Totul pentru tine / Jjk ( vol...

Od Reb97jjk

2K 283 16

Dupa ce Sunny a plecat si l-a lasat pe jungkook singur ceva se intampla cu el si nu mai e aceeasi persoana ca... Více

Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4
Partea 5
Partea 6
Capitol 7
Capitol 8
Capitol 9
Capitol 10
Anunț *11
Capitol 12
Capitol 13
Capitol 14
Capitol 15
Capitol 16
Capitol 17
Capitol 18
Capitol 19
Capitol 20 - Promovare
Capitol 21
Capitol 22 Anunt
Capitol 23
Capitol 24
Capitol 26
Capitol 27
Capitol 28
Capitol 29
Capitol 30
Capitol 31
Capitolul 32

Capitol 25

36 7 0
Od Reb97jjk

Autoarea

Sun își deschide ușor ochii iar o durere suportabila dar mare își face apariția în capul ei .

După ce ochii s-au deschis complet privea camera in care era . Era o camera obișnuită , frumos decorata cu mobilă și ea este așezată pe un pat cu lenjerie foarte fina de culoarea coralilor . Nu știa ce se întâmplase și cum ajunsese aici .

Se simțea ciudat, de parcă locul ăsta e al ei și camera o descria complet pe ea : pereți de culoare gri , mobilă și ea de o culoare închisă .

Se dădu jos din pat și începu a merge prin camera familiarizata . Totul părea scump . Ceva îi atrase atenția pe biroul de lângă balcon , era un album foto .

Curiozitatea o macină și fără să gândească îl deschise .

O familie fericita , asta vedea . O lacrimă ii scapă pe obraz fara să își de-a seama .
Ușa se deschide speriind-o pe față și scăpând jos albumul . Un bărbat trecut de vârsta a doua își face apariția cu un zâmbet larg .

- Te-ai trezit scumpo ? Ii zice bărbatul venind cu pași mărunți spre ea .

Bărbatul se uită la ea ,dar zâmbetul de pe față dispare și un surâs scurt își face apariția când a privit albul de la picioarele fetei .

- Ii recunoști ? Întrebă bărbatul ridicând albumul de jos .

Fața doar dă negativ din cap și își fixează ochii pe o poza . O femeie frumoasa cu trăsături asemănătoare cu ale ei doar că avea ochii albaștri , un bărbat cu un zâmbet imens pe buze care își ține soția în brațe  în brațe...bărbatul avea ochii căprui închis exact că ai iei . Și nu în cele din urmă o fetiță . Fetita era copia ei perfecta .

- Sunt părinți tai , ii zice bărbatul ușor stupefiat . Iar eu sunt bunicul tau . Fica mea și soțul ei au murit acum foarte mult ani .

Fata intra în stare de șoc , nu spunea nimic și doar se uită cu ochii plini de mirare la bărbat .

- Știu că e greu , dar asta e adevărul Sun .

- Eu am o familie , cred că mă confundați . Ii zice fata dând un pas înapoi .

- Știu că e greu de crezut , dar tu faci parte din familia asta . Familia Wood , cea mai puternica familie de vrăjitori .

- Nu , eu nu sunt o vrăjitoare eu sunt un vampir domnule .

- Știu , după ce au murit părinți tai eu te-am dat prietenilor cei mai de încredere pe care i-am avut . Părinți lui Jin . Sa te poată transforma in vampir și să așteptăm până vine momentul .

- Ce moment ? Întreabă Sun confuză .

- Momentul când demonul e cel mai puternic și când tu ești la vârsta maturității .

Fata se uită confuză la bărbat , îl credea nebun . Până când și-a adus aminte de ziua în care a fost răpită și a rostit acele cuvinte . Ochii fetei se mărită și mai tare iar inima a început să bată cu putere .

- Sunt o vrăjitoare , zice Sun cu lacrimi in ochii

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

11.9K 569 29
yes it's alice x reader although, i gave u a name cuz maybe i dont like urs. Everything that is written about victoria in this story, is about rachel...
50.8K 2.3K 29
"I'm giving you the chance if you can escape, if I didn't find you then you're free but then if I find you, you're forever trapped here in my world...
9.5K 1K 27
လူတွေအားလုံး Vegetarian မှ မဟုတ်တာ.. လူသားတွေ အသားစားတာ normal ဆိုရင် Vampire တွေ လူ့သွေးစုပ်တာကို ဘာလို့ ရက်စက်တယ်လို့ စွပ်စွဲမှာလဲ??
11.9K 477 39
"Don't ever think that we're friends." Avyugh gritted. "Aw, I thought we were past that," Alarion grinned, taking up Avyugh's space. "I will make yo...