Troublemaker | Jeon Jungkook...

By jiminfiction95

60.8K 3K 481

Όταν ένας αρχηγός μαφίας έχει εμμονή μαζί σου, αλλά η απληστία και ο εγωισμός του θα βάλει σε διάφορες περιπέ... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
38
37
39

10

1.7K 95 17
By jiminfiction95

" Ειναι η αρραβωνιαστικια μου. Η αδερφή του Τζάκσον είναι η αρραβωνιαστικια μου.."

" Πλάκα μου κάνει—" Τα πόδια σου κόβονται και ευτυχώς ο Τζιμιν, που βρίσκεται κοντά σου, σε πιάνει προτού καταρρεύσεις.

"Τι θα κάνουμε; Αυτή είναι ικανή να μπει μέσα με μπουλντόζα και αν την δει εδώ.. " λέει ο Τζίμιν, ανήσυχος ενώ τοποθετεί το χέρι σου γύρω από το λαιμό του. Το άλλο του χέρι δένεται γύρω από την μέση σου σφιχτά.

Ο Τζανγκουκ είναι έτοιμος να τραβήξει τα φρύδια του από τα νεύρα του. Όλες οι σκέψεις παίρνουν μέσα από το μυαλό του. Αυτές είναι από τις λίγες φορές που έχει χάσει τη λογική του, την πειθαρχία του, τον εαυτό του. Σκέφτεται ότι χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση, ύπνο και μπόλικο φρέσκο αέρα να καθαρίσεις το μυαλό σου. "Πήγαινε τη πάνω—" ξεκινά να μιλάει ο Τζανγκουκ και ξαφνικά η φωνή του διακόπτεται όταν μια γυναικεία φωνή τσιριζει το όνομα του. Η τσιριδα είναι τόσο υψηλή και ενοχλητική που αμέσως προσπαθείς να καλύψεις τα αυτιά σου.

"Π-Πως μπήκε μέσα η παλαβη;" Ο Τζανγκουκ είναι έτοιμος να κλάψει από το φόβο του, όταν ακούει αυτή τη γνωστή φωνή και τον χαρακτηριστικό ήχο των τακουνιων της να χτυπούν ενάντια στο μαρμάρινο πάτωμα.

"Αυτή έρχεται εδώ!" ψυθιριζει-ουρλιάζει ο Τζιμιν στον Τζανγκουκ. "Τι να– Που να–" Φαίνεται πως ο πανικός του Τζανγκουκ μεταδίδεται και στον Τζιμιν, καθώς αρχίζει να χάνει το συνειρμό των σκέψεων του και το στόμα του απλά κουνιέται άσκοπα. Δεν ξέρει ούτε τι να κάνει, ούτε που να σε βάλει. Δεν προλαβαίνει να σε κρύψει σε άλλο δωμάτιο, θα σας δει.

" Να κάνω την καμαριέρα και να φύγω μαζί με τον Τζιμιν;" λες την πρώτη και απλούστερη σκέψη που περνάει από το μυαλό σου.

"Οι καμαριέρες δεν ντύνονται έτσι." λέει με πικρό τόνο ο Τζανγκουκ και εσύ περιφρονεις την ειρωνεία που στάζει από τα χείλη του.

"Ωραία, θα κρυφτώ κάτω από το γραφείο. Δεν πρόκειται να με δει, έτσι. Τζιμιν θα βοηθήσεις τον Τζανγκουκ να μαζέψει τα χαρτιά και η αρραβωνιαστικιά σου δεν θα καταλάβει τίποτα. " είπες και έφυγες από το πλευρό του Τζιμιν και κατευθύνθηκες προς το γραφείο.

"γιατί είναι τα χαρτιά κάτω; Τα είχα συμμα—" Αρχίζει ο Τζιμιν και οι δυο σας του ρίχνετε ένα δολοφονικό βλέμμα. Οι πρωινές ερωτικές σκηνές μεταξύ σας, σου προκαλούν καρδιακό πόνο, δεν χρειάζεται να στις υπενθυμίσει κιόλας.

Ο Τζίμιν σηκώνει τα χέρια στο αέρα, τελείως ηττημένος, καθώς δεν ξέρει τι βλακεια είπε.

"ΤΖΑΝΓΚΟΥΚ!!" Ακούς κι άλλη τσιριδα, αυτή τη φορά στέκεται στην πόρτα και κοιτάζει με δάκρυα το υποτιθέμενο μέλλοντα σύζυγο της.

Εγκαίρως,  είχατε πάρει όλοι τις θέσεις σας. Εσύ έχεις καθίσει στην άκρη του γραφείου, ενώ κρατούσες τα γόνατα σου κοντά στο στήθος σου. Ο Τζιμιν είχε πάρει την περίφημη απρόσωπη έκφραση του, όπως και ο Τζανγκουκ.

Ο Τζανγκουκ παίρνει μια ανάσα και αφήνει μερικά από τα χαρτιά πάνω στο γραφείο. Ακούς τα βήματα.. Κάνει το περίγυρο του γραφείου και κάθεται στην άκρη. Σταύρωσε τα χέρια του και σήκωσε το υπεροπτικο, αυστηρό ανάστημα του.

" Τζόι.. τι ευχαρίστηση." εισπνέει γεμάτος ειρωνεία. " Θα το εκτιμούσα αν κόψεις την εκνευριστική σου συνήθεια: να μπαίνεις απρόσκλητη στο σπιτικό μου και να φωνάζεις υστερικά το όνομα μου."

Ο Τζανγκουκ εκπνεει, αυτή τη φορά πιο ήρεμος και χαλαρός. "Σου αφαιρεί τη χάρη σου."

"Αφού δεν μου ανοίγουν οι υπηρέτες σου!" φωνάζει η γυναίκα, η οποία είναι υπερβολικά αναστατωμενη, και ο δείκτης της δείχνει τον Τζίμιν.

Ο Τζίμιν της ρίχνει μια ψυχρή ματιά και γυρνάει στο αφεντικό του, ο οποίος τον υπερασπιζεται κατευθείαν.

Ο Τζανγκουκ πιάνει το πιγούνι της και κοιτάζει μέσα στα μίζερα μάτια της. " Δεν μου αρέσουν οι λέξεις σου, καλή μου. Πρόσεξε αυτό το στοματάκι, εντάξει, δεν θέλω να γίνει κάτι που δεν επιθυμώ." την απειλή στεγνά, χωρίς κανένα δισταγμό και στη συνέχεια χαστουκιζει, πολύ απαλά, το μάγουλο της.

Η κοπέλα είναι απελπισμένη για τον Τζανγκουκ μπορείς να το καταλάβεις στη φωνή της. Η Τζοι πιάνει το χέρι που την χτύπησε και το τοποθετεί μαλακά στο μάγουλο της. Αυτός προσπαθεί να κρύψει την αηδία του, το άγγιγμα αυτής της γυναίκας του προκαλεί ίλιγγο. Το στομάχι του δένει χίλιους κόμπους και αναποδογυριζει άλλες τόσες φορές, όταν η κοπέλα φιλάει την τραχιά επιφάνεια της παλάμης του.

Την κοιτάει με αυτό το αυστηρό και αμετάκλητο βλέμμα , που θα έκανε οποιαδήποτε λογικό άνθρωπο να παγώσει από τον φόβο του. Εκείνη όμως του χαμόγελαει. Είναι τρελή, μανιακή να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την αγάπη του.

" Δώσε μου μια ευκαιρία." παρακαλεί η Τζοι. Ο ψυχρός άντρας αρπάζει το χέρι του πίσω και πιάνει τη θρασυτατη γυναίκα από τον λαιμό της.

"Την τελευταία φορά που σε άφησα να μπεις στο σπίτι μου εκούσια κατέληξα με δυο σφαίρες στα πόδια μου, σπασμένη τηλεόραση και μη μου θυμίζεις το xbox.. Οι υπηρέτες μου έχουν συγκεκριμένες οδηγίες και η προστασία μου είναι η κύρια προτεραιότητα τους. Από ποιο παράθυρο πηδηξες μέσα αυτή τη φορά; ή βρήκες το αντικλείδι για την νέα μου κλειδαριά;" Ο Τζανγκουκ πνίγει την κοπέλα. Ακούς τις κοφτές ανάσες της αλλα δεν καταλαβαίνεις γιατί ξαφνικά δεν μπορεί να του απαντήσει φυσιολογικά.

"Κύριε, θέλετε να τακτοποιήσω κάτι άλλο;" λέει ψύχραιμα ο Τζιμιν και ο Τζανγκουκ εκπνεει αργά. Ευτυχώς που μίλησε ο Τζιμιν. Παραλίγο να ξεχάσει ότι δεν είναι μόνος του στο γραφείο του.

Το χέρι του ξετυλίγεται από το λαιμό της κοπέλας και κάνει ένα βήμα πίσω για την ασφάλεια όλων σας. Αν την σκοτώσει εδώ και τώρα, θα ξεκινήσει ολόκληρο πόλεμο ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Αυτό δεν είναι καθόλου σοφή επιλογή.

"Οχι, Τζιμιν. Μπορείς να φύγεις.." Ο Τζίμιν προσπερνάει τον Τζανγκουκ και στέκεται στην πόρτα. "Μη ξεχάσεις τον καφέ μου." προσθέτει και ο Τζιμιν κουνάει το κεφάλι του.

"Πικρός, ως συνήθως κύριε;" ρωτάει ο Τζίμιν και ο Τζανγκουκ εγκρίνει. Η πόρτα κλείνει.

Εσύ παίρνεις μια ανάσα όταν βλέπεις τον Τζανγκουκ κάθεται στην μεγάλη μαύρη καρέκλα του. Η αλήθεια είναι πως σε καθησυχάζει η παρουσία του κοντά σου. Ακούς τα τακούνια της κοπέλας να πλησιάζουν στο γραφείο και να στέκεται απέναντι στον Τζανγκουκ.

"Αν θες να πεις κάτι, πες το τώρα. Πρέπει να συνεχίσω με τις δουλειές μου." Η κοπέλα αρχίζει να κλαψουριζει στον Τζανγκουκ, σχετικά με την αγάπη της, το μελλοντικό γάμο, καθώς και τα χαρτιά διαζυγίου που έχει ήδη υπογράψει ο Τζανγκουκ.

Σου κάνει εντύπωση πως αυτοί οι δύο αρραβωνιαστηκαν. Είναι φανερό πως είναι ένα πολύ προβληματικό ταίρι. Αναρωτιέσαι καθώς ακούς προσεκτικά τη συζήτηση τους : Υπήρχε όντως αγάπη, κάποτε; Της έταξε τον ουρανό και τα άστρα με ένα δαχτυλίδι; Ή ήταν κάποιος άλλος λόγος;

" Τζοι, ζεις σε μια ψευδαίσθηση." λέει ο Τζανγκουκ και ξαφνικά έγινε το κλικ. Αν η αγάπη της Τζοι ήταν μονόπλευρη και ο Τζανγκουκ απλά διασκέδαζε τα συναισθήματα της; Πιθανώς, αυτό το δαχτυλίδι την έκανε να πιστέψει πως υπάρχει ελπίδα για να κερδίσει την αγάπη του, πως ο γάμος θα τον αλλάξει. Ενώ, ο Τζανγκουκ είχε τελείως διαφορετικους λόγους και ίσως αναγκάστηκε να αρραβωνιαστεί.

" Ο αδερφός σου μου έκλεψε 500 χιλιάρικα και ύστερα προσπάθησε να με σκοτώσει." ειπε, τόσο απλά. Εσύ έκλεισες το στόμα σου όταν άκουσες το τεράστιο ποσό χρημάτων που κλάπηκε. 500.000 € είναι το ½ του εκατομμυρίου.

" Γνωρίζω τις φρικτες πράξεις του αδερφού μου. Αλλά δεν είναι αυτός που σε έκλεψε.. Οχι αυτός.. " Έκλεισες τα μάτια σου και βυθίστηκες στο σκοτάδι, ακούγοντας προσεκτικά τη φωνή της κοπέλας. Το ένστικτο σου αισθάνεται ότι έλεγε την μισή αλήθεια.. Μπορούσες να διακρίνεις την καλή επιχειρηματολογια της, αλλά δεν ήταν άριστη. Υπήρχαν αρκετά κενά στις δικαιολογίες και επεξηγήσεις της, καθώς εσύ βρέθηκες στο άτυχο γεγονός που πήρε μέρος στο καζίνο.

" Αλλά εσύ νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτουλη σου και τα λεφτά σου!" Ξαφνικά φωνάζει και χτυπάει τις παλάμες της πάνω στην επιφάνεια του γραφείου με αποτέλεσμα να τρανταχτεί η πλάτη σου, που ακουμπούσε ενάντια στο γραφείο.

Ο Τζανγκουκ δεν απαντάει, απλά την κοιτάει. Δάκρυα εμφανίζονται στα μάτια της καθώς μιλάει για όλες τις φορές που την απάτησε με διαφορετικές κοπέλες, μερικές από αυτές ήταν οι πιο στενές της φίλες. Βρώμικο.

Παρατηρείς το πόδι του Τζανγκουκ που αρχίζει να χτυπιέται νευρικά στο πάτωμα. Η ξαφνική του νευρικότητα σου αποσπα την προσοχή σου από την συζήτηση. Αρχίζει και γίνεται ανυπόφορο, λες και το κάνει επίτηδες για να μην ακούσεις την συνέχεια των ερωτικών του σκανδάλων.

Καταπίνεις το σάλιο σου και κινείσαι λίγο πιο κοντά στην καρέκλα. Τεντώνεις το χέρι σου και χαϊδεύεις το πόδι του πάνω και κατω. Το σώμα του τιναζεται λιγο και κάνει ένα απότομο ήχο, λες και τον έπιασε λόξηγγας.

" Τι έπαθες;" ρωτάει η Τζοι.

"Τι έπαθα;" Ο Τζανγκουκ απαντά όσο πιο χαλαρά γίνεται και πιάνει ένα στυλό από την μολυβοθήκη του. Ο αντίχειρας του αρχίζει να πιέζει συνεχώς το στυλό, κάνοντας αυτό τον αγχωτικό ήχο.

" Το πρόσωπο σου έγινε ροζ." λέει η Τζοι καθώς αναρωτιέται τι προκάλεσε τέτοια αντίδραση. Όταν το ακούει αυτό ο Τζανγκουκ ξεκινά να χτυπά το παπούτσι του στο πάτωμα.

Το χέρι σου κινείται τρυφερά και αργά από το γόνατο του μέχρι τον αστράγαλο του, προσπαθώντας να τον καθησυχασεις. Όμως, η χειρονομία σου τον ανάβει με ακατάλληλους τρόπους για αυτή τη στιγμή. Η φαντασία του καλπάζει και η νευρικότητα του φτάνει σε άλλο επίπεδο όταν το χέρι σου φτάνει στο μπούτι του και ζουπας τον παχύ και δυνατό μυ.

Η Τζοι ξαναξεκινα να μίλαει μέχρι που ο Τζανγκουκ δεν αντέχει άλλο. Η σκέψη ότι βρίσκεσαι ανάμεσα από τα πόδια του και χαϊδεύεις το μπούτι του, κάνει πολλά πράγματα στη θρησκεία του. Είναι έτοιμος να τα ρισκάρει όλα για σένα. Μέχρι που ακουμπάς ένα ευαίσθητο σημείο στο πόδι του, κάνοντας τον να μουγκηξει και να πέσει το στυλό κάτω.

" Τζανγκουκ με ακούς;" ρωτάει με παράπονο η Τζοι καθώς ο Τζανγκουκ σκύβει κάτω για να πάρει το στυλό του. Σε κοιτάει με αυτό το λάγνο βλέμμα και δαγκώνει τα χείλη του στη θέα κάτω από την επιφάνεια του γραφείου. Μια μικρή θεότητα με το νυχτικο της, που κρύβεται μέσα από τα πόδια του.

"Ναι, σε ακούω. Ένα λεπτό δεν μπορώ να βρω το στυλό μου." Τα μάτια σου γουρλωνουν από την έκπληξη και αμέσως προσπαθείς να κινηθείς στην άκρη, όταν ο Τζανγκουκ πιάνει το γυμνό σου πόδι και τοποθετεί γρήγορα μικρά φιλάκια. Εσύ προσπαθείς να τον κλωτσήσεις, να βγάλει τα χείλη και τα χέρια του από το πόδι σου, αλλά στην προσπάθεια αυτή χτυπάς το κεφάλι σου πίσω.

"Τι ήταν αυτό;" ρωτάει ύποπτα η Τζοι όταν ακούει τον παράξενο ήχο που προέρχεται κάτω από το γραφείο του. Εσύ πιάνεις το κεφάλι σου, καθώς μια έκφραση ξαφνικού πόνου κυριεύει το πρόσωπο σου.

"Α-α τίποτα.. Χτύπησα το κεφάλι μου" Ο Τζανγκουκ αφήνει το πόδι σου και πιάνει το κεφάλι του, προσποιοντας ότι είναι αυτός που χτύπησε. Το σώμα του σηκώνεται και η πλάτη του ακουμπά ξανά την μαύρη αναπαυτική καρέκλα.

Η Τζοι δεν δίνει σημασία και λέει : "Ο αδερφός μου μου είπε ότι βρήκες άλλη." Ξαφνικά το ενδιαφέρον του Τζανγκουκ, αλλά και το δικό σου, κορυφώνεται.

Ο Τζανγκουκ καταλαβε ότι αυτός ήταν ο λόγος της απρόσκλητης επίσκεψής της και αναστενάζει. Αυτό σημαίνει ότι πραγματικά δεν νοιάζεται για τον Τζανγκουκ ως άνθρωπο, για την ψυχική και σωματική του ακεραιότητα. Ενδιαφέρεται μόνο για το π**λι του.

Ο Τζανγκουκ χασκογέλασε και ρίχνει μια μυστική ματιά κάτω σε σένα. Έχεις κάτσει σαν την μπαλίτσα μακριά του, στην πιο ακραία θέση του γραφείου. Αυτό το φοβισμένο γατάκι που τον κοιτάει, τον κάνει να χαμογελάσει.

" Και;" ρωτάει χαλαρά ο Τζανγκουκ και βάζει τα χέρια του πίσω από το κεφάλι του, καθώς βολεύεται αναπαυτικά στην πλάτη της καρέκλας.

" Είναι καλύτερη από μένα;" ρωτάει η Τζοι, καθώς περπατά προς την πλευρά του Τζανγκουκ. Εσύ αμέσως κλείνεις το στόμα σου, για να μην εντοπίσει την παρουσία σου, κάτω από το γραφείο.

Ο Τζανγκουκ σηκώνει το φρύδι του όταν νιώθει τα χέρια της Τζοι πάνω στους ώμους του, ενώ εσύ παρατηρείς τα αδύνατα της πόδια.

"Το κάνει καλύτερα από μένα;" ρωτάει ξανά, αυτή τη φορά ψυθιριζει στο αυτί του. Αυτή είναι ερωτευμένη με τον π***σο του, όχι τον ίδιο τον Τζανγκουκ.

Αυτός δαγκώνει τα χείλη του, πόσο θέλει να την προσβάλλει αλλά, από την άλλη, δεν θέλει να υψώσει το ηθικό σου. Πρώτον, όλες είναι καλύτερες από την Τζοι και, δεύτερον, εσύ είσαι η καλύτερη από όλες. Αλλά δεν ήθελε να απαντήσει κάτι τέτοιο, έχει και αυτός μια περηφάνια, ένα εγωισμό.

" Τζοι.. νομίζω ήρθε η ώρα να φύγεις." Είχε κουραστεί με την εμμονή της κοπέλας. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τον αρραβώνα τους και ακόμα ασχολείται μαζί του.

Η Τζοι εκνευρίζεται και βγάζει τα χέρια από τους ώμους του. "Πες στο νέο τ***λακι σου ότι άμα την δω στους δρόμους, ο κωλος της είναι τελειωμένος." απειλή μετά από απειλή βγαίνει από το στόμα της. Ο Τζανγκουκ αδιαφορεί, καθώς έχει συνηθίσει την ρουτίνα, αλλά εσύ έχεις χεστεί από τον φόβο σου. Γιατί πρέπει να την πληρώσεις; Ο ΤΖΑΝΓΚΟΥΚ ΦΤΑΕΙ, ΟΧΙ ΕΣΥ!

Κλείνεις τα αυτιά σου, δεν σου αρέσουν αυτά που ακούς. Σε φοβίζουν πολύ, αυτή αμα καταλάβει ότι βρίσκεσαι κάτω από το γραφείο είναι ικανή να τινάξει τα μυαλά σου στον αέρα.

Ο Τζανγκουκ είναι ψύχραιμος, μέχρι που βάζει στο στόμα της την μητέρα σου και όλο σου το σόι. Έχει πολύ βρώμικο στόμα για γυναίκα. Αυτος το χάνει και την πιάνει από τα ρούχα της, ενώ το στυλό στέκεται πάνω από το μάτι της. Η Τζοι χάνει την ανάσα της από την απότομη και γρήγορη κίνηση του, που σίγουρα δεν πρόσμενε.

"Αυτή η κάποια με έσωσε από την γ***μενη σφαίρα του μ***κισμενου αδερφού σου. Βρίσκομαι εδώ και ανέχομαι τα σκατα σου χάρη της, εσυ δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο για μένα, ακόμα και αν αγαπιομασταν." το στόμα της Τζόι τραυλίζει ασταμάτητα. Είναι φανερό ότι ο αδερφός της δεν μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες μαζί της.

"Ε-Εγώ—" ξεκινά η Τζοι αλλά ο Τζανγκουκ την σταματάει.

" Κράτα το, Τζοι. Πάρε τον δικηγόρο μου για τα χαρτιά ακύρωσης του γάμου και την λήξη της σχέσης μας ως αρραβωνιαστικιά μου." απάντησε ψύχραιμα και την άφησε.

Τα μάτια της κλαίνε και τα χέρια της τρέμουν από το θυμό της. Αρχίζει να ουρλιάζει υστερικά μέχρι που η πόρτα ανοίγει.

" Έφερα τον καφέ σου—" Ο Τζίμιν βρίσκεται στην πόρτα και κρατάει ένα όμορφο και περιποιημένο δίσκο με τον ζεστό καφέ του αφεντικού του.

Η Τζοι αρπάζει το φλιτζάνι, κλαιγοντας και το ρίχνει πάνω στο πρόσωπο του Τζανγκουκ. " ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΆΨΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΈΩ." Ο Τζανγκουκ συγκραταει τις βρισιές του και πιάνει το πρόσωπο του, μουγκρηζοντας όπως οι ταύροι. Ο καφές δεν είναι απλώς ζεστός, είναι καυτός! Τα μάτια του αρχίζουν να δακρύζουν από την υψηλή θερμότητα του καφέ και ο Τζίμιν προσφέρει μια χαρτοπετσέτα από τον δίσκο στο αφεντικό σου.

" Διωξτην. Τώρα." Τα δόντια του τρίζουν από το κακό του, καθώς σκουπιζει τα μάτια του από το καφέ. Ο Τζιμιν πιάνει τον καρπό της βάρβαρης κοπέλας και την οδηγεί έξω από το γραφείο.

" ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΚΥΛΕ! ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΏΣΩ ΤΗΝ Ψ**Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΊΣΩ ΜΟΥ. " φωνάζει και κλαίει σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο Τζιμιν δυσκολεύεται να την συγκρατήσει πίσω, καθώς τον χτυπάει ασταμάτητα και κλωτσάει στον αέρα σαν το αγρίμι. Αυτή είναι έτοιμη να παίξει ξύλο με τον Τζανγκουκ ή να καταστρέψει ολόκληρο το σπίτι του.

Όταν ο Τζιμιν αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την περίφημη τεχνική του, η Τζοι πέφτει αναίσθητη στα χέρια του. Ύστερα, βγαίνουν έξω από την έπαυλη και την τοποθετεί στη λιμουζίνα, δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες στον σοφέρ που θα την οδηγήσει σπίτι της. Ο Τζιμιν επιστρέφει στο γραφείο του Τζανγκουκ για να ελέγξει την κατάσταση σας.

" Πως είσαι;" ρωτάει καθώς ξαποστάζει ενάντια στη μεταλλική πόρτα, με σταυρωμένα χέρια. Παρατηρεί το γλυκό τρόπο που περιποιήσε το πρόσωπο του αφεντικου του, κάτι που τον κάνει να σκύψει το κεφάλι του για να κρύψει το χαμόγελο του.

"Την επόμενη φορά τον θέλω κρύο. " απαντά ο Τζανγκουκ και ο Τζίμιν γελάει.

" Θα.. θα με σκοτώσει;" ρωτάς, αρκετά ανήσυχη μετά την απρόσμενη επίσκεψη της αρραβωνιαστικιάς του. Ξαφνικά, η ατμόσφαιρα αλλάζει και η διάθεση των αγοριών πέφτει.

" Γιατί το λες αυτό; " ρωτάει ο Τζίμιν και εσύ ξεκινάς να αφηγεισαι την ατελείωτη λίστα με τρόπους που σχεδιάζει να σε δολοφονήσει μόλις σε δει μπροστά της.

" Μην ανησυχείς, δεν έχει δει το πρόσωπο σου." Ο Τζίμιν στραβοκαταπινει τα λόγια του, ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει τον εαυτό του.

" Δεν θα της πάρει πολύ χρόνο μέχρι να την βρει." απαντά ο Τζανγκουκ και αφήνεις ένα αναστεναγμό. Δεν ξέρεις πως έμπλεξες σε αυτό το χάος, αλλά ανυπόμονεις να βγεις από αυτό το συντομότερο. Ο Τζανγκουκ σε κοιτάζει γλυκά και αρχίζει να τρίβει την πλάτη σου για να νιώσεις λίγο καλύτερα.

" Τζιμιν, φρόντισε την. Οτι χρειάζεσαι: φαγητό, νερό, λεφτά, κινητό, ρούχα ύπνο, θα σε βοηθήσει ο Τζιμιν. Θα μιλήσουμε το βράδυ, εντάξει;" πάει να φιλήσει το μάγουλο σου, αλλά απομακρυνεσαι από το άγγιγμα του.

" Μη το εκμεταλλεύεσαι.. Επειδή είσαι το μόνο άτομο που μπορώ να βασιστώ αυτή τη στιγμή, δεν σου δίνει το δικαίωμα να με ακουμπάς." Ο Τζανγκουκ σκύβει το κεφάλι του και κοιτάζει αλλού.

"Παλι σε θύμωσα;" αναστενάζει με παράπονο σαν μικρό παιδί, αλλά δεν ανταποκρινεσαι.

Ο Τζίμιν σφυρίζει για να υψώσει λίγο τα πνεύματα και σε πιάνει από το καρπό σου για να σε καθοδηγήσει προς στην κουζίνα. "Εσύ πήγαινε να πλυθείς και εσύ έλα μαζί μου, σου είπα ότι ξέρω να φτιάχνω κρέπες; Ο Τζανγκουκ μου έμαθε."

" Ω αλήθεια; Είμαι σίγουρη ότι εσύ τις κάνεις καλύτερες." Γελας και ο Τζανγκουκ γαυγίζει από πίσω σου, σαν αδικημένο σκυλακι που θέλει προσοχή, υποστηριζομενος ότι οι κρέπες του είναι καλύτερες από του Τζίμιν.

" Προφανώς και εσύ, μπουμπού, έχεις την τιμή να γευτείς τις πιο νόστιμες κρέπες του κοσμου. " λέει ο Τζίμιν και τα μάτια σου μεγαλώνουν από την χαρά σου, σαν το αξιολάτρευτο κοριτσάκι που πρόκειται να πάρει γλυφιτζουρι.

" Τώρα έχω μεγάλες προσδοκίες, μη με απογοητεύσεις." Τα μάτια σου κοιτούν με πονηρό τρόπο τον Τζίμιν και εκείνος σου ανταποδίδει το ίδιο βλέμμα.

" Φυσικά, μεγαλειωτάτη." σου κλείνει το μάτι και σε τραβάει, τρέχοντας στη κουζίνα. Οι δύο σας γελάτε καθώς τρέχετε μακριά από το γραφείο, σαν τα μικρά παιδιά που πάνε να μοιραστούν τα μυστικά τους και να κάνουν σκανδαλιές.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζανγκουκ σας κοιτάει με εχθρική διάθεση, γλώσσα χτυπά το μάγουλο του ενω κρατάει δυνατά το νευρικο του πόδι.

Ζηλιαα ψώρααα

Συνεχίζεται...

Continue Reading

You'll Also Like

725 55 7
Στην καρδιά της οθωμανικής αυτοκρατορίας ο Γέρακας και η καρδιά λαβώνονται από αγάπη.
2.4M 143K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...
19.8K 322 59
Τι κι' αν τα πράγματα γίνονταν αλλιώς; Η λιακάδα μετά τη μπόρα; Η σπίθα της αγάπης στη καταχνιά που φέρει το σκοτάδι; Οι άγριοι καιροί; Δια...
60.8K 3K 39
Όταν ένας αρχηγός μαφίας έχει εμμονή μαζί σου, αλλά η απληστία και ο εγωισμός του θα βάλει σε διάφορες περιπέτειες.. *σεξουαλικη ένταση σε κάθε κεφ*