The Moon is Beautiful 🌕[Chan...

By kkamjongBaekkie

5.1K 490 80

Bir tren seni sadece ulaşmak istediğin noktadan başka nereye götürebilir? Yetişkin içerik 🌙🌡️ More

🌙Tanıtım 🌙
🌙Bölüm 1/2 M🌙
🌙Bölüm 2:Korkma!🌙
🌙Bölüm 3:🌙
⭐Bölüm 4:Palangalar🌙
🌙Bölüm 5: Loey 🌙
🌟Bölüm 6:İhanet 🌟
☀️Bölüm 7: Biz İlk Gece Sevişmiştik...🌙
🧩Bölüm 8:Geçmişin İzleri 🧩
🌻Bölüm 9:Geçecek Gardenyam🌻
🌟Bölüm 10: Eski Dostlar🌟
🌟Bölüm 11:Benimle Atla! 🚂🌟
💫Bölüm 12:Seni bir gün bırakırsam...💫
🌟Bölüm 13:Telefon🌟
🌻Bölüm 14:Öpücük 🌻
Bölüm 16:Loey☀️
🌿Bölüm 18:Tutulmayan Sözler🌿
Bölüm 19:Gardenyam🍁

☀️Bölüm 15:Geçmiş ☀️

128 16 0
By kkamjongBaekkie


"Patron sakinleş, bir sorun yokmuş işte "

Sehun otele geldiklerinden beri ayakta duran adamı sonunda oturmaya ikna ettiğinde rahat bir nefes almıştı

"Ne zaman uyanacağını söyledi mi? "


"Bu gece dinlenmesi için doktor ilaç verdiğini söyledi büyük ihtimalle sabah uyanacaktır. Sen üstünü değiştir istersen, böyle kirlenmiş bir şekilde oturma. "

Chanyeol  öpüşmeden sonra Baekhyunun çığlık atışıyla masadaki her şeyin yere  ve üzerine serilişini hatırlarken kalbi tekrar sıkışmaya başlamıştı. Kendi yaşadıkları onu bu kadar zorlamamışken sevdiği adamın acı çekiyor oluşu   ona asıl çaresizliğin ne olduğunu hissettiriyordu.



"Onu buldunuz mu? "Chanyeol yataktaki  adama bakıp konuştuğunda  Kai  karşısına oturmuş ellerini sıkmıştı.

"Soo  bu sabah o işi halletti. Korenin  dışında bir villada kalıyor. Ama yaklaşmak imkansız. Resmen bir ordu tarafından korunuyor. Bizden sonra daha büyük pisliklere bulaşmış galiba şimdilik elimizdeki bilgiler bu kadar patron. " demesiyle Chanyeol ayaklanmış hızlı adımlarla odadan çıkacakken duraksamıştı.



"Ona iyi bakın ve beni sorarsa bilmediğinizi  ya da ülkeden gittiğimi bir daha dönmeyeceğimi  söyleyin.
"Diyerek çıkacakken Kai  gözü dönmüş patronunun ne yapacağını anlayarak kolundan tutup geri çelmişti.



"Bunu yaptığım için beni sonra parçalara ayıracak olsanda şimdilik burada kalıyorsun. O uyandığında bu sefer yanında ol.Sehun  anahtarı al çabuk."Diyerek kapının arkasındaki kartı alan Sehun  ile hızla dışarı çıkarak  kapıyı kilitlemişti.



"Çocuklaşma Kai. Uyanmasını beklerken onun her nefes alış verişinde ölürüm.Beni yalnız bir yere kapat ama şimdi onunla yalnız bırakma. "Chanyeol  sinirle kapıya asılmanın faydasız olduğunu fark ettiğinde bundan vazgeçip derin nefesler alarak  Baekhyunun  bavulunu açmış üzeri için uygun ve  temiz kıyafetler alarak banyoya girmişti.

.
.




💫Geçmiş💫

"Gerçekten buradasın? Kardeşimin her zaman şanslı bir pislik oluşu sinirlerimi bozardı, artık o şansı elinden seni alarak yok edeceğim. "Diyerek Baekhyun ona yaklaşan bedenle sertçe yutkunmuştu. Gerçek görevi tam olarak buydu. Karşısındaki heybetli adamın kim olduğunu öğrenip onu dört duvar arasına sonsuza kadar tıkmaktı. Ama şimdi buradaydı  ve bu görevi için değil, ilk kez ona gerçek Baekhyunun kim olduğunu tattıran adam için,onu korumak içindi...




"Ne yapacaksan yap. Bu işi bir an önce bitir. Dediğin gibi geldim, benim gelmemle Chanyeol  ile olan düşmanlığın bitecek. "Diyerek dimdik Kris'in karşından durduğunda kardeşi gibi oda bu cesaretten etkilenmişti.



"Bu kadar çabuk biteceğini sana hiçbir zaman söylemedim,ölmek için bana geldiğine  pişman olmadan bu işi bitirmeyeceğim."diyerek kapısındaki adamlara içeri gelmesini söylediğinde  Baekhyun Kris'in boğazına yapışmıştı.



"Bana verdiğin söz karşılığında geldim. Artık bana ne yapacağın umrumda bile değil ama bundan sonra işe Chanyeolu  karıştırmayacaksın. "Diyerek gelen korumaların onu zorlukla boğazından ayırmasıyla Kris geriye sendeleyerek sanyalyeye tutunmuştu.


"Sana zaten ona dokunmayacağımı söyledim. Seni onun gözleri önünden öldürürken ,kendi ölmek için bana yalvaracak. "Diyerek adamlarına  Baekhyunu üst kata çıkarmalarını emrettikten sonra koltuğuna oturmuş, sevgili kardeşini aramıştı.





📞

"Ne yaptın ona? "

"Ben olduğumu nerden biliyorsun, belki senden kaçmıştır sevgili kardeşim? " demesiyle Chanyeolu bir karmaşaya itip  daha çok acı çekmesini istiyordu.


"O bunu kesinlikle yapmaz. Onu nasıl kandırdın? Nerede o, eğer kılına zarar verirsen abi bundan zararlı sen çıkarsın. "



"Gerçekten beni tehdit edecek konumda olduğunu mu sanıyorsun?Eğer onu öldürmeden gelir ayaklarıma kapatıp yalvarırsan onu sana hala nefes alıyorken veririm. "


"Yerini söyle !"


"Nerede olduğumu çok iyi biliyorsun. "

.
.






💫Günümüz 💫[Otel Odası]

Chanyeol o gece gözlerini araladığında yatakta görmediği sevgilisinin  o zamandan  sonra ilk kez yanında derin bir uykuda da olsa uyuyor oluşuyla  huzurluydu.


Buradaydı, yanındaydı ve onunla nefes alıyordu. Her şeyden önemlisi o  kötü geceyi hatırlamıyordu.



"O zaman bana söylemek yerine neden tek başına bunun yükünü sırtlamaya çalıştığını hiçbir zaman anlamayacağım gardenyam ama bunlara benim yüzden katlandığın için en büyük suçlu benim.Öldüğümü sanarken gözlerimi  buz gibi suların bedenime çarpmasıyla araladığımda sana gelmek, sıkıca sarılmak istedim... Ama yapamadım. "

Diyerek Baekhyunun  yastığa dağılmış saçlarına küçük öpücükler bırakıp kokusunu içine çekerken aylarca hastane yatağına mahkum oluşu, geçirdiği riskli ameliyatların hiçbiri  onun için önemli değildi. Tüm o zamanlar boyunca  onu hastaneye götüren Jack'ten o gece neler olduğunu araştırmasını isterken  birgün, Baekhyunun  artık bu dünyada olmadığını duyacağından ölümüne korkarak yaşama tutunmaya çalıştığını hatırlarken yaşadığını duyduğunda ki rahatlamayı hiçbir zaman unutmayacağına emindi.

"Beni hatırladığında beni hala isteyecek misin bilmiyorum ama beni ne kadar itersen it her zaman karanlıkta görünmeyen  bir gölge gibi seni korumaya devam edeceğim. "Diyerek yanına uzanıp  elini avuçlarına alarak dudaklarını hafif değdirdikten sonra sıkıca, ne olursa olsun bırakmayacak şekilde parmaklarını içi içe geçirdikten sonra gözleri uykuya yenik düşmüştü.

Continue Reading

You'll Also Like

370K 29.5K 43
Siz: canım sıkıldı Siz: o yüzdende sana yazdım Miraç: ne? Miraç: kimsin sen? Siz: anoniminim . Derste canınız sıkıldığı için okulun popüler ç...
1.7M 167K 60
Ulaş: Hani sen bana ilk mesajında demiştin ya Ulaş: Dizi, film ve kitaplarda herkesin sevdiği yan karakterler gibisin diye Ulaş: O zamanlar bu benim...
407K 15.2K 50
Gecenin bir vakti sıkılır ve bir numaraya yazarsın ama yazdığın kişi ülkenin zengin iş adamlarından biridir. Akif: Kimsin sen? Akif: Gece gece rüyand...
298K 5.8K 37
"Bu bir rolden ibaretti. Her şey yalandan kuruluydu. Sen benim için bir hiçtin." ... "İste öleyim, iste yok edeyim. Ama benden git deme." "Bu hikaye...