the flower which didn't grow...

By flowershandee

28.7K 1.9K 680

Befejezett ✨ Neki adtam azt a rózsát, és megkérdeztem: hagyod meghalni vagy ápolod majd? Gondját viselte, vé... More

teaser
1. rész - Skylar
2. rész - Skylar
3. rész - Jasmine
4. rész - Shawn
5. rész - Jasmine
6. rész - Shawn
7. rész - Jasmine
8. rész - Shawn
9. rész - Shawn
10. rész - Jasmine
11. rész - Jasmine
12. rész - Shawn
13. rész - Jasmine
14. rész - Shawn
15. rész - Jasmine
16. rész - Jasmine & Shawn
17. rész - Shawn
18. rész - Shawn
19. rész - Shawn
20. rész - Shawn
21. rész - Skylar
22. rész - Shawn
23. rész - Shawn
24. rész - Shawn
25. rész - Shawn
26. rész - Shawn
27. rész - Skylar
28. rész - Shawn
29. rész - Shawn
30. rész - Shawn
31. rész - Shawn
32. rész - Nolan
33. rész - Shawn
34. rész - Shawn
36. rész - Shawn
Egy kis önpromó
37. rész - Shawn
38. rész - Skylar
39. rész - Nolan
40. rész - Shawn
Köszönetnyilvánítás
Kérdezz-felelek

35. rész - Shawn

300 28 3
By flowershandee

2034. október 31., vasárnap

Reggel 8 óra van. Az előttem álló ajtójra meredtem hosszan, gondolkodva, megnyomjam-e a csengőt vagy sem. Gyerünk, Shawn, meg tudod tenni! Ezzel a lendülettel meg is nyomtam a kis gombot. Pár másodpercen belül pedig a bentről hallott léptek egyre erősödtek.

— Öhm... Te meg mit keresel itt korán reggel? — nevetett fel, mikor kinyitotta az ajtót. Egy arcmaszk volt az arcán és csak egy köntös takarta el testét. Valószínűleg nem várt látogatókat.

— Csak beszélni szerettem volna veled. Bemehetek? — kérdeztem, ő pedig beljebb lépett az ajtótól.

— Iszonyat nagy kupi van, szóval azért bocsi — mondta, mikor a nappaliba mentünk, és rögtön elkezdte felkapkodni az itt-ott hevert dolgait.

— Két gyerekkel élek, a szobájukban naponta látom a sokszor rosszabb változatát ennek — mosolyodtam el.

— Igen, tudom, de akkor is, én vagyok a bébicsőszük. Milyen attitűdöt mutatok a főnökömnek így? — kérdezte incselkedve, mire felnevettem.

— Jól áll ez az arcmaszk — nevettem továbbra is.

— Köszi. Gránátalmás, de nagyon feszíti már az arcomat, így lassan le kéne szednem — kacagta el magát — Szóval mondd, mi nem várhatott egy napot. Holnap találkoztunk volna úgyis, hisz hazavittem volna Nolant foci edzésről.

— Úgy éreztem, minél hamarabb kell cselekednem. Szóval, Kiara... Nagyon sokat gondolkodtam, szakítottam Bellával, de ezt már hallottad gondolom — ekkor csak bólintott. Aaliyah említette, hogy elmondta neki — És azt is tudod, hogy miért. Nem tudtam tovább lépni Jasminetől, mert nem Bella volt a megfelelő ehhez. Viszont... Szóval mikor veled vagyok..akkor egyszerűen csak jól érzem magamat. Mikor sok idővel ezelőtt felvettelek, te voltál az egyetlen a gyerekeken kívül, aki megnevetetett. Együtt tanultunk meg főzni, együtt segítetünk a háziban a gyerekeknek, még biciklizni is együtt tanítottuk meg Nolant. A családom is szeret téged, és te nem Kiara, a babysitter vagy számukra, hanem Kiara, a gyerekek tündérkeresztanyja és az én mondhatni "megmentőm". Már az elejétől azt kérdezgették anyáék, hogy van-e köztünk valami, és nem mertem magamnak bevallani sokáig, hogy érzek irántad valamit. Azt hittem, miután Jasmine elhunyt, sosem fogom a pillangókat érezni a hasamban vagy izgatott lenni, hogy lássak valakit. Viszont ez nálad megtörtént. Hirtelen és váratlanul. És tudom, hogy nehéz eset vagyok, gyerekeim vannak és tal... — ekkor ajkai félbeszakítottak, ahogy az enyémhez nyomódtak.

— Az egyetlen hibád az, hogy túl sokat beszélsz — kuncogott fel, mikor elvált tőlem — Én is érzem. Már az elejétől! Csak nem akartam az a klisé lenni, aki beleszeret a főnökébe. Plusz jött Bella, és azt hittem, ez csak egy oldalú. Örülök, hogy idejöttél!

— Nagyon kedvellek, Kiara. Gondolod, hogy megpróbálhatnánk együtt, mint egy pár?

— Én is nagyon kedvellek, Shawn — mosolyodott el. Pontosan tudta, hogy nehezen mondom ki a szeretlek szót, így nem is erősködött — És igen, úgy gondolom, megér egy próbát. Maximum rosszul sül el, és majd a kínos majdnem-barátnőd leszek a családod szemében, nem a megmentőd — nevetett fel.

— Kiaraaa! — rohant oda Skylar hozzá, mikor hazaérkeztünk hozzám. Délután megyünk Pickeringbe, hiszen Halloween van.

— Szia, Sky! — ölelte át mosolyogva. A lányom és Kiara kapcsolata nagyon erős, egyszerűen imádják egymást.

— Sziasztok! Kiara, te miért vagy itt hajnalban, Halloweenkor? — sétált be a nappaliba Nolan pizsamában.

— Fél 9 van, kisfiam — nevettem fel — És ami azt illeti...Úgy érzem, tudnotok kell valamit, szóval üljetek le!

— Kirúgod Kiarát? — kérdezte Nolan meglepődve.

— Nem, dehogy is! — ráztam a fejemet kacagva — Ugye, mint tudjátok, én és Bella szakítottunk egy ideje — kezdtem bele, de Skylar közbe vágott.

— Egy hete — nézett rám a szemöldökét felhúzva.

— Rendben, most nem is ez a lényeg — legyintettem — Azt szeretném mondani, hogy én és Kiara mostantól egy párt alkotunk. Nem tudjuk, mi fog kisülni belőle, de nem akartunk várni azzal, hogy elmondjuk, hisz ki tudja mit hoz a holnap.

— Azta, tényleg? — csillantak fel Sky szemei.

— Na végre! Istenem, azt hittem, sosem sikerül titeket összehozni! — sóhajtott megkönnyebbülten Nolan, és hátradőlt a kanapén.

Ebéd után elindultunk anyáékhoz, mint minden évben Halloweenkor.

— Na végre, hogy megérkeztetek! — fogadott minket anya az ajtóban.

— Skylar jelmezén volt egy kis szakadás, de Kiara gyorsan megvarrta — mondta Nolan, miközben már a konyha felé vette az irányt, valószínű azért, hogy ellopjon pár süteményt a tálcákról.

— Sziasztooook! — rohant oda hozzánk Benji boldogan a szuperhősös jelmezében.

— Hűha, csak nem a világot mented meg ma? — nevettem fel, összeborzolva a haját.

— De! — bólintott határozottan, majd elfutott az unokatestvére után.

— Megyek, felveszem a jelmezemet. Kiara, segítesz? — kérdezte Sky, mire Kiara csak mosolyogva bólintott és eltűntek az emelet felé.

— Gyere, drágám, kóstold meg a kekszet, amit sütöttem! — karolt belém anya és a konyhába mentünk — Egyébként, hogy hogy Kiara is jött? Nem mintha baj lenne, de nem mondtad, hogy jön — mondta halkan.

— Ja, ami azt illeti... — kezdtem bele, de megjelent a húgom és a férje veszekedve, így mindketten nekik szenteltük a figyelmünket.

— David nem hajlandó beöltözni Halloweenre, pedig én jelmezt is vettem neki! — panaszolta el Aaliyah.

— 30 éves vagyok, nem dönthetem el, hogy be akarok-e öltözni vagy sem? — nézett ránk segítséget várva.

— Ezt tavaly is eljátszottátok — nevettem fel.

— És tavaly se vette fel a jelmezt! — dobta a kezeit az égbe Liyah.

— Tadaaaam! — jelent meg Skylar a jelmezében.

— Azta mindenit, milyen szép vagy kincsem! — mondta anya és megpörgette Skylart a ruhájában. Skylar Anastasia Stewart-nak öltözött, aki az USA első női elnöke lett 2028-ban. Skylar hiába volt még csak 9 éves, igazi feminista volt és imádta, hogy női miniszterelnöke van az USA-nak. Ebben a kis kosztümben iszonyat aranyos volt, de ezt nem lehetett neki mondani, mert ő egy határozott és céltudatos miniszterelnök asszony volt most - igen, túlságosan beleélte magát a Halloweenba.

A szüleimnek egyenlőre nem mondtam semmit rólam és Kiararól. Majd egyedül akarom elmondani nekik, úgyis tudom, hogy anya majd egy hegyi-vízi beszédet fog tartani nekem. Aaliyahnak aznap este elmondtam, mikor a gyerekek elmentek csoki vadászatra Daviddel, apáék a csengető kisgyerekeknek adták percenként a cukorkákat, mi pedig a kertben ültünk kettesben. Nagyon örült nekem, és mondta, hogy ő tudta, hogy ez fog történni előbb vagy utóbb.

Nem is vártam ezzel sokat, pár nappal később beugrottam hozzájuk, míg a gyerekek suliban voltak, hogy elújságoljam nekik.

— Szóval igazából beszélni szerettem volna veletek valamiről — kezdtem bele, mikor a nappaliban voltunk. Anya épp teregetett, apa pedig a teraszon volt és Benji bringájáról szedte le a pótkerekeket, mert most már anélkül is képes volt biciklizni. Mindkettőjük tökéletesen hallott engem a kanapéról, odakint sem volt semmilyen zaj. Szerettem Pickeringet, olyan nyugalmas volt itt minden Torontóhoz képest.

— Na, miről? — pillantott rám anya érdeklődően.

— Én és Kiara összejöttünk — feleltem. Anya és apa egymásra néztek egy pillanatra és elmosolyodtak.

— Ugye, hogy megmondtam! — mondta anya apának.

— Tudtátok? Vagy mi? — néztem rájuk kérdően.

— Láttam Halloweenkor a nagy mosolyt az arcodon akárhányszor ránéztél. És bár mindig így néztél rá, de most különösen feltűnő volt — válaszolta mosolyogva — De nagyon örülök, kincsem! Ez remek!

— Itt volt már az ideje — tette hozzá apa nevetve.

— Aaliyah is ugyanezt mondta — nevettem fel.

— Tényleg nagyon boldog vagyok, Shawn! Annyira megérdemled a boldogságot! Tudtam, hogy egyszer újra megtalálod, látod, csak várni kellett kicsit — mondta anya, majd odajött hozzám és átölelt.











Naaaa heló! Uhh, kicsit rég volt már rész. Sajnálom, ez a karantén rettentő lustává tett, egésznap csak fekszem és eszek. Amúgy pár nap és itt a szülinapom! Tök szar, megünnepelni sem tudom :(
Remélem ti és a családjaitok egyaránt egészségesek, vigyázzatok magatokra! Millió puszi!

Continue Reading

You'll Also Like

139K 9.7K 57
"Ne menj be a sötét erdőbe, vöröske." Családom és a Gonzalez család ősidők óta ellenséges viszonyban állnak egymással. A nézeteltérés miatt kutya köt...
78K 3.2K 22
Vajon mi sülhet ki abból ha egy ismeretlen ír neked? Vissza írsz? És aztán? Mit teszel? Beszélgetsz vele? Megismered, egy olyan oldalát mutatja meg...
63K 2.8K 26
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...