He is the devil 2

mercgirl_77

122K 7K 4.1K

Продължението на He is the devil! След като Ванеса изчезва, мафията се разпада. Гилински тръгва да я търси, н... Еще

1. Кой е това?
2. Ванеса?
3. Всеки има нужда от ново начало!
4. Хубаво е да се завърнеш!
5.Благодаря, Ванила!
6. Мислиш, че имам нужда от теб?
7. Как се чувстваш от това?
8. Ревнуваш ли?
9. Какво решаваш, Гилински?
10. От Русия ли си?
11. Ванеса е в миналото.
12. Ще ѝ размажа физиономията!
13. Няма да стане, кукло!
14. Засега нищо не може да се каже!
15. Защото ти ме остави...
16. Няма да чакам вечно...
17. Проблем ли имаш с това?
18. Ще се омъжиш ли за мен?
19. Ръцете горе и никой да не мърда!
20. Гилински, плачеш си за куршум в главата!
21. Има ли значение?
22. Останах сама...
23. Какво означава това?
24. Не си отивай.
25. Няма да ходиш сама!
26. Наташа?
27. И сега какво?
28. Съжалявам!
29. Ще ти помогна.
30. Не знаех, че си момиче, Гилински?
31. Някъде, където си желана!
32. Къде е Ноа?
33. Аз без теб съм нищо!
34. Знам, че всичко това ти харесва!
35. Няма ли да разгледаш с нас?
36. Нужна ни е помощ.
37. Не искам да ми говорите!
38. Винаги има първи път, Кларк!
39. Добра работа, Гилински!
40. Тръгвай си!
41. Ще ги убия!
42. Явно ти си нищо за него
43. Никога не вярвай на мафиот!
44. Май си разменихме ролите?
45. Диего?
46. Няма да бъде голяма загуба.
Бележка
47. Сигурен ли си, че искаш да спреш до тук?
48. Аз съм просто човек.
49. Не знаех, че всички са толкова откачени.
50. Единственото, което правиш е да нараняваш хората...
51. Аз не съм Гилински!
52. Някой май не е в настроение?
53. Няма да се откажа от нея!
54. Искам всичко да свърши!
55. Да!
56. Първата стъпка от плана беше успешна!
57. На думи всеки може!
58. Свали пистолета!
60. Най-накрая!
61. Кой си ти?
62. Знам за Гилински.
63. Копеле.
64. Той не те заслужава!
65. Сериозни ли са ти намеренията към сестра ми?
66. Обявявам ви за съпруг и съпруга!
67. The end
Rumors
100К!!!
Молба!!!

59. Играта започна!

1.4K 95 67
mercgirl_77

Днес беше деня, в който щяха да приключат всичките ни проблеми. Надявам се всичко да мине по план. И този път без жертви от нашия отбор. Мафията на Марчело пристигна сутринта и донесоха още оръжия. Бяхме оборудвани доста добре според мен. Имахме всякакви динамити, пистолети, електрошоци и други неща. Облеклото ни беше от специална материя и имахме жилетки. Колите ни бяха бронирани и проектирани да изстрелват бомби. Представете си филма "Бързи и яростни" само, че още по-сериозно.

Уви това не беше филм, а шибаната реалност. Ще се изправим пред едни от най-големите мафиоти, който искат отмъщение. И до някъде вината е моя, защото аз се занимавах с тях, но това не дава повод на Наташа да ги използва. Ако иска битка, да се изправи сама срещу мен. Ако си мисли, че е толкова силна, нека го покаже, а не да събира подкрепление.

-Ванеса, добре ли си?-чух дрезгавият глас на Диего и се разтърсих от мислите си. Обърнах се и погледнах голият до кръста мексиканец. Гледката пред мен определено ми хареса, защото можех спокойно да огледам добре оформеното му мускулесто тяло. Гилински можеше да е нацепен, но Диего определено го водеше. Приближих се към мъжът пред мен и поставих ръка на гърдите му. Заключих погледа си с неговия и се усмихнах.

-Ще бъда добре, когато всичко това приключи.-отговорих и той ме прегърна. Обгърна тялото ми с големите си ръце, а аз се почувствах малка. Целуна нежно главата ми, а аз вдишах от аромата му.

-Всичко ще приключи тази вечер. Уверявам те, mamacita!-каза той и се отделихме от прегръдката.

-Благодаря ти, че...си до мен. И си готов да жертваш живота си.-отвърнах и той ме целуна.

-Разбира се, че съм до теб. Казах ти, че съм готов на всичко за теб. И аз трябва да съм този, който да благодари за това, че ми даде шанс. Няма да го пропилея.-увери ме и аз се усмихнах слабо.

-Силно се надявам да не го направиш.-казах и той отново ме прегърна. Стояхме може би няколко минути така сгушени. Но на мен не ми пречеше, даже напротив. Харесваше ми. Чувствах се в безопасност с него. Можех да чуя как сърцето му тупти и това ме успокои още повече.

***

-Всички ли са готови?-попита баща ми, а аз оставих и последният сак пълен с оръжия и експлозиви в колата.

-Мисля, че да!-обади се Тейлър и се огледа.

-Щом е така...да тръгваме.-въздъхна татко и се приближи към мен. Постави целувка на челото ми и ме погледна.-Всичко ще мине добре.-увери ме и аз кимнах.

Качих се в джипа и Диего потегли. През целия път усещах напрежението, което се надигаше повече и повече в мен. Стисках здраво дръжката на вратата, не от страх, че може да катастрофираме, а от нерви за това, което предстои да се случи. Ще се изправя очи в очи с бившата ми любов и ще се борим. Никога не съм си помисляла, че някога ще попадна в такава ситуация. Да се бия с човека, когото съм обичала. Но...животът е пълен с изненади, както казват хората.

Бяхме може би пет препълнени джипа с хора, две леки коли и един бус. Марчело имаше доста хора в екипа си. Мафията му беше най-голямата в цяла Италия. Работеше с професионалисти. Нямах честа да се запозная с всички, но познавам най-добрите. Един от тях е Феде. Вторият човек, след Райън, когото усещам близък. Задължително, след като приключи всичко ще посетя Райън в Ню Йорк да му разкажа какво се случва в живота ми. Знам, че не мога да получа физическа подкрепа, но го усещам в сърцето си.

След едночасов път най-накрая пристигнахме. Навсякъде беше тъмно. Нормално, все пак беше 22 часа вечерта. Спряхме джиповете на бойното поле и слязохме от превозните средства. Навсякъде беше тъмно. Изведнъж около нас светнаха фарове и бяхме заобградени от джипове. Да започваме...

Наташа направи няколко крачки напред и видях грозното ѝ лице. Изглеждаше още по-зловещо под светлината на фаровете. Наоколо се чуваха звуци от птици и животни, а времето беше хладно. Имаше вероятност да завали.

-Виждам, че си довела подкрепление! Но пак не може да се бори с моето.-усмихна се самодоволно, а на мен ми идеше още от сега да ѝ тегля куршума.-Гилински, поздрави приятелката си.-извика тя и след малко видях фигурата на Джак да се приближава. Не изглеждаше много заинтересован от всичко това.

-Да приключваме.-въздъхна той и усетих някой да се приближава към мен. Обърнах се и видях, че това беше Диего.

-Готова ли си да ги убием?-попита той, а аз само кимнах.

-Този път няма да ти се размине. Няма да го позволя!-заявих уверено и извадих пистолета си. Наташа само се подсмихна и щракна с пръст.

-Играта започна!-каза и всички започнаха да се бият. Ще си призная бяха повече от нас, но ще се справим. Вярвам го. Запътих се към един, но на пътя ми се появи Саша.

-Пак се срещаме, Кларк! Позволи ми този път аз да размажа лицето ти в земята.-усмихна се тя и заби юмрукът си в лицето ми. Мамка му, имаше добър замах. Залитнах леко, но запазих равновесие.

Засилих се към нея и отвърнах да удара ѝ. Няма да ѝ позволя да ме повали. Особено сега, когато съм изнервена, надъхана и решена да победя. Нанасях удари по лицето ѝ, но и тя не оставаше по назад. Можех да усетя вкуса на кръв, който се разпространяваше в устата ми.

Отблъснах я от себе си и тя падна на земята. Нямам време да се боричкам. Насочих пистолета си към нея и натиснах спусъка. След малко куршумът се заби в главата ѝ и кръвта започна да се стича от нея. Ето сега няма как да поправиш това с пластична операция, кучко.

Обърнах се и видях как някои от хората на Марчело бяха повалени на земята, обляти в кръв. Мамка му! Огледах се за моя екип и си отдъхнах, когато видях, че всички са живи.

Започнах да стрелям по хората на Наташа и усетих как някой ме сграбчи отзад. Започнах да се съпротивлявам, но човекът си беше доста силен. Успях да се отскубна от хватката му и се обърнах. При гледката изобщо не се изненадах. Господин Гилински, който е готов да убие всеки. Аплодисменти дами и господа за този истински пример за "копеле".

Продолжить чтение

Вам также понравится

1.9K 149 27
- Бях пиян и ти си се възползвал от мен, копеле! - Да не си пил толкова, че защо аз да съм ти виновен? - Майната ти! Виновен си, колкото и мен, дори...
Redemption Human.

Фанфик

136K 8.9K 73
Лесно е да убиеш, но е трудно да живееш след това. Лесно е да преследваш, но е трудно да спреш. Дори смелите стигат до разруха, когато бъдат показа...
4.4M 24.1K 10
Адам Эддингтон - молод, богат, успешен и невероятно красив. Девушки готовы пойти на все, чтобы оказаться рядом с ним. Однако любые отношения с женщи...
84.8K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...