Despre Facebook si altele...

By NoName230

17.1K 1.2K 195

More

Despre Facebook si altele...
Viata unui "cuceritor" pe facebook
Cele mai penibile lucruri de pe Facebook
Rezultatele de la BAC pe Facebook&Pozele facute in baie si postate pe Facebook
Ultimele trenduri pe facebook
Ghidul ,,fratiorului,, pe Facebook
Cum sa ajungi la 5000 de prieteni pe Facebook
Tipuri de utilizatori Facebook
Isterie pe facebook - cine ti-a vazut profilul ?
Iarna pitipoancelor de pe Facebook
Dragostea pe Facebook &un hot "inteligent" tot pe Facebook
Concertul horror sustinut de INNA la ceremonia de deschidere FOTE
Fotograf dă Feisbuc
Condoleante, draga Facebook!

A venit iarna si pe facebook.

923 64 12
By NoName230

In primul si in primul rand vreau sa urez un calduros ,,La multi ani" celor care poarta numele de Nicolae/Nicoleta.

1. De 2 zile (de cand a inceput sa ninga) apar diferite statusuri pe Facebook gen ,,Ningee, da like daca si la tine ninge" ; ,,In sfarsit ninge" ; ,,La voi ninge? La minee daa. Ninge cu galeata. Din c eoras sunteti? Catd de mare e zapada?". (Aici greselile gramaticale nu sunt facute de mine, asa am gasit textul asa l-am scris")

Revenind la subiect...Oameni buni, toata lumea are ferestre, nimeni nu sta in cort. Oricine poate vedea ca afara ninge nu trebuie sa puneti voi statusuri pe Facebook .

2. In cursul zilei de astazi, mai multe pagini de pe Facebook, dar si diferite persoane pun statusuri cu intrebarea  ,,Ce va adus mosul". Nu cred ca ar interesa pe cineva, dar aceasta intrebare este pusa doar pentru a se lauda si el/ea la randul sau.

De exemplu: o pagina cunoscuta de pe Facebook a pus urmatorul status ,,Eu am primit de la Mos o tableta Samsung Galaxy TAB 2, tu ce ai primit?". Este clar ca individul vrea doar sa se laude.  Raspunsurile? Au venit imediat:

-Wow hai sa ne laudam.Mosu' mi-o adus 5 majorete care au dansat in fata mea,si dupa le-am luat in camera la mine,si le-am sadisfacut;). Pe cine crezi ca il intereseaza ce ai primit tu,sau eu..(cred ca asta a fost cel mai inteligent)

-asa si ce? te mandresti?

-o tableta de ciocolata

-Copill rasfatat de parinti.

-saracu... si-a luat tableta si tre sa ne povesteasca pe fb

Cam atat pentru partea asta.

Astept pareri.

NoName.

Continue Reading

You'll Also Like

312K 1.2K 16
❗❗❗ -Cartea nu este scrisă de mine cuvânt cu cuvânt! -Cartea poate conține greșeli gramaticale! -Cartea este luată de pe internet și postată aici!
255K 12.8K 58
Ben e in primul lui an la facultate. Pentru el, mai totul e nou. Cine il ajuta ?Chiar proful lui de educatie sexuala. Dar oare o face gratis? Mai ved...
1.6K 141 25
Chiar nu știu cum să descriu povestea asta. Vreau să specific că nu fac referință la criminalul Richard Ramirez, ci doar îmi place cum sună numele. M...
29.5K 917 32
Clarissa Ruenys este unica fiică a familiei Ruenys.Tatal ei,Felix Ruenys,este căpetenia mafiei elvețiene. Fata sa nascut într-o familie unde a avea t...