wish, jayke

By naxjonex

2.3K 227 206

"Keşke benim olsaydın." More

1
2
3
4

5

403 45 37
By naxjonex

Yatakta uzanırken kollarımı Jay'e sardım, uyumaya çalışıyordum ve Jay de benim yastığım olmuştu. "Sadece mağazaya geldiğimde bana çok nazik davranıyorsun."

Gözlerimi açmadan el yordamıyla yanağını buldum ve sıkarken konuştum, "Kapıdan içeri girdiğin anda benim müşterim sayılırsın. Aylık müşteri memnuniyeti sıralasında yerimi kaybedemem."

Vücudu çok sıcaktı, benimkinin aksine sürekli sıcaktı. Gözlerimi uykulu bir şekilde açıp Jay'in yüzüne baktım, herif uyurken bile çok yakışıklıydı. Dudaklarının arasındaki çizik gibi olan yaraya yavaşça dokundum. Dirseğimden destek alarak onun üzerine doğru eğildiğimde yüzü tam olarak dibimdeydi, kulağına fısıldadım. "Jay... Niye yine buradasın.."

Onun kolları arasında yatıyordum, onun kokusunu içime çekip onun tenine dokunuyordum. Bana bakan derin gözlerine bakıp dudaklarını öpüyordum.

Ve Jay ile yaptıklarım diğer müşterilerle yaptıklarımdan çok farklı hissettiriyordu, korkuyordum... Parmaklarımın arasındaki siyah saçlarına bakıp gülümsedim, tamamen kendini bana bırakmıştı.

Eğer... Jay'e bir şans verseydim... Yüzüne bakarken kaşlarım çatıldı.

Abim... Bu illet yüzünden ölmüştü, bunu birinin suçu olarak görmüyordum ama bir şeyin suçu olduğunu biliyordum. Abim de benim gibiydi, aşık olunca gözlerine perde iniyordu. Başka birini kendinden öncelikli yere koymuştu, aşk yüzündendi. O kişiyi korumak için ölmüştü, aşk böyle bir şeydi. Gözleri tamamen kör ediyordu, korkuyordum. Gözlerimin önünde kendini bana teslim etmiş bir şekilde uyuyan bu çocuğa bakarken içimde filizlenen duyguları farkındaydım.

Ne kadar reddedersem edeyim beni bırakmayan, sürekli gözlerini üzerimde tutup benimle ilgilenen çocuğa tamamen güvenmek isteyen tarafımı bastıramıyordum.

Artık bana sarılırken ağlamasını istemiyordum, dudaklarımda onun göz yaşlarını hissetmek istemiyordum. Jay bana karşı duygularını içime işlemişti, yavaş yavaş işlemişti bu yüzden tereddüt edemiyordum korkuyordum ama son kez buna cesaret etmek istiyordum.

Jay bunu hak ediyordu.

Sağ gözümden bir yaş aktı, Jay'in gözleri kısık bir şekilde açıldığında yanağımdaki bir damla yaşı parmağıyla durdurmuştu. "Niye ağlıyorsun?" Burnumu çektim. "Senin yüzünden."

Güzel kaşlarını hafifçe çattı, "Benim yüzümden?" sorusune cevap vermeden konuyu değiştirdim. "B-Beni neden seviyorsun?" İstemsizce konuşmakta zorluk çekiyordum.

Jay kolunu yastık olarak kullanan bana inanılmaz bir şey söylemişim gibi baktı. "İlk defa..." Kolunu bana sardı ve omzuma daireler çizerken konuştu. "Seni başta sadece çok havalı buluyordum. Ne kadar havalı olduğunu farkında değildin ama benim gözümde ulaşılamayacak bir yere geldin. Seni izledikçe daha çok hoşuma gidiyordun, seninle herkesten fazla vakit geçirmek istedim, sana yakın olmak istedim,sana dokunmak istedim." Bakışlarını gözlerimden çekemiyordu, omzuma dokunuşlarından mıydı bilmiyordum ama beni büyülemişti.

"Seni tanıdıkça kendini geri tuttuğunu fark ettim. Sürekli sevdiğin şeylerden vazgeçiyordun... Sevdiğin şeylerden biri olmak istedim." Jay diğer eliyle belimi kavradı ve kendine çekti. Gözlerim büyürken devam etti. "Ama benden hiç vazgeçeme istiyorum..."

Sesim çıkmıyordu, dedikleri doğruydu beni bu kadar incelemesinin utancıyla yanaklarım kızardı. Jay bana yaklaştıkça kalbim uçacak gibi atıyordu, "Utanırken çok güzelsin." Kulağımı dişleri arasına aldı, ben farkında olmadan dudaklarımdan ufak bir inleme firar etti. "Bana istediğimi ver Jake." Belimdeki eli dediklerinin aksine öyle yumuşak dokunuyordu ki için ürperiyordu. Masum dokunuşları beni tahrik etmeye başlamıştı. İstediği şeyi şimdi söyleyemezdim ama biliyordum. Jay bugün şimdiye kadarkinden tamamen farklı bir yere gelmişti. Kalbim artık bana ait değildi, o yaklaştığı zaman çıkıp ona gitmek istiyordu. Bir gün o cümleyi söyleyeceğim.

Elimde ıslaklık hissettiğimde gözlerim hızla tekrar gözlerini buldu, bana mahvolmuş bir şekilde bakıyordu. Parmaklarımla yaşlarını silmeye çalıştığımda elimi tuttu. "Seni öyle çok seviyorum ki acıtıyor." Donakaldım.

"Onu öyle çok seviyorum ki kalbim acıyor Jake."

-

2 Namuslu Adam ve 1 Fahişe

sunoo
ARKADASLAR
ARTIK OFFICIAL OLARAK
NIKI'YI YATAGA ATMIS VE KOPEGIM YAPMIS DURUMDAYIM

sunhoon
acıyorum o çocuğa
yazık aq

jake
kendinden küçük çocuktan nasıl hoşlanıyorsun

sunoo
aşk konusunda yaş önemsizdir
AGE GAP IS NOT A PROBLEM

sunghoon
annenle bana bir randevu ayarlıyorsun o zaman

sunoo
sg
abaza

jake
aşk?
aşık mısın o elemana

sunoo
şimdilik iyi gidiyor
duygular rasyonel bir şey değildir
hemen karar veremem
aşk da hemen olmaz zaten

sunghoon
jake hayırdır
çok ilgilisin bakıyorum
AŞK
işine

jake
ne ilgili olacağım
merak ettim
seks yapınca şak diye aşık mı olunuyor

sunoo
oyle bir sey olsa sen simdiye coktan koredeki tum gaylere asık olmustun aq
musterılerının masallahı var

sunghoon
eğer beyni sikinde değilse
öyle bir şey olmaz
ki jay'in beyni sikinde olsa şimdiye öpüşmekten başka şeyler yapmıştınız
😁🤚🏻

jake
seni
engelleyeceğim
oruspu çocuğu

sunoo
AKZLEŞAZKFKSLXDLS
HAKLI AMA SKZSOALZLDŞS

jake
seni de
siktirin ikiniz de.

-

jay'in asik oldugu kisiye sarilarak askindan aglamasi...

bitiriyo muyuz
kitabi
cok guzel
bir kurgum var
nargile kafe ortami gibi
japonyanin disinda bir ilcesinde geciyor
seviyorum

vote me(🌟)

jay'in jake'e there is my boy dedigi videoyu gorun
https://vm.tiktok.com/ZM2fpBKuk/
bu bolum bu videonun eseri💕🦷

Continue Reading

You'll Also Like

392K 36K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
6.8K 828 23
Herkes sadece benim hakkımda konuşuyor. Ben bile anlamadan dedikoduların başrolü ben oldum... -Mixed up by Enhypen
546 62 6
Rastgele bir numara sallayip "Chaconne dinlemeyen adamdan adam olmaz" yazan Niki, ve Chaconne diye bir sarki bile oldugunu bilmeyen Jake.
74.5K 5.6K 37
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...