Iubindu-le imperfecțiunile.

By _andreeacristina_

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... More

Inceputul
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 17

1.7K 79 17
By _andreeacristina_




Am ales sa ignor pe moment toata faza, stiind ca pana la urma imi va spune despre ce este vorba. Mi-am luat trusa de machiaj si am inceput sa aplic produsele cat mai delicat pe fata mea. M-am imbracat in blugi si un hanorac grosut de al lui Mariano si am coborat la bucatarie. Mi-am verificat telefonul si aveam mesaje de la Carter in care spunea ca ma asteapta la liceu si daca sunt bine si altele de la Mariano in care avea o mica criza cum ca nu l-am anuntat ca plec si cum a trebuit sa doarma la Carter . Le-am raspuns amandurora si am dat drumul aparatului de cafea, asteptandu-l pe Stephen sa coboare.

Cafeaua a fost gata in scurt timp si mi-am umplut cana , uitandu-ma pe instagram . Aud scarile cum scartaie , semn ca s-a gandit si printul sa coboare. L-am auzit cand a intrat in bucatarie, dar mi-am continuat activitatea pe telefon. Am vazut cu coada ochiului ca si-a pus cafea si apoi l-am vazut chiar in fata mea .

- Scuze, pentru cum ti-am raspuns mai devreme . imi spune si se uita la mine, asteptand o reactie .

- E okay. Mergem ? intreb si el aproba printr-o miscare scurta a capului . Ma ridic pentru a ma duce sa imi iau geanta de sus si sa verific daca mi-am uitat ceva , si cobor.

Stephen ma astepta in fata usii , cu geaca pe umar si cheile in mana . Deschide usa si coboram in parcarea subterana in liniste. Se duce spre un Range Rover si face semn din cap aceea este masina cu care vom merge azi . Aprob tot print-o miscare a capului si deschid usa din spate pentru a imi pune lucrurile apoi ma pozitionez pe locul pasagerului. El porneste masina si eu ma uit la ceas si observ ca ne-am miscat destul de repede si am timp sa stau 10 minute prin birou pe la Carter . Linistea dintre noi este apasatoare si atmosfera este tensionata , dar de data asta nu voi mai ceda prima .

Ajungem in scurt timp in parcarea liceului si vad ca masinile lui Carter si a lui Mariano sunt in parcare , lucru perfect pentru ca vreau sa stau cu amandoi . Iesim impreuna din masina iar eu imi iau lucrurile de pe bancheta din spate in timp ce el ma urmareste atent . Ii pot simti privirea cum ma arde , centimentru cu centimetru .

- Mersi ca m-ai adus . ii spun si zambesc usor, ducandu-ma spre intrarea directorului .

- Placerea mea . Nu te pot duce azi acasa, te descurci? intreaba invartind cheile pe degete .

- Da, nu iti face probleme . spun si ma intorc spre drumul meu catre intrarea in liceu , fara a ii da oportunitatea la replica.

Intru in biroul lui Carter si dau de el si de Mariano cu ochii in niste hartii, si cu alte gramezi de dosare langa ei. Amandoi purtau camasi astazi , si aratau demential .

- Buna dimineata baietii mei. spun si imi trantesc lucrurile pe canapea si le atrag atentia . Le zambesc si ma duc sa ii imbratisez pe rand .

- Neata .spun la unison si se uita amandoi la mine.

- S-a intamplat ceva ? spun si imi iau paharul de cafea pe care l-am zarit cand am intrat, cu numele meu pe el.

- Stii cine a venit azi de dimineata la tine acasa? ma intreaba Mariano , privindu-ma serios.

- Nu? zic si ma asez cuminte pe canapea

- Taica'tu. spune si eu aproape vars cafeaua pe mine

- Ce i-ai spus Mariano? continui

- Ca ai dormit la prietena ta, ca aveati un proiect de facut si ai ramas la ea ca se facuse tarziu. Ti-am salvat fundul de data asta, dar data viitoare il minti tu. spune si bea si el din propria cafea.

- Si te-a crezut? intreb curioasa.

- Da, normal . I-am spus ca te-am dus eu, ca sigur s-a uitat la masini in parcare. Era sa ma ia si pe mine la bataie ca nu l-am anuntat ca m-am intors.

- Te ador ! tip si ma arunc in bratele lui, strangandu-l tare .

- Si eu te iubesc pitico. Acum, spune-ne cum a fost aseara. spune si ma da jos din bratele lui .

- Nimic deosebit . Mergem azi pana la locatia pentru bal ca sa imi fac o mica schema si sa ne apucam sa dam comenzi? spun zambind catre cei doi.

- Sigur. Mergem doar noi sau ii luam si pe baieti? ma intreaba Carter

-Doar noi de data asta , am nevoie de liniste . ii raspund si el imi zambeste fix in momentul in care clopotelul suna , semn ca trebuie sa plec la clasa si eu.

- Am plecat băieți , ne vedem la pauza de prânz ! Ii anunț iar Mariano se ridica și el , laundu-și sacoul și laptop-ul de pe birou.

- Tu unde pleci ? întreb și rămân blocată in tocul ușii .

- La ora . Ai dirigenție domnișoara , și tocmai ai intarziat. îmi spune zâmbind in coltul gurii și trecând pe lângă mine . Carter rade de noi și eu doar ii arat mijlociul , pentru ca Mariano e foarte enervant când e serios .
Îmi dau ochii peste cap și îl ajung din urma pe Mariano. Îl văd ca e aproape de usa clasei și o iau la fuga pe lângă el și intru prima in clasa . Scot limba la el și el doar își da ochii peste cap.
Intru in sala și ma uit la locurile libere. Mai erau 2 . Unul in spate de tot și unul lângă Stephen . Tensiunea a fost prea mare între noi de dimineața așa ca aleg sa ma duc in ultima banca și sa ma apuc sa caut pe telefon câteva firme de decorațiuni și sa încep sa îmi notez ce am de luat și facut pentru bal.

Vocea lui Mariano era undeva pe fundal, eu apucandu-ma de treaba mea . Ma mai uitam din când in când , și pot spune ca i se potrivea rolul de 'sef' . Îmi zâmbea uneori , iar la un moment dat mi-a adus laptop-ul lui la banca , facandu-mi semn sa caut pe el tot ce am nevoie . Restul s-au uitat ciudat și au început sa murmure in clasa , dar privirea aspra și tonul dur a lui Mariano pe care le-a spus sa facă liniște , i-a potolit , pentru moment .
Știu ca asta se va întoarce împotriva mea , mai devreme sau mai târziu , dar nu am ce face . Trebuie sa ma obișnuiesc , și sinceră sa fiu, ma simt bine și mai in siguranța , cu ei lângă mine aici , acum.

Peste câteva ore

Orele au decurs normal pe tot parcursul zilei, am mâncat la Carter in birou , dar restul pauzelor mi le-am petrecut cu băieții .
Am ajuns la locația balului , și ne-am pus pe făcut planuri și scheme . Am luat pizza și sucuri , și ne-am asezat pe jos , in mijlocul sălii. Fiecare era cu schema sălii și cu multe foi cu numere de telefon. Toți dădeam telefoane peste telefoane și pana pe inserate , am rezolvat cam toate problemele .

- Cum a fost aseara ? ma intreaba Carter serios, facandu-l atent si pe Mariano.

- Nu a fost nimic deosebit. Am ajuns, ne-am facut cate un dus si ne-am bagat la somn. Dimineata cand ne-am trezit , i-a sunat telefonul. Il suna Sin, mi-a zis sa raspund , pana sa ii spun cine il suna. S-a schimbat brusc si cand l-am intrebat de ce il suna, a zis ca nu conteaza. Restul zilei a fost o tensiune intre noi , vorbind destul de putin. Nu stiu baieti, ma gandesc ca m-am grabit poate, din dorinta de a avea pe cineva care ma intelege si stie partial cum se simte sa pierzi pe cineva. spun si mici lacrimi se aduna in ochii mei.

- Of pitico... spune Carter si ma trage in bratele sale . Il strang tare si imi afund fata in scobitura gatului sau . Mariano se alatura imbratisarii noastre si ma simt 'acasa' cu ei.

Linistea noastra este intrerupta de usa de la intrare care este trantita puternic si de niste pasi apasati. Ne ridicam toti privirile si ii observ pe parintii mei. Tata era stresat si nervos iar pe fata mamei se vedea faptul ca a obosit tinand pasul cu el si deja s-a confruntat cu o criza de a lui. Ne ridicam in picioare inainte ca ei sa ajunga in fata noastra .

- Buna tati. Buna mami. spun pe o voce de copil incercand sa detensionez starea tatalui meu.

- Buna scumpo. imi raspunde mama si vine sa ma imbratiseze .

- Vezi ca e de naspa . imi spune soptit mama la ureche inainte sa se desprinda de mine .

- Pot sa stiu de ce am primit la birou plicul asta cu poze , cu voi?! Si de ce sunt poze cu tine si Stephen ? Defapt, de ce sunt atat de multe?! spune tata pe un ton dur si imi da in brate un plic asemanator cu cel primit de mine si de Sin.

Carter ia plicul din mainile mele si scoate pozele si imi da si mie si lui Mariano cateva . Le analizez si sunt multe poze care mi-au fost trimise si mie, dar si poze de azi , din parcarea liceului.

- Urma sa iti spun.. ii zic pe un ton abia soptit

- Cand ?! aproape ca se rasteste la mine iar privirea mea incepe sa devina incetosata din cauza lacrimilor .

- Nu mai tipa la ea ! se rasteste mama la el

- Si voi doi, ce ati pazit ? De ce aflu ultimul? se adreseaza baietilor

- Nu iti varsa nervii pe ei . spun si incerc sa ii confrunt privirea

- Acum imi spuneti totul. spune si ii fixeaza pe baieti cu privirea.

- Europenii au trimis plicul cu poza. A primit si Kate unul, si Sin. Neels este cel care a dat informatii europenilor si am aflat si faptul ca William traieste. Sin ne-a confirmat . Nu ti-am spus pentru ca nici noi nu stim momentan foarte multe. Incercam sa tinem cat mai ascuns ca Neels sa nu isi dea seama , pentru ca Sin incearca sa il scoata treptat din afacerile lui . Kate e data peste cap de toate astea si nu avea nevoie acum ca sa ii sari si tu in cap. O tinem in siguranta, Mariano sta la ea si noi suntem toti cu ea la liceu. ii spune Carter pe acelasi ton serios .

- Esti multumit acum ? imi intreb tatal pe un ton sugrumat, incercand sa imi tin lacrimile in frau .

Nu imi raspunde dar in schimb ma ia in brate la pieptul lui, iar eu imi las lacrimile sa curga in voie pe sacoul sau . Imi mangaie parul si imi sopteste ca ii pare rau.

- Jax si gasca s-au mutat aici , acum o luna . Daca aveti nevoie de ei, sa il suni Kate. imi spune serios tata

- Imi cumperi un Harley ? ma uit cu o fata de catelus la el asteptand un raspuns pozitiv de la el

- Nu te intrece cu gluma . spune iar eu imi dau ochii peste cap .

- Cine conduce acum clubul? intreb

- Jax a ajuns la conducere . spune tata desprinzandu-se din imbratisare.

- Mai stii cand am fost in LA si a venit la tine cu afaceri si am scapat cutia aia cu vopsea pe motocicleta lui? spun si rad la imaginea de atunci care imi apare in minte.

- Da, sigur nu a uitat asta. Ar trebui sa il suni, in caz de ceva, sa fie pus in tema . continua tata .

- Inca mai faceti afaceri ? intreb

- Da, il ajut cu partea legala a clubului. continua tata.

- Veniti la noi sa luam cina ? continua mama

- Sigur . afirmam toti 3 in acelasi timp.

- Il sun si pe Jax ? intreaba tata si se uita la noi , asteptand confirmare.

- Da. raspund si eu si mama in acelasi timp si ne bufneste rasul.

Tata aproba printr-o miscare a capului si incepe sa isi butoneze telefonul . Eu strang repede tot ce aveam imprastiat pe jos apoi o iau pe mama de mana si iesim primele din restaurant in timp ce baietii mai stau putin .

Ajunse la masina parintilor mei, mama deschide portbagajul si imi face semn sa las totul acolo apoi se intoarce spre mine , cu o privire semi serioasa.

- Si, cine e baiatul ala ? ma intreaba mama

- Long story . O sa iti povestesc curand . spun si imi rezem capul de umarul ei.

- Sper ca pana il apuca pe taica-tu vreo criza si il cauta si aflam de la el. continua ea

- Mergem maine la cumparaturi ? o intreb iar ea da aprobator din cap si ma strange in bratele sale .

- Sa stii ca Jax a intrebat de tine . spune si ma priveste sugestiv

- Normal ca a intrebat. spun imi dau ochii peste cap.

- Stii ca te simpatizeaza. continua mama

- Tocmai, ca stiu foarte bine. spun si ea rade .











Helllooooooo. Am revenit dupa o lunga pauza . Imi cer scuze pentru eventualele greseli si pentru ca am intarziat atat cu acest capitol, dar sper sa va placa.

Vreau sa va multumesc pentru cele 31k views si pentru toata sustinerea voastra. Cand am inceput cartea, nu ma gandeam ca va ajunge la acest nivel vreodata si ca voua o sa va placa povestea.

Ca tot suntem in aceasta autoizolare, ma gandeam, daca ati vrea sa facem un Q&A . Poate aveti intrebari sau curiozitati , sau vreti pur si simplu sa auziti o parere despre ceva ce va intereseaza . Le astept in comentarii aici. Va voi raspunde fiecaruia in parte, deoarece daca vor fi multe, nu veti avea rabdare sa cititi totul. Daca vreti o parere sau un sfat despre ceva mai personal, imi puteti da mesaj in privat.

Stay safe !

Love u all

Continue Reading

You'll Also Like

17.5K 1.3K 35
Whisky și sex, fără nimic în plus. Fac ce vreau, de la început și până la final, întotdeauna. Nimeni nu-mi poate sta în cale, cu atât mai puțin șate...
14.2K 2.3K 16
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
574K 36.9K 61
Lavinia Arhire este o simplă studentă în primul an la facultatea de jurnalism și aspiră să ajungă cineva cunoscut în viitor. Viața ei este relativ li...
920K 56K 54
Ava Russel este doar o tanara de nouasprezece ani ce aspira la o cariera in medicina. Visul ei este aproape de realitate cu fiecare zi ce trece. Stu...