İsimsizler (Gay)

By Gunsnpizzas

1M 88.7K 36.1K

"Kötü olduğun bir şey var mı?" dedim gülümseyerek ona dönüp. "Zor bir soru." dedi gülerek. Sonra gökyüzüne ba... More

1 -Arkadaşlık Kavramı-
2 -İsimsizler-
3 -Video-
4 -Küçük Kardeş-
5 -Ev-
6 -His-
7 -Yoğun Duygular-
8 -Honey-
9 -Özür-
10 -Resim-
11 -Poz-
12 -Fever Dreams In Vivid Reds-
13 -Tişört-
14 -Küçük Bir Oyun-
15 -Bazı Konular-
16 -Ödül-
17 -Benim Şehrim-
18 -Gelişme-
19 -My Sweet Boi-
20 -Tehlike-
21 -Geçmiş-
22 -Gömlek-
23 -Et Ve Kemik-
25 -Kavunlu Dondurma-
26 -Sapık-
27 -Aşk-
28 -Cem-
29 -Mesafe-
30 -Bulantı-
31 -Sevgi-
32 -Güneş-
33 -Hatalar-
34 -İntikam-
35 -Birlikte Sıkılırız-
36 -Leke-
37 -Sır-
38 -Temizlik-
39 -Son Konser I-
40 -Son Konser II-
41 -Fotoğraf-
42 -Melek-
43 -İlaç-
44 -Stalker-
45 -Film-
46 -Buluşma-
47 -Kıskançlık-
48 -Sarhoş Ata-
49 -Gay Dayanışması-
50 -İsim Bulamadım :d-
51 -Endişe-
52 -İşkence-
53 -İrade
54 -Ayıcığın Öfkesi-
55 -Bütün-
56 -Sürpriz
57 -Belki-
58 -Soğuk Samimiyet-
59 -Gece Kaçışı-
60 -Gitar-
61 -Reddedilmek-
62 -Test-
63 -Leş-
64 -Yalan-
65 -Şans-
66 -Sabah-
67 -Dövmeler-
68 -Öpücükler-
69 -Korku-
70 -Dilek-
71 -İntihar Bileti-
72 -Hasta-
73 -Curcuna-
74 -Kuruntu-
75 -Merak-
76 -Karşılıklı Sinir Krizi-
77 -Kahvaltı-
78 -Piercing-
79 -Zaman-
80 -Eski Arkadaşlar-
81 -Final I-
82 -Final II-

24 -Duş-

17K 1.1K 230
By Gunsnpizzas

Beni küvete oturtup suyu açtı, duş başlığını ayaklarımın ucunda tutarak parmaklarıyla ısıyı ölçmesini izledim. "Gömleğini çıkarmayacak mısın?" dedi dizlerimi kendime çekmiş, sessizce onu izleyen bana gülümseyerek bakıp. Gömleğim tek savunmammış gibi hissediyordum varla yok arası olmasına rağmen. Ya da az önce sevişmiş olmamıza rağmen hala savunma altında hissediyor olmak istemem miydi garip olan?

Gömleği kolaylıkla düğmelerini açmadan üzerimden sıyırdım, kirli sepetinin olduğu tarafa attım top yaparak. "Bu gömleği gerçekten İrem giydirdi." dedim tekrar dizlerimi kendime çekerken.

"Senin iraden yok mu?" dedi dalgın dalgın akıp giden suyu izlerken. Hemen sonra suyu ayak bileklerime tuttu. "İyi mi?" Başımla onayladığımda suyu saçlarıma tuttu, parmakları tutamlar arasında gezinerek ıslattı kafamı. Su omuzlarıma indiğinde dudaklarımı dilimle ıslattım.

"Birlikte duş alacağız sanmıştım." Güldü sevimli bir tavırla.

"Sence birlikte küvete sığar mıyız?" Omuz silktim, şampuanıma uzanıp avucuma döktüm, saçlarımı köpürtmeye başladım. Dirseğini küvetin kenarına yaslamış, çenesi avucunda, diğer elindeki başlığı karnıma tutarak dalgın bir tavırla gülümseyerek beni izliyordu.

"Peki ben de seni yıkayabilecek miyim?" dedim tek gözüm şampuan yüzünden kapanmış, onu izlerken.

"Bu kadar çok mu istiyorsun?" Suyu alnımdan geriye doğru tutarken başımı geriye büktüm gözlerime şampuan girmemesi için. Öylece aptal aptal birbirimizi izledik.

"Birini yıkamakta berbatsın." diye homurdandım, ellerimi saçlarıma atıp durulanmaları için iyice ovaladım. "Her şeyi ben yapıyorum." dedim gülerek. Sonra muzipçe sırıttım. "Ama bu konuda deneyimsiz olman hoşuma gitti."

"Kötü olduğum şeyler listesine bir şey daha eklendi." dedi bir araya geldiğimiz geceye vurgu yaparak. Bu ikimizi de güldürdü. "Tut o zaman." deyip başlığı elime tutuşturdu, duş jelimle lifi eline alıp jeli köpürttü, omuzlarımı ovalamaya başladı.

"Çok nazik davranıyorsun, kirler benimle birlikte duş alıyor şu an." dedim gülerek. Biraz(!) daha bastırmaya başladığında acıyla yüzümü buruşturdum. "Şimdi de lifi rende gibi kullanıyorsun, derim çıktı."

"Bu iyi midir prensim." dedi biraz daha yumuşak hareketlerle kaşlarını çatarak bana. Keyifle gülümsedim.

"İyi." Sessizce bütün vücudumu yıkadı, sonra beni havluya sarıp çıkardı küvetten, kucağında taşıyarak odama götürdü. Tam yatağa bırakacakken duraksadı, yüzünü buruşturup komidine oturttu beni.

"Çarşafların nerde peki?" Yataktaki çarşafı çekiştirip çıkardı. Yere inip dolabıma ilerledim, çekmeceden çarşaf çıkarıp döndüm. O da kirli olanı atıp gelmişti bile. Çarşafı eline tutuşturup dolabın önüne geçtim, omuzlarımdan sarkan havluyla vücudumu ovuşturup kurulandım, bir baksır geçirdim altıma aceleyle. Hemen sonra da sarı bir basketbol şortunu kalçama oturttum, ona döndüm.

"Sıra sende." Gururla yatakta çıkarttığı işe bakıyordu. Bana döndü, başıyla onayladı.

Makineyi çalıştırmış, suyu ayarlayıp sevgilimi ıslatmaya başlamıştım bile. "Birlikte duş alma fikrini gözden geçiriyorum şu an." dedi gözleri göğsümde dolanırken. Suyu yüzüne tuttuğumda gözlerini yumdu hızla.

"Çok geç." dedim gülerek. Yüzündeki suyu keserken diğer eliyle belimi yakaladı, beni küvete çekmeyi denedi. Elini hemen engelledim, itiştirdim onu. "Hayır, yeni kurudum!"

"E tekrar kurursun!" diye homurdanıp kollarını göğsünde birleştirdi, yanaklarını şişirip gözlerini ayaklarına dikti. Islakken o kadar tatlıydı ki! Alnında geriye yapışan saçları onu havuzda oynayan küçük bir çocuk gibi gösteriyordu.

Duş başlığını zorla eline tutuşturdum. "Sakın beni ıslatma." dedim işaret parmağımı ona sallayarak. Hıhlayıp göğsüne tuttu suyu. Elime şampuan alıp saçlarını köpürttüm, hemen sonra durulayıp başının tepesine bir öpücük bıraktım. Ben üzerine eğildiğim sırada eli belimi sarıp son bir kuvvetle beni üzerine düşürdüğünde sırılsıklam oldum. "Onur!" diye bağırdığımda gülmeye başladı. Ben pek eğlenmiyordum ama onun aksine. Yüzümü buruşturdum.

"Yemin ederim aklımda yoktu! Sen üzerime eğilince tutamadım kendimi!" dedi gülmeyi sürdürerek. Bu keyifli tavırları benim keyfimi de yerine getirirken rol icabı surat asıp karnını cimcikledim. İnleyerek ellerimi yakaladı, avuçlarımı öpücüğe boğmaya başladı. O sırada ters dönen duş başlığı yüzüme vurunca sıçradım, ellerimi yüzüme örterken tekrar beline yerleştim. Beni suyun gazabından kurtardığında hızla küvetten çıktım, onun için ayırdığımız havluya sarılıp ıslak kıyafetlerimi sepete atarak kapıya yöneldim.

"Kendin yıkan." diye homurdanıp çıktım banyodan. Hayatımda en gıcık olduğum şey ıslaklıktı. Denize girmeyi seviyordum ama çıkıp kuruduktan sonra asla hiçbir kuvvet beni suya sokamazdı. Duş almayı da seviyordum ama bir kere o havlu vücudumun suyunu alırsa üzerime pislik bocalansa yine duş almak istemezdim.

Odama dönüp üzerimi giyindim, hemen sonra banyoya dönüp havluyu ulaşabileceği bir yere bıraktım. "Altı üstü su, abartma." dedi bana gülümseyerek.

"Sana yapma dedim." dedim dudağımı bükerek. Suyu kapattı, saçının suyunu sıkarken havluya sarılıp çıktı küvetten. Hemen sonra yanımda gelip eğilerek dudaklarıma öpücük bıraktı. Beline sarıldığımda o da sarılmak istedi ama sesimi yükselterek engelledim. "Sarılma! Kolların ıslak hala." dedim ve sarılmayı sürdürdüm.

"Sen sarılıyorsun." dedi gülerek.

"Olabilir." Omuz silktim. Ağır ağır ayrıldım, gülümseyerek ellerimi yanaklarına yerleştirdim. "Giyin de yatalım." Suratında bir gülümseme oluştu, yavaşça genişledi. Hızla arkamı dönüp çıktım banyodan. O da peşimden.

"Hangi anlamda yatmak?"

"Onur." diye homurdandım, odama dönüp ona olmasını umduğum(!) kıyafetler çıkardım. Zorlukla içlerine girdi, birlikte yatağıma uzandık. Göğsüne sokuldum, gözlerimi yumdum.

"Şaka yapıyorsun, bu sıcakta böyle uyumayacağız, değil mi?" dedi bana kaşlarını kaldırarak bakıp. İç geçirdim daha sıkı sarıldım.

"Kırılıyorum." dedim alt dudağımı büküp suratımı asarak kırgın bir sesle. "Bana sarılmak istemiyor musun?" Sesimi titreterek konuşmayı sürdürdüm. İşe de yaradı.

"Saçmalama bebeğim, sadece hava sıcak diye ben..." İç geçirdi, bana dönüp kolları arasına aldı bedenimi. Gülümseyerek iyice sokuldum, gözlerimi yumdum.

"İyi geceler."

"Sana da." dedi saçlarıma bir öpücük bırakarak.

*

Sabah gözlerimi araladığımda başım ıslak saçlarımız yüzünden nemlenen yastıktaydı. Gözlerim sızlıyordu, yüzümü buruşturarak doğruldum. Onur yoktu.

İç geçirip çıktım yataktan, lavaboyu kullanıp yüzümü yıkadıktan sonra geceden bıraktığımız dağınıklıkta gezdirdim gözlerimi. Küvetin yanı su içindeydi. Islak çamaşırlar rastgele yerlere saçılmıştı. Elimi tişörtüme sokup belimi kaşıdım, aynadaki aksime baktım.

Çatık kaşlarla birkaç kez süzdüm kendimi. Küçük, çekik ve neredeyse kirpiksiz gözler. Düzgün de olsa biraz irice bir burun. Kıvrımsız küçük dudaklar. Babadan yadigar kumral saçlar ve yanık bir ten. O kadar mükemmel biri bende ne buluyordu sahi? Hem yakışıklıydı, hem popülerdi. Dahası ben bir erkektim ve o hayatının bu dönemine dek hiçbir erkekten hoşlanmamıştı. Önceki kız arkadaşları da bir içim suydu.

Başımı iki yana sallayıp banyodan çıktığımda olduğum yerde kalakaldım. Müzik sesi geliyordu. Gitmemiş miydi?

Mutfağa girdiğimde müzik dinleyerek kahvaltı hazırlayan yarı çıplak çocukla karşılaştım. "Call me when you made up your mind but you wont. Caught up in the way that you played my heart." Beni fark edince sustu, elindeki tavayı bırakıp yanıma gelerek alnıma bir öpücük bıraktı. "Günaydın balım."

"Günaydın." dedim gözlerimi kırpıştırarak. Mükemmellik karşısında gözlerim kamaşıyordu. "Erkencisin."

"Sevgilime kahvaltı hazırlamak istedim." dedi omuz silkerek. Hemen sonra otuz iki diş sırıttı bana. Telefonum çalmaya başladığında sağ avucumdaki telefona baktım. "Kim?"

"Sence?" dedim göz devirerek ve açmak için dış kapıya ilerledim. İrem de erkenciydi anlaşılan.

Continue Reading

You'll Also Like

3.7M 219K 66
05...: Of var ya bi koysan yıkılır buralar Kemalim: ? Kemalim: Yanlış oldu galiba. 05...: Yalnız olabiliriz ama yanlış asla
2.4M 184K 58
[TAMAMLANDI] Ablasının keko sevgilisi ile uğraşan, keko sevmeyen Kaan.
EFES By Khalesi

Teen Fiction

2.4M 148K 42
[TAMAMLANDI] Abimin arkadaşına saplantılı bir şekilde bağlanmak mı?
fatale By ilayda

Short Story

1.2M 85.1K 107
ali: mezuna kalmak zorundaydım ali: ama seninle aynı dört duvar arasında kalacağımı bilseydim tercih listemin en başına kars su ürünleri mühendisliği...