Вампір Мого Серця (2)

By Yulichka1234

2.6K 315 31

Таємниці, розгадка, новий початок? Хто така Міранда? Вона дочка Лідії і Віктора. Ще пару років назад сталася... More

Частина 2: Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Глава 18
Глава 19
Глава 20

Глава 7

112 18 3
By Yulichka1234

« В цілому світі є свої таємниці та загадки. А що буде, якщо проста дівчина захоче дізнатися велику таємницю? Думаєте - це дурість? Можливо. Але навіщо тоді жити в простому світі? Занадто банально як на мене... От, сьогодні я поговорю з самим Джеймсом. Цікаво, а що він скаже на мою історію? Чи правда буде, що він той самий брат тієї Марти? А якщо, так тоді я буду змушена подзвонити їй, щоб та приїхала. Ех, хоч би нічого не сталося... »

Закінчивши писати, я встала з ліжка. Рита вчора спекла чізкейк і як завжди в неї він дуже смачним вийшов. Навіть дивуюся, як в неї так смачно виходить? Не те що я. Готувати я не дуже люблю, адже сама мало знаю про якісь страви. А от коли Рита готує, то польчики оближиш.

Щось я задумалась. То ж я встала з ліжка і підійшла до шафи. Сьогодні в мені "особливий настрій", я вдягла білу сорочку, джинси і красовки. Волосся в мене як завжди розпущені. Намалювала стрєлки і вуаля! Я готова!

Коли я вийшла з кімнати, то відчула дивний запах. І що це могло бути? Звичайно щось на кухні сталося. Я прибігла на кухню і побачила, як сковородка почала горіти. Швидко виключивши газ, я взяла сковородку і поклала його в раковину. Але перед тим включила кран, щоб сама раковина не сплавилась від гарячого. На цей запах прибігла тітка. Що ж я дуже вдячна їй, за такий сніданок чи що то було?

— Фу! Що то за сморід? - ні в чому не бувало запитала вона.

Я нервово поглянула на неї, а тоді видала смішок.

— Та хто це йде? Рито, ти чого залишила сковородку на плиті?! - кричала я.

— Ой! А я ж забула, - якось мляво відповіла вона.

Вона знущається з мене?

— Рито, що з тобою? Ти взагалі якась не своя. Що сталося? - вже спокійно відповіла я.

— Міро, я вважала, що ти мені довіряєш і розказуєш все. А виявляється ти підла зрадниця, - загадково відповіла вона.

— Про що ти? Я не розумію, - невже вона дізналася про зустріч з Максом?

— Було важко. Але я дізналася про твою зустріч з "подругою". Міро, чого тобі не вистачає? Наче все маєш, але робиш все по своєму. Я буду змушена подзвонити Віктору і нехай він тебе забере додому, - почала вона.

— Та хто це завжди жаліється на мене? Не ти часом, тьотю? Мені набридло це все. Я не збираюся виправдовуватись перед тобою. Ти разом з татом мені всі ці роки брехали. І що там казати про маму, - почала я кричати.

— Дитинко не забувай, що Я тебе виховувала, а не хтось інший. І це я весь час була твоєю єдиною опорою та підтримкою, - почала вона на емоціях кричати. — І ти ще смієш мені щось казати? Якби не я, ти б виросла не знати ким.

— Дякую, дорога тітонько за такі "чудові" слова! А тепер з твого дозволу я піду в коледж, - треатрально відповіла я і вийшла з кухні.

Взяла свій рюкзак і швидко покинула квартиру. Не такою я вважала тіткою. А мама описувала її геть іншою... От що означає підлість після стількох років. Ненавиджу тітку і її докори!

З поганим настроєм я пішла до коледжу. По дорозі я ще прокручувала все в голові. Але я досі не розумію... Мама була вампіром і як в неї виявили рак? Чи я чогось не розумію? У вампірів можуть бути захворювання? Чому тоді я нічого не знаю про це? Ох, як це все важко.

Підходячи до дверей в приміщення я перечипилася з якимось хлопцем. Рюкзак ледь не злетів з плечей, а мій погляд весь час був в підлогу. Що ж це лише початок...

— Ей, дивись куди преш! - викрикнув він.

Коли я підняла очі, то була сильно здивована побачивши його.

— Що ти тут робиш? - здивовано запитала я.

— Я що тут роблю? Вчуся, а ти сама? - вже пожвавішав він і усміхнувся мені.

— Навіть не думай, що твоя усмішка мене привабить. Я також вчуся тут. А ти куди? - сказавши це, він лише єхидно посміхнувся і перевів погляд вбік.

— Що ж я радий, що ми вчимося в одному коледжі. Доречі я вже познайомився з вампірами і чув про таку собі дівчину на ім'я Міранда, яка відмовилась вступати в їхню банду. Що можу сказати? Я сильно здивований такому рішенню, - відповів він.

— Напевно це була Марта. Мені якось байдуже на неї і на всіх тих багатеньких мажорів, - відповіла я і видала смішок.

— В тебе який урок? - запитав він вже серйозно і подивився на мене.

— Біологія. А в тебе? - відповідаю я і бачу його посмішку на обличчі.

— Що ж вітаю, в мене також біологія. Може сядемо разом? - такого я не очікувала.

— В мене є друзі і може я хочу з ними сидіти, - відповіла я і усміхнулася.

— Що ж тоді вибач, - напевно я його образила.

Я нічого не відповіла, а лише пройшла вперед і зайшла в клас. Якраз в класі були мої друзі. Навіть не віриться, що я знайшла друзів в перший же день. Сподіваюся вони стануть не останніми.

— О, які люди! Привіт, Міро, - закричала Хлої і підбігла до мене, щоб обняти.

— Привітик, - відповіла я і обняла її у відповідь.

Потім пройшла вперед і сіла за першу парту. Томмі зависав в телефоні, а Вілсон вивчав нову книгу. Хлої заговорила до мене:

— Ти ж будеш на вечірці в Коліна? - раптово запитала вона.

— Не знаю ще. А ти? - я ще не знала чи піду, адже геть не знала того Коліна.

— Звичайно! Ми кожного року приходимо до нього на вечірки і цього року не виняток, - радісно викрикнула вона.

— А хто цей Колін? Він часом не з тим рижим? - запитала я і згадала в перший же день того рижого зі своїми друзяками.

— Ти про Арчі? Та ні. Колін - людина. І він всіх запрошує, адже його батьки поїхали до бабці в село і весь будинок в його руках. Він хороший хлопець. Якщо хочеш сходимо по магазинах. Я якраз хочу купити нову сукню, - відповідає вона.

— Тоді можливо я також буду, - сумно відповідаю я.

— А чого "можливо"? Тебе що не пускають? - вже серйозно відповіла вона.

— Просто з тіткою посварилася... Та не переживай, я піду з тобою по магазинах, - пожвавішила я, щоб вона не думала, що щось серйозне сталося.

Вона лише важко поглянула на мене. Я в свою чергу перевела погляд. В дверях стояв Лука і пильно дивився в мою сторону. Що він вже хоче? По його очах я побачила, що він щось замислює, але що?

Хлопець пройшов вперед і зупинився біля моєї парти. Лише зараз я замітила, що Хлої звалила з місця і залишила мене саму. Супер! Я підняла очі на нього, а тоді відповіла:

— Ти щось хочеш? - запитала я.

— Так, - відповідає він і сідає біля мене. — Ти казала, що з подругою сядеш разом. А виявляється ніякої подруги немає, - відповідає він з усмішкою на лиці від чого мене починає дратувати це.

— Взагалі-то є. І будь ласка встань, - відповіла я якомого впевненно.

— Хочеш щоб я встав? - він знущається з мене?

— Так! - сказавши це до нас підійшла Хлої разом з Леслі. І де її носило??

— Міро, Леслі піде з нами після уроків по магазинах, - радісно викрикнула вона і перевела погляд на Луку. — А це хто?

Я поглянула на самого Луку. Він в свою чергу усміхався і коли я вже хотіла відповівсти, але він замість мене це зробив:

— Лука Флайт, - після сказаного я побачила здивовані обличчя дівчат.

— Ти ж той самий Флайт? О, Боже, ти син Максимиліана, - закричала Леслі.

— Ну так. А ви хто? - йому напевно сподобалось спілкуватися з ними.

— Я - Леслі Тонг, - відповіла брюнетка.

— А я - Хлої Челт, - відповіла блондинка.

— Рад знайомству. Ви - вовки? - сказав Лука і я закрила обличчя руками.

— Так. А ти - вампір? - сказала Леслі наче сама не знала відповіді.

— Мені байдуже на дві раси. Я серед вампірів свій, а ти, Міро? - він звернувся до мене і я мала опустити свої руки і подивитися на нього.

— Я? А що я? - не розуміла я його, хоч і все давно зрозуміла, просто не хотіла відповідати.

— Не роби вигляд, що не розумієш мене, - сказавши це він лукаво поглянув на мене.

— Мені комфортно серед вовків. І що тепер? - відповіла я і поглянула на нього, наче він щось погане сказав і я ображено відповіла йому.

Він мовчав. Можливо на краще. Адже він мене почав нервувати ще при першій зустрічі. Точно копія Анджели. Цікаво, а де вона сама? Дзвоник продзвенів і всі забігли в клас. Леслі з Хлої переглянулися між собою і пішли на третій ряд. Я так і не змогла вигнати цього самозакоханого придурка з місця.

Всі уроки минули швидко. Навіть не віриться, що можна повертатися додому. Але стоп. Я маю йти з Хлої по магазинах. Ох, якже я не люблю довго ходити по магазинах...

* * *

— Ти казала, що тобі подобається ця сукня, а зараз кажеш, що вона не підходить. Міро, ти мене слухаєш? - вкотре звертається вона до мене, а я мовчки дивлюся то на неї, то на екран телефону.

— Вибач, мені подобається ця сукня, але вона якась не така, - чесно відповіла я.

— Тоді я не беру її... Міро, що з тобою? Ти весь час про щось думаєш. А ті сукні для тебе нічого не значать. Якщо не хочеш більше ходити по магазинах, то так і скажи, - сумними голосом мовила вона.

— Та ні мені цікаво.... А хоча, ні. Хлої, я вибач, але мені потрібно повертатися додому, - відповіла я і виновато поглянула на неї.

— Тоді йди. Не стану тебе затримати, - вона точно образилась.

Я без всяких вагань встала та покинула Торговий Центр. Мені аж ніяк не подобалось вибирати одяг і при тому ще бути спокійною. Зараз головне Рита, яка в любому випадку пожаліється татові. Але якщо логічно подумати, то мені ближче йти в коледж, а в дома потрібно буде їхати на машині. Вона не посміє пожалітися на мене. Сподіваюся...

Коли я повернулася в готель, то застала тата. І що він тут робить? Не кажіть, що вона все таки розказала йому? Буде трагічно навіть думати про це. Я зайшла в квартиру і пройшла вперед. На кухні була Рита, яка щось розказувала татові. Що ж це кінець...

— О, Міро! Ти повернулася, - звернулася до мене тітка, яка була занадто радісною.

— Так, я тут. Тату, щось сталося? - запитала я.

Він поглянув на мене, а тоді усміхнувся і відповів:

— Так, - коротко відповів він і моє серце завмерло в передчутті чогось поганого.

— І що сталося? - відповіла я якомого впевнено.

— Ти їдеш додому, - після цих слів світ наче завмер на хвилину.

Що? Я їду додому? Але як? Чому? От, знову ці дурнуваті питання. Що ж тепер буде? Я почну жити в Лаінині, а як в коледж буду добиратися? Щось тут не так! Цього не може бути.

Continue Reading

You'll Also Like

1.3K 184 25
Т.И: Что делать если тебя преследует мажор? Наглый гад поставил срок. Максимум, через пять недель я приду к нему сама. Хосок исполняет одну угрозу за...
19K 419 70
Отож ця історія, ну не знаю як сказати може сам прочитаєш і дізнаєшся? Це переклад на українську мову, тому мова може бути десь не десь проскакувати.
42.3K 267 13
здесь только 18+
7.3K 710 18
Звичайні діти які поїхали в табір і мали бажання відпочити від шуму міста, адже зовсім скоро вони не матимуть змогу проводити разом час. Їх чекатим...