Iubindu-le imperfecțiunile.

By _andreeacristina_

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... More

Inceputul
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 18

1.4K 81 24
By _andreeacristina_




Momentul meu alaturi de mama a fost intrerupt de vocile baietilor care se auzeau din ce in ce mai aproape de noi . In scurt timp ei au ajuns langa noi si am hotarat ca eu voi merge cu mama in masina parintilor iar baietii vor merge impreuna . La auzul acestei decizii , tata doar si-a dat ochii peste cap stiind ca voi conduce eu , si pot spune cu sinceritate , ca a spus in mintea lui ' Da-i doamne minte nebunei cand e la volan' . Conduc ca o maniaca , si stiu ca mamei ii place, asa ca tata nu are decat sa faca cate  crize vrea. Eu am zambit victorioasa si am batut din palme asemeni unui copil mic care primeste ceva dulce , lucru care l-a exasperat mai tare .

- Iti platesti singura amenda de data asta ! tipa spre mine de langa masina lui Carter .

- Vezi sa nu ! tip inapoi si ma urc la volan. Mama imi urmeaza gestul , isi pune centura si porneste muzica . Acceseaza playlist-ul ei si ' We own it ' se aude la maxim acum, cu geamurile deschise . Apas acceleratia din ce in ce mai tare si imi fac loc printre masinile care circula regulamentar. Cativa ma claxoneaza , altii imi arata degetele mijlocii , iar altii pur si simplu imi fac loc . 110 km/h arata in bord in momentul in care numele lui Carter apare ca si apelant. Mama raspunde si eu ma pregatesc de urlete .

- Tu nu esti sanatoasa fetita ?! tipa tata la adresa mea si cred ca toti din jur au auzit la volumul ala .

- Si eu te iubesc tati. spun pe o voce de copil si inchid . Mama rade si imi spune ca o sa urle cand ajungem acasa. De parca nu la asta ma asteptam. Imi dau ochii peste cap si imi continui drumul spre casa parinteasca.

- Jax e baiat bun . imi spune mama din senin si stiu unde bate.

- Te rog , nu te amesteca de data asta . o rog si ma uit fugitiv spre ea.

- E din cauza acelui baiat, Stephen? E ceva serios intre voi pana la urma ? intreaba pe un ton prietenesc . Ador ca mama e deschisa la minte si ma indruma in tot ce fac, dandu-mi sfaturi de fiecare data cand am nevoie.

- Nu stiu. Hai sa nu vorbim despre asta , te rog. Nu acum. spun si ii simt mana peste a mea, pe schimbatorul de viteze.

La scurt timp am ajuns in fata casei parintilor mei , iar motocicleta lui Jax era deja parcata acolo. L-am zarit pe acesta pe scarile casei tragand puternic dintr-o tigara. Atentia mea de la el a fost distrasa de rasul mamei care observase la ce ma holbam. M-am uitat urat la ea si m-am dat jos din masina, fapt care a facut-o sa rada mai tare si pe mine sa trantesc portiera. Imediat langa masina lui Carter a fost parcata de catre acesta si tata a iesit val vartej din masina, plin de nervi, pregatit sa tipe la mine. L-am zarit pe Jax ca s-a ridicat de pe scari si vine incet spre noi.

- Pot sa stiu de ce naiba ai mers ca o maniaca pana aici?! tuna nervos tatal meu si eu doar imi dau ochii peste cap si ma duc sa imi iau geanta de pe bancheta din spate.

- Cu tine vorbesc domnisoara! Nu ma ignora ! continua sa tipe , vizibil nervos.

- Daca vorbeai calm, iti raspundeam, dar nu am acum nervi sa imi urli si tu in cap. Cand m-ai invatat sa trag cu arma si sa conduc de la 15 ani nu mai urlai. O spui de parca nu am castigat fiecare cursa de femei la care am participat. Imi pare rau ca nici pana acum nu poti avea incredere in mine . spun cu un calm iesit din comun si trec pe langa toti, inclusiv pe langa Jax care ramane cu mana in aer, in incercarea lui de a imi prinde bratul.

Ma bucur ca nu a facut-o. Trantesc usa casei si urc scarile spre camera lui William , dar o stare de nervozitate si frustrare ma cuprinde in momentul in care pasesc in ea , asa ca inchid usa furioasa si ma duc in camera mea . Era intacta , nimic fiind mutat sau modificat de cand am fost ultima oara aici. Pana si ursuletul meu de plus preferat de cand eram mica era in mijlocul patului aranjat perfect. Imi arunc geaca si geanta pe fotoliul de langa birou si ma trantesc pe pat, privind tavanul . Pe intreaga suprafata erau desenate constelatii, pe care obisnuiam sa le aprind cand eram mica si imi era frica de intuneric. Frica mea de mic copil a trecut treptat cand tata a facut un mecanism prin care puteai diminua lumina data de acestea si asa am scapat de acea frica . Gandurile despre tatal meu ma fac sa ma enervez mai mult in momentul asta, si nu as fi suparata atat de tare , daca ar accepta ca am crescut, ca ma pot descurca cu atatea , ca am suportat toata suferinta 'pierderii' lui William de una singura. Ca m-am trezit intr-o lume cruda si rece, in care a trebuit sa accept totul si sa invat sa ma descurc pe propriile mele puteri.

Un ciocanit se aude in usa dar il ignor si ma intorc la privitul tavanului, care in momentul asta, a devenit foarte interesant. Zambesc la amintirea momentului in care priveam constelatiile cu Mariano , cand aveam vreo 13 ani si ne imaginam un intreg circuit pentru curse .

- Sunt Jax. se aude din spatele usii urmat de un ciocanit mai silentios.

Oftez exasperata de toata situatia si imi dau ochii peste cap auzindu-l . Stiu ca nu are absolut nici o vina dar toata situatia din ultima saptamana m-a obosit psihic si stiu ca ar trebui sa o iau cu totul de la capat povestindu-i si lui.

- Intra! strig la cateva secunde dupa ciocanitul lui iar usa se deschide , Jax intrand silentios in camera . Mi-am intors capul spre el si mi-am lasat privirea sa il analizeze . Hanoracul albastru pe care scria REAPER in combinatie cu blugii negri ii veneau perfect. Statura sa era mai impunatoare , semn ca a tras ceva la sala pentru corpul de sub hanorac de cand l-am vazut eu ultima data . Barba usor crescuta si parul blond dat pe spate ii completau imaginea. Jax era un barbat atractiv si impunator, nu aveam cum sa neg ca prezenta lui nu imi dadea un fior pe sira spinarii. Mai ales ca stiam cu ce se ocupa , asta completandu-i imaginea de 'bad boy'.Holbatul meu s-a incheiat cand a ajuns langa pat, privindu-ma de sus , zambind .

- Buna Kate. spune si se aseaza pe marginea patului .

- Buna Jax. spun si ii zambesc la randul meu. Cine te-a trimis? continui

- Nimeni. Ei s-au apucat sa gateasca ceva repede iar ala a fost momentul sa ma retrag . spune si se intinde langa mine, privind si el tavanul.

- De ce ai venit? spun incercand sa nu ma las tulburata de prezenta lui.

- Pentru ca stiam ca nu vrei sa vorbesti iar in fata tuturor. spune si mana lui se plaseaza peste a mea, in semn de compasiune .

- Nici acum nu vreau sa vorbesc. spun si imi retrag mana . Si nu am nevoie de mila, continui .

- Compasiunea nu e mila. Nu face pe incapatanata. Sunt de partea ta in asta. spune si ne ridicam amandoi in sezut iar privirea mea ramane atintita in fata .

- De unde stii ca pot avea incredere in tine ? spun si privirea mea ii urmareste fiecare gest.

-Tatal tau m-a verificat pana la sange si nu m-ar implica in asta daca nu ar considera ca sunt de incredere. O sa iti castig si tie increderea, promit. Nu e momentul sa ne indepartezi pe toti. Il vom gasi pe William . spune si la auzul numelui ma uit intrebator la el.

-Tatal tau mi-a spus in mare parte dar i-am spus ca vreau sa aud de la tine. continua si ridica mainile in semn de ofensiva .

- Vreau doar sa se termine. spun si oftez zgomotos.

- Stiu. O sa te ajut sa se termine mai repede. Poti conta pe mine. spune si ma imbratiseaza , lasanu-ma sa fiu acaparata de bratele lui calduroase si de hanoracul moale, in care mi-am ingropat fata.

- KATE! aud dintr-o data de pe hol si recunosc vocea lui Mariano ca fiind cea care imi striga numele .

-Da ! tip inapoi fix in momentul in care usa camerei se deschide .

- Te cauta Stephen . spune si arata spre telefonul lui.

- Spune-i ca nu am starea necesara acum si ca vom vorbi maine . ii zic si fac semn spre telefonul lui. Si-l duce la ureche si se crispeaza imediat.

- Spune ca a mai aparut un plic in fata usii tale . continua Mariano

- CE?! tip si panica imi cuprinde corpul

- Ai manusile puse? continua Mariano cu intrebarile catre Stephen . Ii smulg telefonul din mana si il pun pe difuzor, acum toti 3 fiind atenti pe el.

- Da. Deschid acum plicul. si face o pauza.. .Sunt poze de azi. continua si mie lacrimile incep deja sa imi invadeze obrajii.

- Aduna gasca si veniti la adresa pe care eu ti-o trimit. Acum Stephen. ii spune Mariano in drumul lui spre iesirea din camera mea.

Ies in urma lui si cobor scarile la fel de repede ca el. Il simteam pe Jax in spatele meu , urmandu-ma in goana noastra nebuna pana la parter.

- Tata! spun pentru a ii atrage atentia cand ne facem aparitia in bucatarie. Se intoarce surprins la noi si se incrunta la vederea noastra, atat de grabiti.

- Inchide acum toata casa. Au mai lasat un plic cu poze la Kate. M-a sunat Stephen acum . il informeaza Mariano si Carter deja fuge catre panoul din spatele tabloului de pe hol, cel de langa usa , gata sa formeze codul de initiere a inchiderii.

Am auzit toate geamurile cum sunt inchise si toate usile si am rasuflat usurata.

- Baietii sunt in drum spre noi , le-am spus sa vina aici. il informeaza Mariano pe tatal meu, care doar aproba printr-o miscare din cap.

- Vreti sa chem si eu din oamenii mei? intreaba Jax si toti ne intoarcem privirile catre el.

- Cred ca ne descurcam acum, o sa ajunga si ei 6 in curand aici si vedem cum ne organizam. Scrie-le totusi sa aiba telefoanele pe aproape. ii spune tata si el aproba cu o miscare a capului.

Toti ne intoarcem in living unde o gasim pe mama , aceasta uitandu-se ca la nebuni la noi.

- V-am auzit din baie cum tipati, si am auzit si sistemul de securitate inchizand tot. Iar voi , spune si arata catre mine si baieti , stati aici pana se calmeaza apele. Macar pana la sfarsitul saptamanii. Va leg personal de calorifere.

- Eu am un club de condus. spune Jax si mama arata de parca e pregatita sa -l stranga de gat.

- Oh , si tu tot aici stai. Sa-ti fie clar. arata cu degetul amenintator spre el si el doar rade slab , facand-o si pe mama sa isi schimbe starea de spirit.

- Ma duc sa aduc tot ce avem despre europeni , harti, poze, documente si ce mai gasesc prin birou. spune tata in timp ce se indreapta spre scari cu Mariano si Carter in urma lui.

- Ma duc sa fac cafea. O sa avem nevoie de multa. spune mama si intra in bucatarie .

Raman singura in mijlocul incaperii si ma uit neajutorata in jurul meu. Ma simteam depasita de absolut tot. Imi era greu sa accept totul si sa incep sa ma adun. Bratele lui Jax m-au cuprins dintr-o data si am dat frau liber lacrimilor care amenintau de mult sa iasa. Plangeam in hohote in bratele sale, el soptindu-mi ca totul o sa fie bine. Dar amandoi stiam ca va urma un drum lung plin de sange si lacrimi .

- Shh, sunt aici. Suntem toti si nimeni si nimic nu te va rani, sau pe unul dintre noi. imi sopteste si ma aseaza pe canapea, punandu-se in fata mea .

Eram pregatita sa ii raspund cand un ciocanit puternic s-a auzit in usa de la intrare, urmat de altul. Am tresarit iar Jax mi-a oprit reflexul , stranganu-mi genunchii in palmele sale.

- Suntem noi! aud de pe partea cealalta si recunosc vocea lui Alec.

- Sunt ei. spun ragusita de la plans si Jax se ridica pentru a deschide.

- Are un cod. imi zice de langa usa si ma ridic, o stare de ameteala cuprinzandu-ma.

Ajung la scurt timp langa el si tastez codul, punandu-mi si degetul pentru amprenta si usa se deschide cu un clinchet enervant. Baietii se aflau in fata mea, tulburati toti. Aaron a venit direct si m-a imbratisat in timp ce restul si-au facut loc pe langa noi intrand in casa. Mi-am pus iar degetul pe micul ecran si usa s-a inchis automat iar. M-am dus pe mica canapea de 2 locuri pe care statea Jax iar privirea lui Stephen ma ardea pe intreg corpul. Nu mi-a adresat vreun cuvant cand a intrat , iar apropierea de Jax l-au facut sa devina mai furios decat era inainte.

La scurt timp tata impreuna cu Mariano si Carter au revenit in living , toti fiind atenti pe tatal meu. Majoritatea il stiau, dar el s-a prezentat ca pentru toata lumea. Mama a adus cafeaua si o gramada de gustari , luand si ea un dosar mare si punandu-se langa mine in locul eliberat de Jax si ne-am pus pe citit si rasfoit cate o jumatate din el, in speranta ca vom putea gasi ceva util . In continuare, privirea lui Stephen imi ardea pielea de fiecare data cand ma privea . Mama mi-a facut semn subtil in a ma intreba daca el este , 'acel Stephen' , lucru care m-a facut sa imi dau ochii peste cap si ei sa ii confirm banuiala . Baietii erau concentrati pe niste documente ale unor firme, parteneri, niste procese , si chiar harti ale unor proprietati . Aaron si Marco butonau de zor laptopurile , la unul avand atasata o mica chestie pe care am aflat ca au pus amprentele de pe plicul gasit in fata apartamentului meu.

-Am gasit ! tipa dintr-o data Marco facandu-ne sa ne intoarcem toti spre el

- Sunt tot amprentele lui Neels. spune si totusi mi se pare dubios.

- Nu e putin dubios? Neels nu e totusi prost incat sa isi lase amprentele peste tot . spun si acum toti se uita spre mine.

- A vorbit cineva cu Sin azi ? intreaba Alec si toti dam dezaprobator din cap.

-Il sun eu. spun si deja il apelez. Imi raspunde dupa doua tonuri de apel si auzeam numai muzica in jurul lui.

- Stai putin sa intru in garaj sa te pot auzi. tipa peste muzica asurzitoare si imi dau seama ca e pe pista lui. Gata, spune acum. continua

- Au lasat iar un plic la usa mea, si amprentele sunt tot ale lui Neels. spun

- Nu are cum Kate. Neels a fost toata ziua cu mine , avem o cursa pe pista si l-am tinut toata ziua dupa mine, nu avea cum sa plece. spune si toti ramanem atenti pe telefon.

- Esti sigur? intreb cu vocea tremuranda

- Da. Iti trimit toate locatiile in care am fost azi si bulevardele pe care am trecut sa verificati camerele de peste tot. Ai grija de tine. spune si inchide apelul














Hellooooo. Ce mai faceti? Sunteti bine ?

VREAU SA VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU CELE 36K VIEWS LA CARE AM AJUNS . Sunteti CEI MAI TARI. Ma bucur ca povestea va place, si ca asteptati cu nerabdare continuarile. Stiu ca va las de multe ori in suspans si cu multe semne de intrebare, dar am muuulte idei.

PS : Jax si toata povestea cu gasca lui este inspiratie din Sons of Anarchy, serial pe care il ador si pe care il recomand cu toata increderea. Este genial.

PS 2 : Imi pare rau pentru eventualele greseli. Dupa ce se termina nebunia cu facultatea o sa ma pun si pe editat.

PS 3 : VA IUBESC SI VA MULTUMESC PENTRU SUSTINERE.

Hugs.

Continue Reading

You'll Also Like

180K 10.2K 64
Dragoste la prima vedere. Ar suna a clișeu, dar numai inima știe ce simte. După o scurtă călătorie la Roma, și o noapte pierdută prin cluburi, de d...
243K 14K 32
Seria "Inima de înger". Volumul II "Vreau s-o faci sa sufere. Sa simtă durerea si agonia. Zdrobestei inima si las-o sa se scalde in propriile lacrim...
408K 26.8K 51
,,Dacă iubești pe cineva, atunci îl iubești asa cum e , si nu cum ai dori tu să fie " Lev Tolstoi ,,Prejudecățile sunt rațiunea proștilor " ...
44K 1.5K 40
Aerul rece părea ca-mi biciuie pielea goală a picioarelor, iar zgomotul bătăilor inimii mele era atat de puternic încât îmi spărgea timpanul. Multumi...