Доцвірінькався

By Sweet8tears

10.4K 1K 243

Хто ж із молоденьких омег не фанатіє від всесвітньо відомого айдола Чонгука? Ну, от і Техьон - не виняток. Ві... More

Друзі-рятівники Техьона й новий твіт Чонгука
Настрій Техьона й вибачення Чонгука
Вплив Техьона й думки Чонгука
Розпач Техьона й фани Чонгука
Дзвінок Техьона й помилка Чонгука
Емоції Техьона й селка Чонгука
Лист Техьона й прізвисько Чонгука
Збентеження Техьона й солодкий момент Чонгука
Милий пиріжечок Техьона й студія Чонгука
Розгублений чудик Техьона й друг Чонгука
Популярність Техьона й питання Чонгука
Нова подружка Техьона й вирішення питання Чонгука
Самовладання Техьона й хист Чонгука
Потрясіння Техьона й музей Чонгука
Порятунок Техьона й обійми Чонгука
Допомога Техьона й розслідування Чонгука
Незабутні враження Техьона й таємне місце Чонгука
Чарівність Техьона й дії Чонгука
Стан Техьона й провина Чонгука
Ейфорія Техьона й дотики Чонгука
Хвилювання Техьона й методи переконання Чонгука
Знайомство Техьона й ревнощі Чонгука
Серйозна розмова Техьона й турбота Чонгука
Заспокоєння Техьона й розмова Чонгука
Зізнання майстра комфортити Техьона й наслідки балаканини Чонгука

Альбом Техьона й умови Чонгука

1.2K 67 9
By Sweet8tears

Нова сережка Техьона дзеленькотіла дуже по-дурному. Може, це тому, що швидка хода молодого омеги вже давно переросла в біг, а можливо, в усьому винен капосник Чимін, який, точно знаючи, як вона дратуватиме Те, і подарував йому цю сережку.

Техьон запізнювався рівно на 15 хвилин. А хто винен, що серії того аніме зовсім не розраховані на ще якісь справи його глядачів? От-от, ніхто не винен... Хіба що хитрющі режисери серіалу, що, як і любий Міні, дуже захоплювалися маленькими капощами для всього людства.

Якби міг, Техьон би зупинився посеред вулиці й із усієї сили закричав би про свою нещасну долю. Шансів, що Намджун досі його чекав, майже не було. Як на зло, можливости дізнатися, чи відбудеться зустріч, – теж: певна річ, за балачками із Сокджином ніколи було питати телефон його альфи. Решта ж видів зв'язку обізвалися мовчазними «надіслано» і «востаннє в мережі дві години тому».

А омега ж так сподівався вже сьогодні слухати новий альбом свого улюбленого, найкращого в світі як-його-взагалі-природа-таким-неймовірним-породила-Чонгука!.. І капати слинкою на світлини, які одразу ж благословляють на щасливу смерть, щойно кинеш на них однюній погляд.

Техьон тримався, як міг, і навіть через 2 дні після камбеку не послухав нові треки. Тільки краєчком вуха одне коротесеньке інтро, більше нічого. І,даруйте, це все вже трохи навіває остраху: як лишень від нього юний шанувальник ледь не зомлів, то що ж з ним скоїть усенький альбом?!

Фотки ж своєю звабливістю теж геть не поступалися музиці: подолати неймовірну спокусу можна було єдиним шляхом – видалити твіттер. І закладку в браузері, аби часом не зайти з ноутбука. І взагалі, найліпше було би з кінцями відімкнути вайфай і зовсім не ходити в інтернет. Але – зізнався собі Техьон – не настільки вже він любить інтригу, щоб іти на такі жертви: якось перебуде кілька днів без застосунку-пташки – і досить. 

Техьон не втримався. Одна аватарка Чонгука, а він вже напівмертвий, бо "Єдинорожки пресвяті, його краса лікує рани!.." Так, не втримався. Так. Але ж є ще цілий альбом попереду!

Чонгук увірвався в життя Техьона після свого минулого камбеку. Довгий час омега не розумів, чому ж всі так божеволіють від цього альфи, а потім подивився один його кліп. Ніхто з оточення Те навіть не помітив, як із зарозумілого чувака з купою безголових фанатів Чонгук виріс до звання "Частинка моєї душі".

Тому що там було за що віддати душу. За всі ті старання, неймовірну творчість, безмежну наполегливість, красу, врешті-решт, та ще купу лише найкращого. Чонгук приголомшував з першого погляду, першої ноти і першої усмішки.

Тож це був не просто черговий камбек, а перший камбек Техьона в сім'ї Cookies. І він його чекав більше за всі разом взяті свята, які тільки існують на цьому світі. Так, це очікування інколи було гіршим за будь-які тортури, але наш сильний Техьон-і витримав. Техьон-і молодець і зараз біжить за альбомом.

То як так сталося, що полиці музичних магазинів з альбомами – зметені вщент, в інтернеті теж пусто-пустісінько й попередніх замовлень найближчим часом не буде, а в Те-Те от-от з'явиться альбом?

За це потрібно цілувати й обіймати Сокджин-хьона за його прекрасний смак на альф. Тільки такий надзвичайний омега, як Джин-і, зустрічатиметься з класнючим Намджуном. З тим самим Кім Намджуном, який не тільки відомий репер RM, а ще й продюсер того самого Чонгука! Ну і як після такого не затискати цю парочку в своїх обіймашках?

Намджуна безсумнівно можна вважати світлим промінчиком в буремному житті, сповненому темних страждань від малого бюджету, дочиста розкуплених магазинів з альбомами, та ще й нещасливому краші на Чонгука. За тиждень до камбеку, коли вже всі попередні замовлення сягнули максимуму, альфа пообіцяв, що дістане альбом як подарунок, і Техьону навіть не доведеться нічого платити! Більше того, "Може, якось ще й автограф один викрою, коли час буде" від Намджуна зовсім зробили життя Те казкою.

І от сьогодні повинен був настати доленосний момент: хьон має принести обіцяний рятівний альбом, на який Те-Те буде молитися наступні 20 років.

Техьон вже захекався, сережка й досі неймовірно бісила, а час вже наплакав добрячу пляшку гірких сліз від розчарування за омегу. Проте здаватися вже пізно. А раптом Намджун і досі чекає? Він же його єдина ниточка зв'язку з Чонгуком! Надія лише на нього.

Ні, як виявилося, Намджун по-справжньому святий. Звісно, не святіший за Чонгука, втім так і повинно бути. Він не просто погодився дістати альбом для якогось друга свого омеги ("Джин-і, тепер нашого спільного друга"), а ще й весь цей час у свій офіційний вихідний чекав цього самого бесті, незважаючи на вірогідність натрапити на сасен-фанатів чи ще якусь дурню.

Намджун воістину святий. Хоч і трохи схожий на маніяка-вбивцю у цьому своєму чорному прикиді, але це не так вже й важливо. Він чекав! І дочекався! Сидить собі на лавці, що на центральній алеї парку, і лазить в телефоні. А поруч – пакетик. І, як здогадується Те-Те, не просто пакетик, а пакетик з АЛЬБОМОМ ЧОН ЧОНГУКА!!!

Добре, Те, візьми себе в руки!

Омега з розгону впав на лавку біля вже й свого хьона.

– Привіт, – усміхнувся Намджун, показуючи чарівні ямки на щоках. Ніщо в ньому не показувало, що він чекав хтозна-скільки на оце захекане чудо з дзеленькотливою сережкою і трішки розмазаним лайнером.

– Привіт, хьон, – переводячи подих, сказав Те. – Вибач, я трохи спізнився... Дякую, що почекав.

Омега спробував видушити з себе теж яскраву усмішку, як і в Намджуна, але в нього не дуже вийшло. (Насправді, зовсім не вийшло. Проте, ці спроби принаймні повеселили Джуна.)

– Та нічого... Ось, до речі, твій альбом, якщо він тобі досі треба, – Намджун знущально тримав альбом і не віддавав, поки Техьон ошаліло кивав головою, простягаючи рученята. – Я саме сьогодні зранку перестрів Кукі, то він тобі щось там написав у фотобуці...

У голові омеги зараз по колу бігають тисячі його маленьких копій, і кричать-плачуть від радости, і моляться на пресвятого Намджуна. Техьон просто перебуває на стадії «Намджун-оппа, дозволь мені прислужувати тобі до кінця життя!»

Здавалося, в Те зараз потече слина. Він уже просто спопелив поглядом свій ріднесенький альбомчик у руках альфи.

– Тільки обережно з ним поводься!

Намджун врешті віддає альбом Техьону.

Техьон намагається не подавитися своїм захопленням. Йому здається, що в легенях вже нема повітря і сам він от-от знепритомніє. Доводиться намагатися дихати хоч через раз.

Поки омега перебуває в іншому світі (чи радше під закляттям всемогутнього альбому), Джун виконує свою поганеньку місію.

Цього разу Чонгук показав вершину своєї підступности. І на що довелося піти Намджуну заради того, щоб його омега не вважав свого альфу черствим окрайцем торішнього хліба, який навіть манюній автограф не спромігся взяти! (Звичайно, Джин би так не вважав, однак і не змовчав би.)

Альфа ніколи не забуде хитрої посмішки Кукі, коли той казав: «Сфоткаєш його, поки він буде під враженням». І це був ультиматум! Або фотка, або жодного підпису. Безумовно, всі вмовляння Намджуна були марними. Ну нічого, він іще помститься!

Джун вимикає звук на телефоні й беззвучно знімає Техьона з настільки дурнуватим обличчям, яке тільки може мати будь-який прихильник у такий момент. Щоправда, десь там альфу трохи підгризає совість, але заради Сокджин-і він піде на багато що.

Та й взагалі, що Чонгук зробить з тією світлиною? Ну порже, та й все.

Із цієї зустрічі Те йде зовсім іншою людиною – щасливою і най-най-найбільш радісною в усьому Сеулі. І ще більше закоханою в свого айдола.

***

Але якось таки важко вірити своїм очам, коли на сторінці улюбленого айдола в твіттері ти бачиш таке...

А як так? Та за що?

У новому твіті Чонгука видніється сьогоднішнє личко омеги, коли він очима інопланетних розмірів з величезним обожнюванням розглядає альбом. У підписі – тільки «cookies бувають такими емоційними 😂❤».

Усі думки мовби хтось стер гумкою, і тепер замість них там лишилася самісінька мавпочка, що грає на тарілках.

Очі так швидко наповнюються слізьми, коли Те розуміє, що його виставили посміховиськом на весь твіттер. Хоча ні, на всю багатомільйонну авдиторію фанів Чонгука.

Сердечко в пості мало б вселяти надію. Але яке, до біса, сердечко, коли з тебе сміються всі, включно з твоїм же кумиром?

Спочатку Те-Те намагається поплакати тихо, щоб переконати себе в тому, що нічого страшного не сталося: зараз він трішечки пореве, тоді з'їсть чогось смачненького, зрадіє, що сам Кім Техьон у стрічці Чонгука, посміється з рештою і нарешті роздивиться та послухає новий реліз.

Проте, щось іде не за планом... Чомусь через півгодини омега вже ледь не зриває голос, а той альбом йому хочеться викинути ду-у-уже далеко. І самому хочеться викинутися кудись за межі цього всесвіту.

Цього разу на видалення йде не тільки застосунок. І навіть більше, ніж закладка у браузері. Те видаляє ріднесенький обліковий запис, ховає альбом зі своїх очей і вимикає телефон. А тоді лягає, тицяючись носом у подушку, й заплющує очі. Може, коли поспиш, то все минеться?

***

– Джун-і, що це? – Сокджин показує Намджуну новий пост Чонгука, й альфі хочеться провалитися під землю. – Це що, наш Техьон-а?

Омега, який до цього спокійно сидів на руках свого альфи, розслаблено думаючи про те-се, тепер почав відповзати на ліжку. Намджун теж потягнувся за своїм телефоном. Щойно альфа бачить допис і вже купу коментарів під ним, то одразу гарячково виходить з твіттера й починає набирати цього засранця.

– Що це? Це ти сфотографував? – поки що спокійно запитує Джин, насуплюючись.

– Вибач, Джин-і, це був... – Джун думає, чи не сказати йому «шантаж», – це маленька угода... Я навіть не розраховував, що він може її оприлюднити!

Джин збирається вже написати своєму другу, але йому пише, що такого акаунту не існує. Тобто «не існує»? Добре, потім розбереться, є ще Какао. Але й тут Сокджина спіткає невдача: друг не в мережі й з'являвся півдня тому. Ну гаразд, звичайний телефон ще ніхто не скасовував.

Коли ж Техьон не бере слухавку, бо поза зоною досяжності, то хвилювання зростає.

Треба телефонувати Чиміну.

Тим часом Намджун все-таки додзвонюється до Чонгука.

– Чимін-а, ти не знаєш, де Техьон?

– Чонгук, ти зовсім з глузду з'їхав?

– Так, здається, він видалився звідти.

– Ну як, гарно посміявся? А тепер видаляй допис.

– Та він точно бачив його, ти що?!

– Я не знаю, роби, що хочеш: вибачайся, викладай новий твіт, та хоч пісню йому напиши! Це ж твій шанувальник, чим ти думаєш? Невідомо, що він може зробити...

– Добре, тоді давай збиратися.

– Ти, звичайно, конкретно підставився... Знаєш, а там різні коменти пишуть, є і ті, хто вже на боці Техьона. Моя тобі порада: наступного разу вмикай голову. Все. Бувай.

Альфа глянув на Джина, який вже перевдягався з домашнього одягу.

– Я відвезу тебе. Та й треба вибачитися, я ж теж...

– Тоді давай швидше, – перериває Джин. Намджун починає одягатися, паралельно налаштовуючись морально.

Іноді навіть найкращі дні летять у глибини пекла.

Continue Reading

You'll Also Like

5.7K 209 19
Тебя зовут т/и тебе 16 лет твои братья Вова и Марат уехали жить в Казань а ты осталась в Москве с отцом матери у вас не было а отец был пьяницей кото...
4K 213 20
все дізнається у історії...🤫
63.3K 1.2K 47
Ps:yaanassh Тебе понравился одноклассник но там не всё просто,его отцы геи как и он сам...