A vonzás törvénye

By kollarbettiofficial

1.9M 15.1K 3.5K

KÖNYVKÉNT MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A BOLTOKBAN! CÍM: A vonzás törvénye FÜLSZÖVEG: Serenity édesanyjával egy távoli... More

ELŐSZÓ
1. FEJEZET
MEGJELENT A KÖNYVEM!
JÖN A MÁSODIK KÖNYV!!
E-KÖNYV
Hogyan zajlik a könyvkiadás?
KÖNYV KIBESZÉLÉS
INTERJÚK VELEM
ACErevételek ;)
VT JÁTÉK!!
FRISS HÍR A KÖNYVRŐL!
Tartalom
DEDIKÁLÁS!!
KÖNYV TARTALMA + ELŐRENDELÉS
ELŐRENDELÉS
1. FEJEZET
🍾🎆 Közös Szilveszteri különkiadás🍾🎆
FONTOS KÉRDÉS
FONTOS!
Még valami
SZAVAZÁS
HASONLÓ SZTORIK
🎃 Halloween-i különkiadás, 1.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás 2.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás 3.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás 4.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 5.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 6.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 7.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 8.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 9.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 10.rész 🎃
ÚJ TÖRTÉNET
🎅 Mikulásos különkiadás előzetese 🎅
🎅 MIKULÁSOS KÜLÖNKIADÁS 🎅
🎄 Karácsonyi Üdvözlet 🎄
Olvasói vélemények
KÜLÖNKIADÁS: FORDÍTOTT VILÁG - 1.rész
FORDÍTOTT VILÁG, 2.rész
FORDÍTOTT VILÁG, 3.rész
FORDÍTOTT VILÁG, 4.rész
Még mindig kiadják a könyvem ááá
FORDÍTOTT VILÁG, 5.rész
Kiadás folyamata
Könyv megjelenése!!!
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL- 1. kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 2.kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 3.kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 4.kérdés
EGY HÉT A MEGJELENÉSIG!!
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 5.kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 6.kérdés
1 nap és megjelenés!!
INTERJÚ VELEM (MEGINT)
DEDIKÁLÁS
INFÓ + Képek
NYEREMÉNYJÁTÉK
Szeretnél rákerülni a második könyv borítójára?
MEGÉRKEZETT A MÁSODIK KÖTET!
Dedikálás és egyéb infók
2. könyv WP beleolvasó
Irodalmi Díj szavazás
HOLNAP MEGJELENÉS!!
Dedikálás
Nyereményjáték
JÖN AZ ÚJ KÖNYVEM!

🎃 Halloween-i különkiadás, 11.rész (vége) 🎃

4K 268 22
By kollarbettiofficial

- Megcsináltad!

- Sere visszaváltoztatott minket!

- Éljen Serázsló!

- Megint önmagam lehetek!

- Köszönjük, Sere!

A légkör mondhatni gyökeresen megváltozott. Kissé értetlenül fordultam körbe, felmérve a többieket, majd lepillantottam magamra és meglepve tapasztaltam, hogy ismét az ütött-kopott szerkómban feszítettem.

- Annyira hálásak vagyunk, Sere! – érkeztek folyamatosan a köszönet áradatok, ám nekem nem igazán stimmelt a dolog, ugyanis nem csináltam az ég világon semmit.

- Köszönöm! – hálálkodott ismét valaki, én pedig szóra nyitottam a számat, hogy mentegetőzzek.

- Én nem csináltam se... - kezdtem, ám ekkor egy hús-vér tenyér tapasztotta be ajkaimat.

- Ne mondj semmit – pillantott le rám Rhett komolyan, miközben a többiek egymással örvendezve nézegették visszaváltozott külsejüket.

- De hát ez nem az én művem! – ellenkeztem, mikor elhúzta a kezét.

- Tisztában vagyok vele, de nekik nem kell tudniuk – közölte és ekkor vettem észre, hogy megint az édes kezeslábasában feszített.

- Miért? – értetlenkedtem, mivel az igazság bajnokaként nem különösebben kedveltem a hamis dicséretet és hálát.

- Mert mindannyian ellened fordultunk, pedig tényleg te tartottad fent a rendet. Hadd legyen ez a boldog befejezés – magyarázta és megeresztett egy nagyon óvatos, amolyan „bocs, hogy hisztis csontváz voltam" mosolyt. Ugyan nem kért konkrétan elnézést a viselkedésért és szavaiért, de megértettem, hogy így törlesztett.

- Szerintyem isz annyipan kénye hagynyunk – jegyezte meg a másik oldalamról Ace, majd meghökkenve pislogott néhányat és megtapogatta a száját.

- Miért vagy még mindig pösze? – tettem fel a benne is megfogalmazódott egy millió dolláros kérdést. Ace ruhája, arca és a beszéd stílusán kívül mindene visszaváltozott egykori jelmezévé, így nem igazán tudtam hova tenni, mi okból maradt meg a beszédhibája.

Nyincsenek fokaim - állapította meg, miután kitapogatta mindeddig büszkén mutogatott szemfogainak hűlt helyét. - Miérty vatyok mék mindik pösze? – A hangja egyszerre árulkodott tanácstalanságról és némi kétségbeesettségről.

Mivel Ace kifakadása jóval hangosabbra sikerült, mint amit a nyugalom megőrzésének érdekében ajánlatos lett volna, a legtöbben elhallgattak és felénk fordultak.

- Én sem jöttem teljesen rendbe – araszolt felénk Paris feltűnően lassan, holott a jelek szerint beszédének sebessége és külseje visszaért eredeti állapotába.

- Rhett? – szakítottam el a tekintetem az immáron élő menyasszony zombi lépteiről és Rhett-re néztem. – Veled minden rendben?

Rhett maga elé tartotta kezeit, megszemlélte azokat, majd megtapogatta saját magát.

- Úgy érzem. Az arcom milyen?

- Érzelemmentes, gúnyos, kicsit tenyérbemászó, de nem jobban, mint máskor – foglaltam össze tömören, amit leolvastam a pofikájáról. Rhett egy „ezt tényleg most kell?" pillantással díjazta a leírásomat, de mégis úgy tűnt, mint akit kicsit szórakoztatott a beszólásom. Végül továbblapogatta testét, hátha megtalálja a nála fellépett hibaforrást, én pedig közben a többieket figyeltem.

- Nekem megmaradt a farkam – forgolódott körbe-körbe Szkott, pont úgy, ahogyan egy állat kergeti a farkincáját.

- Még mindig tükörtojás fejem van! – sápítozott Szelby, aki ugyan visszakapta testét és jelmezét, de az arca tojássárgájából állt.

- Ray? – kutattam gyorsan a szalonnánk után, aggódva, vajon vele mi lehetett.

- Itt vagyok – lépett ki az egyik sarokból és megkönnyebbülten vettem tudomásul, hogy nagyrészt visszaváltozott, hatalmas szalonnaruhában feszített, ám egyik keze helyén egy apró, kurta, vékony szalonna kezecske helyezkedett el.

- Megvan a bökkenő – szólalt meg mellettem Rhett és felhajtott nadrágja feltárta bal lábát, mely csupán csontokból állt.

- Oké, ez eddig vicces volt, de most már nem az – közöltem a lábát vizslatva. – Miért van mindenkin valami, ami nem lényegült vissza?

- Fogalmam sincs – ingatta a fejét Rhett. – Rajtad minden rendben? Lehet, hogy még mindig tudsz varázsolni – vetette fel, de hiába próbálkoztam, a jelek szerint én voltam az egyetlen, akinek mindene visszaváltott eredetibe.

- Ez így nagyon gáz. Ki fogja visszatenni a lábad, ha leesik? – kezdtem beparázni. – Mi van, ha megint elszabadulnak az indulatok?

Tekintetem újfent átsiklott a nappalin, felmérve azok helyzetét, akiket eddig nem volt alkalmam megszemlélni. Ethan ugyan visszakapta gyenge szellemjelmezét, miszerint csak egy lepedő takarta, melyen volt két lyuk a szemének, ám még mindig tudott repülni. Szeamusz, a cowboy külsőre egy az egyben visszaváltozott, ám a lovak iránti megszállottsága teljes mértékben megmaradt. Eli visszaszerezte testének nagy részét, ám kezeinek és lábainak végén, kézfejek és lábfejek helyett paták maradtak, mely bizonyára továbbra is meggátolta szerencsétlent a hajfonásban, arról nem is beszélve, hogy egy rózsaszín szarvacska állt ki a homlokából. A kaszásunk és a sötét lovagunk pedig harci fegyverük valóságosságát tarthatták meg, ami által őket nyilvánítottam a legveszélyesebbnek és a biztonság kedvéért a leginkább elkülönítendőbbnek. Főleg mert úgy tűnt, nem is voltak képesek elengedni a kardot meg a kaszát, konkrétan a kezükhöz nőttek. Épp a lehetséges megoldási alternatívákon filóztam, mikor megpillantottam Cam-et egy cseppet megdöbbenve forgolódni a nappali közepén.

- Cam? Nem is tudtam, hogy itt vagy! – siettem oda hozzá.

- Végig itt voltam! – magyarázta, de egészen más stílusban, mint ahogy nem sokkal korábban a hisztis tojás.

- Minek öltöztél? – mértem végig kissé tanácstalanul a jelmezét.

- Levegőnek – adta meg az egyszerű választ.

- Ó! – esett le, miért is nem vette észre senki a jelenlétét.

- Esz szívász – osztotta meg velünk gondolatait Ace.

- Mindent láttam és mindent hallottam, csak ti nem vetettek észre – magyarázta Cam egészen jól mulatva a helyzeten.

- Na, jó. Ez nekem túl sok – kezdtem elveszíteni a nyugalmamat.

Egyszerűen nem bírtam felfogni, miért történt mindez. Mi lesz, ah beüt valami baj? Most már semmit nem tudok megoldani varázslattal. Így kell maradnia a többieknek egy életen át? Ace szórakoztatóbb így, Ethan meg menő, hogy tud repülni, de nem mindenki járt ilyen jól A Visszalényegüléssel. Egy épkézláb gondolatom sem akadt, csak meredtem magam elé, egyre mélyebbre süppedve a tanácstalanságomban.

- Miau! – hallottam meg ekkor egy hangot magam mellől, mely kizökkentett. Lepillantottam a lábam melletti fekete macskára, aki hatalmas sárga szemeivel engem bámult. Nagyot nyeltem.

- ...Gaines?

Zihálva riadtam fel és ülő helyzetbe tornáztam magam az ágyamban. A tenyerem izzadt, mellkasom sűrűn emelkedett és süllyedt. Ezt a hülye álmot! Nekem aztán élénk a fantáziám. Vajon, honnan vettem ezt a sok hülyeséget?

- Losszat álmottyál? – érdeklődött egy pösze hang, mire ijedtemben ugrottam egyet az ágyamban. Tulajdonosa mellettem ült egy széken és elégedetten vigyorgott óriási szemfogaival.

Ismét felriadtam, ezúttal tényleg és mélyeket lélegezve kémleltem körbe a szobámban, de egyedül voltam, leszámítva az erkélyemen üldögélő folyamatosan nyivákoló macskát. Feltápászkodtam és kinyitottam az erkélyre vezető ajtómat, mire a cicus felmászott az ölembe.

- Hát te meg honnan kerültél ide? – érdeklődtem tőle és selymes szőrét simogatva az álmomon merengtem. Az ember simán képes azért álmodni dolgokat, mert bár alszik, hall dolgokat. Mint mikor reggel megszólal a rádió és belefonódik a belőle áradó zene vagy beszélgetés az álmunka. Valószínűleg én is pont így jártam a nyivákoló macskával és ezzel az elmebeteg álmommal. Talán lapra kellene vetnem ezt a borzalmat, hogy elszórakoztassak vele másokat. Vagy csak meg kellene kérnem Ace-t, hogy hordjon vámpír protkót...

Vége a Halloween-i különkiadásnak.

Sziasztok!

Szóval kicsit megkésve, de lezártam ezt a kis különkiadást. Remélem. hogy tetszett nektek, hogy elégedettek vagytok a befejezéssel (nem tudom, sikerült-e elég ütősre megalkotnom), viszont összességében bízom abban, hogy valamennyire sikerült enyhítenem az űrt bennetek, melyet A vonzás törvénye/szabálya hagyott. A könyvkiadással kapcsolatban egyelőre semmi hír, egy csomó kiadó nem válaszolt, aki pedig igen, az elutasított, de hát így megy ez. Köszönöm a türelmeteket és a bíztató kommenteket, nagyon jól esnek!!!



Continue Reading

You'll Also Like

629K 18.7K 44
-Kérlek hagyd abba!-mondta Noah és kiszállt a kocsiból. -Mit?-kérdeztem tőle értetlenül. -Ne harapdáld a szád! -Vagyis ne csináljam ezt?-felvontam sz...
74.5K 3.4K 112
Szálkás Réka, a 14 éves lány Budapestre költözik a családjával. Hatalmas változás ez, elvégre Budapest nem Tiszaújváros. Eddigi élete borzalmasan una...
58.1K 1.6K 74
Caleb West új városba költözik a keresztszüleihez, hogy a gimnázium utolsó két évét egy fiú iskolában fejezze be. Nem is sejti, hogy Concord milyen h...
3.2K 114 22
Milyen egy új iskolába belépni, úgyhogy előtte több fontos ember is magadra hagyott? Vagy milyen már az első nap barátokat találni, akikhez nem akars...