Het internaat

By SleepMusic73

124K 3K 921

Het gaat over Miley. Ze heeft een rot verleden gehad wat ze nog moet verwerken, daar helpen haar broers haar... More

voorstellen
hoofdstuk 1
hoofdstuk 2
hoofdstuk 3
hoofdstuk 4
hoofdstuk 5
hoofdstuk 6
hoofdstuk 7
hoofdstuk 8
hoofdstuk 9
hoofdstuk 10
hoofdstuk 11
hoofdstuk 12
hoofdstuk 13
hoofdstuk 14
hoofdstuk 15
hoofdstuk 16
hoofdstuk 17
hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
hoofdstuk 20
hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
hoofdstuk 26
hoofdstuk 27
hoofdstuk 28
hoofdstuk 29
hoofdstuk 30
hoofdstuk 31
hoofdstuk 32
hoofdstuk 33
hoofdstuk 34
hoofdstuk 35
hoofdstuk 36
hoofdstuk 37 XL
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41

hoofdstuk 42

435 13 1
By SleepMusic73

POV Miley.

Ik word wakker met wat lichte hoofdpijn, ik kijk daarom ook naast me en zie de paracetamol die Jayden gister had neergelegd. Als ik het heb ingenomen kijk ik hoelaat het is en zie dat het 08.00 uur is en besluit eruit te gaan om een lekkere douche te nemen. Ik neem een lekkere lange douche en stap later uit en kleed me op. Ik doe alles zo zachtjes mogelijk om Jayden te laten liggen. Vandaag gaan we weer terug. Ookal was het een ingewikkeld weekend ik heb groot en deels wel genoten. Ik kijk nog even naar de slapende Jayden en loop dan naar beneden. Beneden aangekomen zie ik de familie Caffrey zitten aan de keuken tafel.

'Goedemorgen' zeg ik en maak een kopje thee voor mezelf.

'Goedemorgen Miley' zegt Maudy en Manuel lacht even met een knikje. Lizzy is aan het eten en haar hele mond zit onder de chocopasta. Ik lach even en ga naast Lizzy zitten.

'Miley wat is er met je wang gebeurd?' Vraat Manuel doordringend. Ik kijk hem even vragend aan maar dan vorm ik met mijn mond een O vorm.

'Dat kwam door gisteren toen we uit gingen' zeg ik wat lachend en ze kijken mij nu allemaal vragend aan.

'Nou er was dus een meisje met Jayden in gesprek en ja ik vond het best. Toen ik zei dat ik zijn vriendin was, was ze er niet mee eens zou ik maar zeggen' en ik wijs naar mijn wang. Ze kijken mij allemaal wat geschrokken aan.

'En hoe reageerde Jayden?' Vraagt Maudy voorzichtig.

'Ik reageerde rustig en zei dat ze moest ophouden' zegt Jayden die opeens in de deuropening stond en wij allemaal een beetje schrokken, behalve Manuel.

'En dat zei je precies zo?' Zegt Manuel een beetje verontwaardigd.

'Nou ik zei hoe ze durfde om Miley te slaan met een beetje een bedreigende stem, maar het komt op hetzelfde neer' zegt Jayden en wrijft een beetje in zijn nek. Manuel schiet in de lach en Maudy kijkt streng naar Jayden.

'Jayden je moet niet zomaar mensen een bedreiging naar hun hoofd gooien' zegt ze en kijkt hem aan.

'Het is niet zonder reden, dus ik mag dat doen moeder' zegt hij laag en ik zie dat Maudy een beetje schrikt en haar mond houd. Manuel stopt met lachen en kijkt Jayden aan.

'Klaar' is het enige wat Manuel zegt. Ik zie dat Jayden in strijd is om niks te zeggen, om hem te laten winnen, maar hij stopt toch. Hij zucht even en pakt de muesli en de melk en een kom om te gaan eten. Dit is wat hij elke ochtend eet. Ik zou dat niet aankunnen, maar hij zegt dat het goed is voor de spieren. Hij schild voor mij een appel en doet er wat aardbeien bij, als laatste doet hij er wat yoghurt en een lepel. Hij zet het voor mij neer en gaat zelf ook zitten. Het is ijzig stil aan tafel. Manuel kijkt nog steeds naar Jayden. Jayden kijkt hem boos aan en heeft zijn kaken aangespannen.

'Si cosa' zegt Jayden en kijkt zijn vader uitdagend aan.

'Stai attento a quello che fai, figlio' zegt zijn vader dan weer op zijn buurt.

'Non dimentico mai quello che hai fatto, padre' zegt Jayden en kijkt hem boos aan maar ook zijn moeder nu. Lizzy is stil en kijkt vragend naar haar ouders. Maudy en Manuel geven geen antwoord terug en Jayden ziet dit als het moment om weg te lopen. Ik sta snel op en loop achter hem aan naar zijn slaapkamer. Ik hoor dat ze beneden aan het discussiëren zijn. Als ik in de slaapkamer kom zie ik Jayden niet, ik kijk bezorgd de kamer rond en loop dan naar de kamer van Olivier, maar zie hem daar niet alleen een uitgetelde slapende Olivier. Ik grinnik even en doe dan de deur weer zachtjes dicht. Ik loop door naar de kamer van Brent als ik 2 stemmen hoor bij de deur.

'Ik kan hem echt niet uitstaan man' hoor ik Jayden zijn stem zeggen.

'We gaan zo weg, maar maak het niet erger deze laatste paar uren oke, ze heeft je ook nodig ook al laat ze het niet merken' zegt Brent. Ik vind dat dit niet voor mij bedoelt is en besluit dan ook alvast de koffers te gaan inpakken. Ik loop naar onze kamer en pak de koffer van onder het bed vandaan. Ik lach even als ik zie dat het grootste deel uit de koffer ligt door mij aangezien ik moest zien wat Jayden allemaal had ingepakt voor we weg gingen. Ik zucht even en doe mijn haar in een slordige knot en begin met de toiletspullen in te pakken in onze toilettas. Ik loop terug de kamer in en vouw wat kleren op. Als ik alles heb opgevouwen doe ik het in de koffer maar sluit hem niet voor als we nog wat nodig hebben. Ik leg de koffer op de grond en begin al het beddengoed eraf te halen. De deur gaat open en ik voel 2 armen om mijn middel en een adem in mijn nek.

'Sorry dat je dat moest aanzien prinses' zegt Jayden en hij drukt een kus in mijn nek. Ik huiver even en leg mijn handen op zijn handen.

'Het geeft niet, maar ik wil niet dat je een rot situatie met je vader hebt mede door mij' zeg ik zachtjes en maak me los uit zijn greep om verder te gaan.

'Het is niet jou schuld en de relatie is altijd al zo geweest' zegt hij en draait me weer om. Hij kijkt me onderzoekend aan en ik geef hem een kleine glimlach.

'Wil je me even helpen?' Vraag ik en wijs naar het bed. Aangezien hij geen zin meer heeft in deze conversatie.

'Met liefde' zegt hij grijnzend en pakt een kussen en haalt de kussensloop ervan af.

'Ik weet niet of je nog wat wilt vanuit de koffer, maar alles in ingepakt hij hoeft alleen nog dicht' maak ik hem duidelijk en hij knikt even.

'Van mij mag hij dicht' zegt hij en ritst hem dicht. Ik kijk op de wekker en zie dat het even over 10 is.

'Ik ga Olivier maar eens wakker maken, aangezien we ook nog terug moeten rijden en jij je slaap nodig hebt' zegt hij en loopt naar de kamer van Olivier. Ik loop naar de kamer van Brent en zie dat hij net zijn shirt over zijn hoofd trekt.

'Oh sorry' zeg ik en voel dat mijn wangen rood worden en kijk weg.

'Het is goed hoor, maar wat kom je doen?' Vraagt hij wat lachend en haalt een hand door zijn haar.

'Ik kwam even kijken of je hulp nodig hebt' zeg ik en kijk hem aan.

'Jahoor, als je even wilt helpen met opvouwen' zegt hij lachend en wijst naar zijn niet opgevouwen kleren. Ik lach even en knik dan. Samen vouwen we de kleren op en stoppen het in zijn koffer.

'Ik hoorde je met Jayden praten eerder deze morgen' begin ik toch maar, omdat ik wil weten of het goed gaat met hem.

'Ja klopt, maar Miley' Begint Brent en kijkt me aan.

'Gaat het goed met hem?' Vraag ik en kijk hem aan.

'Ja het gaat goed' zegt hij en doet de rits van zijn koffer dicht. Ik glimlach even naar hem en bedank hem waarna ik de kamer uitloop.

.....

'Klaar om te gaan?' Vraagt Jayden aan mij als ik mijn jas aantrek en hij de koffer in zijn hand heeft.

'Ja' zeg ik en kijk naar Olivier en Brent die hun spullen al in de auto hebben gelegd.

'Doe voorzichtig alsjeblieft. En bel me als je een keer wilt praten' zegt Maudy die in de gang stond. Ze zei het laatste twijfelend, aangezien ze niet weet hoe Jayden reageert op dit moment.

'Zal ik doen mam' zegt hij zuchtend en slaat zijn armen om haar heen.

'Ik ga je missen' zegt ze en ik hoor dat ze het moeilijk heeft.

'Ik jou ook' zegt hij en haalt zich terug uit de knuffel en glimlacht even naar haar.

'En Miley, jij mag mij ook altijd bellen als er iets is, of als je is gezellig wilt praten' zegt Maudy als ze mij aankijkt en haar armen om mij heen slaat.

'En pas een beetje op mijn jongen alsjeblieft' zegt ze zacht in mijn oor, zodat alleen ik het hoor.

'Komt goed' zeg ik. Manuel staat verderop maar zegt en doet niks.

'Dag Manuel, tot de volgende keer' zeg ik en zwaai even naar hem. Hij geeft een knikje met een klein glimlachje terug.

'Doeei Jaydie' zegt Lizzy die in zijn armen springt. Jayden tilt haar op en drukt een kus op haar voorhoofd.

'Dag prinses' zegt hij en zet haar weer neer. Daarna komt ze naar mij toe gesnelt en geeft mij een knuffel en een kus op mijn wang.

'Ik ga je missen' zegt ze zacht en heeft tranen in haar ogen. Ik glimlach en veeg ze weg als ze beginnen te rollen.

'We zien elkaar gauw weer oke?' Zeg ik en kijk haar vragend aan. Ze knikt en ze zwaait ons uit als we de auto in stappen.

.........

'Denk je niet dat ze het erg vinden dat ik een hond meeneem?' Vraag ik als we bijna bij het internaat zijn.

'Nee er zijn bepaalde uitzonderingen, dus komt wel goed' zegt Olivier en aait de hond die op zijn schoot ligt te slapen. Ik zie al snel het gebouw voor ons en Jayden parkeert de auto waarna we uitstappen. Snuf stapt al snel uit als hij doorheeft dat we stil staan en de deur open is. Iedereen pakt hun spullen en lopen naar binnen.

'Hallo Maartje' zeg ik en glimlach naar de receptioniste. Ze kijkt op en begroet ons ook. Snuf rent ook naar binnen en begint te snuffelen.

'Is dat jou hond?' Vraagt ze en begint hem te aaien.

'Ja zeker, is het een probleem dat hij hier is?' Vraag ik en kijk haar zenuwachtig aan.

'Nee tuurlijk niet, als er een goede reden voor is mag dat' legt ze uit en ik vertel waarom Snuf bij ons is.

'Na ik laat jullie, fijne zondag nog' zegt ze en wij lopen naar de lift om naar onze verdieping te gaan.

'Denk je dat Robin in onze kamer heeft geslapen?' Vraag ik en kijk Jayden aan. Hij haalt zijn schouders op.

'Ik heb geen idee prinses' zegt hij en slaat zijn arm om mijn schouders heen. Als we op de goede verdieping aankomen lopen Olivier en Brent naar hun kamer. Wij lopen door naar onze en openen de deur.

'Heeyy welkom terug' zegt Robin die op ons afgerend komt. Ze slaat haar armen om mij heen en ik doe hetzelfde.

'Hey, heb je het kunnen uithouden?' Vraag ik en laat los uit de knuffel.

'Ging wel, ik heb hier vanochtend geslapen om jullie welkom te heten' zegt ze lachend en geeft Jayden ook een knuffel.

'Gezellig hoor' zegt hij en laat haar weer los.

'Ik ga wel even wat thee voor jullie maken en ruim de spullen wel op' zegt Jayden en loopt weg met de koffer.

'Ik wil ook zo een vriendje' zegt ze lachend en we gaan op de bank zitten.

'Hoe is het dit weekend gegaan?' vraag ik en kijk haar aan.

'Nouuu, Melanie is echt hel, ik snap jullie nu, maar Emma is niet veel beter man' zegt ze lachend en kijkt of Emma er al is.

'Vertel mij wat' zeg ik lachend en Jayden zet de thee neer waarna hij mij een kus op mijn hoofd geeft en wegloopt.

'Maar hoe was jou weekend? Vraagt ze daarna en kijkt me vragend aan.

'Boeiend' zeg ik als ik terug denk en pak mijn mok met thee.

'Oh vertel' zegt ze en gaat verzitten.

'Na Jayden had dus heel lang geen contact meer gehad met zijn ouders om een paar redenen. Ze spreken Italiaans daar, natuurlijk ook gewoon Nederlands maar ik had het nooit verwacht. En we zijn naar een club geweest en dat was de eerste keer dat ik dronk' begin ik en neem een slokje van mijn thee.

'Wacht je eerste keer?' Vraagt ze ongelovig. Ik knik.

'Maar er was dus een meisje waar Jayden mee aan het praten was en uiteindelijk kwam het erop neer dat ze me had geslagen omdat ik zijn vriendin ben' zeg ik lachend en Robin proest het uit. Ze had nog thee in haar mond en dat is dus nu op mijn shirt beland.

'Oh shit sorry' zegt ze nog lachend. Ik begin zelf ook te lachen en sta op.

'Maakt niet uit hoor ik kleed me even snel om, moment' zeg ik en snel naar boven. Ik open Jayden zijn kamer aangezien daar mijn shirt ligt die ik aan wil trekken. Ik open de deur en zie dat Jayden de kleren eruit heeft gehaald en het in de kasten aan het leggen is. Hij is bezig met zijn kleding dus ik loop verder de kamer in.

'Hey, ik pak even een ander shirt hoor' zeg ik en loop naar mijn stapel met kleren. Jayden draait zich om en knikt even.

'Is goed hoor' zegt hij en legt de rest erin.

'Waar is Snuf?' Vraag ik aan Jayden en kijk hem aan. Hij kijkt om zich heen en haalt zijn schouders op.

'AAHHH' horen we en kijken elkaar verbaasd aan. We lopen snel naar mijn kamer aangezien daar het geluid vandaan kwam. Als we de kamer binnen komen zien we Emma in bed liggen en Snuf die haar aan het likken was.

'Ik heb Snuf gevonden' zegt Jayden en wijst naar hem. Ik kijk hem aan en hij begint te lachen.

'Snuf kom is hier' zeg ik en hij komt naar mij toe gerend.

'Wat doet dat hier in mijn kamer' zegt ze hysterisch en stapt uit bed.

'Dat is mijn hond en die blijft hier' zeg ik en kijk haar voorzichtig aan.

'En waarom dan wel' zegt ze dan arrogant en slaat haar armen over elkaar.

'Omdat Snuf nergens anders heen kan' zegt Jayden en kijkt Emma aan.

'En als je het echt wilt, kan Snuf bij mij op de kamer slapen zodat jij er minder last van hebt' stelt hij voor en gaat door zijn hurken en aait Snuf even.

'Oke, maar ik zorg niet voor dat beest' zegt ze vastbesloten en pakt haar kleding bij elkaar om naar de badkamer te lopen.

'Dankje, dankje Emma' zeg ik en kijk haar dankbaar aan. Ze draait zich om en loop weg. Snuf gaat op mijn bed liggen en ik kijk hem even aan.

'Sorry maatje, je moet bij Jayden slapen' zeg ik lachend en breng hem naar Jayden zijn kamer zodat hij wat kan wennen. Ik loop de kamer van Jayden uit en zie dat de rest ook al is gearriveerd.

'Heeyyy Mileyy' zegt Jill en rent op mij af en geeft mij een knuffel. Ik sla mijn armen ook om haar heen.

'Ik heb het gehoord' zegt ze zacht en verstevigt haar grip. Ik knik een beetje en haal diep adem. Jill laat me los en neemt me mee naar mijn kamer. Daar aangekomen ligt Emma nog in bed, dus gaan we naar die van Jayden. Jayden ziet ons en glimlacht even, waarna hij de kamer verlaat en ons met rust laat. Snuf komt naar me toe gehuppelt en springt ook op bed.

'Omg is dat je hond' zegt ze en begint Snuf te aaien.

'Ja, dit is Snuf' zeg ik met een glimlach en zie dat Jill helemaal weg is van de hond. Ze kijkt me aan en kijkt me aan en laat merken dat ze het weet. Ik schud mijn hoofd licht en krijg tranen in mijn ogen. Ze slaat meteen haar armen om mij heen.

'Shht, het is over je bent terug en wij zijn er voor je' zegt ze in mijn oor en gaat door mijn haar.

'Het was zo erg' zeg ik zacht en knijp mijn ogen dicht.

'Wil je vertellen wat er is gebeurd' zegt ze en laat me voorzichtig los. Ik kijk haar aan en knik. Ze pakt mijn hand en trekt me mee naar de bank. Ze gaat zitten en kijkt me aan als ik ook ben gaan zitten.

'We gingen langs mijn moeder in het ziekenhuis' begin ik en glimlach even, omdat ik haar heb gezien.

'Later kwam mijn vader binnen gelopen, mijn moeder weet niet wat er was gebeurd dus ik zei dat ik wilde gaan. Ze begreep het en we namen afscheid met zijn alle. Toen we bijna bij de auto waren kwam mijn vader en trok mij uiteindelijk mee naar zijn huis' zeg ik en haal even adem om aan het volgende stuk te beginnen.

'Neem je tijd, we hebben de hele dag' zegt ze geruststellend en wrijft even over mijn arm. Ik haal mijn opgedroogde tranen nog een beetje weg.

'Toen we thuis kwamen ben ik naar boven gerent, later kwam mijn vader boven en zei dat ik niet goed luisterde en toen begon het' zeg ik en kijk haar met tranende ogen aan. Dit is de eerste keer dat ik het verhaal vertel. Na het verhaal slaat ze haar armen om mij heen en zo zitten we even tot ik mij losmaak van de knuffel. Ik droog mijn tranen en sta op.

'Kom we gaan naar de andere' zeg ik zo vrolijk mogelijk. Ik wil niet steeds het zielige meisje zijn. Jill kijkt me bezorgd aan en ik draai me al om en loop naar de keuken. Ik kom daar binnen gelopen en schenk iedereen een glimlach. Later als ik alleen ben kan ik het eruit gooien, nu ben ik met andere mensen die mij altijd zielig zien. Ze mogen mij ook vrolijk zien.

'Gaan we zo lunchen, ik heb honger' zeg ik en kijk de rest aan. Ze kijken me allemaal een beetje raar aan en Jayden kijkt me vooral bezorgd aan.

'Jahoor, kom we gaan' zegt Robin, omdat niemand anders reageert. Ik kijk haar dankbaar aan en loop even naar mijn kamer voor mijn telefoon.

'Emma wij gaan lunchen ik weet niet of je ook gaat, maar hou Snuf binnen oke?' Zeg ik en kijk naar Emma die op haar bed zit. Ze kijkt op en knikt.

'Oke moeten we even wachten?' Vraag ik en pak mijn telefoon die ik had laten liggen.

'Nee ik ben klaar' zegt ze, staat op en loopt de kamer uit. Ik kijk nog even in de spiegel en loop dan ook de kamer uit. Ik loop naar de keuken en kijk of de bakjes van Snuf nog gevuld zijn en aai hem even over zijn kopje heen.

'Pas jij even op het huis Snuf, wij zijn zometeen weer terug' zeg ik en geef een kus op zijn kopje en loop de deur uit naar de rest. Jayden staat te wachten en pakt mijn hand vast als ik bij de rest aankom. Met zijn alle lopen we naar de lift en gaan naar de kantine om te gaan lunchen.

'Gaat het?' Vraagt hij en knijpt even in mijn hand als we richting de kantine lopen. Ik knik en kijk hem glimlachend aan.

'Jahoor, prima' zeg ik en ga naast Robin lopen.

'Hey girl' zegt ze en slaat een arm om mijn schouders heen en zo lopen we de kantine in. Ik kijk even achter mij en zie dat Jayden met een frons achter mij loopt. Ik draai terug en loop naar de tafel waar de rest van de voetballers en cheerleaders zitten. Ik neem plaats en de rest volgt. Emma en Melanie gaan snel naast Jayden zitten, ik rol met mijn ogen en kijk naar Robin. Ik zie dat Jill lacht om Max en het erg gezellig hebben. Ze zijn echt een leuk stel samen, ze vind hem ook echt leuk en ik kan merken dat Max hetzelfde voelt voor haar.

'Kom we gaan wat eten halen' zegt Robin en trekt me omhoog en lopen naar de rij voor het eten.

'Plakken ze altijd zo bij Jayden?' Vraagt ze en kijkt even naar hun.

'Jupp altijd, ben het wel gewend ondertussen' zeg ik en kijk even naar Jayden, Emma en Melanie. Ik zie dat Jayden geïrriteerd raakt van ze en Robin en ik beginnen wat te lachen. Jayden kijkt onze kant op en geeft me een glimlach.

'Ik ben blij voor je met Jayden' zegt ze en slaat een arm om mijn schouders.

'Ja ik ook' zegt iemand en ik draai me om en zie Rick staan. Ik draai me terug om en pak een dienblad en pak wat eten wat ik wil.

'Reageren we niet meer Miley' zegt hij en komt voor me staan.

'Rick ga weg' zeg ik en kijk naar beneden.

'Wat' zegt hij en doet mijn hoofd omhoog.

'Alsblieft' zeg ik zacht en kijk hem bang aan.

'Jo gast rot op ofzo, we willen wat eten halen en zijn dan weer weg. Beter ga je wat anders doen' zegt Robin en slaat zijn hand weg. Ik kijk met grote ogen naar Robin en Rick kijkt boos.

'Luister jij eens trut' zegt hij, maar voelt al snel een vuist in zijn gezicht en ik kijk verschrikt naast me en zie daar Olivier staan.

'Shit, die raakte ik niet goed' zegt hij en ik moet even lachen. Hij kijkt glimlachend terug.

'You're allright' vraagt hij en kijkt mij even aan. Ik knik en kijk naar Robin die met grote ogen naar het hele spektakel kijkt.

'Wow dat was een grote twist' zegt ze droog en stopt wat eten in haar mond en kijkt toe hoe Rick opstaat.

'Klootzak die je bent' zegt hij en wilt uithalen maar een hand houdt hem tegen.

'Nee nee' zegt Blake en kijkt hem boos aan.

'Denk het niet, wegwezen' zegt hij en duwt zijn hand terug.

'Dankje man ik was daar niet meer op voorbereid door deze dames. Anders was mijn gezicht verpest' zegt hij en geeft een schouderklopje aan Blake. Rick kijkt boos, maar loopt weg.

'Wacht maar' zegt hij en kijkt naar mij. Ik slik en loop met mijn eten terug naar de tafel. Jayden pakt mijn hand en trekt mij op zijn schoot.

'Ik hou van je' zegt hij en drukt een kus op mijn wang. Ik glimlach even en begin aan mijn eten. Het is fijn dat hij niet overal over begint als er iets gebeurd is. Hij begint alleen als er iets ergs is of als ik begin. Hij pakt de appel die ik had meegenomen van mijn blad en begint met eten.

'Hey die was van mij' zeg ik en draai me om. Ik zie Jayden mij aankijken met een stuk appel in zijn mond. Ik glimlach en geef hem een kus op zijn wang.

'Tuurlijk mag jij mijn appel' zeg ik sarcastisch en draai mij weer om.

'Wat was dat allemaal?' Zegt Robin na een tijdje en kijkt mij aan. Ik slik mijn eten door en kijk haar aan.

'Uhm hij... ik... wij' begin ik maar weet niet goed hoe ik dit moet vertellen en of ik het wel wil vertellen.

'Oh die gast, hij is lucht. Hij denkt dat hij net zo is als ons. Maar kijk dat kan natuurlijk nooit' zegt Jayden luchtig, zodat ze er niet teveel op door gaat. Ze begint te lachen en knikt.

'Ja dat klopt' zegt ze en eet haar eten op.

'Had je trouwens ook al een was in de wasmachine gedaan?' Vraag ik aan Jayden en draai me naar hem om.

'Tuurlijk heb ik dat gedaan' zegt hij en geeft een kus op mijn wang. Ik glimlach naar hem en kijk weer naar Robin. Blake en Tim komen bij ons zitten en ze kijken mij aan.

'Wie heeft jou geslagen' zegt Blake boos en kijkt naar mij. Ik haal mijn schouders op, omdat ik haar naam niet meer weet.

'Isabelle' zegt Jayden en kijkt Blake aan.

'Wie the fuck is die isabelle, niemand mag je slaan' zegt hij boos en kijkt om zich heen.

'Die woont hier zo een 2 uur vandaan' zeg ik wat lachend en kijk Blake voorzichtig aan.

'Waarom heeft ze je überhaupt geslagen?' Vraagt Tim en gaat zitten.

'Nouuu' begin ik en doe mijn verhaal.

'Jezus wat een kreng zeg' zegt Blake en ik begin te lachen.

'Nouu ik had het misschien moeten inzien wat ze van plan was' zeg ik en haal mijn schouders op.

'Hoe was het met mam?' Vraagt Tim voorzichtig en ik stop met lachen. Ik haal mijn schouders op en kijk hem aan.

'Het ging op zich wel, ze gaat wel achteruit. Maar was blij ons te zien' zeg ik met een glimlach terugdenkend aan mijn moeder.

'Mooi, wij moeten ook nog een keer heen' zegt Tim en begint aan zijn eten.

'Wie gaat er zo mee voetballen?' Vraagt Olivier en kijkt ons aan. Jayden kijkt me aan en ik knik.

'Miley en ik doen mee' zegt Jayden en kijkt naar Olivier.

'Wij ook' zegt Jill en wijst naar Max en haarzelf. Uiteindelijk gaan we met Max, Jill, Robin, Olivier, Brent, Blake, Tim, Jayden, Emma, Melanie, Sophie en ik. Na het eten staan we op en lopen richting het voetbalveld. Jayden en ik lopen achter iedereen aan.

'Ik hou van je' zegt Jayden uit het niets en ik kijk hem aan met een glimlach.

'Ik hou ook van jou' zeg ik en kijk naar beneden. Hij stopt meteen met lopen en aangezien hij mijn hand vast heeft stop ik ook.

'Wat zei je?' Vraagt hij zacht, maar met een glinstering in zijn ogen.

'Ik hou van je' zeg ik met een glimlach en hij krijgt ook een glimlach op zijn gezicht. Hij tilt me op en draait een rondje met me.

'Jayden, zet me neer' zeg ik lachend. Hij zet me neer en drukt zijn lippen op de mijne.

'Je wilt niet weten hoe blij je me maakt' zegt hij als hij terugtrekt. Ik glimlach even en pak zijn hand vast.

'Sorry dat het zolang duurde' zeg ik en kijk naar onze handen.

'Hey' zegt hij en pakt mijn kin vast en doet hem omhoog.

'Het maakt mij niet uit hoelang je erover doet. Je maakt mij nog gelukkiger als je het meent. En dat doe je nu en dat is het beste gevoel' zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd en wrijft over mijn wang heen.

'Na kom op, ik wordt hier ongemakkelijk van' zeg ik zacht en lach het even weg. Hij lacht en samen lopen we weer naar de rest. Ze hebben ondertussen de doelen en de ballen geregeld.

'Oke, fijn dat jullie ook zijn gekomen. Maar we moeten even teams maken' zegt Olivier en kijkt ons aan met een glimlach.

'Het is 6 tegen 6, wie gaan er kiezen. Ik denk 2 meiden' zegt Blake en kijkt iedereen aan die er mee instemt.

'Ik kies wel' zeg ik als geen van de meiden zich aanbied. Jayden kijkt me aan en knijpt even in mijn hand. Wij hebben nog niet samen in een team kunnen spelen en hoop dat het deze keer wel kan.

'Ik ook' zegt Melanie en stapt naar voren. Ik laat de hand van Jayden los en doe ook een stap naar voren. Ik weet dat ze eerst Jayden kiest dus hoop dat ik mag beginnen.

'Oke getal onder de 5 wie raad mag beginnen' zegt Olivier en tikt het in op zijn telefoon.

'Melanie begin maar' zegt Olivier en kijkt haar aan.

'2' zegt ze. Olivier schud zijn hoofd en kijkt mij aan.

'3' zeg ik vragend en hij knikt glimlachend en opent zijn telefoon onze kant op. Er staat inderdaad een 3.

'Na begin maar Miley' zegt Olivier en gaat bij de rest staan.

'Jayden' zeg ik glimlachend en hij komt naar mij toelopen. Hij gaat dicht achter mij staan waardoor ik zijn aftershave kan ruiken.

'Olivier' zegt Melanie. En zo gaat het door tot iedereen in een team zit. In mijn team zitten: Jayden, Jill, Robin, Brent en Blake. De rest zit dus bij Melanie.

'Oke jullie mogen wel beginnen' zegt Brent en geeft de bal aan Olivier. Ieder team gaat naar hun doel en bespreekt waar iedereen gaat staan.

'Oke, ik dacht Brent op doel, Jill en Blake achter, Robin in het midden, Miley en ik voor. Vinden jullie dat goed?' Vraagt Jayden en kijkt de rest aan. Ze knikken allemaal en gaan op hun plek staan. Robin heeft ook op voetbal gezeten dus is wel fijn. Dus heeft Jill wat hulp van Blake achter.

'Oke is vliegende keep' zegt Olivier van de andere kant van het veld en dan begint het spel. Jayden en ik wisselen een blik en rennen naar de tegen partij. Olivier heeft de bal en Jayden rent op hem af, maar hij speelt net de bal naar Tim waardoor hij er voorbij is. Ik glimlach en ren richting Tim, alleen hij ziet Melanie staan en speelt naar haar toe. Het is ondertussen op het middenveld dus gaat Robin erheen die hem kan afpakken. Ze kijkt over het veld en ziet mij vrij staan. Ze speelt hem naar mij toe, ik neem hem aan en neem de bal mee. Ondertussen kom ik Sophie tegen die ik voorbij speel en dan staat Max er nog. Ik zie Jayden in mijn ooghoeken en ren op Max af, maar zodra ik er ben geef ik een hakje waardoor Jayden de bal heeft en er vandoor gaat. Hij rent naar het doel en schiet hem erin.

'Woeee' hoor ik van achter en begin te lachen. Jayden komt naar me toe gerend en geeft mij een high-five.

'Mooi gedaan babe' zegt hij en rent weg. Max staat er nog verslagen bij en ik lach even. Hij kijkt op en glimlacht.

'Mooi gedaan' zegt hij en dan spelen we weer verder. Na een tijdje voel ik me moe worden en stop met rennen. Ik begin diep in te ademen en laat het dan weer los. Dat doe ik een paar keer en kijk dan het veld over. Ik zie dat Jayden de bal heeft en richting Melanie rent. Ze kan echt niet voetballen. Ze trapt overal en nergens heen. Zometeen heeft iemand nog een blessure over, een pijnlijke scheenbeen ofzo. Ik lach even en kijk hoe Jayden en Melanie naar elkaar toelopen. Jayden gaat er langs, maar Melanie steekt haar been uit waardoor ze Jayden zijn been raakt en hij neervalt. Melanie pakt de bal en gaat door, alleen Jayden blijft liggen. Ik blijf even kijken, maar ren dan naar hem toe.

'Jayden? Jayden gaat het?' vraag ik als ik naar hem toe ren. Iedereen stopt en komt er ook aan rennen, doordat ik moe ben val ik voor hem neer.

'Jayden' zeg ik buiten adem en hij draait zich om. Hij heeft zijn been vast en zijn ogen zijn gesloten.

'Gaat het man?' Vraagt Olivier en gaat ook op zijn knieën zitten.

'Jah, alleen ze trapte me vol op mijn schenen' zegt hij en gaat zitten. Ik zucht even en adem diep in.

'Omg sorry Jayie, laat me eens zien' zegt Melanie en duwt mij op de grond. Ik val naar achteren en zie hoe Melanie over hem heen hangt.

'Sorry sorry, het was niet mijn bedoeling' zegt ze en kijkt hem aan. Ik zucht en ga verderop zitten. Ik leun tegen een boom aan en kijk toe hoe iedereen er staat. Ik kan alles zien en goed horen dus ik vind het prima.

'Ja het is al goed hoor, ik denk dat het alleen een grote blauwe plek wordt' zegt hij wat lachend door de pijn heen.

'Waar is Miley?' Vraagt hij en ik zie dat ze omzich heen kijken. Ik zwaai even en ze kijken me aan.

'Daar zit ze' zegt Brent lachend en Jayden staat op. Hij loopt mank naar me toe en gaat naast me zitten. Ik glimlach even naar hem en kijk naar de rest.

'Gaat het?' Vraagt hij en ik begin te lachen.

'Moet ik dat niet juist aan jou vragen' zeg ik en kijk hem aan. Hij lacht even en haalt zijn schouders op.

'Het gaat pas goed met mij als het goed gaat met jou' zegt hij en kijkt naar het spel dat weer bezig is.

'Slijmbal' zeg ik en geef hem een tikje tegen zijn schouder.

'Maar het gaat goed hoor, alleen wat moe en geschrokken van net' zeg ik en kijk hem aan. Hij glimlacht en pakt mijn hand.

'Nergens voor nodig, je bent niet zomaar van me af he' zegt hij wat lachend.

'We gaan zo terug naar onze kamer, lekker rustig' zegt hij en ik leg mijn hoofd op zijn schouder waarna ik een instemmend geluidje maak. Na ongeveer 10 minuten stopt iedereen en komt onze kant op.

'We zijn klaar gaan jullie mee naar jullie kamer?' Vraagt Olivier lachend en wij knikken. Het blijkt dus dat Melanie en Sophie ook meegaan met ons en dat we dus even later met een grote groep bij ons op de kamer zitten.

'We gaan een spel spelen. wie doet er mee?' Vraagt Jill en kijkt ons aan. Iedereen stemt in en ze pakt een spel uit de kast. Je raad het al het is monopoly. We kunnen nooit met zijn alle spelen dus hebben we besloten om in teams te spelen. Iedereen is aan tafel gaan zitten en nu moeten we nog de teams maken. Olivier en Jill zijn aan het discussiëren wie met wie gaat en hoe we de teams gaan maken.

'Wie wilt er wat drinken?' Vraag ik in het algemeen en krijg van iedereen te horen dat ze wat willen.

'Ik wil water' zegt Melanie. Sophie en Emma knikken beide en ik loop naar de keuken om het drinken in te schenken.

'Kan ik helpen?' Vraagt Jayden aan zijn stem te horen. Ik glimlach en knik. Hij komt achter mij staan en slaat zijn armen om mij heen.

'Is dit wat je helpen noemt' zeg ik lachend en zet de glazen wat er aan de kant.

'Ja ik geef mental support' zegt hij slim en begint dan ook te lachen. Ik schud lachend mijn hoofd en haal zijn armen weg om naar de koelkast te lopen.

'Wat willen ze drinken denk je?' Vraag ik en kijk hem aan.

'Ik zou gewoon lekker een paar flessen meenemen, want het blijft niet bij 1 glas drinken' zegt hij wat lachend en ik knik. Ik pak een fles cola, sinas en groene ijsthee, zo hebben ze wat keus.

'Wil jij misschien het water meenemen?' Vraag ik met de flessen in mijn hand.

'Tuurlijk wil ik dat' zegt hij en pakt het water van het aanrecht af en loop naar de kamer gevolgd door mij. Jayden zet de glazen neer en wordt weer 'vriendelijk' bedankt door de meiden. Ik zet de flessen neer en loop terug naar de keuken om de glazen te pakken voor de andere. Als ik alles heb neergezet loop ik terug naar de keuken om wat thee te maken voor mijzelf. Ik doe wat water in de waterkoker en zet hem aan. Ik leun tegen de keuken aan wachtend tot het klaar is. Ik sluit even mijn ogen en kom tot rust.

'Gaat het een beetje?' Vraagt Jayden die dus blijkbaar weer de keuken was ingelopen. Ik knik en doe mijn ogen open zodra hij voor me staat en mijn hand pakt.

'Ja even tot rust komen' zeg ik wat lachend en hoor dat de waterkoker klaar is. Ik draai me om en pak een mok voor de thee. Ik schenk wat water in en doe er een theezakje in waarna ik er nog wat honing bij doe.

'Ik hou van je' zegt hij en legt zijn hoofd in mijn nek.

'Ik ook van jou' zeg ik zachtjes nog wennend aan de woorden. Hij slaat zijn armen strakker om mij heen.

'Heb je trouwens nog last van je been?' Vraag ik als ik ongemakkelijk wordt van de stilte door de woorden die ik heb gezegd.

'Nee niet echt, ze kon namelijk ook niet heel hard trappen. Als jij mij had getrapt was het erger geweest' zegt hij grappend en ik sla hem zachtjes. Hij geeft mij een kus en laat me los.

'Kom zometeen missen ze ons nog' zegt hij, pakt mijn mok met thee en steekt zijn hand uit die ik aanpak. Samen lopen we naar de kamer waar iedereen zit en opkijkt als wij aankomen lopen.

'Oke we gaan nu beginnen met teams maken. Wie wilt bij wie?' Vraagt Brent en kijkt iedereen aan.

'Ik ga bij Jill' zegt Max en geeft haar een kus op de wang. Ze kijkt glimlachend terug en legt haar hoofd op zijn schouder.

'Ik ga met Jayden' zegt Melanie en kijkt mij triomfantelijk aan. Jayden knijpt in mijn hand en ik kijk hem aan. Hij geeft mij een knikje en ik glimlach.

'Ik ga met Olivier' zeg ik en glimlach naar hem. Hij geeft mij een grijns terug en leunt naar achteren. Uiteindelijk waren Emma en Sophie samen, Blake en Tim en Brent en Robin.

'Na Robin blijkt dat wij samen moeten' zegt Brent en kijkt naar haar. Ze knikt en iedereen verwisseld van plek. Ik ga naast Olivier zitten waardoor ik dus tegenover Jayden zit.

'Wij beginnen' zegt Olivier en gooit de dobbelstenen. Na een tijde spelen heeft iedereen een paar straten en moeten we onderhandelen.

'Welke straat willen wij?' Vraagt Olivier aan mij.

'We gaan voor geel' zeg ik en hij knikt.

'Ik regel Robin jij Jayden' zegt Olivier en ik begin te lachen. Jayden kijkt me aan en ik voel mijn wangen rood worden. Hij krijgt een grijns op zijn mond en leunt achterover met zijn arm over de leuning van Melanie heen.

'Robin mogen we van jou geel?' Vraagt Olivier en begint met haar te onderhandelen. Uiteindelijk geeft ze toe en geven wij haar oranje.

'Jayden' zeg ik en hij haalt een wenkbrauw omhoog en kijkt me vermakelijk aan.

'Ja Miley' zegt hij en zakt nog wat verder onderuit.

'Mogen we de andere gele?' Vraag ik en kijk hem aan.

'Wat krijg ik ervoor terug?' Vraagt hij en leunt naar voren en vouwt zijn handen in elkaar.

'Uhm de rode' zeg ik trots en hij krijgt een glimlach op zijn mond.

'Het moet iets beter' zegt hij en kijkt me aan.

'Wat wil je nog meer dan?' Vraag ik en kijk naar zijn kaartjes.

'De roze' zegt Melanie en doet haar arm door die van Jayden. Jayden zelf blijft mij aankijken en ik slik even. De onderhandeling met de andere zijn onderling al opgelost en kijkt iedereen naar ons spektakel.

'Nee dat is een beetje oneerlijk' zeg ik en kijk van Jayden naar Melanie. Jayden zijn glimlach word groter en Melanie kijkt me bitchy aan.

'Wil je de gele of niet' zegt Melanie en haalt een wenkbrauw op.

'Ik haal even wat snacks' zegt Brent en staat op.

'Melanie relax' zegt Jayden en legt een hand op der schouder. Ik sla mijn ogen neer en kijk weer op als Jayden begint met praten.

'Ik mag de film kiezen vanavond' zegt hij en kijkt me aan. Mijn mond valt open.

'Dat heeft niet eens met het spel te maken' zeg ik verontwaardigd.

'Dan mag je geel' zegt hij en haalt zijn schouders op. Ik zucht en pak rood.

'Oke' mompel ik en steek rood uit. Jayden geeft mij geel en pakt de rode.

'Dankjewel babe' zegt hij en knipoogt.

'Wel dat ging niet volgens plan' zegt Olivier later tegen mij en ik geef hem een dodelijke blik. Ik kijk naar Melanie en Jayden en zie dat Melanie nog steeds haar arm door die van Jayden heeft gehaakt. Jayden heeft het niet eens door en is in gesprek met Brent.

'Zullen we door, daarna kunnen we namelijk film kijken. Op keuze van Jayden' zegt Blake en de rest begint te lachen. Jayden kijkt met een grijns rond en tikt met zijn voet mijn voet aan.

'Oke en door' zegt Olivier en gooit de dobbelstenen. Wij lopen vooruit en komen op start te staan. We krijgen het geld en plaatsen op elke gele straat 4 huizen.

'Zozo jullie investeren goed' zegt Jayden en kijkt mij uitdagend aan. Ik zucht en kijk hem aan. Wat is hij een lul op dit moment. Ik reageer niet en geef de dobbelstenen aan Robin die naast me zit. Zo gaat het een tijdje door totdat alleen Jayden, melanie, Olivier en ik over zijn. De rest heeft zich verdeeld en zijn of voor hun of voor ons. Melanie gooit en komt op onze roze straat te staan. Er staan daar 4 huizen op en moeten betalen. Uiteindelijk winnen wij en ruimen alles op. We kijken op de klok en zien dat het ondertussen al half 6 is en iedereen besluit zich klaar te maken voor avond eten, om daarna filn te komen kijken. Jayden staat op en steekt zijn hand uit die ik aanpak. Samen lopen we naar de kamer van Jayden en daar zie ik Snuf op zijn bed liggen te slapen.

'Hij houd ook al van je bed' zeg ik lachend en plof naast hem neer. Snuf zijn hoofd schiet omhoog en begint te kwispelen. Jayden komt achter mij liggen en slaat zijn armen om me heen.

'Sorry, dat ik zo lullig deed ik weet niet waarom ik het deed' zegt hij zachtjes in mijn nek en ik draai me om. Allang blij dat hij zijn excuses aanbied en inziet wat hij deed.

'Het is al goed' zeg ik en geef hem een kus.

'Je moet alleen niet meer zo close doen met Melanie' zeg ik zacht en kijk naar zijn trui en trek aan de touwtjes.

'Wat ik was niet close, we zaten in een team babe' zegt hij en tilt mijn kin omhoog.

'Maar ze had haar arm door die van jou gehaakt' zeg ik en kijk hem in zijn ogen. Hij maakt een 'o' van zijn mond en kijkt me spijtig aan.

'Sorry, ik had het niet door en je zal wel denken dat heb je toch door, maar ik was naar jou aan het kijken' zegt hij en krapt in zijn nek. Ik begin wat te lachen en schud mijn hoofd.

'Wat ben je toch ook een idioot' zeg ik en tik hem op zijn neus.

'Maar wel jou idioot' zegt hij grijnzend en tikt zijn neus tegen de mijne aan.

Continue Reading

You'll Also Like

81K 1.1K 143
Vervolg op Hij Was Het Al Die Tijd! Dus lees die eerstt.
5K 198 64
Voor sommige leerlingen was het sociale experiment over liefde van mevrouw Friekman een groot succes, voor andere koppeltjes was het wat minder gesla...
59.2K 1.1K 41
Maya Miller is mijn naam. Ik ben zestien en had het perfecte leventje. Tot ik ontvoerd werd door twee jongens. Tim is lief en raakt me niet aan, in t...
123K 2.4K 18
Jij bent dat typische meisje die je op elke school wel hebt. Rijke ouders, goede cijfers, een super lieve vriendin, perfect lichaam, knap koppie en g...