Moje přihlášky do RPG

By JanarisutoSenpai

931 81 54

Tak dobře, v téhle knížce najdete všechny moje přihlášky do různých RPG a DOTS 🌺🖤 More

@Anonym006
@Anonym006
@Anonym006
@WolfAstra
@Nelssie-G
@ItzKikiMarvel
@wyatt_brooklyn
@arioneheard
@Nelssie-G
@ItzKikiMarvel
@Nelssie-G
@Wolfy-Style
@ItzKikiMarvel
@ItzKikiMarvel
@ItzKikiMarvel
@---Aily----
@---Aily----
@Chaos_team
@Nelssie-G
@evelyn_starr
@evelyn_starr
_Sweetty14_
_Sweetty14_
@Wolfy2743

@Nelssie-G

47 6 2
By JanarisutoSenpai

1. postava

Jméno- Leiko Konodó

Věk- 20 let

Výška- 168 cm

Váha- 54 kg

Povaha- Leiko je na první pohled fajnová holčina. Dokáže se chovat slušně, také v klidu komunikuje a zvládá se bez problému vyjadřovat.
Na druhou stranu je docela výbušná a má smysl pro svoji vlastní spravedlnost, což znamená, že cokoli uděláš, tak to se ti v horším vrátí.
Leiko má také problém držet jazyk za zuby, takže s ní je nekonečná řeč a když je sama nebo nemá s kým mluvit, tak si dokáže povídat i sama se sebou nebo s neživými věcmi.
Leiko se v nějakých situacích dostává do fáze kdy se projeví její porucha a to je něco s čím se ona nedokáže pořádně smířit. Dokáže kvůli tomu pěkně vyšilovat a leknout se čehokoli co je v jejím okolí. Také občas něco udělá a poté říká, že ona to nebyla, že její tělo někdo ovládal a že ona ve svém těle v tu dobu nebyla a nemohla ho ovládat. Vlastné si na to nedokáže ani pořádně vzpomenout.
Díky její poruše má problémy s pamětí jak už dlouhodobou tak i krátrodobou.

Porucha- Disociativní porucha (přesněji Depersonalizační a derealizační syndrom)

-Její porucha se jí rozvíjela už od jejích patnácti let, kdy zemřela její matka.

-Většinou se její porucha začne projevovat v pro ni nezvladatelné situaci, nebo když je vysílená či ve stresu.

- V průběhu také často pociťuje úzkost a strátu smyslu života, přestává mít důvod žít a je méně chápavá ve všech ohledech.

Jak se tam dostala- Leiko v patnácti zemřela její matka a ona utrpěla velký šok. V té době se začala její porucha nenápadně rozvíjet. Začínalo to pouze únavou, ale později se její psychika a vše okolo začalo zhoršovat. Začala zapomínat důležité věci a také prohlašovat, že není majitelem svého těla.
Její otec si myslel, že se to celé nějak samo zlepší, ale den ode dne se to jen zhorošovalo a proto se společně s Leiko domluvili, že bude nejlepší, když bude pod dohledem lidí, kteří tomu rozumí.
Proto Leiko přešla do léčebny dobrovolně s cílem se začít více ovládat a nejlépe vyléčit i kdyby to mělo trvat jak dlouho chce.

Jak dlouho tam je- 2 roky. Přišla už ve svých osmnácti letech, teď už jsou to dva roky co je v léčebně a musí uznat, že je v ovládání sebe mnohem lepší než když tam celá rozklepaná a vystresovaná přišla. Je to sice malý pokrok, ale pro ni to znamená hodně.

Něco o.: Tak nějak jsem to sepsala do předchozích odpovědí, ale tak stejně mám pár věcí které dodat. Leiko trpí mnoha fóbiemi, jako třeba strach z pavouků, stísněných prostor, krve, jehel, tmy, výšky, jehel a také hluboké vody.
Je hodně bojácná a kvůli své fobii z hluboké vody neumí plavat.
Nikdy se to nenaučila a vlastně to ani nemá v plánu.
Celkově radši zůstane se svými fobiemi než aby se jim postavila.
Má prostě až moc velký strach.
No a na konec bych měla asi napsat něco odlehčujícího což je, že Leiko nenávidí sladká jídla. Ať už to jsou plněné knedlíky ovocem, dorty, bonbóny, čokolády či jiná sladká jídla, tak Leiko to prostě z celého srdce nesnáší.

Vzhled-


2. Postava

Jméno- Renjun Kim

Věk- 26 let

Výška- 185 cm

Váha- 70 kg

Povaha- Renjun je povahou hodně drzý, není to myšleno v dobrém smyslu slova. Jeho narážky jsou až neskutečně otravné a iritující. Dokáže se zabavit naprosto čímkoliv a to hlavně, když někdo něco provádí a nebo se mu něco děje. Také je dost nevypočítatelný, často to vypadá, že už nebude dělat problémy a najednou je celá místnost vzhůru nohama, jenom protože se prostě nudil a chtělo se mu to udělat.
Renjun nemá zrovna problémy s tím, říct pravdu, ale na druhou stranu je tohleto přesně to, co ho sem dostalo.
Nejvtipnější na tom je, že se jeho nálada a celkově i povaha dokáže změnit z minuty na minutu, takže jeho nadšení vystřídá špatná nálada. Najednou se mu nechce mluvit a začne pochybovat nad svým životem.
V téhle situaci se vždy odebere dál od ostatních a užívá si samoty.

Porucha/onemocnění- Závislost na drogách ( převážně pervitin nebo marihuana)

Jak se sem dostal- Jeho sestra, kterou Renjun nadevše miluje ho k tomu v podstatě donutila. On to bere jen jako naprostou přítěž a myslí si, že to stejně nepomůže.

Jak dlouho tu je- Právě přišel, je tu úplně nový a doufá, že se moc dlouho nezdrží.

Něco o: Renjun doteď žil pouze se svojí devatenácti letou sestrou. Jejich rodiče je oba nechali na starost prarodičům a odjeli do jiné země.
Renjunovi prarodiče byli dost lehkovážní, takže se Ren chytnul špatné party a už to začalo.
Původně chtěl drogu jen zkusit, ale po nějaké době to přerostlo v závislost.
Naštěstí má jeho sestra na něj hodně velký vliv, takže donutit ho, aby šel do psychiatrické léčebny nebylo tak složité.
Bohužel to Renjun bere spíše jako kamarádskou návštěvu a už se těšší až odejde.

Vzhled-


3. postava

Jméno- Spancer Taylor

Věk- 30 let

Výška- 170 cm

Váha-56 kg

Povaha- Spancer se snaží působit mile a kamarádsky. Snaží se si s každým dopře porozumět, aby jí to ulehčilo její práci, která je poměrně složitá.

postavení- Sestřička (pomocnice v léčebně)

Něco o.: Spancer chtěla být vždy doktorkou a když se jí naskytla šance se tomu alespoň trochu přiblížit tak po tom hned nadšeně skočila.
Už tady pracuje dva roky a její práce jí baví o dost více než její předchozí.
Spancer byla původně obyčejnou ošetřovatelkou a převážně ještě k tomu v terénu.

Vzhled:

Nelssie-G    Hey snad tam nepíšu kraviny, koukni na to prosím a pokud tam najdeš nějakou ptákovinu, tak mi to napiš než to někam dáš❤️😂🤦‍♀️

Continue Reading

You'll Also Like

81.1K 3.5K 50
Alfa, který už dlouho hledá svou družku je hostem alfy Sněhové smečky. I když se okolo něj motá sestřenice místního alfy, nevzdává hledání JEHO družk...
181K 10K 47
Co se stane, když si stáhnu seznamku? Budou tam jen uchylní starci a nebo ne? ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ 🏳️‍🌈BoyxBoy🏳️‍🌈 ❗Vulgarismy ❗ ❗Někdy 18+❗ Omlouvám...
39.3K 1K 39
Unesená dcera jednoho z vysoce postavených mafiánů, aby splnila účel odplaty, jenomže ta nedopadne úplně tak jak si McCann's přáli, co se stane?
373K 18.7K 198
"Knížka" už je starší(a mazat jí neplánuji) takže tam jsou i starší vtipy, proto na to berte ohled. ☺️