Cafeaua ta, iubire!

By EmyFeel

185K 9.3K 373

Aceasta este povestea lui David și a Emei. Ema este o femeie independentă, puternică și care are următoarea... More

Prima cafea
O slujbă nouă si o rivală veche
O voce sexy
Briosa Mea
Bună Taticule!
David O Întâlnește pe Ema
Pacostea
Noua Șefa
Recompensa
Trebuie sa te maturizezi!
O Nouă Fantezie
Prințul
Prânzul În Familie
Bestia
De Ce El?
Dresorul de pisicuțe
Ședința
Este Perfect
Regrete
Iubita
Amanta
Nu Mai Pot
Planu
Pedeapsa
Iubita?
Meciul De Fotbal
Liniștea
Porcule Nesimțit
Secretul
Rochia
Prietena Cea Bună
In Gura Lupului
Dezamăgire
La Mulți Ani!
Buchețelul
Gelozie
Cina Cu Prietenii
Să Înceapă Jocul
Făt-Frumos
Sub Stele
Un Joc
Nu Fugi!
A Nimănui
A mea
Crede În Iubire
Cafeaua Ta, Iubire!

Balul

3.8K 192 4
By EmyFeel

Ana

"-Diseară mergem la un bal mascat!" ma duc la Ema cu zâmbetul pana la urechi. Sunt foarte încântată că am un motiv să o scot din casă.

"-Nu! Nu am chef!" îmi răspunde ea plictisită. Eram sigura de acest răspuns așa că insist.

"- În primul rând nu te-am întrebat. În al doilea rând trebuie să ieși din starea asta a ta că mă molipsesc și eu și nu am chef să fiu supărată. " se pare că trebuie să fac pe șefa pentru a o scoate depresie.

" - O să mergem la bal și nu o să te recunoască nimeni dacă o să rămâi cu masca pe față.Poți să faci ce vrei ca să uiți de David. Poți să faci sex cu cineva de exemplu... fără să știe cine ești." ridic din sprâncene poate o conving.

"- Nu fac sex așa cu oricine și oricum! " îmi arunca cuvintele în fața și apoi pleacă spre bucătărie.

" - Ok, poți și să stai de vorba doar hai să ieșim din casă! Altfel riscăm să ajungem niște băbuțe enervante cu multe pisici" și imit o pisică care scuipa.

Reușesc să o conving într-un final după mii de insistențe. Îi dau costumul de pisică. Se uită la el incruntand-se și făcând ochii mici.

"- Altceva nu mai ai?" i-am arătat costumul de prințesă și l-a refuzat și pe acela. Încep sa ma enervez ca planul nu merge. Este foarte greu să o convingi pe Ema să facă ceva dacă ea nu vrea. Astea sunt costumele pe care le-am închiriat conform planului lui Tim,deci trebuie să ne îmbracam cu ele. Dar suntem întrerupte de telefon.

"-La naiba, asta o sa dureze! Mai bine lasă-mi adresa și vin și eu mai târziu. Promit!" se scuză ea cu o față drăguță la mine.

"-Promiți, altfel mă supăr tare!" îmi dă din cap ca da. Cu coada între picioare plec la petrecere. Sper din tot sufletul sa vina, chiar dacă nu se împacă cu David măcar să se distreze. Să nu mai fie supărată.

Ajung la destinație. Nu îmi vine să cred că chiar este un castel. Este atât de mare și frumos, chiar mă simt ca o prințesă. Este superb. Mă dau jos taxiu. Pășesc pe scări și sunt uimită de câtă lume este.Îl caut prin mulțime pe Tim și nu reușesc să îl găsesc. Este plin de oameni costumați în prinți, Zorro și Batman.

"- Ai venit singura? " ma întreabă o voce de bărbat. Mă întorc și îl recunosc pe Tim îmbrăcat într-un costum de prinț.

"- Da! A zis că vine mai târziu, de fapt vad că mi-a dat sms că a ajuns. Este o pisică." spun eu cu zâmbetul pe buze. Ne întoarcem amândoi privirea spre intrare așteptând ca pisicuța noastră să își facă intrarea.

"- Original costum...păcat că mai sunt o sută de pisici. Stai uite ca întra una, după vrăjitoarea aia sexy cu parul albastru. " mă uit urat la Tim. În primul rând el a ales costumele și in al doilea rând o cautam pe Ema,nu vrăjitoarea sexi.

" - Și David cum este costumat? " îl întreb uitându-mă după el.

"-În Zorro! " a picat cerul pe mine când l-am auzit. Sunt foarte mulți de Zorro. Data viitoare trebuie să stabilim niște costume mai deosebite.

Începem să îl cautam pe Zorro. Când îl găsim pe el pierdem pisicuta. Pisicuța care de fapt nu este Ema. Și uite așa am petrecut o oră. Cu greu am reușit să îi aducem împreună, dar in sfârșit Pisicuța vorbea cu Zorro pe terasă .

Eu cu Tim îi privim mândri cum cei doi flirtează , râd, se ating. Atât de bucuroasă sunt pentru prietena mea. În sfârșit este fericită. Totul este perfect până când o voce bărbătească ne trezește din visul nostru frumos.

"- Tim eu am plecat!" este nimeni altul decât David supărat. Este îmbrăcat în Zorro, dar și-a dat jos masca.

Cum să fie el?! Doar el se sărută cu Pisicuta. Care se pare că este bruneta, că și-a dat masca jos. Ceeee? Erau alte persoane... La naiba! Mă uit la Tim și el la mine și ne vine să urlam amândoi. Nu ne-a ieșit planul. Îmi vine să plâng...

David

O petrecere este tot ce îmi trebuie acum. Vreau să scap de imagina ei din mintea mea, de gustul ei și parfumul ei pe care încă îl simt deși am făcut o mulțime de dușuri. Cred că o altă femeie este tot ce îmi trebuie, până la urmă cui pe cui se scoate.

Ajung la petrecere și dau peste o mulțime de pisicuțe. Exact ce îmi doream! Încerc să nu mă gândesc la Pisicuța mea și să fac abstracție de costumele lor. Le scanez pe toate, unele arată chiar bine.

Aleg pe una care mă fixează și ea cu privirea. Are un corp de felină, un decolteu generos care dezvăluie niste sâni mari. Fundul îl are bombat cum îmi place mie. Fața o are acoperită de mască și nu o vad. Este perfecta pentru mine în seara asta. Cel mai important nu este costumata în pisică. Costumul de asistenta îmi va satisface o fantezie de a mea. Trebuie sa recunoaștem că noi bărbații avem astfel de fantezii cu asistentele. Cred ca nu o să fiu băiat bun în seara asta. Vreau sa eliberez demonii din mine. Vreau un sex care să mă facă sa o uit.

"-Foarte interesant, dar ce ar fi sa spui asta unei pisicuțe, poate ei o să îi placă propunerea ta. Eu sunt doar o vrăjitoare rea și te pot transforma în măgar. De fapt nu pot pentru că ești deja un măgar nesimțit!" mă apucă rasul când o aud.

"-Ma bucur ca te amuz! " chicoteste la mine asistenta. Îi răspund cu un zâmbet. Doar nu pot să îi spun ca debitează numai prostii care nu mă interesează și că eram atent la vrăjitoarea de lângă noi care respinge bărbații ca pe mingele de ping-pong.

Am continuat să o urmăresc cu coada ochiului pe vrăjitoare. Oare ce replică va mai folosi? Oare eu voi reuși să o conving să îmi cedeze? Acest gând nu îmi dă pace și o las pe asistenta. Îmi stabilesc o alta țintă : vrăjitoarea rea. Hai să vedem dacă poate sa facă o vrajă și sa o șteargă pe Ema din minte mea.

Iese afara pentru a fuma o țigară. Își aprinde țigara și continua să meargă în întuneric cât mai departe de lume. O urmăresc.

"-Nu îți este frica că te urmărește vreun idiot pe care l-ai gonit mai devreme?" îi spun în timp ce o ajung din urmă.

"-Se pare că mă urmărește unul pe care nu l-am gonit." îmi răspunde sarcastic.

"-Sincer îmi plac replicile tale. Sunt curios pentru mine ce replica ai? " se întoarce cu fața la mine. Ochii ei albaștri m-au bulversat. L-a ochi are o masca care îi scoate și mai mult in evidenta . Nu pot să îmi închipui cum arată. Are niște trăsături frumoase asta este clar. Iar buzele sunt superbe, numai bune de încercat. I-am zâmbit privind - o în ochii. Îmi zâmbește și se uită în jos rusinată.

" - Știi pe ei îi înțeleg : arăți foarte bine și e normal să încerce. Ce nu înțeleg ești tu: cum de o femeie așa frumoasă a venit la petrecere și nu se distrează?" îi caut ochii albaștri ca să o fixez cu privirea. Are un stil de-a se uita la mine care mă atrage ca un magnet.

" - Dacă nu îi las sa se urce pe mine înseamnă că nu mă distrez? " masca mă împiedică sa ii vad mimica, dar pun pariu ca s-a încruntat acum.

" - Nu! Dar nici nu dansezi, nici nu râzi, deși cred ca ai un zâmbet superb. Poți să-mi zâmbești, te rog ?" îmi dă cel mai dulce zâmbet. Îmi pare atât de cunoscuta. Dar nu știu de unde sa o iau, nimeni nu are un tatuaj așa pe mână. Aș fi reținut acest detaliu mai ales că este la vedere. Dar totuși și ochii și glasul... Cred ca Ema nu vrea să îmi iasă din minte și de asta am impresia că Vrăjitoarea seamănă cu ea.

"-Dacă nu cauți o aventură, atunci îți cauți marea iubire, prințul ?" dă din cap că nu.

"- Nu cred în prinți și Făt-Frumos! Nu cred în iubirea până când moartea îi va despărți pentru că nu există. Nu exista un bărbat care să iubească la infinit și pentru infinit. El va ceda în bratele unei femei mai bună decât mine . Și când zic mai bună mă refer mai sexy, mai bună în pat, mai tânără, mai bună în toate capitolele față de mine. Deci de ce să cred în iubire? " îmi turuie cuvintele repede fără să mai pot spune ceva.

" - Cred că nu ai iubit niciodată și nici nu ai fost iubită cu adevărat . " îi spun pe ton jos.

" - Am iubit dar în limitele rațiunii. " mă bufnește rasul când o sud.

" - Iubirea nu înseamnă rațiune, înseamnă să îți pierzi capul, să simți ca plutești și că ești un întreg doar cu aceea persoana. Să fii incomplet fără ea. Să fii fericit când este ea și să te doară când o doare pe ea. Să te luminezi tot doar că o vezi. " trag cu adoare din țigară după ce vorbesc și mă uit în zare. Mie dor de Angela. Mie dor tare de femeia pe care am iubit-o din toată inima. Acum mă simt incomplet.

" - Nu o să îmi pierd capul niciodată, nu de alta dar este prins de
gât și are și un creier care funcționează foarte bine." este foarte serioasa acum.

"-Eu cred ca nu ai găsit bărbatul potrivit pentru tine. Nu ai găsit ochii în care să te pierzi." o privesc intens și simt cum se pierde.

" - Nu ai găsit bărbatul care să îți dea foc dintr-o atingere" și ii ating fața coborând încet spre gât.

"-Sa te facă să te topești din cuvinte" îi șoptesc la ureche și vad că o iau fiorii.

"-Am găsit! Dar acum este în bratele alteia!" pleacă de lângă mine.

"-Te-a înșelat?" rămân dezamăgit. Cine ar înșela un înger ca ea? Eu as avea mare grijă de ea.

"-Nu chiar... Este mai complicat... Ce ironic... Am găsit un bărbat care mă înnebunește, dar nu îl pot iubi. Mă pierd de fiecare dată în bratele lui de parca sunt o păpușă cu care face ce vrea... Nu îmi place așa... Să nu am control asupra propriului corp... De fapt urăsc asta! " o spune cu ura și durere. Am înțeles acum, Vrăjitoare mea suferă.

" - De fapt îl iubești! Asta este iubirea! " râd în coltul gurii. Mititica s-a îndrăgostit fără sa vrea și fără să știe.

" - Tu chiar crezi în iubire! " îmi spune foarte serios.

" - Da! Spre deosebire de tine! " și ii ating nasul cu degetul.

"-Da... Ce pot să spun... Tot cred că bărbații sunt niște porci nesimțiți care nu ratează nimic în calea lor." iarăși vorbește serios.

" - în primul rand ma jignești și nici nu ma cunoști. În al doilea rând tu chiar crezi că toată lumea înșală? Dacă tu ai înșelat nu înseamnă că așa fac toți! " mă uit în ochii ei ca să o cert cu privirea, ca să spun așa.

" - Nu am înșelat niciodată! M-am despărțit și apoi am trecut la urmatorul" este bine până acum, mă gândesc eu în timp ce ea vorbește.

"- În al doilea rând sunt sigura ca și tu vrei să faci sex în seara asta cu cineva de aici, altfel nu veneai la mine și cu siguranță nu ai fi stat de vorba cu domnișoara asistenta." și acum mi-a dat o lovitura sub centură.

"- M-ai urmărit?" devin curios.

" - Te-am observat! " răspunde sec.

" - Dar nu înșel. " ca să ne lămurim o spun ridicând un deget.

" - Atunci ce cauți aici și nu ești cu iubita ta pana la adânci bătrânești? " se uită la mine nerăbdătoare.

"- Am venit ca să o uit. Să mi-o șterg din minte și de pe corp. " privesc în altă parte.

S-a lăsat tăcere,iar eu ma gândesc la ce am spus. Am venit să uit femeia pe care o iubesc? Dar eu nu o iubesc pe Ema...și pe ea vreau să o uit... Nu vreau să mai iubesc. Nu o iubesc pe Ema.

" - Iartă-mă! " își pune mâna pe mine în timp ce îmi spune.

"-Pentru ce?" ma uit nedumerit la ea.

"-Că ți-am provocat durere vorbind de ea." în privirea ei vad că îi pare rău.

"-Nu pe ea am iubit-o! Nu o iubesc pe tipa pe care vreau să o uit." încerc să o lămuresc.

"- Cum nu o iubești dacă ți-a rămas în minte și pe corp? O aventura se spală la duș, domnule expert în iubire. " îmi face cu ochiul la urma, dar eu ma uit urat la ea. Nu vreau să o iubesc! Mă ambiționez eu.

"- Parfumul meu ar rămâne mult pe pielea ta dacă îmi dai voie să îți arat cum iubește un bărbat adevărat. " îmi aduc aminte de scopul meu și pornesc la atac.

O privesc seducător în ochii ei albaștri în timp ce îi mângâi fața, gâtul. Mă apropii cu buzele de ale ei tot mai mult și aștept reacția ei. Mă sărută, atunci o sărut flămând. Are un gust dulce care îmi place și de care nu mă satur prea ușor. O mână o bag în parul ei și cu cealaltă o apropii de mine. Se împotrivește un pic când ajung cu mâna pe sânul ei.

"-Nu din prima!" spune în încercarea de a se retrage.

"- Nu este chiar din prima, am mai încercat o dată." ea se încruntat și se retrage iar. Eu o apropii de mine din nou.

"- Știu sunt un porc nesimțit, dar știu să te fac sa te simți bine, doar lasă-mă" ii spun toate astea la ureche și apoi o sărut de o trec toții fiorii. Chiar vreau ca fata asta să se simtă bine.

"- Când nu îți place spune-mi și mă opresc. Dar până atunci ascultați corpul care mă vrea. " o simt cum se topește în bratele mele și cum tresare la sărutările mele. Este excitata și sigur vrea mai mult. Acum cobor mana și o strâng de fund, o apropi mai mult de mine să mă simtă cât sunt de tare. Își mișcă corpul să mă simtă mai bine. Urc iarăși mana la sânul ei și de data asta îl frământ fără să mă oprească. Are sfarcurile întărite, le simt prin sutienul subțire. Dar vreau să le gust, să le mușc. Deschid cămașa, iarăși ezită. O sărut de gât unde se excita tare și se lasă iar moale în mâinile mele. Desfac bluza și vad sânii superbi. Dau sutienul la o parte și îi văd sânul plin de semne, la fel și celaltul. Involuntar ii desfac cămașa mai tare să văd tatuajul. Și este. Mă uit din nou la sâni, la gât sunt urmele lăsate de mine. Din gură îmi iese imediat cuvântul "Ema". Se uită la mine nedumerita și surprinsă. Îmi dau masca jos.

"- David?! " pentru câteva secunde rămâne incremenită, apoi se încheie la cămașă. Îmi dă o palmă și vrea să plece,dar o opresc. Ne privim intens fără să spunem nimic.

"- Asistenta te așteaptă! Să mă uiți de tot!" plânge când îmi tipa cuvintele astea în fața. Se smulge din mâinile mele si fuge.

Iar am dat-o în bara! Dintr-o sala plina de femei am ales-o pe ea. La naiba! Cum să o uit dacă sunt atras mereu de ea? Soarta asta este nedreaptă, de ce mi-o aduce mereu în brațe?

Îmi trec nervos mana prin par. Îmi aprind o țigară poate ma liniștesc. Trebuia să mă duc după ea, oare are cu ce pleca? Fac câțiva pași pana o vad cum aleargă nervoasa spre un taxiu. Sper sa ajungă cu bine acasă! Iar îmi trec mana nervos prin par. Îmi pare mai rău ca nu am apucat sa fac sex cu ea. Îmi doresc atât de mult să mai fie odată a mea. Cel puțin știu că nu poate să îmi reziste.

Vreau să plec acasă. Nu are sens să mai rămân. Mă duc la Tim să îi spun că eu plec. N-are decât sa rămână el.

Continue Reading

You'll Also Like

104 1 3
Prieteni si anturaje la facultate Îndragostită nebunește Allysa luptă pentru ce-i al ei..
13.8K 680 25
După ce mama ei s-a recăsătorit,Isabelle s-a mutat cu ea și noul ei tată in Valencia,un mic orășel ,frumos ziua dar foarte periculos noaptea. Is...
1.1M 35.2K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
38 0 5
despre aceasta poveste,pot spune doar ,ca e fix ce trebuie