Непобедима(Безстрашна:КНИГА В...

By BananaLover13

3.1K 245 66

В тази книга ще разберете как се развива историята на Тияна( от книгата БЕЗСТРАШНА). Тук тя ще бъде момичето... More

1
2
3
4
5
6
7🔞
8
9
10
11
12🔞
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26- ФИНАЛ
НОВА КНИГА!

13

119 10 4
By BananaLover13

Тияна отвори очи стреснато, Ейдън отново не бе до нея, това отново бе поредният сън. Тя стана от леглото и се огледа, надявайки се да го зърне някъде из стаята, но него го нямаше. Момичето се запъти към банята, трябваше ѝ един студен душ, за да се успокои. Тя отвори вратата и една по една смъкна всяка една дреха, която бе на гърба ѝ, докато не остана гола. Тя застана под душа и завъртя кранчето, студената вода потече и кожата ѝ настръхна от студа, Тияна изви врат, така че да на мокри и косата си. Дългата ѝ кестенява коса полепна по мократа ѝ кожа и тя отново се сети за онези моменти с Ейдън, онези моменти, които така се надяваше да не са сън. Брюнетката отвори очи и отиде до етажарката, от където взе сапун, с който да натрие тялото си, тя се върна отново под студените струи вода и на три тялото си със сапуна. Пяната направена от сапуна се стипашв по голото ѝ тяло, оставяйки го чисто, Тияна завъртя кранчето, спирайки водата и уви кърпа около тялото си  и излезе от банята. Тя директно се запъти към стаята пълна с дрехи, тя влезе и затвори вратата след себе си, пускайки хавлията да падне на пода. Тъмноокото момиче застана срещу огледалото, оглеждайки тялото си. Още едно лилаво петно се бе появило на тялото ѝ. Тияна докосна мястото, на което бе петното, което бе оставил Ейдън в сънищата ѝ, то бе истинско и това я объркваше. Сега имаше едно петно на врата и още едно на гърдите си, трябваше да ги покрие, за да не ги види някой. Тияна взе блуза, чиято яка да покрива врата ѝ и я облече, вече нищо не се виждаше, тя обу панталон и обувки и излезе от стаята.

- Добро утро- каза Малия и Тияна се стресна.

- Как влезе тук, вратата е заключена- каза изненадана брюнетката.

- Да, видях, че е заключено и влетях в стаята ти, използвайки терасата- каза блондинката и се изправи- да си имала странни сънища напоследък- попита Малия.

- Какви сънища- попита Тияна объркано.

- Включващи Ейдън или Ерик- попита русокоската отново.

- Не, не съм сънувала нищо скоро- каза Тияна.

- Сигурна ли си, защото ти направих магия с един от най-добрите демони в кралството.

- Каква магия? - попита стреснато Тияна.

- Магията е стара и всъщност не знам дали работи, но трябваше да ни покаже бащата на бебето в сънищата ти- каза Малия- много по-трудно е да разберем кой е бащата на това дете, след като нямаме нищо останало от него.

Усмивка се опита да се прокрадне на устните на Тияна, но тя запази самообладание. Детето бе на Ейдън и това я успокояваше, сърцето ѝ заби силно, заради вълнението и адренелина от лъжите, които изричаше. Не искаше никой да знае още за това.

- Може би магията не работи, защото е стара- каза, Тияна лъжейки- Малия знаеш ли къде е Шейн- попита брюнетката.

- Ти си се запознала с него- каза Малия изненадана.

- Кралят ме запозна с него, а Шейн ми обеща, че ще ми помогне с нещо и трябва да го попитам дали е разбрал още нещо ново- каза Тия.

- Какво е разбрал той?

- Ерик ще идва тук, а кралят е намислил нещо и искам да разбера какво- каза тъмнокрилото момиче със сериозен тон.

- Татко не ми е казвал такова нещо- каза Малия объркана- ще отидем при Шейн още сега.

- Ами ако спи, все пак още е рано- каза Тияна поглеждайки часовника.

- Не спи- каза Малия твърдо и тръгна към вратата- а и да спи, това е по-важно от съня му.

Блондинката отключи вратата и я отвори, след което излезе и тръгна по коридора. Тияна затвори вратата след себе си, като се стараеше да я следва и да навакса с темпото ѝ. Тияна тайничко се радваше на това, че вече бе разбрала кой е бащата на детето ѝ, сега щеше да се постарае това дете да оцелее, но как щеше да прикрива корема си в края на бременността, ако баща ѝ научеше може би щеше да ѝ го отнеме или да го убие даже преди да се роди. Тя трябваше да намери начин да се махне от тук, но първо трябваше да спаси приятелките си. Неусетно двете момичета стигнаха до врата, която Малия отвори и след това нахлу в стаята. Това бе стаята на Шейн.

- Трябва да поговорим- каза директно Малия.

Тияна влезе след нея в стаята и затвори вратата.

- И кое е толкова важно, за да нахлуеш в стаята ми толкова рано- попита Шейн.

- Защо Ерик ще идва тук- попита Малия.

- Татко ми каза, че иска да уреди мира между двете кралства и това е причината Ерик да идва- каза Шейн спокойно, забелязвайки присъствието на Тияна.

- И как точно ще уреди мира- попита съркастично Малия- та ние воюваме с тях от векове.

- Татко не ме е уведомявал как точно ще сключим мир- каа Шейн.

- Оо, стига Шейн- каза Малия- начините да сключим мир с тях са твърде малко, помисли си. Очевидно е, че ще сключат сделка спрямо нещо и и двете кралства ще имат полза.

- Брак- каза Тияна и погледна шейн с безизразното си лице- Ерик иска мен.

- Какво?!? - възкликна Малия.

- Още, когато бях там, кралят на другото царство искаше да се омъжва за Ерик, а баща ни каза, че ще му трябвам и ще изпълня това, което той иска.

- Няма да допусна да те омъжи за онзи глупак- каза Малия ядосано- Шейн, има ли как да я измъкнем преди Ерик да е дошъл?

- За жалост не, той ще пристигне днес и татко организира бал довечера, на който всички ще присъстват- каза Шейн- не можем да я измъкнем сега, татко не трябва да знае, че знаем плана му, иначе ще загубим предимството си.

- Значи тогава трябва просто да отидем на бала и да се държим нормално- каза Малия, обръщайки се към Тияна.

- Заклинанието проработи ли? - попита Шейн.

- Не, може би сме разчели някоя от думите грешно, твърде старо е- каза Малия в отговор.

- Ще измислим нещо друго, но за сега се придържайте към плана- каза Шейн и след думите му двете момичета излязоха от стаята.

-----------------------------------------------------------

- Нещо не е наред с него, завивките му са напоени с кръв- каза женски глас.

- Но как, той не е помръдвал от тук, вчера ги нямаше тези рани- каза мъжки глас в отговор.

- Трябва да му помогнем- каза женския глас- длъжни сме.

-----------------------------------------------------------

Continue Reading

You'll Also Like

15.2K 691 41
Една случайна смърт, увенчана с нов живот. Едно обикновено момиче, дарено с необикновени способности. Създадено, за да спаси света. Потопете се в еди...
3.7K 147 12
Джион Соу-май е момиче изнасилено от нейния популярен съученик Джеон Джънгкук. Тя е уплашена и не смее да каже на никого заради неговите заплахи и с...
18.3K 1K 22
Ана-Мария заминава на кроиз с приятелка.Кораба потъва.Тя се озовава на самотен остров.След месец на брега открива момче (Ленърд),което е тежко ранено...
ЛЕГЕНДА (DESTAN) By

Historical Fiction

34 0 9
Батуга: Замълчах в деня, когато убиха майка ми. Ще проговоря в деня, когато баща ми умре. Аккъз: Дойдох да подам ръка на тези, които нямат. Да будя п...