Het internaat

By SleepMusic73

124K 3K 921

Het gaat over Miley. Ze heeft een rot verleden gehad wat ze nog moet verwerken, daar helpen haar broers haar... More

voorstellen
hoofdstuk 1
hoofdstuk 2
hoofdstuk 3
hoofdstuk 4
hoofdstuk 5
hoofdstuk 6
hoofdstuk 7
hoofdstuk 8
hoofdstuk 9
hoofdstuk 10
hoofdstuk 11
hoofdstuk 12
hoofdstuk 13
hoofdstuk 14
hoofdstuk 15
hoofdstuk 16
hoofdstuk 17
hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
hoofdstuk 20
hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
hoofdstuk 26
hoofdstuk 27
hoofdstuk 28
hoofdstuk 29
hoofdstuk 30
hoofdstuk 31
hoofdstuk 32
hoofdstuk 33
hoofdstuk 34
hoofdstuk 35
hoofdstuk 36
hoofdstuk 37 XL
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 41
hoofdstuk 42

Hoofdstuk 40

530 12 4
By SleepMusic73

Pov Miley

Als ik boven ben trek ik mijn pyjama die ik heb gekocht vandaag en poets mijn tanden. Ik ga daarna in bed liggen en pak mijn boek erbij. After, deel 1 lees ik nu en heb ik bijna uit. Het is echt een geweldig boek, ik heb de film al gezien en wilde graag ook de boeken lezen. Tijdens het lezen hoor ik de voordeur open en weer dicht gaan. Niet veel later hoor ik een paar mensen schreeuwen, waarna het helemaal stil is. Ik hoor dat er iemand de trap op komt lopen en ga rustig verder met lezen. Als de deur open gaat kijk ik even op en zie Jayden in de deuropening staan. Ik kijk weer weg en lees verder, ik hoor een zucht waarna de deur in het slot valt. Ik merk dat hij zich aan het omkleden is aan de geluiden te horen en niet veel later zakt het bed in.

'Het spijt me Miley' zegt hij zacht, ik geef geen kik maar luister wel.

'Ik had het niet zo moeten doen, ik had jullie en vooral jou niet alleen moeten laten vandaag' gaat hij verder en zucht even.

'Maar weet dat ik het deed, omdat ik van je hou' zegt hij als laatste en daarmee draai ik me na een tijdje om, nadat de woorden tot me zijn doorgedrongen. Er rolt een traan over zijn wang en kijkt mij met een voorzichtige glimlach aan. 

'Dat weet ik Jay, alleen je moet mij niet uitsluiten. Je ging tekeer tegen je vader voor mij, ik wil niet je band slechter maken. En als je mij wel wilt buiten sluiten best, maar niet je vrienden en familie' zeg ik zachtjes en kijk hem pijnlijk aan. Jayden legt zijn hand op mijn wang en kijkt me aan.

'Miley je bent mijn familie' zegt hij zachtjes en kijkt me aan. Ik kijk hem een beetje geschrokken aan.

'Je bent mijn vriendin, ik houd van je' gaat hij verder en ik ben helemaal stil.

'En het is mijn taak om je te beschermen dus ook tegen mijn vader of andere familieleden als ze wat negatiefs over je zeggen of tegen je doen' eindigt hij zijn preek en kijkt mij aan. Hij veegt over mijn wang en merk dan dat er een traan over rolde.

'Dat is zo lief van je Jayden, ik heb er geen woorden voor wat het met mij doet' zeg ik en kijk hem glimlachend aan.

'Weet ik, als je het maar onthoud oke? Ik meende alles wat ik zei' zegt hij en kijkt mij doordringend aan. Ik knik en sla mijn armen om hem heen en hij trekt mij dichter tegen zich aan.

'Oh en Jay? is dat mijn bijnaam?' Vraagt hij lachend en ik kijk hem aan.

'Ja?' Zeg ik meer vragend en voel mijn wangen rood worden.

'Ik hou van de bijnaam' zegt hij en geeft mij een kus op mijn neus. Ik kijk hem glimlachend aan en leg mijn hoofd op zijn borst. 

'Slaaplekker prinses' zegt hij en gaat door mijn haren heen. Ik val in slaap terwijl Jayden door mijn haar heen gaat en nog wat tegen mij praat. 

...................

'Na en hier zat ik dus op school voordat ik naar het internaat ging' zegt Jayden als we voor een grote school staan waar nu niemand is, wat logisch is aangezien het weekend is. We hebben besloten om te kijken waar Jayden op school zat, ook om te kijken hoe de school eruit zag en ik moet zeggen dat het een mooie uitziende school is. Het is mooi betegelt net of het nieuw is met een mooi kleur steen. Verder is het omgeven met gras met hier en daar een paar picknickbankjes en een mooie fontein. Een grote boom staat ook midden in het gras en de school heeft veel ramen met een grote deur om naar binnen te gaan. We lopen verder en staan stil bij een klein cafeetje.

'Hier kwam ik altijd met mijn vrienden tijdens tussen uren en na school vaak' zegt Jayden lachend en wijst naar het café. We lopen naar binnen en gaan zitten. Ik zit tegenover Ollie en naast mij zit Brent. Jayden is even naar het toilet gegaan. 

'Hier zaten we altijd met de vrienden en als we een voetbalwedstrijd hadden gehad ging altijd heel de school hierheen. En als we dan wonnen ging iedereen uit hun dak zelfs sommigen docenten' zegt hij terugdenkend aan het moment.

'En wat willen jullie drinken' vraagt een serveerster en pakt een boekje erbij.

'Uhm voor mij graag een gewone cola' zegt Brent waarna ze het opschrijft en naar mij kijkt. 

'Voor mij graag een ijsthee peach' zeg ik en glimlach even. 

'Voor mij ook een gewone cola' zegt Ollie.

'Doe voor mij maar een groene ijsthee' zegt Jayden als laatst en dan kijkt het meisje op.

'Jay?' vraagt ze zacht en er komt een glimlach op haar gezicht. Eerst kijkt Jayden wat bedenkelijk maar dan veranderd zijn gezichtsuitdrukking.

'Becky' zegt hij alsof hij het niet gelooft. Hij staat op en slaat zijn armen om haar heen.

'Wat heb ik jou gemist zeg' zegt ze en slaat ook haar armen om hem heen. Ik kijk glimlachend naar de 2.

'Wow jij bent echt niet veranderd zeg' zegt ze na de omhelzing en kijkt hem lachend aan. Jayden begint te lachen.

'Alleen knapper, maar ja he dat is vanzelfsprekend' zegt hij met een grijns en kijkt mij even aan waarna hij mij een knipoog schenkt en ik voel dat ik rood wordt.

'Nog steeds zo zelfverzekerd, het verbaasd me dat je door de deur paste met je grote ego' zegt ze en slaat haar armen over elkaar.

'Ja we kunnen het goed met elkaar vinden dus is geen probleem' zegt hij en lacht even. 

'Na ik zal even wat te drinken halen voor jullie' zegt ze en loopt weg. Jayden gaat met een lach op zijn gezicht weer zitten. De jongens draaien zich om naar Jayden.

'Jij hebt ons wat uit te leggen meneer' zeggen ze tegelijk en Jayden lacht en pakt mijn hand vast.

'Dat was een hele goede vriendin van mij toen ik hier woonde' zegt hij en kijkt naar Becky die bezig is. Ik voel mij wat onzeker worden en trek mijn hand terug. Jayden kijkt me vragend aan en ik meld dat ik even naar te toilet ga. Als ik daar ben loop ik naar de wasbak en maak mijn polsen wat koeler en droog ze daarna af. Ik zucht even.

'Kom op Miley, je weet hoe Jayden was. Maar hij is nu met jou en zou je niet verlaten' zeg ik bemoedigend en geef mijzelf een knikje en loop de toiletten weer uit. Ik zie hun zitten en neem weer plaats. 

'Maarja dus toen kregen wij wat, maar zagen na een tijdje in dat het niks werd en hadden we een soort van friends with benefits' zegt Jayden en neemt een slokje van zijn drinken die er al stonden. De jongens knikken.

'En toen dacht je fuck die relaties dit is veel beter' zegt Olivier lachend.

'Ja zoiets ja' zegt Jayden lachend terug en ik neem een slokje van mijn drinken.

'En Miley jij nog spannende verhalen voordat we weer een bekende tegen komen' vraagt Olivier dan.

'Ik heb niet echt spannende verhalen, ik heb alleen nog 1 ex gehad buiten Rick' zeg ik schouderophalend en kijk hun aan. Jayden kijkt mij vragend aan, omdat ik dat nooit heb verteld en de jongens krijgen een lach op hun gezicht.

'Was het een leuke jongen?' Vraagt Brent en ondersteund zijn hoofd door zijn elleboog op tafel te leggen en zijn hand onder zijn hoofd.

'Ja het was op dat moment het droom vriendje die iemand zich kon wensen' zeg ik met een glimlach als ik terug denk aan die tijd.

'Oh vertel eens meer over je mysterieuze ex vriend zonder naam' zegt Olivier en gaat er goed voor zitten.

'Wel hij heette Chris, en ik kende hem via zijn werk' zeg ik lachend en kijk hun aan.

'Ja en verder, hoe is het verlopen, hoe hebben jullie elkaar gesproken, hoe heeft hij je gevraagd?' gaat Oliver verder en kijk hem verbaasd aan. 

'Vermaak jij je hiermee ofzo' zeg ik lachend. hij haalt zijn schouders op.

'Ik ben geïnteresseerd in goeie verhalen' zegt hij daarna en maakt gebaar dat ik verder moet vertellen.

'Na hij werkte bij mijn favoriete restaurant waar ik altijd heen ging in pauzes' begin ik en neem even een slokje van mijn ijsthee.

'Na hij werkte daar dus en hij bezorgde mij dus mijn eten en drinken. Zo ging dat een paar weken door totdat hij bij mij ging zitten nadat hij mijn eten en drinken had neergezet. Ik keek hem een beetje verbaasd aan en hij zei dat hij graag met mij zou willen lunchen' zeg ik en kijk de jongens aan. Jayden kijkt me aan met een blik die ik niet helemaal begrijp maar wel met een glimlach.

'Toen zijn we aan de praat gegaan. En elke keer als ik daar zat met lunchen kwam hij bij mij zitten en praten we weer over de dag, of over wat ik doe of hij doet, wat ik las en noem maar op. Na een paar weken zag ik hem niet meer als ik kwam lunchen' zeg ik en neem even pauze om wat te drinken. 

'Kom op Miley je stopt bij het belangrijkste stuk, drink is door' zegt Olivier en ik lach even.

'Na oke, dus dat was voor 3 weken tot ik weer eens kwam lunchen en ik had hem nog niet gezien, maar toen mijn lunch werd gebracht zat er een briefje bij met een tekstje. Ik opende het briefje

Sorry dat ik er steeds niet was met lunchen, maar je ziet er erg mooi uit vandaag.

hopelijk vergeef je het mij.

XX Chris.

'Dat stond er op het briefje en ik moest een beetje lachen en schudde mijn hoofd. Ik at mijn lunch op en ging weer naar school. De volgende keren dat ik kwam kreeg ik steeds bij mijn lunch een briefje met een tekst. Het was over hoe mooi ik eruit zag, dat hij uren naar mij kan kijken zonder verveeld te raken, dat ik er leuk uitzag als ik aan het lezen was, dat ik een mooie lach heb, of dat hij uren naar mij kan luisteren' leg ik ze uit en zie dat mijn drinken op is en pak even die van Jayden aangezien die nog niet leeg is. Hij lacht even maar kijkt mij aandachtig aan.

'Het is echt een leuk verhaal, ga door' zegt Olivier en kijkt mij weer aan.

'Jaja meneertje ongeduld' zeg ik en lach even.

'Na een tijdje bracht Chris mijn lunch weer en ging erbij zitten. Ik glimlachte naar hem en vertelde dat ik het leuk vond dat hij die briefjes schreef. Hij lachte even en zei dat hij dat altijd voor mij zou doen. Ik keek naar mijn eten en zag weer een briefje, ik keek Chris aan en hij haalde zijn schouders op. Ik opende voorzichtig het papiertje.

Je ziet er weer prachtig uit vandaag en kan niet stoppen met naar je te kijken, dus zou ik dat graag langer willen doen.

Wil je met mij op date?

XX Chris.

Ik las het briefje 3x door en toen ik echt wist dat dat er stond keek ik naar Chris die mij glimlachend aankeek. Ik knikte en vertelde dat ik graag met hem op date wilde gaan. We zijn toen op date gegaan. We gingen eerst naar een (zee) aquarium en daarna nam hij mij mee uiteten en als laatste gingen we wandelen. Zo hebben we nog 2 of 3 keer wat gedaan. Elke dag ging ik er nog lunchen en had ik weer een briefje, het maakte mijn hele dag om een briefje van hem te krijgen en dan hem te zien. Een paar dagen later vroeg hij of ik na mijn school tijd had. Ik vertelde dat ik wel even tijd had voor hem en hij zei dat als ik klaar was hier naartoe kon komen en dat hij een verrassing had' ik neem even wat adem en zie iedereen afwachtend kijken. Jayden kijkt mij aan met een glimlach en ik geef een glimlach terug.

'Toen ik even later die dag op hem wachtte kwam hij netjes gekleed uit het restaurant lopen en bood hij zijn hand aan die ik aannam en samen liepen wij over de winkelstraat, geen idee waar we naar toe gingen. We liepen richting het bos en ik keek hem aan. Hij keek mij ook even aan en glimlachte waardoor zijn kuiltjes zichtbaar werden. Ik kende het bos helemaal niet zo goed, ik liep er soms maar ging niet ver het bos in bang dat ik de weg kwijt zou raken. Na een tijdje ging hij achter mij staan en deed zijn handen voor mijn ogen en vertelde dat we er bijna waren. We liepen even verder en na een tijdje stopte hij met lopen en stond ik ook stil. Ik voelde zijn handen van mijn ogen afgaan en zag het meest mooie uitzicht die je maar kan bedenken. We hebben daar gezeten en meer gepraat. Nadat vroeg hij of ik zijn vriendin wilde zijn en ik antwoordde met 'ja'. Nadat zijn we samen geweest tot hij een keer met spoed naar het ziekenhuis moest en vertelde dat hij al een langere tijd kanker had maar het niet wilde vertellen, omdat hij dacht dat het beter ging en niet wilde dat ik bezorgd zou zijn' vertel ik hun en voel een traan over mijn wang rollen. Jayden leunt naar voren en veegt hem weg en pakt mijn hand vast daarna. 

'Hij vertelde mij dat hij nooit in liefde geloofde maar toen hij mij binnen zag komen lopen in het restaurantje wist hij dat hij verliefd was op mij. Hij zei dat hij mij nooit zal vergeten, maar dat ik door moet gaan met mijn leven. Daarna gaf hij mij nog een briefje en was het klaar. Ik heb niet eens kunnen zeggen dat ik nog van hem hield voor hij dood ging' maak ik mijn verhaal af en staar naar buiten als ik nog een traan voel glijden over mijn wang. 

'Ooh, het spijt me Miles, het was vast een leuke gast die Chris' zegt Olivier en kijkt mij met een kleine glimlach aan.

'Jullie zouden hem geweldig vinden, echt hij was een beetje zoals jullie' zeg ik lachend terugdenkend aan Chris.

'Dan hadden wij hem zeker gemogen ja' zegt Jayden ter bevestiging en kijkt op als hij Becky ziet. 

'Zullen wij gaan?' Vraag ik en kijk de andere aan die knikken. Ik sta op en loop naar de bar om te betalen en zie dat Becky er staat. Niet veel later voel ik 2 sterke armen om mij heen en een adem bij mijn oor.

'Je dacht toch niet dat jij ging betalen he' zegt een stem en geeft een kus op mijn wang. Niet veel later hoor ik een ping wat dus inhoudt dat er betaalt is.

'Jayden' zeg ik lachend en kijk achter mij waar Jayden mij aankijkt met zijn grijns.

'Kom op lieverd' zegt hij en steekt zijn hand uit. 

'Wow wacht jullie zijn samen?' zegt Becky net als ik zijn hand wil vast pakken. Jayden trekt me naar zich toe en slaat zijn arm om mij schouders heen.

'Ja, dit is mijn lieve en knappe vriendin Miley Grey' zegt hij en geeft een kus op mijn hoofd.

'En nog veel meer dingen natuurlijk' zegt hij fluisterend in mijn oor. Ik kijk naar hem op en schenk hem een glimlach.

'Wauw niet verwacht van jou Caffrey' zegt Becky en kijkt ons aan. 

'Wel het is echt zo' zegt hij en zet een grijns op.

'Nou gefeliciteerd dan maar he' zegt ze een beetje lachend en gaat verder. Jayden kijkt haar nog een beetje raar aan maar haalt zijn schouders op en draait ons om.

'Wat vinden jullie ervan als we vanavond lekker uit gaan?' Vraagt Jayden en kijkt de groep rond.

'Ik dacht dat je het nooit zou vragen' zegt Olivier zuchtend. Het valt mij op dat Brent wat aan de stille kant is. Ik kijk hem aan maar hij is diep in gedachten en kijkt voor zich uit. Ik maak me los van Jayden zijn arm en loop naar Brent toe en ga naast hem lopen.

'Hey, gaat het?' Vraag ik maar meteen en zie Brent naar mij kijken. Hij kijkt me even aan en glimlacht.

'Ja, veel aan het denken vandaag' zegt hij en haalt zijn schouders even op.

'Oke, als er wat is kan je het zeggen he' zeg ik geruststellend en hij kijkt weer even op mij neer en knikt. 

'Dankje ik zal het onthouden' zegt hij en lacht weer. 

'En we gaan vanavond lekker uit' zeg ik lachend met een raar gezicht waardoor hij moet lachen.

'Ja daar ben ik wel aan toe' zegt hij zuchtend en we komen aan bij Jayden zijn huis. We lopen naar binnen en ik hoor dat Maudy bezig is in de keuken met koken en dat Lizzy in de woonkamer is. Ik doe mijn schoenen uit en loop naar boven. Als ik op de kamer van Jayden ben haal ik even diep adem en pak spullen om te gaan douchen. Ik stap al gauw onder de douche en leun tegen de koude muur aan, al snel voel ik hoe er tranen over mijn wangen vallen. Ergens mis ik Chris, hij was er altijd voor mij en nu is hij weg. Ik heb Jayden nu en ik vind hem ook echt leuk, ik ben ook blij dat ik hem als mijn vriend mag voorstellen. Maar toch mis ik hem. Nadat ik klaar was met douchen kleed ik me aan en ga ik bed liggen. Ik rol me op in een bolletje en denk aan de afgelopen weken wat er allemaal is gebeurd. Ik rol de mouw van de trui op en zie de littekens duidelijk op mijn arm zitten en als ik op mijn andere mouw op rol zie ik het nieuwe litteken zitten die nog niet helemaal dicht is van eerder deze week. Ik voel een duim over mijn wang gaan en kijk verschrikt op om daar Brent te zien staan.

'Miles' zegt hij zacht en trekt me tegen zich aan, aangezien hij op het bed zat. 

'Ik ik ik' zeg ik huilend en druk mijn hoofd ik zijn shirt.

'Shhtt, ik snap het' zegt hij gebroken en gaat afwezig door mijn haren heen. Zo zitten we even tot ik weer aansprakelijk ben.

'Ik mis hem' zeg ik zacht en kijk naar een kast die in de kamer staat.

'Dat begrijp ik' zegt Brent en drukt een kus op mijn hoofd en gaat nog steeds door mijn haar.

'Ik vind Jayden leuk en ik zou het voor geen goud uitmaken, maar ik mis hem' ga ik door en voel de tranen weer opkomen. Brent zegt niks maar ik voel zijn grip verstevigen en hoor hem zachtjes zuchten.

'En mijn wond wil niet dicht' zeg ik overstuur door alles wat op mij afgekomen is afgelopen tijd, wat nu allemaal te veel is geworden. Ik kijk naar mijn arm en wrijf erover heen in de hoop dat het weg gaat. Brent pakt voorzichtig mijn hand en houd die vast terwijl ik verder huil.

'Die moet ook genezen en dat duurt even, daarom verbinden we hem' zegt hij rustig en geeft nog een kus op mijn hoofd. 

'Brent?' vraag ik zacht en haal even mijn neus op.

'Mmhh' mompelt hij en gaat nog steeds door mijn haar.

'Denk je dat Jayden boos is op mij, want dat snap ik maar ik wil dat niet' zeg ik en de tranen stromen alweer.

'Jayden is niet boos op je' zegt hij rustig. Maar ergens geloof ik het niet.

'Is hij ooit boos op je geweest in jullie relatie?' Vraagt hij en kijkt mij even aan. Ik schud mijn hoofd en sla mijn ogen neer.

'Ik ben bang Brent' zeg ik zachtjes.

'Waarvoor?' Vraagt hij en gaat weer door mijn haren heen.

'Dat Jayden mij verlaat, omdat ik zo lastig ben, veel huil en ik heb nog nooit gezegd dat ik van hem houd en ik zie dat het hem raakt' zeg ik zachtjes, snik even en haal ruw mijn tranen weg.

'Hij weet dat je van hem houd ook al heb je dat nog niet gezegd tegen hem en hij verlaat je echt niet. Als ik zie hoe hij met je omgaat, het voor je opneemt en zie hoe hij veranderd is door jou in positieve zin verlaat hij jou echt niet' zegt hij geruststellend. Ik heb na een tijdje niet eens door dat ik in slaap ben gevallen totdat ik wakker wordt door Jayden die de kamer in komt lopen en merk dat Brent al voor een lange tijd weg is, aangezien de koude plek naast mij.

'Hey prinses, we gaan eten en ik dacht dat je vast wel wat lust' zegt hij en komt bij me op bed zitten. 

'Je ziet er uitgeput uit lieverd' zegt hij en gaat even over mijn wang heen. Er rolt een traan over mijn wang en Jayden trekt me in zijn armen en wiegt mij op en neer.

'Hey hey wat is er aan de hand?' Vraagt hij en drukt zijn lippen tegen mijn voorhoofd. 

'Ik jij wij' zeg ik hetzelfde als toen met Brent.

'Rustig maar, het komt goed' zegt hij en kijkt mij even aan.

'Mijn arm Jayden' zeg ik als ik er naar kijk en zie dat hij weer open is doordat ik steeds over mijn arm aan het wrijven was. Ik begin er weer over heen te wrijven en bloed komt op mijn hand. Ik begin helemaal in paniek te raken en Jayden pakt mijn handen vast.

'Nee nee laat me los ik moet dit schoonmaken' zeg ik, sta op en snel me naar de badkamer. Ik doe mijn arm onder de kraan en begin mijn arm schoon te wrijven. De tranen stromen nog steeds over mijn wangen en die veeg ik snel weg met mijn arm waarmee ik mijn arm schoonmaak. 

'Hey prinses, rustig laat mij je helpen oke' zegt Jayden rustig en komt op mij afgelopen. Ik schud mijn hoofd en ga verder nadat Jayden mijn handen heeft los gelaten doordat ik eraan trok.

'Ik moet het zelf doen' herhaal ik steeds terwijl ik verder ga. 

'Het moet' zeg ik en wrijf harder, naarmate wordt mijn arm ook roder door het wrijven. Jayden pakt mijn gezicht vast en kijkt me aan.

'Miley, laat mij je helpen' zegt hij met een gebroken gezicht. Ik kijk naar elk deel van zijn gezicht en knik dan zonder iets te zeggen. Jayden pakt mijn arm vast en gaat er voorzichtig overheen met water. 

'Sorry sorry het spijt me Jayden' zeg ik en laat me door mijn knieën zakken waarbij hij mijn arm los laat.

'Waar heb je spijt van?' Vraagt hij maar ik antwoord niet en blijf huilen. Jayden pakt mij na een tijdje op en zet mij klem tussen de wasbak en zichzelf met mijn rug tegen hem aan. Hij doet mijn arm weer onder de kraan en maakt het rustig schoon. Nadat hij klaar is pakt hij een handdoek en maakt her voorzichtig schoon en doet er weer verband overheen. Hij begeleid me naar de slaapkamer en laat me op bed liggen.

'Ga maar even slapen als je wilt eten kom je maar naar beneden prinses' zegt hij en gaat even door mijn haren heen.

'Het spijt me' zeg ik en krul me op en kijk voor me uit.

'Waarvoor lieverd' zegt hij en gaat naast mij zitten.

'Het spijt me' zeg ik nogmaals en beweeg wat heen en weer. Ik hoor Jayden licht zuchten en een kus op mijn voorhoofd drukken. Hij komt uiteindelijk naast me liggen en slaat zijn armen om me heen en drukt me dicht tegen zich aan. 

'Het spijt me' bleef ik herhalen en viel toen na een tijdje in slaap.

Pov Jayden.

Ik kijk gebroken naar Miley die zich tegen mij heeft aan gevleid en nu rustig aan het slapen is. Ik laat haar voorzichtig los en loop naar beneden waar ik de rest in de kamer zie zitten. Het is ook alweer zo een uur verder als het er geen twee zijn. Ik kijk naar de keuken en zie dat mijn bord is afgedekt en nog warm is. Ik ga zitten en begin met eten. Brent komt tegenover mij zitten en schraapt zijn keel.

'Over Miley' begint hij en ik kijk hem meteen aan. 

heey hier hebben jullie weer een deeltje. Sorry dat het zo lang duurt, maar jullie kunnen weer even lezen.

Continue Reading

You'll Also Like

105K 2.8K 40
Twee beste vriendinnen, elk bijzonder op hun eigen manier. Faye is het stille, asociale, onzekere, volwassen type. Chelsea is het vriendelijk, roekel...
19.5K 345 72
Parijs, de stad van de liefde.
23K 509 54
Skyler, één van de beste spionnen van de Basis mag op de middelbare school eindelijk haarzelf zijn na 3,5 jaar als nerd voor te doen. Dus grote mond...
914 85 20
Robbie en Matthy zij opelkaar verliefd, maar durven het niet te zeggen. Koen scheld Robbie steeds uit voor homo dus is Robbie bang dat als hij het te...