BENİM KÜÇÜK KADINIM (+18)

By G_Meyus

2M 34.5K 13.8K

Alt dudağımı dişlerken bana uzandı ve omuzlarımdan sert bir şekilde tutup yatağa atarken çığlığı bastım ama ü... More

ÖNSÖZ
BÖLÜM 1 •Kolye•
BÖLÜM 2 •Seçimler Ve Sonuçlar•
BÖLÜM 3 •Asıl Oyun Şimdi Başlıyor•
BÖLÜM 4 •Beklenmedik An•
BÖLÜM 5 •Kırılmış Gurur•
BÖLÜM 6 •Her şey Aramızda•
BÖLÜM 7 •Öpücük•
BÖLÜM 8 •Büyük Oyun•
BÖLÜM 9 Bar (Part-1)
BÖLÜM 10 •Gecenin Büyüsü•
BÖLÜM 11 •Oyun Zamanı • (Part-1)
BÖLÜM 11 •Oyun Zamanı•(Part-2)
BÖLÜM 12 •Yaklaşan Tehlike•
BÖLÜM 13 •Karar•
BÖLÜM 14 •Bu gece benimle kal•
BÖLÜM 15 •Özür•
BÖLÜM 16 •Seni İstiyorum•
BÖLÜM 17 •Ne kadar tanıyorsun?•

BÖLÜM 9 •BAR• (Part-2)

60.1K 1.4K 545
By G_Meyus

Laannn yarım milyon olmuşuz yaa 😱 hiç söylemiyorsunuz bak🎈 Hikayeyi okuyan herkese çok çok teşekkür ederim 🙏 Hepiniz iyi ki varsınız ❤❤

Kaç gündür uğraştım şey tanıtım videosuydu. Pek istediğim gibi olmadı ama olsun. Yukarıya yükledim, açıp izleyebilirsiniz. Açılmıyorsa YouTube a girip bakabilirsiniz 🍁🎆

Mor kalbim olsa şuraya bırakırdım ama onun yerine turuncu balon bırakıp sizi bölümle baş başa bırakıyorum 🎈🎈🎈🎈🎈



Gümüş Sequins Radder Cutout elbesesi ile bardan içeri giren saçları kumral, maşalı olan kız bakışlarıyla etrafı taradı. Yavaş adımlarla yürürken onu görenler bakışlarını ondan alamıyordu. Çok seksiydi. Ve güzel kız bunun farkındaydı, o yüzden dudaklarının bir tarafı yukarıya kalktı.

Güzel kız yüksek bar sandalyesine oturdu ve siparişini verdi. Barmen değişik hareketlerde bulunarak güzel kızı etkilemeye çalışıp içkisini hazırlarken kız arkasını döndü ve striptiz yapan kızları izlemeye başladı.

Uzun olan sarışın Rus hemen hareketlendi ve oturduğu yerden kalkıp güzel kızın yanına gitti. Genç adam daha neler olduğunu bile anlamazken sarışın Rus ile güzel kızı konuşup gülüşürken buldu. Bu durum genç adamın içindeki yanardağı alevlendirirken genç kız ve sarışın Rus masaya doğru gelmeye başlamıştı.

Sarışın Rus elini genç kızın beline koyup onu yönlendirince genç adamın çenesi kasıldı. Sonunda sarışın Rus ve genç kız masaya geldi. Genç kız gülümserken, gözleri öfkeli bakan genç adamın gözlerini buldu.

Genç kız şaşırmış gibi görünse de aslında içten içe rol yapıyordu. ''Bay Haugens,'' dedi genç kız dudaklarını aralayıp. Bu durum kısa sarışın Rus'un ilgisini çekmişe benziyordu. O yüzden ''Siz tanışıyor musunuz?'' diye sordu kısa olan sarışın.

Genç kızın dudağının bir kenarı yukarı kıvrılırken önce koltukta oturan kısa sarışın adama baktı, sonrada bakışları tekrardan genç adamı buldu. Yüzündeki gülümsemeyi silmeden ''Kendisinin beni tanıdığını zannetmiyorum.'' dedi genç kız.

Genç adamın dişleri birbirine kenetlenip çenesi kasıldı. Ellerini yumruk yaptığından kolundaki damarlar belli olmuş, üzerine giydiği beyaz gömleğin düğmeleri kasılmadan dolayı her an patlayacakmış gibi duruyordu.

Genç kız masaya doğru eğildi ve genç adamın önünde duran shot bardağını eline aldı. Kenarına takılmış olan limonu çıkarıp masaya attı ve shot bardağını kafasına dikti. Genç adamın bakışları kızın attığı shottan dudaklarına takılınca gözleri seğirdi. Barın kapısından ilk girdiği anda kıyafetine odaklanınca makyajına dikkat bile edememişti.

Ona kırmızı sürmemesini söylemiştim, diye geçirdi içinden genç adam. Derin bir nefes alıp verdi, başka renkte sürecek ruj mu yokta böyle bir ortamda yine sürmüş? diye düşünürken genç adam, sesini kontrol edemedi ve kısık bir şekilde bir küfür savurdu. Normalde olsa böyle gürültülü bir ortamda kimse duymazdı ama güzel kız duymuştu.

Güzel, diye geçirdi içinden genç kız. Demek onu sinirlendirebiliyormuşuz.. diye düşünen genç kızın lehine o sırada müzik değişti ve yerine daha slow bir şarkı aldı. Striptizciler sahneden inerken, bunu gören genç kız, O zaman şunu izle bakalım Bay Kendini Bilmiş..., aklından geçirip yavaşça genç adamdan gözlerini ayırmadan geri geri yürüdü.

Üç dört adımın sonucunda genç kız arkasını döndü ve sahneye çıktı. Sahneye çıkacak olan direk dansçılarını elini kaldırıp gelmelerini engellerken olduğu yerde sallanmaya başladı ve genç adama baktı.

Sahnede duran direğe yaslandı ve bir elini bacağından başlayarak yukarı doğru vücudunda kaydırmaya başladı genç kız. Önce göbeğine, göbeğinden göğüslerine, göğüslerinden yüzüne ve yüzünden de havaya kaldırdı ve direği tuttu. Yavaşça direğin etrafında küçük adımlar atarak dönmeye başladı. Ve sonra büyük adım atıp direğin etrafında bir tur daha döndü direğe yaslanıp bir eliyle yukarıdan ve diğer eliyle de aşağıdan tutup direğe yaslandı tekrardan.

Yana doğru büyük bir adım attı ama hala direği elleriyle tutuyor ve yaslanmaya devam ediyordu. Şuan şu pozisyonda bir dik açıyı anımsatıyordu lakin bunu diğer ayağını sürekli öne atıp yavaşça kendisine çekerken, çektiği zaman bir yay gibi kaldırdığı bedeni ile bozuyordu. Bir kaç defa bu hareketi yaptı güzel kız, sonra ise pozisyonunu bozmadan yavaşça yere oturdu ve bir ayağını kendisine çekerken diğer ayağı tam zıttını yapıyor ve öne uzanıyordu.

Sonra ise yerinden saçlarını öne savurarak ayrıldı ve direğin arka tarafına geçti ve dizlerini kendine çekti. Bir eliyle direkte uzanabildiği en uzak noktaya uzanıp tuttu ve bu seferde saçlarını arkaya savurarak direkten güç alıp bedenini yavaşça kaldırdı. Yana doğru bir adım attı ve ayaklarını kaldırıp direğin etrafında bedeninin dönmesine izin verdi. Bedeni direğin etrafında dönerken kafasını geriye atıp saçlarının aşağıya düşmesine izin verdi.

Birkaç dönmeden sonra yavaşça durdu direğin arkasında. Elleriyle hale direği tutarken kalçasını geriye çıkartıp yarım daire şeklinde yavaşça ama kıvrak bir şekilde döndürdü. Bunu gören seyirciler ise ıslık çalıp alkışlamaya başladılar. Bu durum ise genç adamın öfkesini doruk noktasına çıkarıyordu. Genç kız bakışlarını genç adama çevirirken öfkesini yüzünden bir yazı misali okuyabiliyordu. Bu durum onu keyiflendirmişti.

Gülümsedi genç kız.

Önce sağa sonrada sola doğru kıvrak bir şekilde adım atarken attığı ayağını havaya, diğer dizine getiriyor sonrada yavaşça yere geri koyuyordu. Bir adımını daha bu şekilde yaparken direğin önüne geçip tutunarak kendi etrafında döndü. Dönerken bir dizini kırıp ayağını kalçasının altına aldı, diğer dizini ise uzatarak yarım ay şeklinde döndürdü ve bacağını eski konumuna götürürken döndü ve bu sefer direğin diğer kısmına geçti. İki eliyle direği tutup bedenini yavaşça iterek yere yattı. Sonra ise kalçasını yukarıya kaldırıp göğüslerini yerde tutarken bir anda kafasını da kaldırdı. Bu hareketten dolayı saçları geriye savrulurken ayağa kalkıp tekrardan direğe tutunup bir hamle yapacaktı ki bir elin mengene gibi bileğini sarması ve çekiştirilip sahneden inmesi ile bu hamlesi suya düştü.

Genç kızın arkasından alkış tutanlar olurken, yanlarından geçtiği bir adam ıslık çalınca genç adam geriye dönüp o adama yumruğunu savurdu ve tekrardan güzel kızın bileğini tutmaya başladı.

Güzel kız adamın bu davranışına hem bir anlam veremiyor, hemde şaşırdığı için ağzı açılmıştı. Elini çekmeye çalışsa da bu pek mümkün gözükmüyordu. Adam bardan çıkıp giderken genç kız da onun arkasından sürükleniyordu. Genç adamın hızlı yürümesi ve kızında ayağında topuklular olması sonucunda düşecek gibi olsa da genç adam hemen bu durumu fark edip durdu ve kızın belinden tutarak düşmesini engelledi.

Kısa bir süreliğine gözleri kesişince güzel kız genç adamın ne kadar öfkelendiğini yakından bakınca anlıyordu, ama buna hala bir anlam veremiyordu. Bakışmayı ilk kesen genç adam olurken tekrardan yürümeye başladı ve siyah Bugattisinin ön koltuğunun kapısını açtı ve kızı içeri oturtup kendisi de sürücü koltuğuna geçti. Bir saniye bile beklemeden gaza basıp arabanın tekerleklerinin asfaltta çığlık atmasına sebep oldu.

Güzel kız adamın kaç ile gittiğine bakmıyordu çünkü çoktan hız sınırını aştığını biliyordu. Etrafı bir sessizlik sararken genç adam dayanamadı ve bir anda patladı.

''Ne bok yemeye oradaydın RYN!''

Güzel kız beklemediği bu atak karşısında önce gözlerini açıp şaşırdı. Sonra ise adamın tam zıttı olarak sakince cevap verdi.

''Eğlenmeye geldim.''

''Eğlenmeye geldin öyle mi, yüzden fazla sapığın olduğu bir bara eğlenmeye geldin...'' Alt dudağını dişlerinin arasına aldı genç adam. Ama bunu hazdan değil, öfkeden almıştı.

''Hemde direk dansı yaparak,'' Genç adam ses tonunu biraz da olsa kısıp bağırmaktan uzaklaştırırken yine de gür çıkmasını engelleyemiyordu. Bir anda bakışlarını yoldan çekip güzel kıza baktı genç adam.

''Peki iyi eğlenebildiniz mi küçük hanım?''

Adamın sürekli iğneleyici konuşması güzel kızın canını sıkarken, bara gitmeden önce de aldığı alkol ve bardaki shottundan sonra alkol etkisini yeni yeni göstererek güzel kızın umursamazlık seviyesini yavaş yavaş zirveye çıkarıyordu. Sonunda güzel kız da adam gibi davranmaya karar verdi ve adamın tekrardan bağırmasını sağlayacak cümlesini söyledi.

''Bu seni hiç alakadar etmez, Bay Haugens.''

''Delirtme adamı Ryn! Ne demek alakadar etmez!'' Genç adam gözlerini tekrar yoldan çekip güzel kıza baktı. ''Tabi ki de eder.''

Genç kız da koltuğunda yan dönüp adamın gözlerinin içine baktı. ''Hangi sıfatla?''

Genç adam beklemediği bu soru karşısında bir şey diyemezken bakışlarını yola çevirdi. Ama güzel kız genç adamın susmasını fırsat bilerek soruyu yineledi.

''Hangi sıfatla diyorum sana?''

Genç adam ise bir cevap vermediği sürece kızın bu soruyu soracağını anlamıştı. İçinden kendine bir küfür savurdu. Nasıl böyle bir ayrıntıyı kızın eline verebilmişti?

''Patronun...'' dedi mırıldanarak. Ama kız bunu duydu.

''Patronlar işçileriyle öpüşmezler,'' dedi.

Genç adam ise ''Eh, artık öpüşüyorlar.'' diye bir cevap verdi. Kız ise pes etmedi.

''Patronlar işcilerinin göğüslerini ellemezler,''

''Eh, artık elliyorlar.''

Güzel kızın adamın verdiği cevaplara sinirleri bozulurken ortada bomba etkisi yaratacak o sözleri söyledi.

''Patronlar stajerlerini umursamazlar.''

Genç adam ağzını cevap verircesine açınca güzel kız bir an umutlanır gibi oldu fakat genç adam soruyu idrak edince ağzını yavaşça kapadı. Güzel kız bu durum karşısında önüne dönüp camdan dışarıyı izlemek dışında bir şey yapmadı.

Umursamıyor işte beni, diye düşündü güzel kız. Ne bekliyordum ki? İki öpüşmeden sonra bana tutulacağını falan mı? Aptal olma Ryn! Karşındaki seninle oyun oynamayı seçmiş bir adam...

Güzel kız iç sesiyle boğuşurken ''Sola dön,'' dedi adama karşın. Ama adam onu dinlemedi. Gaza basmaya devam etti. Genç kız ise adamın suratına bile bakmadan ''Evime giden yolu geçtin.'' dedi.

Genç adam yine bir şey demezken güzel kız adamın kendisini arkadaşının evine bırakacağını düşünüyordu. Çünkü ilk karşılaştıkları zamanda arkadaşına bırakmıştı. Ama arkadaşının evine giden yolu da geçtiğini görünce güzel kız bu sefer adama dönmek zorunda kaldı. Ama yüzüne bakmak yerine çenesine odaklamıştı gözlerini.

''Charlotte'un evine giden yolu da geçtin.'' dedi kumral saçlı kız.

''Biliyorum.''

Genç kız, adamın kendisini bu sefer de yine otel odasına götüreceğini sandı.

''Bak, şuan hiç otel odalarıyla uğraşamam, tamam mı? Beni ya evime bırak ya da kenara çek ben kendim giderim.'' dedi genç kız.

Adam ise ''Otele gittiğimiz falan yok.'' dedi güzel kıza bakarak. Ama güzel kız adamın kendisine baktığını fark edince önüne dönüp yolu izlemeye kaldığı yerden devam etti.

''Nereye gidiyoruz o zaman?''

''Gidince görürsün.''

Helloooo!

Bölüm nasıldı?

Yorumlarınızın hepsini tek tek okuyorum👍 o yüzden yorum yapmayı ve turuncu yıldıza basmayı unutmayın ❤ ❤

Continue Reading

You'll Also Like

301K 18.3K 40
17 yıl önce annesi tarafından ölü olarak bildirilen Neva... Yıllardır onun hasretiyle yanıp tutuşan Akay ailesi... Ama... Ortada bir sorun vardı.Neva...
İhtiras By milavens

Teen Fiction

1.2M 25.7K 21
Körkütük sarhoş bir kız. Bir bar ve yaşanmaması gereken bir gece. Adamın tek istediği, tenine yüz sürdüğü kadınla sevişmek. Asla daha fazlası değil l...
660K 29.7K 18
Son yirmi yedi saniye. Zaman gelmişti, kulaklıktaki ses son kez konuşacaktı. "Sonuna geldik, küçük hanım," Alacağı canları düşündükce duyduğu memnuni...
1M 72.9K 55
Çilek Alança Yıldırım mı demeliyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Çilek Alança Saruhan? 17 yaşında tam bir neşe patlaması olan Çilek...