ΕΚΠΑΙΔΕΎΟΝΤΑΣ ΈΝΑΝ ΒΆΡΒΑΡΟ

By syndespoina

161K 10.6K 694

Από μικρή ηλικία έβαζε τους πιο σκληρούς στόχους στην ως τότε ζωή της ,με την ελπίδα να μπορούσε να εκπληρώσε... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59

33

2.3K 122 1
By syndespoina

Συμβούλιο βαρβάρων

Ανοίγοντας τα μάτια απέναντι από το αμυδρό φως , παρατήρησε πως τους είχε πάρει ο ύπνος αγκαλιασμενους απέναντι από το τζάκι,που τώρα έμοιαζε με στάχτη, μπορούσε να νιώσει τα χέρια του γύρω της ,την ανάσα του στο πίσω μέρος του λαιμού της ,και το σώμα του κολλημένο πάνω της.
≤≤Μια κυρία δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεται έτσι≥≥, σκέφτηκε με πονηρό χαμόγελο ανάμεσα από τα χείλη,η Ασία όμως έπαψε να νοιάζεται για το πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρεται με εκείνον.
Του είχε διδάξει τρόπους και εκείνος τους είχε πάρει από εκείνη , ελευθερώνοντας την.

<< Είσαι ξύπνια κι όμως παραμένεις σιωπηλή,δεν φοβάσαι τίποτε,μονάχα σκέφτεσαι,μπορώ να μάθω τι είναι αυτό που κατάφερε να κλέψει το μυαλό σου απο εμένα;

Γυρίζοντας το κορμί της ώστε να τον κοιτάζει,το πρώτο πράγμα που πρόσεξε για αρχή,ήταν τα ροδοκκκινα του χείλη, και στη συνέχεια,το παραδομένο βλέμμα των ματιών του ,που την καθήλωνε αμίλητη σε ένα και μόνο σημείο.

<< Σκεφτόμουν εσένα ,διότι μονάχα εσύ μπορείς να κλέψεις το μυαλό μου.
<< Μμμ δασκάλα εκτός από γράμματα,γνωρίζεις πολύ καλά τι να πεις σε έναν άντρα που ζηλεύει ως και την σκιά που σε αγγίζει.
Μια φλόγα άναψε ανάμεσα τους.
<< Με ζηλεύεις αρχηγέ;
<< Θανάσιμα.
Τότε τα φρύδια της έσμιξαν.
<< Και τι ακριβώς σημαίνει ζήλια;
Φιλωντας της το μέτωπο έσπευσε να της εξηγήσει.
<< Ζήλια λοιπόν!! Δεν ζηλεύω την άνοδο σου,δεν ζηλεύω την υγεία σου, δεν ζηλεύω την ευτυχία σου ,με όλα αυτά χαίρομαι και προσεύχομαι να τα έχεις εις διπλούν,και ακόμα περισσότερα.
<< Κι ερωτική ζήλια; Αυτή τι σημαίνει; Την έχω νιώσει,όμως δεν την έχω μελετήσει ποτέ, μπορεί να είμαι δασκάλα όμως μου αρέσει να ακούω τις δικές σου απόψεις.

<< Είτε είναι λάθος για μερικούς είτε σωστή για άλλους,η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που τρυπώνει στα βαθύ της καρδιάς ,και λειτουργεί με βάση εκείνη,όπως σου εξήγησα αυτή η ζήλια έχει διαφορά με την ζήλια του να ζηλεύεις το καλό του συνανθρώπου σου,η ερωτική ζήλια,είναι ένα κομμάτι γυαλί που σε αρρωσταίνει,σου καίει τα σωθικά και σε αφήνει να καίγεσαι ως ότου να είσαι σίγουρος πως αυτό που αγαπάς είναι μονάχα δικό σου ,ζήλια θα πει να μην αντέχεις να την κοιτάζει κάποιος άλλος άντρας,διότι άντρας είσαι και εσύ,γνωρίζεις τις σκέψεις τους,και καθώς τις γνωρίζεις καίγεσαι με αυτές , διότι στο μυαλό κάποιου άλλου μοιράζεται το δικό μου ,το ξεχωριστό μου,κι αυτό εμένα με πειράζει,όταν κάποιος του αρέσει τούτο που αγαπάω εγώ,με λυγίζει,είτε είναι κακό ,είτε καλό,είτε είμαι εγωιστής είτε όχι ,είτε φταίει η βαρβαρικη καταγωγή μου ,την γυναίκα μου δεν την παραχωρω σε κανενός την σκέψη,ακόμα και σε αυτή είμαι διατεθειμένος να την κρατήσω δική μου.

Παρατηρώντας την κυριαρχική σπίθα που αστραφτε μπροστά από τα μάτια του,της κόπηκε η ανάσα.
Η Ασία γνώριζε πολύ καλά, πως για τα συναισθήματα του δεν ευθυνόταν η καταγωγή, αλλά η δύναμη της αγάπης που έκρυβε μέσα από το στήθος του ,επάνω ακριβώς στην ψυχή.
Δεν μπορούσε να κρίνει την αγάπη κανενός,όμως την δική του την ένιωθε στις λέξεις ,στα μάτια και το χάδι.
<< Δεν σε θεωρώ εγωιστή,ίσως μοιάζουμε περισσοτερο από όσο νομίζεις αρχηγέ.
Χαμογελώντας του πλατιά, άπλωσε το χέρι της να του χαιδεψει το πρόσωπο,όταν το χτύπημα της πόρτας,την τάραξε.

Ευθείς το βλέμμα του σκοτείνιασε,δεν απάντησε,όμως μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ήταν όρθιος μπροστά από την πόρτα,και ομιλούσε με έναν άντρα κοντύτερο και μεγαλύτερο σε χρόνια .
<< Πήγαινε μάζεψε το πλήρωμα και θα έρθω να μιλήσουμε.
<< Μάλιστα κύριε!!
Κλείνοντας την πόρτα πίσω του, στράφηκε σε εκείνην,με το βλέμμα του γεμάτο απαντήσεις στα ερωτήματα της.

<< Δεν θα αργήσω, υπάρχουν θέματα για τα οποία οι άντρες πρέπει να συζητήσουν.
<< Κατάλαβα,και μάλλον εγώ δεν είμαι αρκετά άντρας ώστε να τρυπωσω από καμία χαραμαδα σωστά;
Το φρύδι του ευθείς υψώθηκε.
<< Όχι ,και ούτε να το σκεφτείς,εσύ θα μείνεις εδώ ,και θα με περιμένεις.
<< Μάλιστα αρχηγέ μου.
Πλησιάζοντας τον κρατήθηκε από τις άκρες της βαρβαρικης ενδυμασίας του, κοιτάζοντας τον ξεπνοη στα μάτια.
<< Ακόμα και αν επεσες από την ηγεσία,όλοι αυτοί οι άντρες,σε σέβονται και σε αποκαλούν κύριο τους.
<< Ένας καλός αρχηγός αντικαθίσταται μετά τον θάνατο του ,όσο ζω οποίος και να ορίστηκε αρχηγός οι περισσότεροι θα σέβονται εμένα.
Ήταν περήφανη που εκείνος ο άντρας τον οποίο σέβονταν και αγαπούσαν οι άνθρωποι από το επικίνδυνο νησί ,ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσε η ίδια .

<< Είμαι τυχερή τότε, τυχερή που εγώ σε έχω.
Χαρίζοντας της ένα τρυφερό χαμόγελο,της έπιασε σφιχτά το χέρι και το τοποθέτησε επάνω από τα χείλη του.
<< Δεν μπορείς να είσαι ποιο τυχερή από εμένα ,δεν θέλω να σε αφήσω μόνη ,δεν το θέλω πίστεψε με , όμως πρέπει να μιλήσω με εκείνους τους άντρες,σου υπόσχομαι όμως ,να μη διαρκέσει πολλή ώρα τούτο το συμβούλιο.

Χαρίζοντας της ένα τρυφερό φιλί στα χείλη, άνοιξε την πόρτα της καμπίνας, βγαίνοντας από αυτή με βιασύνη.

¶ συμβούλιο ¶

Σαράντα μαυροφορεμένοι άντρες με βαριές γούνες και κατακόκκινες και ξανθιές μπλεξουδες, στέκονταν μέσα από το μισοσκόταδο του αμπαριου,με το μοναδικό φως που είχαν για να τους στολίζει,μια λάμπα λαδιού.
<< Ειστε σίγουροι;
<< Μάλιστα αρχηγέ,στείλαμε την επιστολή με τους ρουνους στον Έρικ Γιόχανσον,και αντί να λάβουμε απάντηση, πέρασαν μήνες κι άντρες μας δεν είχαν νέα του ,ο Έρικ ήταν δικός μας ,ο Γιόχαν ο πατέρας του,ήταν πιστός σε εμάς για αρκετά χρόνια, πρωτού τον πάρουν σκλάβο οι Άγγλοι.
Τα φρύδια του Τζέιμς έσμιξαν , χαρίζοντας στο πρόσωπο του ,μια ανεξιχνίαστη έκφραση.

<≤ εάν είναι πιστός σε εμάς όπως λες ,και εάν ο πατέρας του είχε την ίδια μοίρα με εμένα, τότε γιατί να μην απαντήσει στο ερώτημα πού του έθεσα;
<< Μπορούμε να μάθουμε το ερώτημα κύριε;
Ήταν απολύτως λογικό να θέλουν να ξέρουν, τον σκοπό αυτής της μυστικότητας,κι ήταν διατεθειμένος να τους το απαντήσει.
<< Ζήτησα να μάθω τα στοιχεία του νέου αρχηγού.
Απόλυτη σιωπή εξαπλώθηκε στον ζεστό χώρο,ώσπου ο Τζέιμς πήρε ξανά τον λόγο.
<< Εάν ο νέος αρχηγός είναι κάποιος δικός μας ανερχόμενος στην σειρά,και δεν είναι ο γιος του Γιόχανσον, τότε ποιός μπορεί να είναι; Και γιατί να θελήσει να κλείσει το στόμα σε κάποιον πιστό;
Τα μάτια όλων των αντρών στράφηκαν στο μέρος του.

Continue Reading

You'll Also Like

889K 35K 97
" ΕΊΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΈΣΑ;ΓΙΑΤΊ ΜΕΝΕΙΣ;" φώναξε μέσα στο πρόσωπο μου και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θα φύγω. Δεν...
340K 12.1K 29
- Είμαι έγκυος.... - Και εγώ τι θες να κάνω;; Τι συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αλλά δεν ξέρουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;;...
780K 24.2K 33
Την ένιωσα να σφίγγεται και ένα κλαψουρισμα βγήκε από τα χείλη της τα οποία τόσο θέλω να φιλήσω αυτή την στιγμή αλλά προτρέχει η ιδέα μου Όσο κατέβα...
47K 3.3K 30
Η Ίντιθ ζει στο παραθαλάσσιο χωριό της και εκτελεί χρέη γιατρού μετά τον θάνατο του πατέρα της. Είναι ελεύθερη, αδάμαστη, όταν την αιχμαλωτίζει ο Ράγ...