Örökké az enyém /befejezett/

By viri06me

34.2K 846 18

Camryn Bennett a kiváltságosok életét éli. Mindene megvan, amire egy 17 éves lány vágyhat. De van egy hatalma... More

1. Camryn
2. Camryn
3. Asher
4. Camryn
5. Asher
6. Camryn
7. Camryn
8. Asher
9. Camryn
Tájékoztató
10. Asher
11. Asher
12. Asher
13. Asher
Közérdekű közlemény
Köszönöm!

Epilógus

1.7K 53 2
By viri06me

5 évvel később: Camryn.

Ma van Valentin nap. Annyira izgulok. Várom, Asher mit fog szólni az ajándékomnak.

Ezalatt az öt év alatt sok minden történt. Összeköltöztem a szerelmemmel, lett egy németjuhászunk, Lola. Fiú, de nem érdekelt minket, mert Asher már a menhelyen közölte, hogy akár fiú lesz, akár lány, Lola lesz a neve. Hát jó. Egy nem túl nagy házban élünk a belvárosban. Egy kisebb kertje van az otthonunknak, ahol előszeretettel kertészkedem.

Asher a bandát legális útra terelte nagyjából, így kevesebb a valószínüsége, hogy megtörténik az, ami Ryannel.

A lányok, akiket vegül a házban, egy másik rejtett pincében találtak meg, már szinte teljesen rendbe jöttek. Hasonlóan néztek ki, mint én, de a családnak (ez a bandát jelenti) köszönhetően hamar helyrejöttek. Marc és Zoe összeházasodtak, és most is a közös házukban nevelik az ikreiket.

Én munkát vállaltam a közeli kávézóban, ahol nagyon kedvesek az emberek. Imádok ott lenni, ráadásul megismertem Miát, és legjobb barátnők lettünk. A Redből már régesrégen kirúvtak, mert nem mentem be dolgozni. Hehe.

Ma van a nagy nap. Asher ajándékát két dobozba tettem, mert ha úgy vesszük két ajándéka lesz. Most van négy óra harminc perc. Ötkor végez, és elmegyünk vacsorázni.

Felmentem a szobánkba, majd kiválasztottam egy bordó, térd fölé érő ruhát.

Majd egy szép, fekete magassakút. Arcomra nem kentem sok sminket, csak kiemeltem a szemem, és vörösre festettem a szám.

Mire a hajamat is begöndörítettem, már majdnem 5 óra volt. Összeszedtem a cuccomat, lementem a nappaliba, pont, mikor nyílt az ajtó, és szeretett barátom lépett be.

Öltöny volt rajta, mert valami hivatalos gyűlésen volt. Egyszerűen észveszejtően nézett ki. Elakadt a lélegzetem, mire elmosolyodott, közelebb lépett és megcsókolt.

-Szia, szerelmem. - mondta kifulladva.

-Szia. Mindjárt kész vagyok, csak hozom az ajándékodat. - mosolyogtam, majd felszaladtam, hogy lehozzam a dobozokat. Beraktam a táskámba, és már indultunk is.

Az étterem gyönyörű volt. Az étel finom, a hangulat pedig olyan, mindt mindig. Csodálatos. Mikor a desszertet is megettük, eljött az idő az ajándékozásnak. Kivettem a dobozokat a táskámból, és áttoltam az asztalon Ashernek.

Csillogó szemekkel nyitotta ki őket, majd mikor meglátta tartalmukat, kömnyek gyűltek a szemébe, és úgy nézett rám.

-Ez komoly? - kérdezte. Bólintottam. - Terhes vagy? - ismét bólintottam, immár sírva. Felpattant a helyéről, felkapott és megpörgetett, mire körülöttünk felhangzott a tapsvihar.

Boldog voltam. Ugyani kiderült, hogy 3 hetes terhes voltam, az ajándék pedig egy pozitív terhességi teszt volt, és egy ultrahang felvétel.

Mikor Asher letett, hosszasan megcsókolt. Majd váratlanul letérdelt, egy dobozkát húzott elő a zsebéből, és kinyitotta. Egy gyönyörűszép gyémántgyűrű volt benne. A szám elé kaptam a kezem, és ámuldozva hallgattam betanult monológját.

-Camryn Bennett. Egyetlen, igaz szerelmem. Lelki társam. Legjobb barátom. Gyermekem anyja. Mikir először megláttalak, tudtam, kellesz. Mikor a Redben találkoztunk, tudtam, magamnak akarlak. Nekem adtad magad először. Belém szerettél először. Nem tudom elégszer megköszönni ezt. Mikor eltűntél, nekem végem volt. Mikor megtaláltalak, aggódtam, soha nem fogod kiheverni a történteket. De erősebb vagy, mint gondoltam. Te vagy a legerősebb, legokosabb, leggyönyörűbb ember, akivel valaha találkoztam. Megtisztelsz azzal, hogy felveszed a nevem, és velem éled le egész életed? Hozzám jössz feleségül?

Szerk.: Hali! Köszönöm, hogy olvastad a könyvem. Így akartam befejezni, gondoljátok tovább, ahogy akarjátok. Sziasztok!❤❤❤

Continue Reading

You'll Also Like

29.1K 812 43
,,-Tudom, hogy még nem léptél túl rajta, Madi. De remélem tudod, hogy nem vagy egyedül. Én várni fogok rád. Annyi időt kapsz, amennyit csak akarsz. Í...
50.5K 1.2K 45
Röviden annyi, hogy sosem rajongtam a rosszfiúkért. Szerettem ha egy srác romantikus és amolyan hősszerelmes. Igen ezt szerettem és ezt akartam addig...
44.7K 1.3K 25
Emma Stone egy átlagos gimis lány. Az anyukával él, és másra nem is számíthat. Senki nem foglalkozott vele AZ eset óta, őt pedig, azok közé sorolják...
365K 18.1K 68
,,- Annyira sajnálom, ne haragudj! Engedd meg, hogy vegyek neked egy másikat! - mondta bűnbánó arccal az idegen srác. - Semmi baj. - mosolyogtam, mik...