada neće biti pečen pa ćutim. Mada, kad pogledam Amaliju pomalo mi dođe žao... Skrenem pogled i pomrači mi se... Ugledam Hulia. Iskren da budem, nadao sam se da on neće biti tu. Ali, stari nađe način da svuda svoje pipke pusti, mada se on retko gde pojavi, tu je njegov sin kao njegov predstavnik.

Noć sledećim pomeranjem glave postaje košmar jer ugledam i Bianku. Njen brat je drži pod ruku.

Rešim da sve ignorišem i nastavim prema jedinoj osobi koja moje raspoloženje može u trenutku da podigne i puls da popenje na maksim.

Kada se nađem na par metara do nje podigne pogled sa telefona i tako mi se milo osmehne. Nisam siguran da postiji veća zaljubljenost od ove koja upravo mene baca na kolena.

"Vidiš li ti golubičiće?" Smeška se kao pobednik.

Žao mi je srećo, ali ovde gubiš.., pomislim i spremim se da joj to saopštim ali ona prva počne.

"Zamisli postanemo najbilje drugarice, pa tvoj najbolji prijatelj i moja..."

"Belisima, ako na to ciljaš, bolje da si ga upoznala sa tvojim frizerom..." Kažem i pustim je da svari informaciju, ali me prostreli kao munja.

"On! Frizer. Bojan ne Bojana."

"Znam. Zato i kažem." Kažem i gledam kako otvara i zatvara usta par puta, dok očima kao sovinim gleda u Vitova leđa.

"H-hoćeš reći da je on... V-vito je gej?" Klimen dok pokušavam da suzbijem napad smeha.

"Uu jebem ti! Sveti Ilija, pogodi ga spali ga munjom da ne moram ja!" Uz te reči na Srpskom pojuri ka Amaliji koja kada pogledam prema njima imala jako zbunjen izraz na licu. Hodam za petama Darii i slušam kako psuje sebi u nedra.

Moja dama.

"Sisu ti škrbavu!" Pojma nemam šta je rekla, kunem se.

Ovako psuje samo kad je opako ljuta ili zbunjena.

"Amalija, imamo problem..." Sa tim rečima je uhvati za ruku.

"Lepa, saznala si da se ne palim na žene?" Vito se naceri dok je promatra.

"Saznala!" Ispljune. "J-ja..."  Zamuca i Vito je prekine.

"Lepa, nadam se da nisi tipični balkanski homofob..."

"Ne, nee! Samo sam zbunjena. Uhh!" Udahne i okrene se ka meni. "Zašto mi nisi rekao?"

"Da, zašto nisi?" Vito ponovi.

"Jer ne pamtim kada sam se ovoliko zabavio."

"A ja ne pamtim kada sam se ovoliko razočarala." Amalija se oglasi i uhvati Dariu pod ruku. "E, draga moja, za kaznu ova noć će biti suva i za tebe."

I, da...

Noć je u tom trenutku krenula drugim tokom.

Moguće i naši životi.
___________________

😂😂😂😂

Ii? 🙈

❤️❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

9.4K 551 21
Šta uraditi kad osećanja postanu čvršća nego što je normalno? Prepustiti se ili odustati? •Priča je samo moje vlasništvo, plod moje mašte i svaka sli...
56.4K 1.3K 34
Nije ga poznavala. Njenoj porodici, on je bio blizak. Ali opet, ona ga nikada u svom zivotu nije videla. Neki bi rekli da je to sudbina, a neki i ne...
50.5K 1.2K 38
Stvarali su strast koja ih je prožimala. Stvarali su lek za njihove prazne duše. Stvarali su ljubav koju su krili sami od sebe. Bili su ljubavnici na...
76.4K 1.4K 50
Ona je bila djevoka rodjena bez sreće. Rodjena u siromašnoj porodici sa ocem alkoholičarom i kockarom. Majka joj je umrla prilikom poroda zbog čega j...