Kamerák mögül

By vanna07

9K 283 157

Auróra With nagy vágya hogy egyszer interjút csinálhasson egy híres énekessel, de sosem gondolta volna, hogy... More

1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész
14. rész
15. rész
16. rész
18. rész
19. rész
20. rész
21. rész
22. rész
23. rész
24. rész
25. rész
26. rész
27. rész
28. rész
29. rész
30. rész
31. rész
32. rész
33. rész
34. rész
Utószó és/vagy Köszönetnyílvánítás
Utolsó utáni bejegyzés!

17. rész

227 5 5
By vanna07

- Ez biztos jó ötlet? – kérdezte Lisa miközben egy hatalmas dobozt cipelt felfelé a lépcsőn. Nem is kívánhatott jobb programot péntek délutánra, mint hogy a tesója nehéz dobozait cipelje fel a lakásába.

- Persze, hogy az. Hiszen, ezzel csak segíteni akarok. – mondta Scott. Nála is volt egy doboz, de az valamivel kisebb volt. Félekezével ki tudta nyitni az ajtót, majd beérve letette a konyha asztalra a dobozt. Lisa is követte példáját.

- Mik is vannak ezekben a nagy ládákban? – kérdezte kinyitva az egyiket húga. Sejtése sem volt minek rángatta ide testvére, mikor délután neki egy fotózáson kellett volna lennie.

- Ebben kérlek szépen összegyűjtöttem az összes cikket, képet, videót, filmet, zenét, mindent, ami egy kicsit is köthető Nick Jonashoz.

Lisa tágra nyílt szemekkel állt Scott előtt. Nem fért a fejébe, hogy minek akar nyomozósat játszani Nick Jonas miatt. Mi rosszat tett, hogy ennyire áskálódik utána bátyja?

- Most miért nézel rám így? Csak nekem gyanús, hogy a nagy sztár éppen Aurórát választotta? Nem hiszem el, hogy nem talált egy top modellt, vagy egy énekest, vagy egy színészt. Miért pont Aurórát kell kihasználnia? Bárkit megkaphatott volna. Miért őt választotta? Tényleg csak engem érdekel? – vetette le magát az egyik székre és már el is kezdte kipakolni az egyik doboz tartalmát.

- Várj egy pillanatot. – állt még mindig hitetlenkedve Lisa. – Te most azt akarod bebizonyítani, hogy Nick Jonas rossz és csak kihasználja Aurórát, csak azért, mert hírneve van? Nem értem mi gyanús neked benne.

- Gondoltam, hogy így fogsz hozzá állni szóval csináltam egy vázlatot az eddigi barátnőiről, hogy bebizonyítsam ez sem lesz hosszútávú, mert ez a ficsúr nem képes egy évnél tovább kitartani valaki mellett.

A lány kezébe nyomott egy papírt, ahol hónapra pontosan ott volt Nick minden eddigi kapcsolata.

- Szóval, ha megnézed az összes színésznő, vagy énekes, vagy híresség. Nem fura még mindig, hogy Auróra csak egy átlagos újságíró és blogger és most vele jár? Nem gondolod, hogy ennek köze van bármi féle újításhoz, amihez kell majd a sajtó?

- Nem gondolod, hogy egy kicsit paranoiás vagy? – állította le húga ledobva a papiros az asztalra. Csalódott testvérében. Hiszen ő volt Auróra legjobb barátja és az, hogy ilyen szinten nem bízik meg benne az árulásnak számított.

- Mi? Nem. Miért lennék én paranoiás? Én csak... - körbenézett és rájött, mi taszította ennyire vissza Lisát. Attól a látványtól, ami a konyhában volt ő is eszelős őrültnek nézte volna saját magát. Letette a kezében lévő újságot és elkeseredetten hátra dőlt a széken.

- Jaj, ne már. Tudod, hogy ennek kis koromban sem tudtam ellenállni. – lépett közelebb bátyjához a lány.

- Mit művelek? – kérdezte felnézve rá. Szeméből szomorúság és csalódottság tükröződött.

- Ez tök normális. Hiszen te csak féltékeny vagy és ez így jön ki rajtad.

Erre hirtelen felugrott és azonnali védekezésben tört ki.

- Nem vagyok féltékeny. Miért lennék az, hiszen ő a legjobb barátom.

- Hát épp ez az. Scott nem hiszem el, hogy nem mondtad még neki. Ahogyan azt sem, hogy még sosem tűnt fel neki sem. – egy kicsi szünetet tartott, míg átgondolta a dolgokat. – Ilyenkor jövök rá, hogy Auróra naivabb mint hittem.

Leült Scott mellé egy székre és komolyan a szemébe nézett.

- Tudom, hogy szerelmes vagy belé, csak nem mered elmondani neki.

Scott leleplezve érezte magát. Senkinek nem akarta elmondani, mert még gimiben megígérte Aurórának, hogy sosem lesz köztük az a tipikus fiú lány barátságból szerelem balhé.

- Honnan jöttél rá? Vagy mikor?

- Hát...elég feltűnően csinálod főleg most, hogy Nick is bejött a képbe. Mikor elmentünk vacsizni láttam, hogy nagyon sokszor őt nézted. Majd megfogadtad a tanácsát és azonnal kiálltál magadért a forgatásnál csak mert azt mondta, mindig el akarod hívni randira és mikor elmegy ő akkor sem úgy fogja fel viszont te igen. Mindig a közelében akarsz lenni és minden nap felhívod. Még a vak is látja, hogy teljesen bele vagy zúgva. Most pedig, hogy Auróra összejött Nick Jonassal, ami szerintem eszeveszettül menő olyan vagy mint egy magán kopó. Most nézz körbe – mutatott a dobozokra, a papírokra, és az összes kacatra, ami az asztalon volt. – ez nem hiszem, hogy ezt egy féltő barát megtenné.

Scott teljesen le volt törve, mert Lisa minden szava igaz volt. Úgy hasítottak belé szava mintha kést szúrtak volna a hátába. Úgy érezte bármit tesz, azt hiába teszi, mert mindenki észreveszi a lényeget csak az nem aki a legfontosabb számára. Hirtelen erős düh váltotta fel a benne lévő reményvesztettséget. Ez a düh Nick Jonas felé irányult.

- Szerinted akkor mit tegyek?

Lisa először meglepődött a kérdésen, mert számára elég egyértelmű volt, hogy beszélje meg Aurórával is vagy felejtse el az egészet.

- Hát... szerintem mondd el Aurórának mit érzel. – Mikor meglátta a rémületet arcán azonnal elkezdett egy „b" terven gondolkodni. – Vagy ismerd meg Nick Jonast és lehet megváltozik a véleményed vele kapcsolatban. Lehet be tudja bizonyítani, hogy igen is komolyan a szándékai és nem csak futó kapcsol... - hirtelen abba hagyta, mert miközben kioktatta testvérét a gondolatai elkalandoztak Auróra irányába. – Hol van most egyébként?

- Mármint a ficsúr?

- Nem, Nick akárhol van az internet megmondja. – válaszolta flegmán.

- Nem tudom gondolom otthon. Legalábbis mikor legutóbb felhívtam még otthon volt. Ez úgy egy órája lehetett.

- Mindjárt felhívom. Támadt egy jó ötletem. Erre tuti vevő lesz. – mondta egy ravasz vigyorral, majd elővette telefonját és már hívta is barátnőjét. Pár csengés után felvette, majd beleszólt.

- Szia. Figyi nem akarod bemutatni nekünk a barátodat, ha már tegnap előtt ő bemutatott téged a tesóinak?

Scott felkapta a fejét. Neki nem mesélte el a lány, hogy szerdán az énekessel volt csak annyit mondott, hogy el kellett intéznie valamit.

- Szia, de persze. Mikor gondoltad vagy hogyan? – érkezett az izgatott válasz.

- Mondjuk ma? Hiszen péntek van tuti ő is ráér. Amúgy meg mondjuk átjöhetnétek Scotthoz és mondjuk játszunk valamit. Hiszen csak megismerni szeretnénk és nem lenyűgözni.

- Ez egy remek ötlet, mondjuk twisterezhetnénk vagy activity?

A háttérből hallatszódott, hogy Auróra boldogan felpattant a fotelből.

- Nekem jó. Mikorra értek ide?

- Nem tudom úgy egy óra, ha neki is jó. Vigyünk valamit?

- Valami nasit hozhatnátok. Abból Scott eléggé híján van és nincs játék est nasi nélkül. – mondta Lisa miközben szemével folyamatosan bátyja arcát fürkészte. Láthatóan tetszett neki az ötlet.

- Okés, akkor majd hívlak, hogy jó-e neki is. – köszönt el a lány, majd letette. Lisa örömében felugrott a székről. Most esett csak le, hogy meghívták a házukba az egyik régi kedvenc bandájának az énekesét. Míg telefonált sikerült a higgadtságát megtartania, de már nem bírta tovább.

- Úr Isten. Itt lesz Nick Jonas. Fel tudod te ezt fogni? A Jonas Brothers énekese. Vagyis csak a volt énekese. – javította ki magát sikítozva.

- Igen fel tudom fogni. Nem értem miért szereti mindenki. Hiszen csak néz meg olyan egér feje van. – mutatott róla egy képet, az egyik újságban. A régi fotón az új lemezét tartotta kezében. Mellette menedzsere pöffeszkedett. Az énekesen látszott a megkönnyebbülés, hogy végre végzett a lemezzel.

- Nincs is egér feje. – tiltakozott Lisa. – Olyan különleges arca van. Mind a többi Jonasnak.

- Mindegyiknek egér feje van. – nevette el magát Scott mikor megnézett egy másik képet a régi Jonas Brothersről.

- Értem én, hogy féltéken vagy de azért ne szóld le őket ennyire. Hiszen... - nem tudta befejezni, mert Auróra üzenete elterelte figyelmét. Feloldotta telefonját, majd egyéles sikkantás hagyta el száját.

- Úgy hallom ráérnek. – mondta Scott, majd kezével füléhez nyúlt.

- Jaj, bocsánat. Nem akartam még jobban roncsolni a hallásod. – szabadkozott vigyorogva.

Egy óra alatt előkészítettek mindent. A dobozokat elrejtették Scott ruhás szekrényében, hogy Auróra még véletlenül se akadjon rá. Mindketten tudták, hogy abból csak baj származna. Megkeresték a társasjátékokat is és a nappaliban elég helyet varázsoltak, hogy mindenki elférjen. Még csak délután kettő volt, így rengeteg idejük maradt megismerni a Jonas fiút. Lisa teljesen fel volt dobódva. Végre beszélhetett élőben Nickkel. Igaz nap, mint nap megrendezte Los Angeles legnagyobb bulijait még sem volt szerencséje még olyan sztárokkal összefutnia, akiket ő is nagyon szeretett. Már mindketten a nappaliban ücsörögtek, mikor halk kopogást, hallottak. Az ajtó túl oldaláról nevetés hangjai szűrődtek be. Scott akarta kinyitni, de Lisa megelőzte.

- Sziaaaa!! – kiáltotta Auróra nyakába ugorva. A hirtelen támadástól Nick kissé meghátrált, de nem túl feltűnően.

- Sziasztok. – köszönt ő is.

- Úr Isten tényleg te vagy! - lépett közelebb Auróra barátjához. Széles mosollyal díjazta a hitetlenkedő állítást.

- Szia. Nick vagyok, de ha jól sejtem nem kell bemutatkoznom. – nyújtott kezet a lánynak, aki megragadva az alkalmat kezet rázott vele.

- Szia. Én Lisa, örülök, hogy eljöttetek. – mutatkozott be izgatottan, majd beengedte őket. Auróra arcára kiült a boldogság. Scott is felállt a szőnyegről, hogy bemutatkozzon.

- Szia. – ölelte át elengedve Nick kezét a lány. Scott azt várta, hogy az énekes majd nem nézi jó szemmel, hogy barátnője mást ölelget, de nem is figyelt. Lisa folyamatos kérdéseivel volt elfoglalva.

- Minden rendben? – kérdezte elengedve legjobb barátját. – Nem szombaton szoktunk játék estet tartani?

- Ő...de csak most úgy gondoltuk, hogy mi lenne, ha ma játszanánk, mert úgy is ráérünk, meg reméltük, hogy Nick is el tud majd jönni. Lisa már nagyon szeretett volna élőben is találkozni vele. – magyarázta az előre megbeszélt módon. Húga terve eddig tökéletesen működött annak ellenére, hogy semmi jelét nem látta az énekes hátsó szándékainak.

- Ez király akkor Nick – fordult háta mögé. Neve hallatán azonnal Aurórára nézett. – szeretnélek bemutatni Scottnak. Ő tudod a legjobb barátom, akit mér említettem.

- Nagyon örülök. Auróra már sokat mesélt rólad. – fogott kezet a férfivel. Scott valamivel magasabb volt nála.

- Szintúgy.

Egy mosolyt igyekezett erőltetni magára, amint meglátta Lisa jelzését a férfi háta mögött. Nem gondolta volna, hogy ha találkoznak ilyen erős késztetést fog érezni rá, hogy a képébe mondja a véleményét.

- Király. Most, hogy megvolt a bemutatkozás mi lenne, ha...

- Hoztunk nasit! – vette ki táskájából a két zacskó chipset Auróra, majd Lisával berohantak a konyhába magukra hagyva a fiúkat. Egy kínos csend állt be közéjük.

- Remélem tudod, hogy ha megbántod Aurórát akkor... - nem hagyta, hogy befejezze. Nick már szinte várta, a hős lovag védelmező beszédét.

- Nyugi. Vigyázok rá.

Hangjában egy kevés ellenszenv volt, amit Scott kapásból támadásnak vett.

- Ajánlom is. – zárta le mogorván. Elhatározta, hogy még a délután folyamán bebizonyítja Aurórának, hogy nem bízhat Nickben.

- Hoztak sajtos pufit. – jött vissza Lisa hatalmas lelkesedéssel.

– Már most tudom, hogy imádni fogom ezt a délutánt. – fűzte hozzá Auróra, majd átölelte Nicket és megkínálta a kezében lévő chipssel.

- Ez a cél. – mondta Scott és levette az asztalról az activityt. Mind körbe ülték a táblát. A csapat felosztás elég egyértelmű volt. Auróra természetesen újdonsült barátjával akart lenni, így a két testvér maradt egy csapatnak.

- Ki lesz a kékkel? – kérdezte már az elején Scott mert minden alkalommal ezen ment a vita Lisa és Auróra közt.

- Miért? Az valami különleges tulajdonsággal bír? – kérdezte értetlenül az énekes, mire a lányok egyszerre kezdtek el nevetni.

- Nem csak Lisának is ez a kedvenc színe szóval kettőnk közt szokott menni a vita. – magyarázta Auróra közelebb bújva a férfihez, amit láthatóan élvezett.

- Ez pech mert akkor kettő egy ellen a leosztás. – mosolygott Lisára Nick, aki engedett és átadta a nagyhatalmú kék bábut.

- Legközelebb én vagyok Nickkel. – tette hozzá durcásan, mire mind nevetni kezdtek.

Scotték kezdték a játékot. Úgy döntöttek, hogy két kört mennek, mert nagyon élvezték. Scott figyelte Nick minden mondatát és mozdulatát. Már kezdett megszállottan viselkedni, de szerencsére ez nem tűnt fel senkinek.

- Huh, Nick, ha ezt kitalálod, akkor egy felfedezettlen zseni vagy. – mondta a lány, majd elkezdett rajzolni. Az énekes a lehető legközelebb hajolt a lányhoz.

- Ez micsoda? Egy oszlop?

- Nem. Ez valami teljesen más. – mondta nevetve.

- Ő... akkor egy ág? Egy hagyma? – találgatott tovább.

- Mondtam, hogy más.

Próbált segíteni, neki, de nem rajzol valami ügyesen embereket, így valóban felismerhetetlen volt.

- Juj, én tudom. – kiáltotta Lisa izgatottan. Már csak pár másodpercük volt és Nicknek ötlete sem volt mi lehet három paca egy téglalap előtt kezükben három hagymafejjel.

- Ez valami reklámtábla akar lenni? – kérdezte mindent összevetve. Auróra hangos nevetésben tört ki az ötletre. Megszólalt a telefon időzítője.

- Van még egy tippje. Addig ne mond meg Lisa kérlek. Hátha kitalálja. – segített Scott is. Auróra tovább rajzol kis gömbölyű fejeket a pacák alá, ami őszintén csak rontott a helyzeten.

- Ezek vakondok? Nem tudom. Tényleg abszolút passzolom. – adta fel végül tarkóját vakargatva. Mindenki Lisa felé fordult, aki kapva az alkalmon bekiabálta a megoldást.

- Ez a Jonas Brothers.

Nick nagyot nézett, majd átnyúlva Auróra előtt megnézte a kártyát, amin tényleg ott volt a banda neve.

- Ne már. Nem lehetünk benne a játékban. Mikori? – kérdezte még mindig a kártyát nézve. Sosem találkozott össze saját magával egy társasban.

- Pedig ott a nevetek és az jogos, hogy elég régi ez a játék. – vette ki kezéből a kártyát Auróra.

- Oké, de azok a foltok ott mi vagyunk a bátyáimmal? – kérdezte kíméletlenül kritizálva a rajzot. Tudta, hogy nem fogja komolyan venni a lány, hiszen ismerte már ennyire.

- Igen, az te vagy ott. – mutatott a jobboldali foltra. – Akinek a kezében van egy nagyobb gitár alakú folt az Kevin és középen pedig Joe.

- Hagymával a kezében. – fejezte be Nick nevetve.

- Az egy mikrofon akart lenni. – mentegetőzött egyre jobban elvörösödve. – Ugye srácok, hogy hasonlít rá. – fordította barátai felé.

- Én Nick mellett vagyok bocsi. Tényleg olyan mintha egy piaci reklámtábla lenne három bohóccal. – a mondta vége kissé sértőre sikerült, mire Lisa oldalba könyökölte bátyját. Nicknek leesett Scott sokadik célzása. Végig érezte az ellenszenvet, de próbálta figyelmen kívül hagyni. Csak Auróra miatt nem szólt vissza semmit.

- Azért nem is lett olyan rossz. Ha jobban megnézzük még fel is lehet ismerni titeket. – próbált enyhíteni a helyzeten Lisa. Semmilyen reakció nem érkezett.

- Kimegyek csinálok még popcornt. – állt fel Auróra érezvén a feszültséget. Azt remélte, hogy Scott majd kijön barátjával, de egész délután úgy nézett rá, mintha meggyilkolt volna valakit. Nick felállt és a lány után ment a kis helyiségbe.

- Sajnálom, ha megbántottalak a rajz miatt. – szabadkozott óvatosan közeledve felé.

- Dehogy is. Nem, teljesen igazad volt. Tényleg nagyon béna lett, de Lisával már annyiszor lerajzoltunk vagy mutogattunk, vagy mondtunk titeket, hogy mikor megláttam a lapot már tudta, hogy rólatok lesz szó. – mondta miközben berakta a barna zacskót a mikróba.

- Akkor mi a baj? A semmi meg a mindegy nem játszik. – támaszkodott neki végül a konyhapultnak. Szemével a lányt követte. Haja össze volt kötve lófarokba. Egy átlagos farmert viselt és egy sötét színű pulóvert, alatta egy bordó rövidujjúval. Egyáltalán nem hasonlított egyetlen eddigi barátnőjére sem. Ők mind hírességek voltak, akik addig nem tették ki a lábukat a házból míg egy kiló smink nem volt rajtuk. Minden nap másik drága ruhát viseltek, hogy ezzel is kimutassák felsőbb rendűségüket. Sosem látta rajtuk ugyan azt a szettet kétszer, míg Auróra nyugodt szívvel vette fel egymás után kétszer ugyan azt a nadrágot vagy pulcsit. Ő olyan átlagos volt, és pont ezt szerette benne, hogy volt végre valami átlagos az életében.

- Csak az, hogy szerettem volna, ha Scottal jól kijöttök. – törte meg a mikró monoton búgását egy kis gondolkodás után.

- Valami rosszat mondtam neki?

- Nem dehogy is. Ebben a történetben nem te vagy a hibás. Te teljesen jól tűrted a folytonos beszólásait. Inkább nekem kéne bocsánatot kérnem, hogy nem bírja tartani a száját. Hidd el valójában nem ilyen. Most nem tudom mi baja lehet, de valami nagyon nem stimmel.

- Említetted, hogy nem bír. Nyugi nem lesz baj. Nem ő az első, akinek nem vagyok szimpatikus.

Aurórára kiült a csalódottság, mire Nick kezei közé zárta arcát.

- Figyelj, kimegyünk és ügyet sem vetünk rá, mit mond rólam jó? A lényeg annyi, hogy te jól érezd magad. Nekem csak ez számít. Rendben? – húzta közelebb magához a lányt, miután kezét lecsúsztatta derekára.

- Sokkal jobban áll a törődés, mint az én vagyok a vagány Nick Jonas és jöttem, hogy mindenkit földbe tiporjak stílus. – mondta mosolyogva, amitől Nick szemében még ellenállhatatlanabb lett.

- Mi bajod a régi stílusommal? Akkor azt éreztem menőnek. – vágott vissza játszásból.

- Hogy az már a régi stílusodnak számít? Azt hittem tegnap még ebbe a kategóriába tartoztál.

- A tegnap már régen volt.

Egész meggyőzően érvelt.

- Köszönöm. – mondta majd megcsókolta az énekest. Már nagyon vágytak mindketten rá. Ez a csók tele volt szeretettel. Mindent elárult arról, hogy Nick mennyire képes törődni azokkal, akik fontosak neki.

A pillanatot a levegőhiánya és a mikró csengése szakította félbe.

- Majd kiveszem. – ajánlotta fel az énekes és már nyúlt is a felpuffadt zacskóért. Finom, vajas kukorica illat áradt belőle. Auróra alig várta már, hogy vehessen belőle. A férfi kiöntötte az előre, kikészített tányérba, majd meggondolatlanul bekapott egy szemet.

- Oh, basszus! – csúszott ki a száján.

- Csak nem meleg. Hős lovag? – kérdezte nevetve Auróra, és hátulról átölelte barátját.

- Figyelmedbe ajánlom a tényt, hogy a mikróból kivett kukorica meleg. – magyarázta miután megküzdött vele.

- Benned egy zseni veszett el. – válaszolta szarkasztikusan a lány.

Kidobta a még langyos zacskót és újra barátnője felé fordult, majd lágyan megcsókolta. Lassan Auróra is kezdett hozzá szokni a spontán húzásaihoz.

- Ezt most miért kellett? – kérdezte kezével hátra tűrve zavaró hajszálait Lisa.

- Még is micsodát? – vette át hangsúlyozását Scott.

- Tényleg olyan mintha egy piaci reklámtábla lenne három bohóccal? – idézte a korábbi rejtett beszólását. – Egész délután sértegeted, de mint látod semmit nem mondd rá. Nem gondolod, hogy már abbahagyhatnád? – emelte fel hangját még jobban. Ügyelt rá, hogy a konyhában ne lehessen hallani.

- Nem igaz, Először igyekeztem kedves lenni. Hagytam, hogy a kékkel legyenek és hogy most ő legyen Aurórával.

- Oh, ez mind hatalmas önfeláldozásról tanúskodik. Egy igazi hős vagy. Nem is értem, hogy bírod. – figurázta ki érzékeltetve vele, hogy ezek egyáltalán nem számítanak.

- Mit vársz mit tegyek? Ez egyszer csak megjelent itt és olyan simán kihúzta a kezeim körül a lányt, aki már évek óta szeretek, mintha ezt csinálná minden nap. Mintha ez lenne a hobbija. Miért olvadoznak tőle a nők? Semmi különleges nincs benne. Még a hangja sem olyan jó, mint állítják. – szállt szembe. Hátát a mögötte lévő üveg asztalnak vetette, míg szemével Lisát méregette. Igyekezett meggyőzni az igazáról.

- Mondjuk azért, mert nem olyan bunkó az emberekkel, mint te. – jelentette ki keményen testvére, majd dühösen felállt és a konyha felé vette az irányt.

- Most meg hová mész?

- Megmondom nekik, hogy sajnos dolgod van és inkább folytassuk a játék estet biliárddal és menjünk le a bárba. – osztotta meg vele félvállról. Esélyt sem adott, hogy Scott válaszolhasson.

A helyiségbe érve egy igazán aranyos kép fogadta, amihez úgy érezte muszáj lesz a közeljövőben hozzászoknia, ha nem akar olyan lenni, mint bátyja.

Auróra és Nick nevetve szedték össze a szétgurult kukoricaszemeket a pultról, majd az énekes szoros ölelésébe zárta a lányt és végül megcsókolták egymást. Észre sem vették Lisát, ahogyan önelégült mosollyal áll az ajtónak támaszkodva és figyeli őket.

- Srácok, bocsi, hogy megzavarom a romantikus pillanatotokat, ami tényleg mesébe illő volt, - A szerelmes pár a hang hallatán szét rebbentek és kissé kínosan érezve magukat figyelték a lányt. - de Scottnak sajnos közbe jött valami és úgy gondoltam, hogy mi lenne, ha elmennénk biliárdozni meg dartsozni az Endgame Bistro-ba?

- Mennyi az idő? – kérdezte Nick egy órát keresve valahol.

- Még csak délután négy van. Miért menned kell?

Lisa arcára kiült az aggodalom. Annyira szeretett volna még időt tölteni gyerekkori kedvencével. Habár tudta, hogy Aurórán keresztül bármikor elérheti nem akarta, hogy itt véget érjen a délután.

- Király. Nem ma már elméletileg szabad vagyok. Gyakorlatilag még a menedzserem bármit kitalálhat. – válaszolta erőltetett nevetéssel. A lányok viccnek fogták fel, de Nick pontosan tudta, hogy ez bármikor megtörténhet. A „főnöke" elég kiszámíthatatlan volt. 

Continue Reading

You'll Also Like

23.7K 1.5K 27
"Sweet creature Had another talk about where it's going wrong But we're still young We don't know where we're going But we know where we belong" (Har...
116K 4.4K 52
A könyv első része az Érzelmektől hatjva. A történet csak ennek alapján érthető. "- Annyira sajnálom.- suttogta Charles könnyes szemekkel, én pedig c...
37.4K 1.5K 26
Minden cselekmények/törénések csak az én agyam szüleménye,így nem érdemes a történet és a valóság között párhuzamot húzni! A karakterek egy része a v...
141K 7.2K 72
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...