II

279 23 9
                                    

Autor .

În conacul pe care îl numea casa , langa padurea neagra ca noaptea , într-un pat de doua ori mai mare decat ea , dormea o roscata . Dormea si visa , oare la ce ? La o viata mai buna , o viata simpla cu parinti care chiar o iubeau , o viata unde se putea duce la scoala ca ceialti copii normali , o viata unde avea prieteni .

Somnul si visele îi fura întrerupte de un miros ca de ars . Fata deschise încet ochii si mai ca îi venea sa tipe . Foc . Peste tot , flacari uriase care înghiteau tot ce prindeau în cale . Acestea se întetira repede înconjurand patul roscatei .

Singurul lucru care-i trecu prin cap fu sa sara din pe podeaua rece . O mica flacara îi atinse coapsa si o arse putin , facand-o sa scape un mic tipat . Curand tusea îsi facu si ea aparitia , avertizand-o ca numai are mult timp .

Fugii pe balcon si privii înjur . Tot conacul era în flacari , singura ei cale de scapare era balconul . Dar cum sa sara de la 15 metri întaltime ? Doar nu era nebuna . A doua solutie îi suiera prin minte : sa iasa prin interior .

Stia ca asta însemna sinucidere curata , dar nu avea alta cale . Deschise usa camerei si începu sa alerge pe holul plin de fum negru în timp ce tusea i se agrava . Atinse din greseala un perete în flacari si îsi arse mainele , care imediat începura sa sangereze .

Într-un final iesise pe usa principala , acum numai ramanea decat sa deschida poarta . Lantul , unul destul de vechi , fu usor de rupt iar roscata fugii repede pe poarta . Arunca o ultima privire înapoi . Noaptea cea întunecata era acum luminata de focul care mistuise conacul .

Alerga în padure si se oprii langa un copac sa respire . Dar tusea revenii . Mai tare . Si mai tare . Si mai tare . Simtii cum privirea i se încetoseaza în timp ce corpul ei devenii mai greu ca piatra , într-un final cazand la pamant si pierzandu-si constiinta .

Bestia [ Ticci Toby FanFaction ]Where stories live. Discover now