Bestia [ Ticci Toby FanFactio...

By WillowF_Rogers

1.7K 119 44

"Se spune ca banii nu îti aduc fericirea . Asta zic oamenii care sunt multumiti de viata lor , care au o fami... More

II
III
IV
V
VI
VII
VIII

I

380 25 9
By WillowF_Rogers

Ea.

Se spune ca banii nu îti aduc fericirea . Asta zic oamenii care sunt multumiti de viata lor , care au o familie , o casa calduroasa si mancare pe masa suficienta . Cei saraci îsi doresc sa aiba bani doar pentru a se întretine , pentru a le cumpara o paine copiilor . Cei bogati spun mereu ca daca n-ai bani , ce mai conteaza viata ?

Acesti oameni au fost înghiti de lacomua bunurilor materiale . Ei cred ca prin cadouri îti arati mereu adevarata dragoste fata de cei dragi , dar uneori cel mai frumos cadou e o simpla îmbratisare .

Dupa asta tanjesc cel mai mult , sa-i aud pe parintii mei spunandu-mi macar odata "Te iubesc ! " . De cand eram mica am primit mii de cadouri scumpe : bijuterii , haine , electronice etc . Tot ce am vrut parintii mei mi-au dat , doar un singur lucru nu am primit : dragostea lor .

Nici la scoala nu am putut merge , am fost scolita acasa de profesori privati înca de la 6 ani . Am învatat mereu toate lectiile constincoasa , am fost mereu atenta la explicatiile lor si am ascultat mereu de mama si tata , un comentariu gresit si ma pot trezii încuiata pe viata în conacul asta .

N-am iesit niciodata dintre zidurile conacului pe care îl numesc casa , nici nu stiu ce e de partea cealalta , vad mereu acelasi lucru : o padure . Copaci înalti , negri care par sa strapunga cerul cu varfurile lor , o poteca ce se pierde în negura si misterul umbrelor din ea .

Uneori ma întreb ce ascunde , mereu mi s-a parut ca are ceva neobisnuit . O vraja care o apara de lumea moderna si cruda , o taina care îi apare locuitorii de musafirii nepoftiti care intra acolo daca au curajul sa intre . Cine intra acolo , numai iese viu .

Continue Reading

You'll Also Like

774K 19.2K 108
Bunaa! Inafara de reactii smut, vor fi si oneshot-uri 18+. 💜🌟🤘🏻
197K 28.2K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...
158K 6.5K 35
"Dupa 20 de minute. Dupa ce termin merg si ma pun in pat sa ma culc. Dupa ce reusesc sa adorm aud usa deschizandu-se. Ma ridic repede in capul oaselo...
3.2K 477 31
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...